Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
ποτε το ειπε οτι τον κλεψανε και το εχασα εγω αυτο;
κατι του ειχαν πει για τα σκριν σοτ και το ειχε ομολογησει , οτι του εχει μεινει ενα κινητο και ενα ταμπλετ που εχει ή δεν εχει , δεν θυμαμαι τωρα
Και ειχε πει για τις διαρρηξεις

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.104
Πόντοι
216
κατι του ειχαν πει για τα σκριν σοτ και το ειχε ομολογησει , οτι του εχει μεινει ενα κινητο και ενα ταμπλετ που εχει ή δεν εχει , δεν θυμαμαι τωρα
Και ειχε πει για τις διαρρηξεις
ε λογικο ισογειο στα πατησια με πορτα του 50 που την φυσας και ανοιγει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Αχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά, έβαλες ένα κειμενακι που αναφέρεται σε έναν ανακριτη, ενώ μιλάμε για δικαστήριο που δικασε τον ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ταυτόχρονα με τη Γερουσία και τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ για ψευδομαρτυρια. Κι ενώ ΕΠΕΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΠΟΤΑΜΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΗΣ, ΝΤΟΛΜΑΔΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ότι αυτό δε γινεται.
Για να καλύψεις το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΟΥ για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Αααααα, για το υδροξυλιο μιλούσες;
Γιατί έτσι όπως έγραφες συνεχώς για υδροξυλειο και το συνδυαζες με ασπιρίνη μου φάνηκες τρανός γνωστής. Μπέσα! Λέω μέσα μου ή Χημικός Μηχανικός τελείωσε στη Σιβιτανίδειο αυτός ο Ντολμάς ή Φαρμακευτική στη Χαροκόπειο, για να παίζει τα υδροξυλεια στα δάκτυλα.
Το "σπουδώντα" τι είναι; Ισομερές του ξυλολειου;
Άσχετε ξερόλα
Ήξερες για το ξυλόλιο και το υδροξύλιο ή έψαξες και το βρήκες για να κάνεις τον παντογνώστη ώς συνήθως;
Το θέμα για τον αμερικανο πρόεδρο παραμένει σαφές
Δεν σε νοιάζει που τέσσερις αμερικάνοι πρόεδροι ενεργεία δικαστικαν από τη γερουσία ο τραμπ δε δύο φορές
Αλλά σε νοιάζει που ένας με δική του θέληση λόγω πολιτικών συγκυριών δικάστηκε ΚΑΙ από πολιτικο δικαστήριο
βλάκας ο βενιζέλος βέβαια που λέει ότι στην αμερική
Οι προεδροι δικάζονται από τη χερουσί οι ενεργοί βέβαια και το είδαμε στη πράξη στους τέσσερις προέδρους
Συνταγματολόγος βενιζέλος τι ξέρει αυτό;
Ο ρεσπ Ξέρει και για συντάγματα και για υδροξυλια
Ρεσπ Εναντίον συνταγματολόγου βενιζέλου ένα μηδέν άσχετε ξέρολα έτσι δεν είναι;

Από δω και πέρα σε οποιοδήποτε μήνυμά μου θα με παραθέτεις θα πρέπει να έχεις απαντήσει πρώτα στα τρία θέματα που δεν απαντάς ποτέ αλλιώς απάντηση δεν θα παίρνεις
Αλλα μονο τα 3 θέματα

Τι αντικειμενική προπαγάνδα έκανες με το βρέφικο γάλα
Συγκρίνοντος μόνο μία απο τις πολλές τιμές και δειγματοληψίες;
To ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται αθωος αν η υπόθεση πάει στο αρχείο ;
Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 40
Ουτε
για τους τόκους φτάνει ασχετε

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.104
Πόντοι
216
@Νίπλης μου φαινεται οτι σε τριπλαρε σαν το μεσσι... εχει βρει αλλο ατομο να ασχοληθει σε σενα τα εχει πει αλλα δεν θες να καταλαβεις

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
πες μας εσυ για τα ΄δανεια ; :coffee:
Για δειξε μας την συμβαση διακανονισμου και ποσα πληρώνουν το μηνα
για 450μυρια χρέος ; :coffee:

Και επισης πες μας που βρηκε τα 192.000 ευρω για διαφήμιση μεσω ιντερνετ τον τελευταιο μήνα ; :coffee::coffee:
Και πως η Νεα Δημοκρατία ειναι το δευτερο κόμμα στην Ευρωπη μετα την Ουγγαρία σε εξοδα διαφημισης μεσω google τον τελευταιο μηνα ????

χρωσταει το μουνι της και της περισσευουν και 200 χιλιαρικα για διαφημισεις ;; ενω ο συριζα εχει δωσει 25.000 , Το Πασοκ 17.000
Για τις διαφημίσεις να απαντήσει η νέα δημοκρατία πως μπορώ να ξέρω εγώ;
Μόνο ο ξερόλας ξέρει τα πάντα
Αυτό που ξέρω είμαι ότι κάθε κόμμα παίρνει δωρεάν πολιτική διαφήμιση
Ανάλογα με τη δύναμή του
Που στις προηγούμενες εκλογές για τη νέα δημοκρατία ήτανε λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια
Δεν ξέρω άννα αυτά τα λεφτά παίρνουν και δεν τα δίνουν στην κανονικητηλεόραση και τα δίνουνστο google

Και έχεις προηγούμενες α είχε κατηγορηθεί η νέα δημοκρατία για αυτό
Όπως και δεκάδες φορές έχουν πει για το δάνειά

Για τις Ρυθμίσεις της νέας δημοκρατίας απλώς ξέρω ότι έχει κάνει σύμφωνα και με το ντοκουμέντο
Το άκουσα και πριν από 10 μέρες από την καλογεροπούλου φανατικη σε συριζαια στο άξιον 24
Ότι έχει κάνει ρυθμίσεις είπε αλλά δεν πληρώνει είπε

Έχω βέβαια γράψει επανειλημμένα ότι οι ρυθμίσεις αυτές δεν είναι αρκετές όπως και να είναι
Γιατί δεν φτάνουν για να ξεπληρώσουν ούτε τους τόκους όπως παραδέχεται η νέα δημοκρατία και το χρέος αυξάνει

Βρείτε και κάτι καινούργιο εκτός αυτά που αναμασάε σε κάθε εκλογές διαφημίσεις και δάνειο
Screenshot_2024-06-04-13-41-14-873_com.android.chrome.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Άσχετε ξερόλα
Ήξερες για το ξυλόλιο και το υδροξύλιο ή έψαξες και το βρήκες για να κάνεις τον παντογνώστη ώς συνήθως;
Το θέμα για τον αμερικανο πρόεδρο παραμένει σαφές
Δεν σε νοιάζει που τέσσερις αμερικάνοι πρόεδροι ενεργεία δικαστικαν από τη γερουσία ο τραμπ δε δύο φορές
Αλλά σε νοιάζει που ένας με δική του θέληση λόγω πολιτικών συγκυριών δικάστηκε ΚΑΙ από πολιτικο δικαστήριο
βλάκας ο βενιζέλος βέβαια που λέει ότι στην αμερική
Οι προεδροι δικάζονται από τη χερουσί οι ενεργοί βέβαια και το είδαμε στη πράξη στους τέσσερις προέδρους
Συνταγματολόγος βενιζέλος τι ξέρει αυτό;
Ο ρεσπ Ξέρει και για συντάγματα και για υδροξυλια
Ρεσπ Εναντίον συνταγματολόγου βενιζέλου ένα μηδέν άσχετε ξέρολα έτσι δεν είναι;

Από δω και πέρα σε οποιοδήποτε μήνυμά μου θα με παραθέτεις θα πρέπει να έχεις απαντήσει πρώτα στα τρία θέματα που δεν απαντάς ποτέ αλλιώς απάντηση δεν θα παίρνεις
Αλλα μονο τα 3 θέματα

Τι αντικειμενική προπαγάνδα έκανες με το βρέφικο γάλα
Συγκρίνοντος μόνο μία απο τις πολλές τιμές και δειγματοληψίες;
To ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται αθωος αν η υπόθεση πάει στο αρχείο ;
Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 40
Ουτε
Aχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Μας ζαλισες το κεφάλι με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ για τον Πρόεδρο. Που εσύ για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ γενικά ξεκινησες να μιλάς κι αφού ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, το γύρισες σε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ κι αφού ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ, μετά μας σερβιρες οτι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, βάζοντας ως απόδειξη ότι πήγε να καταθέσει σε κάποιον ανακριτή. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ για ποιο λόγο πήγε στον ανακριτή αυτόν. Κι έκανες τον ανακριτή δικαστήριο.
ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΆΔΑ ΕΊΣΑΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ γιατί ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ.
Με όποιο θέμα να ασχοληθείς ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.
Τωρα βρήκες το χρέος της ΝΔ, αφού στα άλλα ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.
Κι εδώ όμως τις ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ.
Ουτε
Που το βρηκες αυτό το 2 εκατομμύρια ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ;
Η ΝΔ παίρνει κοντά στα 10 εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση και 2 ή 3 επιχορήγηση από τριτους, πχ βουλευτές.
ΒΛΑΚΑ, που θέλεις και κουβέντα.
Πες μας και τις ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραφες ότι σε δάνειο που μπαίνει σε διακανονισμό μπαίνει επιπλέον επιτόκιο και έφερες ως παράδειγμα τις οφειλές δημοσίου με το euribor.
BΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΟΞΥΓΌΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.886
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ ο γίββωνας παραδέχεται ότι η χρηματοδότηση της νδ δε φτάνει για να αποπληρωθεί το χρέος αλλά αρνείται να βαφτίσει την νδ κλέφτες που έφαγαν τα λεφτά....

και πριν μήνες είχε βάλει ο ίδιος τον ισολογισμό που έδειχνε επιχορήγηση 10 εκατομμύρια....αλλά μάλλον το ξέχασε :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
Εν τω μεταξύ ο γίββωνας παραδέχεται ότι η χρηματοδότηση της νδ δε φτάνει για να αποπληρωθεί το χρέος αλλά αρνείται να βαφτίσει την νδ κλέφτες που έφαγαν τα λεφτά....

και πριν μήνες είχε βάλει ο ίδιος τον ισολογισμό που έδειχνε επιχορήγηση 10 εκατομμύρια....αλλά μάλλον το ξέχασε :2funny:
εντωμεταξυ απανταει για ολα που αφορουν την νεα δημοκρατια αλλα για τις διαφημισεις μου λεει να ρωτησω την ΝΔ
Οπου δεν εχει σκριν σοτ να βαλει ή καμία αναλυση δικη του 70 γραμμων και μυρίζεται πουτσα και δουλεμα απο την Νεα Δημοκρατια μου λεει να ρωτησω τους ιδιους ...

Για τις διαφημίσεις να απαντήσει η νέα δημοκρατία πως μπορώ να ξέρω εγώ;
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

ενω για τα δάνεια ξερει , για όλα τα άλλα ξέρει αλλα κατα συμπτωση εδω που βρωμάει λερα απο χιλιομετρα δεν ξερει και πρεπει να ρωτησουμε την ΝΔ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
@Νίπλης μου φαινεται οτι σε τριπλαρε σαν το μεσσι... εχει βρει αλλο ατομο να ασχοληθει σε σενα τα εχει πει αλλα δεν θες να καταλαβεις
Οντως :confused:
Αλλά έμεις τα εχουμε βρεί , ειμαστε φιλαράκια , ανταλλαζουμε αποψεις ειρηνικα και με επιχειρηματα χωρις βρισιες :coffee:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Αλλά έμεις τα εχουμε βρεί , ειμαστε φιλαράκια , ανταλλαζουμε αποψεις ειρηνικα και με επιχειρηματα χωρις βρισιες :coffee:
Κάτσε να τα διαβάσει αυτά ο Αλέξανδρος και θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
Κάτσε να τα διαβάσει αυτά ο Αλέξανδρος και θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς :confused:
ο Αλεξανδρος με εχει ιγκνορ λιστ :coffee::coffee:

Οταν πεθανει οπως πετανε οι αλλοι χωμα στον λα΄κο του εχω θα εχω τυπωσει ολα τα μηνυματα μου που τον βρίζω και θα τα πεταξω μεσα
για να έχει να διαβάσει κάτι στο ΜΕΓΑΛΟ ταξιδι που θα κάνει :coffee:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
ο Αλεξανδρος με εχει ιγκνορ λιστ :coffee::coffee:

