Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτή την Καρυστιανού; Τώρα τα έβαλε με τις εξετάσεις; Ότι και καλά τα δύσκολα θέματα σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιωτικά πανεπιστήμια;

Έχει ιδέα για την διαδικασία εισαγωγής; Ή μήπως γκρινιάζει απλά για να "φανεί";

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πχ στην Ιατρική θα μπεις με 19700 αντί για 19800. Ακόμη και με την ελάχιστη βάση εισαγωγής πάλι θα υπάρχουν εισακτέοι. Δεν μιλάμε για το Harvard που θέλει το 1% του 1% από όλο τον κόσμο αλλά για το πρώην ΤΕΙ της Άνω Κουτρουβάλας Γονιμοποίησης Κάμπιας.

Οι καλοί μαθητές θα περάσουν όπου θέλουν. Και όπως γίνεται κάθε χρόνο όσοι δεν τα καταφέρουν δίνουν ξανά. Δεν είναι κάτι νέο. Αυτό πάντα συνέβαινε. Και επιπέδου δημοτικού να είναι τα θέματα, η κάθε σχολή θα πάρει 50-60 άτομα. Όσα δηλαδή θέλει το έτος.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Τα έμμισθα τσουτσεκια της μιας τυρόπιτας της ΝΔ λένε μεταξύ τους ότι οι μηχανοδηγοι της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη ήταν κομμουνιστές κ αυτοκτόνησαν για να πλήξουν τον Μητσοτάκη κ την κυβέρνηση.

:jerking:

ΓΤΣΤ!

1719355408333.png

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συγκλονιστική Μαρία Καρυστιανού από Λάρισα: «Δεν είχα και δεν έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη»​

Φυσικα αφού της συγκάλυψης έγινε για την εικόνα των α(χ)ριστων

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.660
Πόντοι
456
Τα έμμισθα τσουτσεκια της μιας τυρόπιτας της ΝΔ λένε μεταξύ τους ότι οι μηχανοδηγοι της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη ήταν κομμουνιστές κ αυτοκτόνησαν για να πλήξουν τον Μητσοτάκη κ την κυβέρνηση.

:jerking:

ΓΤΣΤ!

1719355408333.png
κατι τετοια αποβρασματα κατεστρεψαν τη Χωρα.ειδικα κατι ακροδεξιοι με κατι περικεφαλαιες ,και αλλα γραφικα του τυπου θα παρουμε τη Πολη , καποτε λεγανε ο εξαδαχτυλος ο βασιλισς ,ειναι γραφτο να παρει τη πολη και τους ελεγα μπ μαλλον το περισευοπθυμενο δαχτυλο το εβαχε συχνα στο κ@λο του και τον βαρεαε στον εγκεφαλο.Μου λεει μια συνταηιουχος συμβασιουχα τηλεφωνητρια του Οτε . που πηρε συνταξη στα 49 της ,2.000 ευρω λογω λεει 30 χρονια στο Δημοσιο ,οταν στη Γερμανια ολοι παιρνουν στα 65.Ειπα λεει ο Βλοπουλος, ξερετε αυτος ο τυπος που μπουλαγε επιστολες του Χριστου, πως θα παιρναμε συνταξεις 4.000 οπως η Φιλανδια ,αν ,τη κοβω εξαγριωμενος , τι λες ρε βλημα καρκινωμα που παιρνεις εσυ συνταξκη 1300 ευρω απο τη τυσεπη μου ,εκει οταν εχουν μισθο 4.000 ευρω θα εχουν και αυτες τις συνταξεις , εδω θα σου δωσουν 4.000 με 400 ευρω πουσου παιρνουν μηνιαες εισφορες.Αυτοι ψηφιζουν να ξερετε ,για αυτο παμε κατα διαολου ,βγαινει ο καθε απατεωνας αμολαει τη μαλακια του , ε αφου δεν θα κυβερνησει ποτε τι 4.000 δεκα να δωσει και τα ζωα το πιστευουν ελεος εχουμε χρεωκοπησει και αυτοι ζουν σε ενα δικο τους προστατρυμενο συμπαν με τα λεφτα μας με τους φορους μας και πρεπει ναναι πολλοι ,ετσι κΠΩς φικαιολογειται και το 41%.Υ.Γ. 1.300 παιρνει τωρα που της την εχουν μειωσει ,το ξερω γιατι της ειχα γτιαξει e-banking

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Θα απαντησω, μιας και το θεμα δεν εχει να κανει με τα Τεμπη (μην με μαλωσει παλι κιολας ο ρεσπ).
Τα αποτελεσματα δεν τα βγαζει καμια singular, τα βγαζει το πρωτοδικειο με βαση τα βιβλια των δικαστικων αντιπροσωπων, και οι σάκοι με τις ψηφους ειναι εκει για οποιον θελει να επανακαταμετρησει.

Το οτι το εχουμε εξηγησει καμια εκατοστη φορες, και ακομη καποιοι ανακαλυπτετε "πεπλο μυστηριου" για το ρολο της singular, που απλως εμπλεκεται για "τηλεοπτικους" λογους, με ξεπερνά. Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να τα πουμε ακομη? Ενηλικοι ειστε, η πληροφορια στην εποχη του ιντερνετ ειναι παντου, καπου ωπα πλεον.
Mισο δηλαδή για να καταλάβω και 'γώ ο αδαής αφού εδώ μέσα κυκλοφορούν όλα τα σαΐνια, η Galanis Sports Data απλα μας παρουσιαζει την καταμετρηση των στατιστικων των αγωνων μπασκετ;;; Δε "μαγειρευει" ποσες ασιστ εδωσε ο Σλουκας και ποσους ποντους και ριμπαουντ εχει ο Μιλουτινοφ;;;

Περιμένω μια διαφωτιστική απάντηση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτή την Καρυστιανού; Τώρα τα έβαλε με τις εξετάσεις; Ότι και καλά τα δύσκολα θέματα σπρώχνουν τα παιδιά στα ιδιωτικά πανεπιστήμια;

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πχ στην Ιατρική θα μπεις με 19700 αντί για 19800. Ακόμη και με την ελάχιστη βάση εισαγωγής πάλι θα υπάρχουν εισακτέοι. Δεν μιλάμε για το Harvard που θέλει το 1% του 1% από όλο τον κόσμο αλλά για το πρώην ΤΕΙ της Άνω Κουτρουβάλας Γονιμοποίησης Κάμπιας.

Οι καλοί μαθητές θα περάσουν όπου θέλουν. Και όπως γίνεται κάθε χρόνο όσοι δεν τα καταφέρουν δίνουν ξανά. Δεν είναι κάτι νέο. Αυτό πάντα συνέβαινε. Και επιπέδου δημοτικού να είναι τα θέματα, η κάθε σχολή θα πάρει 50-60 άτομα. Όσα δηλαδή θέλει το έτος.
Η κυρία έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας για το δραμα που ζει αλλά όταν θα φύγουν από πάνω της οι προβολείς της δημοσιότητας και ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ θα χρειαστεί οπωσδήποτε βοήθεια από ειδικούς.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356

Τύπε, νομίζω η Καρυστιανού είναι γιατρός. :confused:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Εδω !

Σκοτωνονται 57.
Ολοι οι πολιτικοι με πρωτο τον ΠΘ δειχνουν δυστυχως ανθρωπινο λαθος.Ο ανθρωπος π εκανε το λαθος κλεινεται φυλακη κ χειροκροτουν οι ιδιοι πολιτικοι την δικαιοσυνη και ο ανθρωπος ενα χρονο και κατι μετα αφηνεται ελευθερος...

Κολομβια πηρες μπουλο!Υπαρχουν και τρισχειροτερες κ πιο διεφθαρμενες χωρες απο σενα,ποτε σου δεν θα μπορεσεις να τις πιασεις.

Πιο πριν ομως ο λαος στηριξε δις τους εγκληματιες.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι παραδοσιακά ο διορισμός σε παλιό ΟΣΕ, μετέπειτα ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ κ.λπ. δημόσιες εταιρείες σχετικές με τον σιδηρόδρομο, ήταν πάντα το απόλυτο ΒΟΛΕΜΑ για κάθε μπλε και πράσινο κομματόσκυλο. Μιλάμε για ΑΓΡΙΕΣ καταστάσεις ξυσίματος. Μόνο κάτι δημοτικές υπηρεσίες/επιχειρήσεις συγκρίνονται με το απόλυτο βόλεμα που προσέφεραν αυτοί οι διορισμοί. Στην ουσία ήταν σαν να σου έδιναν τη σύνταξη τη στιγμή που σε διοριζαν. Όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι κάτι κάνουν, κάποιο έργο προσφέρουν. Αυτοί έπεφταν σε τέτοια νάρκη, σε τέτοια χαλάρωση που θα τους ζήλευε και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος στους "Τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας"!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Και βέβαια να συμπληρώσουμε ότι είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς εξακολουθούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τρένο στην Ελλάδα, μετά τον Μάρτιο του 2023...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Και βέβαια να συμπληρώσουμε ότι είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς εξακολουθούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τρένο στην Ελλάδα, μετά τον Μάρτιο του 2023...
Απο τον Μαρτιο του 23 δεν εχει γινει το παραμικρο εν τω μεταξυ,απλως "ριξαν" τις ταχυτητες...και τα ζωα μπαινουν κανονικα.

Ουτε ενα "εμπαργκο" της προκοπης δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε σε ενα μεσο απο μονο του υποβαθμισμενο και απαρχαιωμενο,πχ η γραμμη Βολος Λαρισα απο τον Ντανιελ δεν λειτουργει κ κανεις δεν δινει δεκαρα,ακομη κ οταν λειτουργουσε αυτο γινοταν με καρβουνιαρη,τα ζωα ακομα κ αυτο το επελεγαν

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Απο τον Μαρτιο του 23 δεν εχει γινει το παραμικρο εν τω μεταξυ,απλως "ριξαν" τις ταχυτητες...και τα ζωα μπαινουν κανονικα.

Ουτε ενα "εμπαργκο" της προκοπης δεν ειμαστε ικανοι να κανουμε σε ενα μεσο απο μονο του υποβαθμισμενο και απαρχαιωμενο,πχ η γραμμη Βολος Λαρισα απο τον Ντανιελ δεν λειτουργει κ κανεις δεν δινει δεκαρα,ακομη κ οταν λειτουργουσε αυτο γινοταν με καρβουνιαρη,τα ζωα ακομα κ αυτο το επελεγαν
Τύπε, σωστά τα λες. Αυτό που δεν ξέρω είναι γιατί τα ζώα επιλέγουν το τρένο έναντι του λεωφορείου.
Είναι ρομαντισμός;
Είναι διαφορά στην τιμή εισιτηρίου;
Ή μήπως είναι ιδεολογικό το θέμα (το καλό δημόσιο έναντι του κακού καπιταλιστικού ΚΤΕΛ);

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Τύπε, σωστά τα λες. Αυτό που δεν ξέρω είναι γιατί τα ζώα επιλέγουν το τρένο έναντι του λεωφορείου.
Είναι ρομαντισμός;
Είναι διαφορά στην τιμή εισιτηρίου;
Ή μήπως είναι ιδεολογικό το θέμα (το καλό δημόσιο έναντι του κακού καπιταλιστικού ΚΤΕΛ);
Ο κολητος μου π καναμε πορειες για τα Τεμπη,εβαλε τον γιο του με το πρωτο τρενο που αναχωρησε ξανα απο Αθηνα.

Ο λογος;

Πιο φθηνο εισιτηριο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο μετά από αυτό που έγραψε ο @riding ;
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

• Λύπη
Αντιδράσεις: riding

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Τα λέω εγώ και με αποκαλούν τρελό:
Ο μόνος συνεκτικός δεσμός της ελληνικής κοινωνίας αυτή τη στιγμή είναι το ΧΡΗΜΑ.
Τίποτα άλλο.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.660
Πόντοι
456
Τα λέω εγώ και με αποκαλούν τρελό:
Ο μόνος συνεκτικός δεσμός της ελληνικής κοινωνίας αυτή τη στιγμή είναι το ΧΡΗΜΑ.
Τίποτα άλλο.
ο Ελλληνας παιζει να ειναι ο λαος με το κατωτερο iq ραδικοιου και πιο κατω.Τον βαζουν οι πολιτικοι να σκοτωνεται ο ενας με τον αλλον και ολοι μαζι να υπονομευουν την οποια ας πουμε λειτουργια του κρατους.Ε αυτο με το να ψοφησει η ξκατσικα του γειτονα ,ανεβηκε σε επιπεδο και εγινε να ψοφησει ο γειτονας να του παρουμε τη κατσικα.Ολοι αυτοι οι σταθμαρχες του Δημοσιου υπερχρεωσαν το κρατος μεσα σε 30 χρονια πανω απο 200 δις, οι υπερβασεις υπερ του Δημοσιου , το να περνει δηλαδη ο σταθμαρχης 3.500 ευρω το μηνα επειδη ηταν μεσον καποιου κομματος ειναι μικρο κακο ,το μεγαλο κακο ειναι πως αυτο συνεβη με χιλιαδες ,δημοσιους ,για 30 ολοκληρα χρονια.Να μη πουμε και για κατι εφαπαξ υπεραρυθμους, συνταξεις λεει ο χειριστης ελικοπτερου απο τα 36, ο ενας χρονος ειναι για 2, οκ τωρα ανεβηκς λιγο ,οταν στην Αμερικη το ξερω καλα απο συγγενη μου ο ιδιος χειριστης κατεβαινει απο το ελικοπτερο στα 54 και γινεται εκπαιδευτης ,η αν εχει κανει τοσο καλη ιδιωτικη ασφαλιση που μπορει να βγει σε συνταξη ασ βγει.Αλλα η Ελλας οπως φαινεται ειναι πολυ πλουσιο κρατος.Τωρα εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικους δολοφονους ,γιατι αφου εγινε το δυστυχημα , ενα μηνα μετα εφτιαξαν βιντεο οπου στελεχη του κομματος παρισταναν τους δηθεν επιβατες ,λεγοντας πως τωρα τα τρενα ειναι πλεον ασφαλη, χωρις να εχουν κανει απολθτως τιποτα.Αυτο ειναι εγκληματικη συμπεριφορα.Αλλα ο κοσμος ειπε χεστηκα εγω ,τα δικα μου παδια δεν ηταν μεσα και εδωσε 41% επιβραβευοντας τηνκυβερνηση ,ε μετα απο αυτο δεν υπαρχει σωτηρια εχουμε τελειωσει, και επειδη σε 5-6 χρονια μαλλον θα βαρεσει και επθισημα η χρεωκοπια ,να βρουμε καπου να παμε εδω πολιτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι τα κατεστρεψαν ολα καμμενη γη εμεινε

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
ο Ελλληνας παιζει να ειναι ο λαος με το κατωτερο iq ραδικοιου και πιο κατω.Τον βαζουν οι πολιτικοι να σκοτωνεται ο ενας με τον αλλον και ολοι μαζι να υπονομευουν την οποια ας πουμε λειτουργια του κρατους.Ε αυτο με το να ψοφησει η ξκατσικα του γειτονα ,ανεβηκε σε επιπεδο και εγινε να ψοφησει ο γειτονας να του παρουμε τη κατσικα.Ολοι αυτοι οι σταθμαρχες του Δημοσιου υπερχρεωσαν το κρατος μεσα σε 30 χρονια πανω απο 200 δις, οι υπερβασεις υπερ του Δημοσιου , το να περνει δηλαδη ο σταθμαρχης 3.500 ευρω το μηνα επειδη ηταν μεσον καποιου κομματος ειναι μικρο κακο ,το μεγαλο κακο ειναι πως αυτο συνεβη με χιλιαδες ,δημοσιους ,για 30 ολοκληρα χρονια.Να μη πουμε και για κατι εφαπαξ υπεραρυθμους, συνταξεις λεει ο χειριστης ελικοπτερου απο τα 36, ο ενας χρονος ειναι για 2, οκ τωρα ανεβηκς λιγο ,οταν στην Αμερικη το ξερω καλα απο συγγενη μου ο ιδιος χειριστης κατεβαινει απο το ελικοπτερο στα 54 και γινεται εκπαιδευτης ,η αν εχει κανει τοσο καλη ιδιωτικη ασφαλιση που μπορει να βγει σε συνταξη ασ βγει.Αλλα η Ελλας οπως φαινεται ειναι πολυ πλουσιο κρατος.Τωρα εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικους δολοφονους ,γιατι αφου εγινε το δυστυχημα , ενα μηνα μετα εφτιαξαν βιντεο οπου στελεχη του κομματος παρισταναν τους δηθεν επιβατες ,λεγοντας πως τωρα τα τρενα ειναι πλεον ασφαλη, χωρις να εχουν κανει απολθτως τιποτα.Αυτο ειναι εγκληματικη συμπεριφορα.Αλλα ο κοσμος ειπε χεστηκα εγω ,τα δικα μου παδια δεν ηταν μεσα και εδωσε 41% επιβραβευοντας τηνκυβερνηση ,ε μετα απο αυτο δεν υπαρχει σωτηρια εχουμε τελειωσει, και επειδη σε 5-6 χρονια μαλλον θα βαρεσει και επθισημα η χρεωκοπια ,να βρουμε καπου να παμε εδω πολιτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι τα κατεστρεψαν ολα καμμενη γη εμεινε
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Το μόνο που κρατάει εμένα,.εσένα και τον οποιονδήποτε άλλο μέσα στις στοιχειώδεις κοινωνικές νόρμες είναι τα ΦΡΑΓΚΑ. Τέλος.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom