κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 19.795
Δεν το γενικευω απολυτα, παντοτε θα υπαρχουν εξαιρεσεις στους κανονες.Μεγάλη κουβέντα ξεστομίζεις γέροντα, επίτρεψέ μου να έχω κάποιες ενστάσεις...
Δεν το γενικευω απολυτα, παντοτε θα υπαρχουν εξαιρεσεις στους κανονες.Μεγάλη κουβέντα ξεστομίζεις γέροντα, επίτρεψέ μου να έχω κάποιες ενστάσεις...
Θέλω το δικηγόρο μουεγω δεν σου επιτρεπω
εχει δικιο ο γεράκος
μόλις ομολογησεις θα μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τουΘέλω το δικηγόρο μου
Σε ένα βαθμό θεωρώ ότι είναι και στην ιδιοσυγκρασία του ίδιου του ατόμου, πως αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις.Δεν το γενικευω απολυτα, παντοτε θα υπαρχουν εξαιρεσεις στους κανονες.
Θα μου δανείσεις μερικά γκαφρά να μπορέσω να τον πληρώσω? Όλος μου ο μισθός ρευστοποιήθηκε στον τελικό της Τετάρτης...μόλις ομολογησεις θα μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του
Απο που διαμορφωνεται, κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αυτη η "ιδιοσυγκρασια" αν οχι απο τους γονεις και απο τους δασκαλους; Χωρις να παραβλεπω βεβαια και καποια τυχαια γεγονοτα.Σε ένα βαθμό θεωρώ ότι είναι και στην ιδιοσυγκρασία του ίδιου του ατόμου, πως αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις.
ειμαι ο ανθρωπος σου ...Θα μου δανείσεις μερικά γκαφρά να μπορέσω να τον πληρώσω? Όλος μου ο μισθός ρευστοποιήθηκε στον τελικό της Τετάρτης...
Θα έλεγα από τον κοινωνικό περίγυρο, συγγενείς, φίλοι, σχολικές παρέες. Για να μην παρεξηγηθώ και οι γονείς βάζουν τον λιθαράκι τους, μέχρι κάποια ηλικία. Οι δάσκαλοι όχι τόσο, τουλάχιστον στην τωρινή εποχή.Απο που διαμορφωνεται, κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αυτη η "ιδιοσυγκρασια" αν οχι απο τους γονεις και απο τους δασκαλους; Χωρις να παραβλεπω βεβαια και καποια τυχαια γεγονοτα.
Ωχ μωρέ ΒΛΆΚΑ Ντολμά.Για το θέμα του προέδρου εσύ έλεγες τι βλακείες
Λέω ότι οι πρόεδροι δικάζονται από τη γερουσία ;
Το ΜΟΝΟ θέμα που υπάρχει είναι η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ.Πάμε λοιπόν άσχετε ξερόλα resp 1 1 τα θέματα
Που το έγραψα εγώ αυτό ρε Ντολμά; Βάλε μας το ποστ.Έκανες λάθος άσχετε ξερόλα
Ότι οι πρόεδροι στις ηνωμένες πολιτείες δε δικαζονται απο τη γερουσία
Στη , ηπα είναι χειρότερα τα πράγματα
Όταν δικάζεται πολιτικός δεν δικάζεται από φυσικό δικαστή αλλά από τη γερουσία
Ποιος αποφάσισε να καταδικαστεί ή όχι
Όχι φυσικός δικαστής η γερουσία πολιτικοι
Δεν μπαίνω στην ουσία για τον τραμπ
Αλλά ποιος τον δικάζει
Και ένα ξεβρακωμα ακόμα. Ο Κλίντον έφαγε πρόστιμο 90.000 δολλαρίων για ψευδή ισχυρισμό σε κατάθεση στην υπόθεση Λεβίνσκι. Ψευδομαρτυρία δηλαδή. Η Γερουσία τον αθώωσε και η Δικαστής την έγραψε στα παπάρια της, τον δίκασε κανονικά του έριξε και προστιμο. Το πληρωσε χωρίς μα και μου για να κλείσει η υπόθεση.