Οταν πεθανει οπως πετανε οι αλλοι χωμα στον λα΄κο του εχω θα εχω τυπωσει ολα τα μηνυματα μου που τον βρίζω και θα τα πεταξω μεσα
για να έχει να διαβάσει κάτι στο ΜΕΓΑΛΟ ταξιδι που θα κάνει :coffee:
Σκληρός καργιόλης :bigdick:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Μεγάλη μπουκιά φάε καλύτερα, μη σου ανάψει τα λαμπάκια καμία μέρα, και του ξαναγαμήσεις ότι έχει και δεν έχει, ζωντανό και πεθαμένο. :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.886
Πόντοι
3.656
εντωμεταξυ απανταει για ολα που αφορουν την νεα δημοκρατια αλλα για τις διαφημισεις μου λεει να ρωτησω την ΝΔ
Οπου δεν εχει σκριν σοτ να βαλει ή καμία αναλυση δικη του 70 γραμμων και μυρίζεται πουτσα και δουλεμα απο την Νεα Δημοκρατια μου λεει να ρωτησω τους ιδιους ...

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

ενω για τα δάνεια ξερει , για όλα τα άλλα ξέρει αλλα κατα συμπτωση εδω που βρωμάει λερα απο χιλιομετρα δεν ξερει και πρεπει να ρωτησουμε την ΝΔ
τώρα θα σε αποστομώσει με φοβερό αντίβαρο για το αν πρέπει οι καθηγητές στις εκδρομές να κάνουν έλεγχο με σκυλιά και ανιχνευτές εκρηκτικών σου μαθητές

ή για το πόθεν έσχες του κασελάκη

για τα δάνεια της νδ δεν ξανά λέει γιατί έχει φάει βαρεθεί να βρέχει κάτουρο και να λέει ψιχαλίζει :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
τώρα θα σε αποστομώσει με φοβερό αντίβαρο για το αν πρέπει οι καθηγητές στις εκδρομές να κάνουν έλεγχο με σκυλιά και ανιχνευτές εκρηκτικών σου μαθητές

ή για το πόθεν έσχες του κασελάκη

για τα δάνεια της νδ δεν ξανά λέει γιατί έχει φάει βαρεθεί να βρέχει κάτουρο και να λέει ψιχαλίζει :confused:
για τα δανεια εφαγε πολυ μπουλινγκ ρε μαλακες ,
εχωνα και εγω βαραγατε και εσεις ναπουμε , τον ηπιε και τωρα το παιζει τρελιτσα και δεν απανταει ..
Επρεπε να παμε με το μαλάκό , να το παιζουμε το θέμα κανα μήνα πινγκ πονγκ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.886
Πόντοι
3.656
εχωνα και εγω βαραγατε και εσεις ναπουμε , τον ηπιε και τωρα το παιζει τρελιτσα και δεν απανταει ..
νομίζω τη μεγαλύτερη ζημιά την έκανε όποιος ξέθαψε τις εξορμήσεις του σε τσοντοσινεμά γκλόρυχολς

εκεί άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και σε συνδυασμό με τις φήμες ότι τρώει κονσέρβες του 1945 κάπου θόλωσε

ήρθαν και οι φωτογραφίες από το ανάκτορο και έδεσε η φάση :confused::confused::confused:

αλλά είναι πονηρός.....όταν έχει να πει κάτι το αραδιάζει μήπως και μπερδέψει κανέναν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
αλλά είναι πονηρός.....όταν έχει να πει κάτι το αραδιάζει μήπως και μπερδέψει κανέναν

Κάτι παρόμοιο κανεις και εσυ , εσενα παει να αντιγράψει αλλά δεν του βγαινει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.886
Πόντοι
3.656
Κάτι παρόμοιο κανεις και εσυ , εσενα παει να αντιγράψει αλλά δεν του βγαινει
οι δικές μου τακτικές είναι περίπλοκες και συνδυαστικές :rockon:

αλλά αν θέλει να αντιγράψει κάτι ας ξεκινήσει αγοράζοντας ένα σουίφερ :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Έλα μωρέ με τον καθυστερημενο. Είχε φαγωθεί ότι η ΝΔ έχει κάνει ρύθμιση και πληρώνει κανονικά τις δόσεις. Κι οταν του ζητήθηκε να βάλει τη ρύθμιση, έβαλε μία δήλωση του Μητσοτάκη, από τη σελίδα της ΝΔ, περί ανέμων και υδάτων. Κι αυτό το βάφτισε ρύθμιση με τον ανύπαρκτο εγκέφαλο του, που πληρώνεται κανονικά κιόλας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Τώρα στο MEGA έχει εκπομπή για τα Τέμπη και τον ΟΣΕ

Stories