τι απαντας και εσυ μωρε στον καθε λιμουτση που ξερει hello, goodnight, i love youρε συ Αλεξ δεν ειναι εκει το θεμα. 90 νεκροι σε ποσους επιβατες; 1 δυστυχημα σε ποσα καθημερινα δρομολογια; Δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει τρενο στη Γερμανια, μη νομιζεις οτι εκει ειναι ολοι με διδακτορικα αλλα το τρενο εκει εμπνεει εμπιστοσυνη το χρησιμοποιουν απο ανεργοι μεχρι λεφταδες. Γιατι; Επειδη τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Σε ενα τεραστιο δικτυο, με χιλιαδες επιβατες καθε μερα και τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας.
Αυτο που λεω ειναι απλο: Σε τοσο μικρο δικτυο οπως το ελληνικο ,ε ποσο πια δυσκολο ειναι να εχουμε αναλογα συστηματα παρακολουθησης της αμαξοστοιχιας; Εκει τελειωσαν τα γαμημενα τα λεφτα; Οχι δεν το δεχομαι. Να ειναι το βυσμα σταθμαρχης δε μου κανει εντυπωση. Βαλτου ενα μηχανισμο προειδοποιησης να μην τα κανει πουτανα αφου θα τον διορισεις ετσι και αλλιως. Ενα συγχρονο συστημα ασφαλειας δε μπορουμε να εχουμε; Τοσο τριτοκοσμικοι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 409K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Σου εχω γινει εφιαλτης ρε τύπε. Ό,τι και να γινει, εμενα σκεφτεσαιΝα μαθει ο προπο και ο κουλης ποιος τους στελνει και να τους σταματησουν,
Οσο ομως υπαρχουν χάπατα σαν τον αλεξ που βλεπουν αριστους αυτα θα ζουμε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Θα γίνει κ αεροπορικό σύντομα αν δεν βάλουμε ils στα περιφερειακά αεροδρόμια Ρόδου Ηράκλειο θεσσαλονικηςΕχει μαυρίσει η ψυχή μου σημερα φίλε...
συρε γαμησου ραμολιμεντο.. ναι θα παω τουρκια γτ οχι? θα καθομαι εδω με μπατσους-μητσοτακη και μαλακες σαν εσενααντε βρε σαχλαμάρα θα μου πεις και καπιτο...πίσω από μια οθόνη όλοι με θεωρίες...πάτε στην Τουρκία αν σας αρέσει τι μας ζαλίζετε..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα, η Τουρκια φημιζεται για την πολιτισμενη της αστυνομια και τον σεβασμο των ανθρωπινων δικαιωματων.συρε γαμησου ραμολιμεντο.. ναι θα παω τουρκια γτ οχι? θα καθομαι εδω με μπατσους-μητσοτακη και μαλακες σαν εσενα
τουλαχιστον εκει δεν πουλανε δημοκρατιαΣωστα, η Τουρκια φημιζεται για την πολιτισμενη της αστυνομια και τον σεβασμο των ανθρωπινων δικαιωματων.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.013
- Πόντοι
- 456
στο καλόσυρε γαμησου ραμολιμεντο.. ναι θα παω τουρκια γτ οχι? θα καθομαι εδω με μπατσους-μητσοτακη και μαλακες σαν εσενα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
γαμηθηκες με το αεροπορικο ρε μουνι , γαμηθηκες απο το πρωι , ειπαμε τραινο ειναιΘα γίνει κ αεροπορικό σύντομα αν δεν βάλουμε ils στα περιφερειακά αεροδρόμια Ρόδου Ηράκλειο θεσσαλονικης
νταξει παω εγω.. μεχρι να παω ομως εσυ γαμιεσαι..στο καλό
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.013
- Πόντοι
- 456
Στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει.νταξει παω εγω.. μεχρι να παω ομως εσυ γαμιεσαι..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Ε ενταξει ρε τύπε, δεν θα συγκρινω κιολας Ελλαδα και Τουρκια απο αποψη δημοκρατιας, χαλαρωσε κι εσυ λιγο.τουλαχιστον εκει δεν πουλανε δημοκρατια
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.584
- Πόντοι
- 5.946
Ναι ρε ειναι αυτοι που ενδιαφερονται για εσενα τοσα χρονια και σε αφηνουν να πνιγεσαι να καιγεσαι κλπ.Για αυτο δεν εμπιστευομαι τα πολιτικα τομαρια οταν και καλα ενδιαφερονται για εσενα δες παραδειγμα την πρεμουρα με το εμβολιο γιατι ποτε δεν ενδιαφεροταν πραγματικα για κανεναν μονο οταν υπηρχε συμφερον εδειχναν ενα ψευδες ενδιαφερον .
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
ο Γεραπετριτης ειναι υπουργος τωρα μεταφορων .. αυτος που θα κανει την ανεξαρτητη επιτροπη για την διερευνηση του δυστυχήματος
Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ??????????? αυτος που μιλαγε με Μενιο Φουρθιωτη ?????
τι άλλο κακο θα μας βρει ρε μαλάκες !!!!!!!!!!!
Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ??????????? αυτος που μιλαγε με Μενιο Φουρθιωτη ?????
τι άλλο κακο θα μας βρει ρε μαλάκες !!!!!!!!!!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Στη μοουεναβεντουρα να πας κ στο φάρο που παίζει το απόγευμα πολύ μουνιΣου εχω γινει εφιαλτης ρε τύπε. Ό,τι και να γινει, εμενα σκεφτεσαι
Ποια τρένα;;; Αυτά σα χαροι είναιγαμηθηκες με το αεροπορικο ρε μουνι , γαμηθηκες απο το πρωι , ειπαμε τραινο ειναι
Τρένα είναι αυτά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Μην μπερδευεσαι. Ενα κρατος παντα ενδιαφερεται για σενα, γιατι σε χρειαζεται υγιη και δυνατο, για να μπορεις να πληρωνεις φορους, να πηγαινεις στρατιωτης, να δουλευεις, να κανεις παιδια. Κανενα κρατος δεν θελει να παθεις κακο, γιατι του κοστιζεις.Ναι ρε ειναι αυτοι που ενδιαφερονται για εσενα τοσα χρονια και σε αφηνουν να πνιγεσαι να καιγεσαι κλπ.Για αυτο δεν εμπιστευομαι τα πολιτικα τομαρια οταν και καλα ενδιαφερονται για εσενα δες παραδειγμα την πρεμουρ με το εμβολιο γιατι ποτε δεν ενδιαφεροταν πραγματικα για κανεναν μονο οταν υπηρχε συμφερον εδειχναν ενα ψευδες ενδιαφερον .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην Μπουεναβεντουρα επικρατει χαος τύπε απο τις συμμοριεςΣτη μοουεναβεντουρα να πας κ στο φάρο που παίζει το απόγευμα πολύ μουνι
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.682
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε σεβασμός δικαιωμάτων στα καθίκια δεν χρειάζεται . Στην Τουρκία δεν σκέφτεται κανείς να πάει να κάψει λεωφορεία που πληρώνει ο φορολογούμενος . Ξέρει ότι θα του γαμήσουν το μουνί που τον πέταγε.Σωστα, η Τουρκια φημιζεται για την πολιτισμενη της αστυνομια και τον σεβασμο των ανθρωπινων δικαιωματων.
ας μην ηταν η ελλαδα στην ΕΕ και οι ιδιοι που κυβερνανε τωρα θα σου ελεγα ποσο δημοκρατες θα ητανΕ ενταξει ρε τύπε, δεν θα συγκρινω κιολας Ελλαδα και Τουρκια απο αποψη δημοκρατιας, χαλαρωσε κι εσυ λιγο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
Και εσυ τι φοβάσαι ρε μαν ??Στην Μπουεναβεντουρα επικρατει χαος τύπε απο τις συμμοριες
Πες εισαι απο το μπου.κομ και δεν θα σε ακουμπησει ανθρωπος .. εχουμε μέλη απο εκει και επισκέπτες
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 456
Εγω ενα ξέρω... ολο αυτο που γίνεται εχει ονομα .... νοοτροπία παλιο ορθόδοξο πασοκ ....
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.584
- Πόντοι
- 5.946
Δεν υπαρχει κρατος .Για αυτο παντα βγαζω μονος μου τα καστανα απο την φωτια .Παραδειγμα τωρα καλοκαιρι γεμιζω δεξαμενες με νερο κοβω χορτα κλπ .Γιατι ξερω οτι θα με αφησουν να καω .Μην μπερδευεσαι. Ενα κρατος παντα ενδιαφερεται για σενα, γιατι σε χρειαζεται υγιη και δυνατο, για να μπορεις να πληρωνεις φορους, να πηγαινεις στρατιωτης, να δουλευεις, να κανεις παιδια. Κανενα κρατος δεν θελει να παθεις κακο, γιατι του κοστιζεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 102K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις