Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.918
Πόντοι
6.256
Ναι, πάω τώρα μία βόλτα από την Πειραιώς να μου δώσουν το μηνιάτικό μου για να γράφω εδώ μέσα κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της Κυβέρνησης.
Οπως πηγαινεις σαλτα γαμησου κιολας....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Τη Μπιγκ Τσαρ των Ρώσων λες τύπε ;
Τέτοια σοβαρά εργαλεία δεν κυκλοφορούν εδώ.
Αν είχαμε τέτοια δεν θα ήμασταν πουτανάκια των τούρκων και καρπαζοεισπράκτορες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.918
Πόντοι
6.256
Τα πιθηκια-δηθεν δικηγοροι θεωρουν τα τρενα οτι ειναι ΙΧ οποτε αμα τα φορτωνουν με εκρηκτικα,ναρκωτικα,πυρηνικες βομβες δεν εχει καμμια ευθυνη το υπουργειο.Ισα ισα αθωωνεται κιολας γιατι αμα ειχαν συγκρουστει τα 2 τρενα,επειδη φαγανε τα εκ της ΕΕ που ειχαν δωθει για να φτιαξουν συστηματα ασφαλειας,δεν θα ειχαν πεθανει τοσοι ανθρωποι οποτε δεν θα χρειαζονται συστηματα ασφαλειας.

Αυτα δεν τα λενε αποφοιτοι του ΠΙΚΠΑ με εγκεφαλικη νεκρωση αλλα υποτιθεται ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ....βεβαια ενταξει για το Bou μιλαμε οποτε και δικηγοροι να ειναι το ανωτερο επιπεδο που θα εχουν φτασει ειναι να δουλεουν το φωτοτυπικο και να κολλανε χαρτοσημα αν και για αυτον τον Lion 393843948 μου φαινεται οτι το πολυ πολυ να ειναι θυρωρος πολυκατοικιας.

Εγγρ.
8 Μαρ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Αντι να τσακωνεστε αν φταει ο Μητσοτακης ή ο Καραμανλης ή ο Σπριτζης ρωτήστε ενα μηχανοδηγο τι γίνεται στα βραδυνα δρομολόγια. Ετσι που πάμε θα εξαιρεθεί από κάθε αδίκημα η ιταλική εταιρία εκμετάλλευσης. Ο νοων νοείτο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.918
Πόντοι
6.256

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Παντα τυπε....για να παει καλα η μερα σου πρεπει να σκυλοβρισεις ενα αναισθητο κομματοσκυλο το πρωι.
Είσαι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη αυτογνωσία εδώ μέσα, καθώς στη φώτο του προφίλ σου βλέπει κανείς τη μούρη σου και τη βασική σου ιδιότητα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.918
Πόντοι
6.256
Είσαι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη αυτογνωσία εδώ μέσα, καθώς στη φώτο του προφίλ σου βλέπει κανείς τη μούρη σου και τη βασική σου ιδιότητα.
Αμα ημουν συγκατοικος σου στο ιδρυμα καθυστερημενων θα μου την ειχες πει πολυ ασχημα με αυτη την ατακα αφισοκολλητη του Κουλη....:confused:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Αμα ημουν συγκατοικος σου στο ιδρυμα καθυστερημενων θα μου την ειχες πει πολυ ασχημα με αυτη την ατακα αφισοκολλητη του Κουλη....:confused:
Έχεις εμπειρία από ιδρύματα καθυστερημένων όπως φαίνεται.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Πρέπει να στερείται κανείς παντελώς εγκεφάλου για να μην αντιλαμβάνεται ότι αφενός μεν λέμε τα ίδια με τον Αναφυλαξία, αφετέρου δε ότι τα ίδια ισχύουν για όποιον και να ήταν υπουργός ασχέτως Κυβέρνησης.
Τελικά το πρόβλημα κάποιων είναι απλά να καθίσει στο εδώλιο ο Καραμανλής γιατί λέγεται Καραμανλής. Και για το Σπίρτζη ισχύουν τα όσα γράφω.
νομίζω, όπως έχουν φτάσει τα πράγματα, ο ανακριτής θα ζητήσει την άρση και η βουλή θα συναινέσει
και λογικά θα απαλλαγεί ο καραμανλής από τις όποιες κατηγορίες,

άραγε η δωσιδικία του υπουργού συμπαρασύρει άπαντες τους κατηγορουμένους;

πάλι πρέπει να βρεθεί κατάλληλη αίθουσα.

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706
Αντι να τσακωνεστε αν φταει ο Μητσοτακης ή ο Καραμανλης ή ο Σπριτζης ρωτήστε ενα μηχανοδηγο τι γίνεται στα βραδυνα δρομολόγια. Ετσι που πάμε θα εξαιρεθεί από κάθε αδίκημα η ιταλική εταιρία εκμετάλλευσης. Ο νοων νοείτο
Τι γίνεται δηλαδή?
Μεταφέρουν φορτία επικίνδυνα ή απαγορευμένα??

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
να δούμε και τα λαμόγια οι γιατροί τι ποινή θα φάνε αν και προβλέπω 6,7 αναβολες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
Μια υπερκατασκοπος απο Ρωσια πηγε να μας κανει ζημια και μολις πηρε χαμπαρι οτι τα λαγωνικα ηταν ετοιμα να εισβαλλουν στο ραφταδικο πηρε σκληρους με σχεδια για χτυπαματα σε τουριστικα μερη,δηλητηριασεις υψηλα ισταμενων προσωπων.Βρεθηκε πολωνιο σε μια κλωστη.Μεγαλη επιτυχια,την επαιξαν και τα καναλια και νιωσαμε πιο ασφαλεις:rockon::rockon::confused::confused::confused:
Τυπε νομίζω ψωλονιο έγραφαν οι χημικές αναλύσεις της κλωστής...λες να έγινε παρεξήγηση?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.723
Πόντοι
2.356
Του Καραμανλή πουτσα του όλα. Όπως μας ενημερώνει το φιλοκυβερνητικο newmoney δε σκοτίζεται και ιδιαίτερα, αφού τον εξαγνίζει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό ότι επιθυμεί να τοποθετηθεί. Η ομιλία του θα γίνει πιθανότατα σήμερα το μεσημέρι και μεταξύ άλλων θα υποστηρίξει ότι από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και δεν κρύφτηκε, όπως τον κατηγορεί η αντιπολίτευση. Θα πει επίσης ότι είτε έχει, είτε δεν έχει ασυλία ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και άρα δεν έχει κανένα νόημα να παραιτηθεί.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
ο Μητσοτακης είχε πει ξεκάθαρα στον Θεοδωράκη οτι δεν υπηρχε κανενα παρανομο φορτιο στο τρένο , ειδικα ευφλεκτο , λαδια και ολα τα αλλα κανανε την εκρηξη :coffee:

Εγω πιστευω Κουλη :coffee:
Όχι λάδια,σιλικόνες γράφανε της μηχανής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom