alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Προσπαθησε ξανα να γραψεις μια προταση που να βγαζει νοημαΕχεις ?
Σου τόχει πει γιατρός ή πουτάνα?
Η πουτάνα ποιό αξιόπιστη
Οι γιατροί είναι νεοδημοκράτες
Προσπαθησε ξανα να γραψεις μια προταση που να βγαζει νοημαΕχεις ?
Σου τόχει πει γιατρός ή πουτάνα?
Η πουτάνα ποιό αξιόπιστη
Οι γιατροί είναι νεοδημοκράτες
Για ποιο σκανδαλο μιλαμε?δηλαδή εναντιώνεσαι ξεκάθαρα στην πολιτική διαχείριση της κυβέρνησης σε κάθε σκάνδαλο?
Και μαλλον και καποια βαρια ψυχολογικά προβληματα, θα προσθεσω.Τους το λέω, πως με αυτές τις υποκριτικές ανοησίες καθιστούν τον Κούλη συμπαθή αλλά είναι τέτοιος ο φανατισμός και η μικρόνοια που δεν μπορούν να οτ καταλάβουν...
Δεν θυμασαι δηλαδη οτι η ΝΔουλα εκανε πολιτικη σπεκουλα και εκμεταλλευτηκε το γεγονος μεχρι και τις εκλογες... Για να θυμηθεις λοιπον, δες τοτε τι λεγοταν νυχθημερον στα καναλια εκεινης της περιοδου...Βρε
Ποιοι πρέπει να τιμωρηθούν και για ποιο αδίκημα;
Όσον αφορά στο Μάτι, δε θυμάμαι να γίνεται κανένας ''χορός'' της ΝΔ για ειδικό δικαστήριο για πρωθυπουργό και υπουργούς, το θέμα πέρασε πολύ πιο χαμηλά (σε επίπεδο υπηρεσιακών παραγόντων) και η δίκη σε πρώτο βαθμό τώρα γίνεται, σχεδόν 6 χρόνια μετά.
Κάτι ακόμη: ποιοι υπουργοί φταίνε για το θάνατο των 3 ανθρώπων στο δυστύχημα του τρένου στο Άδενδρο το έτος 2017;
Μα ο κοινός νους μιλάει για συγκαλυψηΤην κοινη λογικη και τον κοινο νου δεν θα δεχθουμε να καταργηθουν.
Συγνωμη αλλά οχι. Αυτα ειναι τα φαινομενα οταν σιωπουν οι συνετοι και ουρλιαζουν οι λαικιστες. Ενας λογος παραπανω να μην μένει τιποτα αναπάντητοΜα ο κοινός νους μιλάει για συγκαλυψη
Συγκάλυψη στα Τέμπη βλέπουν σχεδόν 8 στους 10 – Συνεχίζεται η φθορά της ΝΔ | ΤΑ ΝΕΑ
Νέα δημοσκόπηση της ALCO καταγράφει απώλεια δυνάμεων για την κυβέρνηση και πλήρη απογοήτευση της κοινωνίας ως προς την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπηwww.tanea.gr
Δεν θυμασαι δηλαδη οτι η ΝΔουλα εκανε πολιτικη σπεκουλα και εκμεταλλευτηκε το γεγονος μεχρι και τις εκλογες... Για να θυμηθεις λοιπον, δες τοτε τι λεγοταν νυχθημερον στα καναλια εκεινης της περιοδου...
Δεν θυμασαι, επισης, οτι ζηταγαν παραιτησεις υπουργων και Τσιπρα;
Και σαφως, τετοια θρασυμια κι αναισχυντοι που ειναι, αν μπορουσε να σταθει ,θα ζηταγαν και ειδικα δικαστηρια. Σε αυτο θα κολλαγαν, εαν ηταν για να ξαναπιασουν γρηγοροτερα τις καρεκλες.
Αντιθετα, εδω υπαρχει ξεκαθαρα, πολιτικη ευθυνη (αρνηση πολιτικης ευθυνης θα ελεγα). Εαν δεν υπηρχε, δεν θα υπηρχε μετεπειτα κι ολη αυτη η προσπαθεια συγκαληψης, με μονταζιερες, μπαζωματα, τις κωλυσιεργιες της δικαιοσυνης κι ολα τα υπολοιπα που που βγαινουν σιγα σιγα στο φως. Ο Καραμανλης, ενω γνωριζε για την επικινδυνοτητα του δικτυου, και μας κουναγε το δαχτυλο στη βουλη λεγοντας οτι αυτα που λενε οι συνδικαλιστες θελουν να βλαψουν το ονομα του ΟΣΕ, κι οτι το δικτυο ειναι ασφαλες και τετοιες μπουρδες. Οταν ο υπουργος κανει τετοιες δηλωσεις στη βουλη, κι επειτα γινεται το τραγικο, ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Εχει ξεγελασει τους πολιτες. ΤΕΛΟΣ.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά για να συντομίαΓια ποιο σκανδαλο μιλαμε?
Οι προτάσεις μου δεν βγάζουν νόημα σε νεοδημοκράτεςΠροσπαθησε ξανα να γραψεις μια προταση που να βγαζει νοημα
μωρη γαλαζια σουπια, θα ηθελα πολυ να εβλεπα τι θα ξεφουρνιζες μερα νυχτα εδω μεσα, αν ηταν ο συριζα ή το πασοκ, στη θεση της "νδ#καθαρματα" σημερα... (για να μην αρχισω και ψαχνω τα ποσταρισματα σου για το ματι)Και μαλλον και καποια βαρια ψυχολογικά προβληματα, θα προσθεσω.
Τι συγκαλύπτεται?Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά για να συντομία
Νομίζω ότι οι παρακολουθήσεις των πολιτικών προσώπων για εκβιασμό από το γραφείου του μητσοτάκη
και η συγκάλυψη των τεμπών αρκούν για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο
και όταν λέω φυσιολογικό άνθρωποι εννοώ όλους όσους δεν έχουν αναισθησία σε επίπεδα ψυχοπάθειας
Ψαξε. Εχω πει χιλιες φορες οτι ο Συριζα δεν ευθυνεται για το Ματιμωρη γαλαζια σουπια, θα ηθελα πολυ να εβλεπα τι θα ξεφουρνιζες μερα νυχτα εδω μεσα, αν ηταν ο συριζα ή το πασοκ, στη θεση της "νδ#καθαρματα" σημερα... (για να μην αρχισω και ψαχνω τα ποσταρισματα σου για το ματι)
μωρη γαλαζια σουπια, θα ηθελα πολυ να εβλεπα τι θα ξεφουρνιζες μερα νυχτα εδω μεσα, αν ηταν ο συριζα ή το πασοκ, στη θεση της "νδ#καθαρματα" σημερα... (για να μην αρχισω και ψαχνω τα ποσταρισματα σου για το ματι)
To οτι ο Συριζα ειχε τελειωσει, το γνωριζαμε.
Το οτι ηταν αδιστακτοι, καιροσκοποι, εχθροι του λαου και της δημοκρατιας, το γνωριζαμε.
Το ηταν αναισχυντοι παλαιοκομματικοι πολιτικαντηδες, το γνωριζαμε.
Το οτι ηταν και σκατοψυχοι εγκληματιες, το μαθαμε σημερα.
Αντε να ανοιγουν οι φυλακές.
Δικιο ειχες Πολάκη. Πρεπει καποιοι να μπουν φυλακη.
Αν γνώριζα ακριβώς θα ήμουν ανακριτής δε νομίζεις?Τι συγκαλύπτεται?
Μιλησα για οσους εχουν στοιχειωδη νοημοσυνη. Γιατι θεωρησες αυτονοητο οτι σε αφορα?Οι προτάσεις μου δεν βγάζουν νόημα σε νεοδημοκράτες
Μπορεις να μην απαντάς
Εκτός αν κάτι σε γαργαλάει ..
Λες " συγκάλυψη", σε ρωτω τι συγκαλυπτεται και απαντας " αν ηξερα θα ημουν ανακριτης" . Θλιβερό. Παω να κανω καμια δουλειαΑν γνώριζα ακριβώς θα ήμουν ανακριτής δε νομίζεις?
Εσύ μπορείς να μου πεις αν υπάρχουν ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ως προς την απιστία δηλαδή το οικονομικό σκέλος?
Όχι ότι είναι μόνο αυτό αλλά ας πάρουμε το πιο απτό.....ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ?
Ναι ναι "αλαίκση''Λες " συγκάλυψη", σε ρωτω τι συγκαλυπτεται και απαντας " αν ηξερα θα ημουν ανακριτης" . Θλιβερό. Παω να κανω καμια δουλεια
ευτυχως που ειναι νωρις , αλλιως θα σου ελεγε οτι λογκαρε η ΚολομπιαναΝαι ναι "αλαίκση''
καλή χώνεψη όταν βρεις κάποια δικαιολογία για την συγκάλυψη του οικονομικού εγκλήματος έλα να τα ξαναπούμε
μέχρι τότε ''σου έχω ήδη απαντήσει''