Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Πραγματικα τοσα χρονια εξωτερικο δεν ακουσα τις λεξεις αριστερα και δεξια για να περιγραψουν κομματα ή πολιτικες. Μαλιστα φερνει γελιο οταν τους διαβαζω ή οταν ακουω αυτους τους ορους απο τυπους που αυτοαποκαλουνται ευρωπαιστες.
Καλα εχουμε μεινει ακομα στον εμφυλιο, τα κομματα πισω απο αυτο κρυβουν την ανυπαρξια θεσων ή ακομα χειροτερα κρυβουν τους στοχους τους.
Το αριστερά και δεξιά είναι για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους οι πολιτικό

Και τις μαλακιες που πιστεύουν οι ψηφοφόροι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Με στενοχώρησε ο Πρόεδρος.
Γνωρίζει τον νόμιμο τρόπο που πληρώνονται οι εγγυήσεις. Συνεπώς το να αφήσει να πλανάται αυτό το ερώτημα που ο ίδιος έθεσε, είναι λαϊκισμός.
Λαϊκισμός είναι που βρήκαν τα 700-900κ που ζήτησαν? Οκ εγώ να δεχτώ ότι λέει μαλακίες στο Εφετείο πόσο θα πέσει το ποσό?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εκανε αυτην την δηλωση.
Θα του τηλεφωνησω αυριο να μαθω τι συνεβη.
Καημένε ούτε το κινητό του δεν έχεις και θα τον πάρεις κ τηλέφωνο χαχαχ χαχαχ χαχαχ χαχαχ χαχαχ χαχαχ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Λαϊκισμός είναι που βρήκαν τα 700-900κ που ζήτησαν? Οκ εγώ να δεχτώ ότι λέει μαλακίες στο Εφετείο πόσο θα πέσει το ποσό?
λαικισμός νομίζω εννοεί ότι ακόμα δεν έχει εκπνέυσει η περίοδος που έχουν για να δώσουν τα λεφτά και να μείνουν εκτός φυλακής

οπότε το παρουσιάζει σαν να τα έδωσαν.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216

λαικισμός νομίζω εννοεί ότι ακόμα δεν έχει εκπνέυσει η περίοδος που έχουν για να δώσουν τα λεφτά και να μείνουν εκτός φυλακής

οπότε το παρουσιάζει σαν να τα έδωσαν.
Όπως είπαμε, όταν το ποσό είναι τόσο μεγάλο, δεν καταβάλλεται σε μετρητά, αλλά γράφεται υποθήκη σε ακίνητα των κατηγορουμένων υπέρ το Δημοσίου.
Επίσης οι κατηγορούμενοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μείωση.
Φυσικά και το γνωρίζει αυτό ο Πρόεδρος. Το να λέει "που βρήκαν τα λεφτά" είναι λαϊκισμός.

Επίσης, δεν υπάρχει εφετείο, δεν τους επέβαλαν ποινή. Η εγγύηση επιβάλλεται στην ανάκριση σαν όρος για να μην διαφύγει ο κατηγορούμενος.
Αν παραστεί στο δικαστήριο (ή αν τέλος πάντων δεν παρπαμεφθεί ποτέ σε αυτό), η εγγύηση επιστρέφεται. Δηλαδή αίρεται η υποθήκη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Όπως είπαμε, όταν το ποσό είναι τόσο μεγάλο, δεν καταβάλλεται σε μετρητά, αλλά γράφεται υποθήκη σε ακίνητα των κατηγορουμένων υπέρ το Δημοσίου.
Επίσης οι κατηγορούμενοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μείωση.
Φυσικά και το γνωρίζει αυτό ο Πρόεδρος. Το να λέει "που βρήκαν τα λεφτά" είναι λαϊκισμός.

Επίσης, δεν υπάρχει εφετείο, δεν τους επέβαλαν ποινή. Η εγγύηση επιβάλλεται στην ανάκριση σαν όρος για να μην διαφύγει ο κατηγορούμενος.
Αν παραστεί στο δικαστήριο (ή αν τέλος πάντων δεν παρπαμεφθεί ποτέ σε αυτό), η εγγύηση επιστρέφεται. Δηλαδή αίρεται η υποθήκη.
Εγώ δεν έχω καταλάβει

τελικά κρίθηκαν προφυλακιστέοι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
τότε γιατί μπαίνει εγγύηση αν δεν κρίνεται απαραίτητο να προφυλακιστούν?

ως παρακαταθήκη ότι δεν θα φύγουν από τη χώρα και θα χάσουν τα λεφτά τους?
Ναι. Όπως και όλοι οι όροι, πλην προφυλάκισης, γι' αυτό μπαίνουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Και τότε ο σταθμάρχης γιατί προφυλακίστηκε χωρίς εγγύηση από την πρώτη μέρα?
Γιατί αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος. Να του βάλουν και εγγύηση; Για ποιο λόγο;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
όχι...αναρωτιέμαι γιατί αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ αυτοί αφέθηκαν ελεύθεροι?
Ε αυτό δεν το ξέρει κανένας, έτσι κρίθηκαν.
Υποθέτω γιατί ο σταθμάρχης κατηγορείται για 57 θανάτους ενώ οι υπόλοιποι για οικονομικό αδίκημα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ε αυτό δεν το ξέρει κανένας, έτσι κρίθηκαν.
Υποθέτω γιατί ο σταθμάρχης κατηγορείται για 57 θανάτους ενώ οι υπόλοιποι για οικονομικό αδίκημα

μου κάνει εντύπωση απλά...από τη μια μη προφυλακιστέοι από την άλλη τεράστιες εγγυήσεις που δεν θα μπορούν να πληρώσουν...ώστε τελικά να καταλήξουν μέσα..

γιατί και το να έχει κάποιος ακίνητη περιουσία ύψους 1Μ ύποπτο είναι

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
μου κάνει εντύπωση απλά...από τη μια μη προφυλακιστέοι από την άλλη τεράστιες εγγυήσεις που δεν θα μπορούν να πληρώσουν...ώστε τελικά να καταλήξουν μέσα..

γιατί και το να έχει κάποιος ακίνητη περιουσία ύψους 1Μ ύποπτο είναι
Συνηθίζεται η εγγύηση στα οικονομικά αδικήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom