dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάρει η ΝΔ από τον Νομό Τρικάλων τουλάχιστον.
Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάρει η ΝΔ από τον Νομό Τρικάλων τουλάχιστον.
Φυσικα αφού της συγκάλυψης έγινε για την εικόνα των α(χ)ριστωνΣυγκλονιστική Μαρία Καρυστιανού από Λάρισα: «Δεν είχα και δεν έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη»
κατι τετοια αποβρασματα κατεστρεψαν τη Χωρα.ειδικα κατι ακροδεξιοι με κατι περικεφαλαιες ,και αλλα γραφικα του τυπου θα παρουμε τη Πολη , καποτε λεγανε ο εξαδαχτυλος ο βασιλισς ,ειναι γραφτο να παρει τη πολη και τους ελεγα μπ μαλλον το περισευοπθυμενο δαχτυλο το εβαχε συχνα στο κ@λο του και τον βαρεαε στον εγκεφαλο.Μου λεει μια συνταηιουχος συμβασιουχα τηλεφωνητρια του Οτε . που πηρε συνταξη στα 49 της ,2.000 ευρω λογω λεει 30 χρονια στο Δημοσιο ,οταν στη Γερμανια ολοι παιρνουν στα 65.Ειπα λεει ο Βλοπουλος, ξερετε αυτος ο τυπος που μπουλαγε επιστολες του Χριστου, πως θα παιρναμε συνταξεις 4.000 οπως η Φιλανδια ,αν ,τη κοβω εξαγριωμενος , τι λες ρε βλημα καρκινωμα που παιρνεις εσυ συνταξκη 1300 ευρω απο τη τυσεπη μου ,εκει οταν εχουν μισθο 4.000 ευρω θα εχουν και αυτες τις συνταξεις , εδω θα σου δωσουν 4.000 με 400 ευρω πουσου παιρνουν μηνιαες εισφορες.Αυτοι ψηφιζουν να ξερετε ,για αυτο παμε κατα διαολου ,βγαινει ο καθε απατεωνας αμολαει τη μαλακια του , ε αφου δεν θα κυβερνησει ποτε τι 4.000 δεκα να δωσει και τα ζωα το πιστευουν ελεος εχουμε χρεωκοπησει και αυτοι ζουν σε ενα δικο τους προστατρυμενο συμπαν με τα λεφτα μας με τους φορους μας και πρεπει ναναι πολλοι ,ετσι κΠΩς φικαιολογειται και το 41%.Υ.Γ. 1.300 παιρνει τωρα που της την εχουν μειωσει ,το ξερω γιατι της ειχα γτιαξει e-bankingΤα έμμισθα τσουτσεκια της μιας τυρόπιτας της ΝΔ λένε μεταξύ τους ότι οι μηχανοδηγοι της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη ήταν κομμουνιστές κ αυτοκτόνησαν για να πλήξουν τον Μητσοτάκη κ την κυβέρνηση.
ΓΤΣΤ!
Mισο δηλαδή για να καταλάβω και 'γώ ο αδαής αφού εδώ μέσα κυκλοφορούν όλα τα σαΐνια, η Galanis Sports Data απλα μας παρουσιαζει την καταμετρηση των στατιστικων των αγωνων μπασκετ;;; Δε "μαγειρευει" ποσες ασιστ εδωσε ο Σλουκας και ποσους ποντους και ριμπαουντ εχει ο Μιλουτινοφ;;;Θα απαντησω, μιας και το θεμα δεν εχει να κανει με τα Τεμπη (μην με μαλωσει παλι κιολας ο ρεσπ).
Τα αποτελεσματα δεν τα βγαζει καμια singular, τα βγαζει το πρωτοδικειο με βαση τα βιβλια των δικαστικων αντιπροσωπων, και οι σάκοι με τις ψηφους ειναι εκει για οποιον θελει να επανακαταμετρησει.
Το οτι το εχουμε εξηγησει καμια εκατοστη φορες, και ακομη καποιοι ανακαλυπτετε "πεπλο μυστηριου" για το ρολο της singular, που απλως εμπλεκεται για "τηλεοπτικους" λογους, με ξεπερνά. Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να τα πουμε ακομη? Ενηλικοι ειστε, η πληροφορια στην εποχη του ιντερνετ ειναι παντου, καπου ωπα πλεον.
Η κυρία έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας για το δραμα που ζει αλλά όταν θα φύγουν από πάνω της οι προβολείς της δημοσιότητας και ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ θα χρειαστεί οπωσδήποτε βοήθεια από ειδικούς.Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτή την Καρυστιανού; Τώρα τα έβαλε με τις εξετάσεις; Ότι και καλά τα δύσκολα θέματα σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιωτικά πανεπιστήμια;
Έχει ιδέα για την διαδικασία εισαγωγής; Ή μήπως γκρινιάζει απλά για να "φανεί";
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πχ στην Ιατρική θα μπεις με 19700 αντί για 19800. Ακόμη και με την ελάχιστη βάση εισαγωγής πάλι θα υπάρχουν εισακτέοι. Δεν μιλάμε για το Harvard που θέλει το 1% του 1% από όλο τον κόσμο αλλά για το πρώην ΤΕΙ της Άνω Κουτρουβάλας Γονιμοποίησης Κάμπιας.
Οι καλοί μαθητές θα περάσουν όπου θέλουν. Και όπως γίνεται κάθε χρόνο όσοι δεν τα καταφέρουν δίνουν ξανά. Δεν είναι κάτι νέο. Αυτό πάντα συνέβαινε. Και επιπέδου δημοτικού να είναι τα θέματα, η κάθε σχολή θα πάρει 50-60 άτομα. Όσα δηλαδή θέλει το έτος.
Τύπε, νομίζω η Καρυστιανού είναι γιατρός.Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτή την Καρυστιανού; Τώρα τα έβαλε με τις εξετάσεις; Ότι και καλά τα δύσκολα θέματα σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιωτικά πανεπιστήμια;
Έχει ιδέα για την διαδικασία εισαγωγής; Ή μήπως γκρινιάζει απλά για να "φανεί";
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πχ στην Ιατρική θα μπεις με 19700 αντί για 19800. Ακόμη και με την ελάχιστη βάση εισαγωγής πάλι θα υπάρχουν εισακτέοι. Δεν μιλάμε για το Harvard που θέλει το 1% του 1% από όλο τον κόσμο αλλά για το πρώην ΤΕΙ της Άνω Κουτρουβάλας Γονιμοποίησης Κάμπιας.
Οι καλοί μαθητές θα περάσουν όπου θέλουν. Και όπως γίνεται κάθε χρόνο όσοι δεν τα καταφέρουν δίνουν ξανά. Δεν είναι κάτι νέο. Αυτό πάντα συνέβαινε. Και επιπέδου δημοτικού να είναι τα θέματα, η κάθε σχολή θα πάρει 50-60 άτομα. Όσα δηλαδή θέλει το έτος.
Σύμπτωση ρε είναι. Απλά μοιάζει με ένα κοντέινερ από την αμαξοστοιχία.
Απο τον Μαρτιο του 23 δεν εχει γινει το παραμικρο εν τω μεταξυ,απλως "ριξαν" τις ταχυτητες...και τα ζωα μπαινουν κανονικα.Και βέβαια να συμπληρώσουμε ότι είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς εξακολουθούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τρένο στην Ελλάδα, μετά τον Μάρτιο του 2023...
Τύπε, σωστά τα λες. Αυτό που δεν ξέρω είναι γιατί τα ζώα επιλέγουν το τρένο έναντι του λεωφορείου.Απο τον Μαρτιο του 23 δεν εχει γινει το παραμικρο εν τω μεταξυ,απλως "ριξαν" τις ταχυτητες...και τα ζωα μπαινουν κανονικα.
Ουτε ενα "εμπαργκο" της προκοπης δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε σε ενα μεσο απο μονο του υποβαθμισμενο και απαρχαιωμενο,πχ η γραμμη Βολος Λαρισα απο τον Ντανιελ δεν λειτουργει κ κανεις δεν δινει δεκαρα,ακομη κ οταν λειτουργουσε αυτο γινοταν με καρβουνιαρη,τα ζωα ακομα κ αυτο το επελεγαν
Ο κολητος μου π καναμε πορειες για τα Τεμπη,εβαλε τον γιο του με το πρωτο τρενο που αναχωρησε ξανα απο Αθηνα.Τύπε, σωστά τα λες. Αυτό που δεν ξέρω είναι γιατί τα ζώα επιλέγουν το τρένο έναντι του λεωφορείου.
Είναι ρομαντισμός;
Είναι διαφορά στην τιμή εισιτηρίου;
Ή μήπως είναι ιδεολογικό το θέμα (το καλό δημόσιο έναντι του κακού καπιταλιστικού ΚΤΕΛ);
ο Ελλληνας παιζει να ειναι ο λαος με το κατωτερο iq ραδικοιου και πιο κατω.Τον βαζουν οι πολιτικοι να σκοτωνεται ο ενας με τον αλλον και ολοι μαζι να υπονομευουν την οποια ας πουμε λειτουργια του κρατους.Ε αυτο με το να ψοφησει η ξκατσικα του γειτονα ,ανεβηκε σε επιπεδο και εγινε να ψοφησει ο γειτονας να του παρουμε τη κατσικα.Ολοι αυτοι οι σταθμαρχες του Δημοσιου υπερχρεωσαν το κρατος μεσα σε 30 χρονια πανω απο 200 δις, οι υπερβασεις υπερ του Δημοσιου , το να περνει δηλαδη ο σταθμαρχης 3.500 ευρω το μηνα επειδη ηταν μεσον καποιου κομματος ειναι μικρο κακο ,το μεγαλο κακο ειναι πως αυτο συνεβη με χιλιαδες ,δημοσιους ,για 30 ολοκληρα χρονια.Να μη πουμε και για κατι εφαπαξ υπεραρυθμους, συνταξεις λεει ο χειριστης ελικοπτερου απο τα 36, ο ενας χρονος ειναι για 2, οκ τωρα ανεβηκς λιγο ,οταν στην Αμερικη το ξερω καλα απο συγγενη μου ο ιδιος χειριστης κατεβαινει απο το ελικοπτερο στα 54 και γινεται εκπαιδευτης ,η αν εχει κανει τοσο καλη ιδιωτικη ασφαλιση που μπορει να βγει σε συνταξη ασ βγει.Αλλα η Ελλας οπως φαινεται ειναι πολυ πλουσιο κρατος.Τωρα εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικους δολοφονους ,γιατι αφου εγινε το δυστυχημα , ενα μηνα μετα εφτιαξαν βιντεο οπου στελεχη του κομματος παρισταναν τους δηθεν επιβατες ,λεγοντας πως τωρα τα τρενα ειναι πλεον ασφαλη, χωρις να εχουν κανει απολθτως τιποτα.Αυτο ειναι εγκληματικη συμπεριφορα.Αλλα ο κοσμος ειπε χεστηκα εγω ,τα δικα μου παδια δεν ηταν μεσα και εδωσε 41% επιβραβευοντας τηνκυβερνηση ,ε μετα απο αυτο δεν υπαρχει σωτηρια εχουμε τελειωσει, και επειδη σε 5-6 χρονια μαλλον θα βαρεσει και επθισημα η χρεωκοπια ,να βρουμε καπου να παμε εδω πολιτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι τα κατεστρεψαν ολα καμμενη γη εμεινεΤα λέω εγώ και με αποκαλούν τρελό:
Ο μόνος συνεκτικός δεσμός της ελληνικής κοινωνίας αυτή τη στιγμή είναι το ΧΡΗΜΑ.
Τίποτα άλλο.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.ο Ελλληνας παιζει να ειναι ο λαος με το κατωτερο iq ραδικοιου και πιο κατω.Τον βαζουν οι πολιτικοι να σκοτωνεται ο ενας με τον αλλον και ολοι μαζι να υπονομευουν την οποια ας πουμε λειτουργια του κρατους.Ε αυτο με το να ψοφησει η ξκατσικα του γειτονα ,ανεβηκε σε επιπεδο και εγινε να ψοφησει ο γειτονας να του παρουμε τη κατσικα.Ολοι αυτοι οι σταθμαρχες του Δημοσιου υπερχρεωσαν το κρατος μεσα σε 30 χρονια πανω απο 200 δις, οι υπερβασεις υπερ του Δημοσιου , το να περνει δηλαδη ο σταθμαρχης 3.500 ευρω το μηνα επειδη ηταν μεσον καποιου κομματος ειναι μικρο κακο ,το μεγαλο κακο ειναι πως αυτο συνεβη με χιλιαδες ,δημοσιους ,για 30 ολοκληρα χρονια.Να μη πουμε και για κατι εφαπαξ υπεραρυθμους, συνταξεις λεει ο χειριστης ελικοπτερου απο τα 36, ο ενας χρονος ειναι για 2, οκ τωρα ανεβηκς λιγο ,οταν στην Αμερικη το ξερω καλα απο συγγενη μου ο ιδιος χειριστης κατεβαινει απο το ελικοπτερο στα 54 και γινεται εκπαιδευτης ,η αν εχει κανει τοσο καλη ιδιωτικη ασφαλιση που μπορει να βγει σε συνταξη ασ βγει.Αλλα η Ελλας οπως φαινεται ειναι πολυ πλουσιο κρατος.Τωρα εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικους δολοφονους ,γιατι αφου εγινε το δυστυχημα , ενα μηνα μετα εφτιαξαν βιντεο οπου στελεχη του κομματος παρισταναν τους δηθεν επιβατες ,λεγοντας πως τωρα τα τρενα ειναι πλεον ασφαλη, χωρις να εχουν κανει απολθτως τιποτα.Αυτο ειναι εγκληματικη συμπεριφορα.Αλλα ο κοσμος ειπε χεστηκα εγω ,τα δικα μου παδια δεν ηταν μεσα και εδωσε 41% επιβραβευοντας τηνκυβερνηση ,ε μετα απο αυτο δεν υπαρχει σωτηρια εχουμε τελειωσει, και επειδη σε 5-6 χρονια μαλλον θα βαρεσει και επθισημα η χρεωκοπια ,να βρουμε καπου να παμε εδω πολιτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι τα κατεστρεψαν ολα καμμενη γη εμεινε