Αχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά, έβαλες ένα κειμενακι που αναφέρεται σε έναν ανακριτη, ενώ μιλάμε για δικαστήριο που δικασε τον ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ταυτόχρονα με τη Γερουσία και τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ για ψευδομαρτυρια. Κι ενώ ΕΠΕΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΠΟΤΑΜΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΗΣ, ΝΤΟΛΜΑΔΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ότι αυτό δε γινεται.
Για να καλύψεις το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΟΥ για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Αααααα, για το υδροξυλιο μιλούσες;
Γιατί έτσι όπως έγραφες συνεχώς για υδροξυλειο και το συνδυαζες με ασπιρίνη μου φάνηκες τρανός γνωστής. Μπέσα! Λέω μέσα μου ή Χημικός Μηχανικός τελείωσε στη Σιβιτανίδειο αυτός ο Ντολμάς ή Φαρμακευτική στη Χαροκόπειο, για να παίζει τα υδροξυλεια στα δάκτυλα.
Το "σπουδώντα" τι είναι; Ισομερές του ξυλολειου;
Άσχετε ξερόλα
Ήξερες για το ξυλόλιο και το υδροξύλιο ή έψαξες και το βρήκες για να κάνεις τον παντογνώστη ώς συνήθως;
Το θέμα για τον αμερικανο πρόεδρο παραμένει σαφές
Δεν σε νοιάζει που τέσσερις αμερικάνοι πρόεδροι ενεργεία δικαστικαν από τη γερουσία ο τραμπ δε δύο φορές
Αλλά σε νοιάζει που ένας με δική του θέληση λόγω πολιτικών συγκυριών δικάστηκε ΚΑΙ από πολιτικο δικαστήριο
βλάκας ο βενιζέλος βέβαια που λέει ότι στην αμερική
Οι προεδροι δικάζονται από τη χερουσί οι ενεργοί βέβαια και το είδαμε στη πράξη στους τέσσερις προέδρους
Συνταγματολόγος βενιζέλος τι ξέρει αυτό;
Ο ρεσπ Ξέρει και για συντάγματα και για υδροξυλια
Ρεσπ Εναντίον συνταγματολόγου βενιζέλου ένα μηδέν άσχετε ξέρολα έτσι δεν είναι;
Από δω και πέρα σε οποιοδήποτε μήνυμά μου θα με παραθέτεις θα πρέπει να έχεις απαντήσει πρώτα στα τρία θέματα που δεν απαντάς ποτέ αλλιώς απάντηση δεν θα παίρνεις
Αλλα μονο τα 3 θέματα
Τι αντικειμενική προπαγάνδα έκανες με το βρέφικο γάλα
Συγκρίνοντος μόνο μία απο τις πολλές τιμές και δειγματοληψίες;
To ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται αθωος αν η υπόθεση πάει στο αρχείο ;
Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 40
Ουτε
για τους τόκους φτάνει ασχετε