alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
SexVolcano, βρηκες αστειο το ποσταρισμα αυτο?Μίλησε και ο δικηγόρος από τα Lidl. Ρε κάτι αυτιάδες εδώ μέσα.
SexVolcano, βρηκες αστειο το ποσταρισμα αυτο?Μίλησε και ο δικηγόρος από τα Lidl. Ρε κάτι αυτιάδες εδώ μέσα.
Οι κυβερνήσεις και τα "πριγκηπόπουλα" είναι μακράν τα πιο επικίνδυνα στοιχεία σε μια κοινωνία.οι γαμωΣερραίεοι, τα αγριοδάμαλα.
Δεν δε ξέρω για να σε κρίνω επαγγελματικά ... το like μπήκε κατά λάθος διότι ήθελα να γράψω όχι από τα Lidl αλλά δικηγόρος από το Cali ...ξέρεις ότι διαφωνώ σε όλα μαζί σου πολιτικά.κ.ειμαι αυτός που έχω πει δημόσια εδώ ότι το προφίλ σου το διαχειρίζονται δύο διαφορετικά άτομα....SexVolcano, βρηκες αστειο το ποσταρισμα αυτο?
Θα δεχθω την εξηγηση.Δεν δε ξέρω για να σε κρίνω επαγγελματικά ... το like μπήκε κατά λάθος διότι ήθελα να γράψω όχι από τα Lidl αλλά δικηγόρος από το Cali ...ξέρεις ότι διαφωνώ σε όλα μαζί σου πολιτικά.κ.ειμαι αυτός που έχω πει δημόσια εδώ ότι το προφίλ σου το διαχειρίζονται δύο διαφορετικά άτομα....
Αν δεν με ταγκερνε ο Νιπλής ούτε που θα καταλάβαινα ότι πάτησα κατά λάθος ..
Το μεγάλο ερώτημα που σού κάνω είναι γιατί γουστάρεις να παινεύει τον Κούλη ενώ είσαι πασοκτζης κατά βάθος σαν κ εμένα
To έχω πει πολλάκις ότι ζει ο ισκεντερ για τη δημοσιότητα εδώ στο σαητ .............ζει για να λέει τις ακραίες πολιτικές απόψεις για να σε προκαλεσει.......κατά βάθος ούτε κουλιικός είναι ούτε φανατικός ..........ζει για να τρολαρει ...
Εάν δλδ πει κάποιος ότι είσαι κλέφτης δεν πρέπει να αποδείξει ότι είσαι και εσύ ότι δεν είσαι?Oχι, το ερωτημα ειναι αν υπηρχαν αλλοι.
Δεν μπορεις να αποδειξεις οτι κατι ΔΕΝ ισχυει. Οταν ισχυριζεσαι οτι κατι ΙΣΧΥΕΙ, το αποδεικνυεις. Οχι το αντιθετο. Μην τρελαθουμε κιολας.
Θα πω εγω οτι υπηρχαν ακομη 100 νεκροι και πρεπει να αποδειξεις εσυ οτι δεν υπηρχαν? Παμε καλα?
To έχω πει πολλάκις ότι ζει ο ισκεντερ για τη δημοσιότητα εδώ στο σαητ .............ζει για να λέει τις ακραίες πολιτικές απόψεις για να σε προκαλεσει.......κατά βάθος ούτε κουλιικός είναι ούτε φανατικός ..........ζει για να τρολαρει ...
Δεν δε ξέρω για να σε κρίνω επαγγελματικά ... το like μπήκε κατά λάθος διότι ήθελα να γράψω όχι από τα Lidl αλλά δικηγόρος από το Cali ...ξέρεις ότι διαφωνώ σε όλα μαζί σου πολιτικά.κ.ειμαι αυτός που έχω πει δημόσια εδώ ότι το προφίλ σου το διαχειρίζονται δύο διαφορετικά άτομα....
Αν δεν με ταγκερνε ο Νιπλής ούτε που θα καταλάβαινα ότι πάτησα κατά λάθος ..
Το μεγάλο ερώτημα που σού κάνω είναι γιατί γουστάρεις να παινεύει τον Κούλη ενώ είσαι πασοκτζης κατά βάθος σαν κ εμένα
Έλειπα κ δεν έμαθα τι έγινε με κουλλιανο ...στην Ελλάδα άμα λείψεις δύο μέρες με τόσα που γίνονται είναι σαν να απουσιάζει δύο χρονια.Σαν να διαβάζω δηλωσεις Καλλιανου για Αδωνη ειναι η εξηγηση σου στον Αλεξ
μαλακα εβδομηνταενα οπως πας φετος θα κανεις το ενα δυο εσυ και ο κλωνος σου για πλακα......πριονοκορδελα εχεις περασει ολες τις ταλενταρες του σαη ...εισαι ο μεσσιας της μαλακιας τελικα ......Ποια ευαισθησία; όσοι μιλάνε για ''δικαιοσύνη'', το κάνουν επειδή έχουν καμία καούρα για όσους πέθαναν; πολιτική σπέκουλα κάνουν, και το πόσο ''πονόψυχοι'' είναι φαίνεται από τη συμπεριφορά τους σε όποιον ''τολμά'' να αρθρώσει μία λογική φωνή μέσα στο χαμό.
Τα Τέμπη είναι πεδίο δόξης λαμπρό για να αναδειχθούν πάλι τα σκατά και τα αποχρέμματα των άκρων (δεξιάς και αριστεράς) σε πλήρη αρμονία και σύμπνοια.
Πήρα τεχνητά δάκρυα κ συγχωροχάρτιΤην παραπανω δήλωση την θελω σε τικ τοκ με κλάματα , αλλιως δεν ειναι αποδεκτη σαν συγγνωμη
Έλειπα κ δεν έμαθα τι έγινε με κουλλιανο ...στην Ελλάδα άμα λείψεις δύο μέρες με τόσα που γίνονται είναι σαν να απουσιάζει δύο χρονια.
Δεν ειναι κλωνος μου ρε παπάρα, ελεοςμαλακα εβδομηνταενα οπως πας φετος θα κανεις το ενα δυο εσυ και ο κλωνος σου για πλακα......πριονοκορδελα εχεις περασει ολες τις ταλενταρες του σαη ...εισαι ο μεσσιας της μαλακιας τελικα ......
τυπε τι σχεση εχουν οι σερραιοι...σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσεις καμια δεκαπανταρια μουλους που εβρισαν τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονικη ,κανα δυο τρια μουνοπανα υπουργους της νδ και μερικα αρρωστα κοματοσκυλα ,μια χαρα παιδια ειναι...μην τσουβαλιαζεις!οι γαμωΣερραίεοι, τα αγριοδάμαλα.
Σοβιέτ καταντήσαμε ....με κουπόνια ....Παναγιά μου ....θυμάμαι κάποτε τα σόγια μου δεξιοί από κούνια που κορόιδευαν τον κομμουνισμό επειδή έδινε κουπόνια στους πολίτες της Βουλγαρίας κ ΕΣΣΔ .......που να ήξεραν οι άνθρωποι ότι θα ερχόταν η μέρα που η ελληνική δεξιά θα έδινε κουπόνια κ σε εμάς .....να μην ξαναλειψεις .. δεν καταλαβα δηλαδη , εχεις λεφτα και τα χαλάς και δεν τα δίνεις στο Κουλη να τα κάνει κουπόνια ;; θα σε γαμησει ο Αλεξ
Εγώ θα επενδύσω στη σταθερότητα ,πάταξη διαφθορας ,μείωση φορολογίας ,κράτος δικαίου κ κοινωνίαςΝα δούμε αν ευρωεκλογές επηρεάσουν το θέμα .... πολλοί της αντιπολίτευσης επένδυσαν πολλά στο δυστύχημα στα Τέμπη, να δούμε αν θα τους βγει .....
Εγώ θα επενδύσω στη σταθερότητα ,πάταξη διαφθορας ,μείωση φορολογίας ,κράτος δικαίου κ κοινωνίας
Θα ψηφίσω τη νέα δημοκρατία...
Πιστεύεις ότι ψηφίζεις εσύ ή εγώ κ διαλέγουμε κυβερνήσεις εσύ κ εγώ ;;Να ψηφίσεις αυτόν που θα τα κάνει τύπε .... εκτός ΝΔ ίσως μια συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΕΛ ΛΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΛΕΥΣΗ να μπορεί να κάνει θαύματα ....