Αληθεια ρε ΒΛΑΚΑ Ντολμά, ο Κλίντον πότε καταδικάστηκε και πόσες θητείες εκανε;Ο πρόεδρος μπορεί να δικαστεί και από τη γερουσία
Και από άλλα δικαστήρια
Και σε αυτό είχα ΚΑΙ εγώ λάθος
Φυσικό δεν είναι σε αυτή την ηλικίαΕγω πηγαινα σε μικτο γυμνασιο, λογω του οτι ηταν εξειδικευμενο σε καποια επιστημη.
Αν δεν σας φυλαγανε οι καθηγητες, θα πηγαινες σε δωματιο κοριτσιων;
Μία φορά τη βδομάδα έδινα τη συμβουλή της εβδομάδοςΤουλαχιστον τους μαθητες σου, οταν ησουν εκπαιδευτικος, τους εμαθες να τζογαρουν
Αντι να τους πεις κανα σιγουράκι τους έλεγες για γκανιοτες ;;;Μία φορά τη βδομάδα έδινα τη συμβουλή της εβδομάδος
Μία φορά λοιπόν είχα ακούσει να μιλάνε μαθητές ότι παίζαν στοίχημα
Η συμβουλή της εβδομάδας τότε ήταν να τους εξηγήσω τι ονομάζεται γκανιοτα
Πόση είναι στο στοιχημα
Αν είναι προς το συμφέρον τους ή όχι να παίζουν στοίχημα
Μπερδεύεις επίτηδες τα πράγματα άσχετε ξερόλα και γράφεις τα μισάΆντε, ένα τελευταίο ποστ αφιερωμένο στο ΓΝΗΣΙΟ ΒΛΑΚΑ, το Ντολμά, που μας ζαλισε το κεφάλι ότι η ανακοίνωση Υπουργού, είναι αντικυβερνητική προπαγάνδα.
Που το έγραψα εγώ αυτό ρε Ντολμά; Βάλε μας το ποστ.
Αληθεια ρε ΒΛΑΚΑ Ντολμά, ο Κλίντον πότε καταδικάστηκε και πόσες θητείες εκανε;
Γιατί βλέπω ότι το γράφεις και το ξαναγράφεις πως καταδικάστηκε για τη Μόνικα ενώ ήταν πρώην Πρόεδρος. Για βάλε μας ημερομηνίες.
Αχ μωρέ ΒΛΆΚΑ Ντολμά.Μπερδεύεις επίτηδες τα πράγματα άσχετε ξερόλα και γράφεις τα μισά
Πρώτον εγώ έγραψα
Ότι πράγματι ότι ο πρόεδρος δεν δικάζεται μόνο από τη γερουσία
Ότι ο πρόεδρος δικάζεται και από τη γερουσία και από τα δικαστήρια
Το διευκρίνισα όμως στο μήνυμά μου τον απρίλιο ότι ο εν ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρόεδρος δικάζεται μόνο από τη γερουσία άσχετε ξερόλα
Κέφαλα και τι έλεγε το σύνταγμα των ηνωμένων πολιτειών άσχετε ξερολαλα
Και γιά να δούμε οι πρόεδροι των ηνωμένων πολιτειών πώς και από πού δικάστηκαν
Στο επόμενο μήνυμα
Για ποινικές υποθέσεις με καταδίκη ένοχος η αθώος όχι αστικές υποθέσεις και πρόστιμα
Όταν ήμουν στον ιδιωτικό τομέα φίλε νύπλη σε ανώτερη θέση είδα τον προϊστάμενό μου το διευθυντη εργοστασίουΝταιμας δεν παρατάει τα όπλα , δεν ειναι ρίψασπις
Με επιμονη και τρέλα πηγε μπροστα στην ζωη του
ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ , ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