BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Πολύ ευαίσθητοςΔεν ντρεπεσαι λιγακι? Ευαισθητος κι εσυ?
Με τον Καραμανλή και τους ομοίους του.
Πολύ ευαίσθητοςΔεν ντρεπεσαι λιγακι? Ευαισθητος κι εσυ?
Πιστεύεις ότι ψηφίζεις εσύ ή εγώ κ διαλέγουμε κυβερνήσεις εσύ κ εγώ ;;
μα ειναι δυνατον να γινεται συγκριση ? Εκει υπηρχε τηλεδιοικηση και καηκε το 2019 το καλοκαιρι,το Δεκεμβριο του 2023 παρολιγον να τρακαρουν 2 τρενα στις κατω Αχαρνες ,αλλα εοπειδη εκει λειτουργουσε η οποια τηλεδικοκηση τους ειδαν και τον ειδοποιησαν ,αυτο θα ειχε γινει και στα Τεμπη αν το ειχαν φτιαξει .Αλλα αυτοι κοιταγαν να κανουν τα αδυνατα δυνατα καθυστερωντας ,την επισκευη του καμενου ,πιθανοτατα για καλυτερες μιζες ,για να βαλουν τις δικες τους εταιριες ,γιατι αλλο ? και φτασαμε να ψαχνει η Ευρωπαικη εισαγγελεας να τι εγινανα τα λεφτα που επερναν απο την Ευρωπη για να τα φτιαξουν ελεος πια.Ενω αμεδσως μετα εφτιαχναν βιντεο πόυ εβαζαν δικους τους στελεχη και συνδικαλιστες να λενε ποσο ασφαλη εγιναν απο μονα τους ξαφνικα τα τρενα ,χωρις να εχουν κανει τιποτα? και τους υποστηριζεται? και μονο που εφτιαχναν τετοια βιντεο ειναι εγκληματιες ντροπη σας ,αλλα που να τη βρειτς τη ντροπη σε αυτη τη χωρα ,οι μισοι χωμενοι στο Δημοσιοι ,και γυρω γυρω επιχειρηματιες της διαπλοκης ,κλπ .μια μαφια μας κυβερνα μια καμορα ,ο αλλος πηγε και εδωσε συνεντευξη στην ανηψια του προχθες ,φανταζομαι θα τον στριμωξε πολυ , γατακια εκει στη βορεια Κορεα παρτε παραδειγματα να μαθαινετε ,η δεν εχει ανηψια ο εκει παναξιος δικτατωρας??Προσωπικά θα έπρεπε να πας να αυτοκτονήσεις μαζί με την λογική σου. Ξέχασες την φωτιά στην Ηλία καραγκιόζη
ετσι ακριβως στο τρενο απο Κιατο που δεν συγκρουστηκε επειοδη εκει λειτουργουσε το συστημα και τον ειδαν λιγο πριν να γινει το ατυχημα,λιγες μερες πριν ειχα μπει για να παω αεροδρομιο ,θα μπορουσε να συμβει στο καθε ενα απο εμας ,για αυτο μας π@δηξαν οι ξενοι και μας περνουν τα σπιτια τα χρηματα το πλουτο και ολη τη χωρα σιγα σιγα ,γιατι σαν λαος βαζαμε και βαζουμε το προσωπικο συμφερον παντα πανω απο ολλα τα αλλα , κατανησε ενας λαο ςκομματοσκυλα ελεος εχουμε τελειωσει ετσι.Εσύ, καινούργιο σκουπίδι της ΝΔ;
Άκου να σου πω, κάποιοι είμαστε άνθρωποι και πονάμε, επίσης κάποιοι από εμάς και τους συγγενείς μας παίρναμε το τρένο για ασφάλεια και άνεση.
Σάλτα και γαμήσου τώρα που θα μας πεις αριστερούληδες και ότι ψαρεύουμε ψηφαλάκια τρολάκι της ΝΔούλας.
Θα τους βγει τύπε, θα βγαλουν δευτερο κομμα τον ΒελοπουλοΝα δούμε αν ευρωεκλογές επηρεάσουν το θέμα .... πολλοί της αντιπολίτευσης επένδυσαν πολλά στο δυστύχημα στα Τέμπη, να δούμε αν θα τους βγει .....
μα εει αναλυθει πολλακις στο μπου, κυβερνηση βγαζουν αυτοι που απεχουνΠιστεύεις ότι ψηφίζεις εσύ ή εγώ κ διαλέγουμε κυβερνήσεις εσύ κ εγώ ;;
εάν σε ιγκνορίσει, πάλι θα γκρινιάζεις και θα ζητάς τη ματιά τουTo έχω πει πολλάκις ότι ζει ο ισκεντερ για τη δημοσιότητα εδώ στο σαητ .............ζει για να λέει τις ακραίες πολιτικές απόψεις για να σε προκαλεσει.......κατά βάθος ούτε κουλιικός είναι ούτε φανατικός ..........ζει για να τρολαρει ...
Ιδια αποχη ειχαμε και το 2015μα εει αναλυθει πολλακις στο μπου, κυβερνηση βγαζουν αυτοι που απεχουν
Και δεν ειναι ο μονοςεάν σε ιγκνορίσει, πάλι θα γκρινιάζεις και θα ζητάς τη ματιά του
είσαι άσχετος,Εάν δλδ πει κάποιος ότι είσαι κλέφτης δεν πρέπει να αποδείξει ότι είσαι και εσύ ότι δεν είσαι?
Σίγουρα είσαι Δικηγόρος σκατό κεφάλε?
το βλεπεις αντιστροφοαναλογα, δηλ απο τον γκολο. Δες το κανονικα χωρις παροπιδες, αντε να γραψω οτι η αποχη εβγαλε και τον κλοουν. Τωρα, φαινεται φως;Ιδια αποχη ειχαμε και το 2015
Δεν ειδα να λετε τότε τιποτα για την αποχη που εβγαλε τον Τσιπρα.
Αρα προφανως η αποχη ΔΕΝ βγαζει κυβερνησεις.
Με την ιδια αποχη βγηκε ο Τσιπρας, με την ιδια και ο Κουλης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και δεν ειναι ο μονος
Πληροφορουμαι οτι υπαρχουν ατομα που ειναι σε αγνοηση εδω και τρεις μηνες αλλά καθε μερα με παραθετουν.
Ποσο ψυχωτικος πρεπει να εισαι, ωστε να παραθετεις καθημερινα ατομο που δεν σε διαβαζει?
Δεν ισχύει αυτό, πουθενά δε γίνεται.δεν είναι μόνο η κοπέλα
μπορεί κανείς να διαβάσει αν ψάξει λίγο παραπάνω ότι αναφέρεται ότι είχαν κοπεί και εισιτήρια στον σταθμό που δεν ήταν ονομαστικά οπότε οι επιβάτες ήταν περισσότεροι από ότι έλεγε η εταιρεία.
πρέπει να υπάρχουν παραπάνω από 60 νεκροί και πολλοί περισσότεροι αγνοούμενοι
φυσικά μέχρι πριν κάποιο καιρό ο αντίλογος των κυβερνητικών ήταν ότι δεν υπάρχει κατηγορία ούτε ενδιαφέρον από κάποιον εισαγγελέα
τώρα που υπάρχει -και δεν είναι Ευρωπαία για να την υποτιμήσουν- τι θα γίνει? για να δούμε?
Εσύ ονομάζεσαι "πίπα" όχι εγώ.Έτσι μπράβο να αποκαλύπτεστε. Τράβα να πάρεις κάνα πας τώρα γυφτάκο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βούλωστο στραπονιασμένε.
Εσύ σίγουρα ΔΕΝ έχεις εγκέφαλο.Εάν δλδ πει κάποιος ότι είσαι κλέφτης δεν πρέπει να αποδείξει ότι είσαι και εσύ ότι δεν είσαι?
Σίγουρα είσαι Δικηγόρος σκατό κεφάλε?
Μπορούσες με ένα απλό, "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ" να γλιτώσεις χρόνο και κόπο.είσαι άσχετος,
δεν μπορείς να αποδείξεις το ανύπαρκτο,
βασικό στη φιλοσοφία, στο διαφωτισμό, στο κράτος δικαίου,
το αντίθετο μόνο στις δικτατορίες.
Θα τους βγει τύπε, θα βγαλουν δευτερο κομμα τον Βελοπουλο
40 αποδοση δινει σημερα δευτερο κομμα Βελοπουλος
Έχεις δίκιο ......όλη μου η ζωή είναι αυτό το σαητ εσύ κ ο Άλεξ ...ζω κ αναπνέω για εσάς..... μέσα στην δυσμοιρη δεξιά φτωχική ζωή μου αναζητώ τη χαρά από τα ποσταρισματα σαςεάν σε ιγκνορίσει, πάλι θα γκρινιάζεις και θα ζητάς τη ματιά του
Ο κάθε Βαρδινογιάννης κ Λάτσης γραμμένο στα αρχιδια του έχει τη δική μου ψήφο κ τη δική σουΕίτε μας αρέσει είτε όχι, αποτέλεσμα της ψήφου μας είναι η κάθε κυβέρνηση ..... το πως επιλέγει ο καθένας είναι άλλη και μεγάλη συζήτηση .....
Ο κάθε Βαρδινογιάννης κ Λάτσης γραμμένο στα αρχιδια του έχει τη δική μου ψήφο κ τη δική σου
Τα συστημικα κόμματα που κυβερνάν αυτοί τα επέλεξαν κ εσύ κ εγώ αποφασίζουμε πιο κόμμα θα κυβερνήσει από αυτά που επέλεξε η πλουτοκρατία
Δεν ξέρω για τα κόμματα αυτά που ανεφερες διότι δεν έχουν κυβερνήσει .....Μάλιστα ... και ποια είναι τα μη συστημικά κόμματα που γράφουν στα αρχίδια τους Βαρδινογιάννη και Λάτση;;;
Μήπως ΧΑ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΜΛ ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ;;; Προτείνεις να τα ψηφίσουμε;;; αν ναι θα συνεργαστούνε κιόλας;;;
To πόσο αχρηστος ειναι ο Μητσοτάκης φαινεται απο ενα πράγμα.μα ειναι δυνατον να γινεται συγκριση ? Εκει υπηρχε τηλεδιοικηση και καηκε το 2019 το καλοκαιρι,το Δεκεμβριο του 2023 παρολιγον να τρακαρουν 2 τρενα στις κατω Αχαρνες ,αλλα εοπειδη εκει λειτουργουσε η οποια τηλεδικοκηση τους ειδαν και τον ειδοποιησαν ,αυτο θα ειχε γινει και στα Τεμπη αν το ειχαν φτιαξει .Αλλα αυτοι κοιταγαν να κανουν τα αδυνατα δυνατα καθυστερωντας ,την επισκευη του καμενου ,πιθανοτατα για καλυτερες μιζες ,για να βαλουν τις δικες τους εταιριες ,γιατι αλλο ? και φτασαμε να ψαχνει η Ευρωπαικη εισαγγελεας να τι εγινανα τα λεφτα που επερναν απο την Ευρωπη για να τα φτιαξουν ελεος πια.Ενω αμεδσως μετα εφτιαχναν βιντεο πόυ εβαζαν δικους τους στελεχη και συνδικαλιστες να λενε ποσο ασφαλη εγιναν απο μονα τους ξαφνικα τα τρενα ,χωρις να εχουν κανει τιποτα? και τους υποστηριζεται? και μονο που εφτιαχναν τετοια βιντεο ειναι εγκληματιες ντροπη σας ,αλλα που να τη βρειτς τη ντροπη σε αυτη τη χωρα ,οι μισοι χωμενοι στο Δημοσιοι ,και γυρω γυρω επιχειρηματιες της διαπλοκης ,κλπ .μια μαφια μας κυβερνα μια καμορα ,ο αλλος πηγε και εδωσε συνεντευξη στην ανηψια του προχθες ,φανταζομαι θα τον στριμωξε πολυ , γατακια εκει στη βορεια Κορεα παρτε παραδειγματα να μαθαινετε ,η δεν εχει ανηψια ο εκει παναξιος δικτατωρας??