Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.013
Πόντοι
456
Και μετα καθομαστε και διαφωνουμε ακομα σε αλλα νηματα για την αντικατασταση ανθρωπων απο την τεχνολογια. Οι μηχανες ειναι αλανθαστες. Αποδειξη τα εκατομμυρια φαναρια που ρυθμιζουν την κυκλοφορια αδιακοπα σε ολους τους δρομους του πλανητη.
Εχμ...Τα φαναρια δεν λειτουργούν μονα τους...υπάρχουν ανθρωποι σε κάποιο κέντρο που τα ρυθμίζουν...

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.183
Πόντοι
3.466

Σιδηροδρομικος χαρτης Τουρκιας.
Δεν το λες και λιγο το δικτυο.

Ελλαδα. Κουτσουρεμενο δικτυο, με τη Δυτικη Ελλαδα ολη εκτος, που ουτε να λειτουργησει σωστα μπορει.
Δικτυο Πελοποννησου, εκτος λειτουργιας απο χρονια.
100 χρονια μπροστα ειναι οι Τουρκοι. Δεν ειχαν ομως 3 οικογενειες να κυβερνανε 49 χρονια

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όποιος αντέχει, ας διαβάσει...

Ελα μανα, εφτασα.
Ξερω, δεν με βλεπεις μα εγω εφτασα.

Εδω που ειμαι ειναι ολα πρασινα καθαρα εκει που πατω και μπλε καθαρα εκει ψηλα που κοιτω, οχι σαν τα δικα σας τα βρωμικα μπλε και πρασινα εκει κατω.
Ειναι πολυ ομορφα και αληθινα.

Μη στενοχωριεσαι μανα.
Δεν ποναω πια.
Δεν θα πονεσω ποτε ξανα.
Να χαιρεσαι μανα.
Ειμαι με τα αλλα παιδια εδω.
Δεν πονεσαμε μανα.
Πες το και στις αλλες μανες.

Μονο ενα πραμα μανα.
Μην τους αφησετε να ξεφυγουν.
Εχετε τον τροπο.
Εχετε τη δυναμη.
Πες το και στις αλλες μανες.
Πες το σε ολες τις μανες.
Σημερα εισαι εσυ, αυριο θα ειναι αυτες.

Τους βλεπω ολους απο εδω πανω.
Λενε ψεμματα.
Κλαινε ψεμματα.
Αυτη τη δουλεια ξερουν.

Οταν θα εχει κατσει ο κουρνιαχτος απο τα ψευτικα δακρυα και τα παχια λογια πηγαινε μανα και πες τους οτι εγω δεν ειχα σκοπο να ερθω εδω πανω τοσο νωρις.
Εκλεψαν λεφτα.
Εκλεψαν δοξα.
Εκλεψαν εξουσια.
Εκλεψαν τη ζωη μου μανα.

Ποιος θα μεινει πισω να πει την ιστορια μου μανα;
Με συχωρας που σου εδωσα τοση πικρα.
Δεν το ηθελα κι εγω.
Εγινε τοσο αστραπιαια.
Δε προλαβα ουτε το σταυρο μου να κανω.
Ενα παιδι ειχες κι εσυ και τωρα θα μετραμε μαζι αναποδα τις μερες να ανταμωσουμε.

Θα μου λειπεις αλλα θα σε βλεπω εγω.
Θα σου λειπω, δεν θα με βλεπεις εσυ αλλα να ξερεις οτι εδω ειναι καλυτερα απο εκει και θα σε περιμενω.

Μονο μην τους αφησετε να ξεφυγουν.
Δεν θελω αλλα παιδια εδω πανω.
Φτανουμε εμεις.
Θα τους στοιχειωνουμε ολα τα βραδια της υπολοιπης ζωης τους.

Από Labros Liapis

FB_IMG_1677708094402.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Εχμ...Τα φαναρια δεν λειτουργούν μονα τους...υπάρχουν ανθρωποι σε κάποιο κέντρο που τα ρυθμίζουν...
Ναι. Φυσικα τα ρυθμιζει καποιος, δεν λειτουργουν απο μονα τους, οπως και η τηλεοραση. Πρεπει να την ανοιξεις και να την ρυθμισεις για να λειτουργησει. Αλλά μετα μπορουν και λειτουργουν με βαση τις ρυθμισεις, απο μονα τους.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.013
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Και φυσικα η εργαλειοποιηση του θανατου

- Για τους αριστερους φταιει η ιδιωτικοποιηση
- Για τους μπαχαλακηδες, μπατσους και μπαχαλα να ΄χει και ποιος τα γαμει τα αιτια
- Για τους νεοδημοκρατες ο κακος σταθμαρχης

πως και εγινε αυτο σε μια χωρα με τοσο μικρο δικτυο, τοσο μικρη κινηση και δεν εγινε στη Γερμανια και στην υπολοιπη Ευρωπη που τα τρενα αλωνιζουν χιλιαδες χιλιομετρα καθημερινα;

Η απαντηση δεν ειναι οτι οι Γερμανοι δεν κανουν λαθη. Η απαντηση ειναι οτι εδω δεν εγκαταστησαμε τα απαραιτητα ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας που εχουν αλλου. Γιατι; Ρωτηστε στον ΕΡΓΟΣΕ.

Για να το ληξουμε:

Οι Ιταλοι αργορασαν ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρα εχουν τους συρμους
Ο ΕΡΓΟΣΕ εχει μελετη, εργα ,επιβλεψη
Ο ΟΣΕ την κεντρικη διαχειριση

Τα αγορασαμε τα γαμημενα τα ηλεκτρονικα; Γιατι δεν τα βαλαμε; Οι μηχανοδηγοι ναι ειναι εργατοπατερες ,ναι ειναι κομματικος στρατος αλλά ειχαν προειδοποιησει.

Ποιος(οι) καριοληδες τα ηξεραν ολα και πεταγαν ηταν στα παπαρια τους περιμενοντας να βγουν στη συνταξη να αναλαβουν οι επομενοι; Θα τους μαθουμε αραγε ποτε;
Γιατι αν τους μαθουμε, μπορει να τρακαρει και κανεις απο αυτους με καμια σφαιρα.
Κάτι παρόμοιο δεν γίνεται στην ΔΕΗ;
Τόσα καινούργια αρχικά μάθαμε...ποιος έχει αρμοδιότητα και εντός ποιών πλαισίων;
Ποιος θα πληρώσει αν διακοπεί το ρεύμα σε μια παραμεθόρια περιοχή και μείνουν στο κρύο μοναχικοί άνθρωποι που θα κινδυνεύσει η ζωή τους εξαιτίας του κρύου;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
Το οτι ειναι εκτος λειτουργιας το δικτυο Πελοποννησου εδω και χρονια, ειναι ενα αισχος.
Που να πάει ρε μαλακα το τρένο στην Πελοπόννησο στην αχαγια θα είχαν ξηλώσει τις γραμμές οι γύφτοι για σκράπ

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.013
Πόντοι
456
Ναι. Φυσικα τα ρυθμιζει καποιος, δεν λειτουργουν απο μονα τους, οπως και η τηλεοραση. Πρεπει να την ανοιξεις και να την ρυθμισεις για να λειτουργησει. Αλλά μετα μπορουν και λειτουργουν με βαση τις ρυθμισεις, απο μονα τους.
Οχι φίλε μου, υπάρχει πάντα κόσμος σε ένα κεντρο που τα επιβλέπει/ρυθμίζει...το πιο απλό παράδειγμα είναι η τεσλα με τον αυτόματο πιλότο που είναι όλο προβλήματα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
100 χρονια μπροστα ειναι οι Τουρκοι. Δεν ειχαν ομως 3 οικογενειες να κυβερνανε 49 χρονια
Εβλεπα τον Καιριδη, τον βουλευτη της ΝΔ, που ειναι αστερι στα Διεθνη. Και ελεγε <Η Ευρωπη διδαχτηκε απο την πανδημια που εξαρτιοταν απο την Κινα στην εφοδιαστικη αλυσιδα, και σκεφτεται να φτιαξει παλι παραγωγη, εργοστασια. Εδω θα παιξει βασικο ρολο η Τουρκια και θα πλασαριστει, που ηδη τα τελευταια χρονια εχει φτιαξει βιομηχανια, και εχει τις υποδομες. Θα ειναι η ευνοημενη της υποθεσης. Και να μην ξεχναμε οτι η Τουρκια εχει ηδη 300 δις εξαγωγες.>

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Το οποίο επιβεβαιώνει ότι όσο καλό δίκτυο και να έχεις...
Ναι, καμια αντιρρηση. Αλλά αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τα κανουμε ολα σωστα. Απο εκει και περα, ατυχηματα παντα θα συμβαινουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Τι θα πει:"Θα λειτουργήσουν τα σχολεία αλλά δεν θα γίνουν εκδηλώσεις";
Εννοουν για τις 25 Μαρτίου;Το εθνικό πένθος δεν θα είναι για τρεις μέρες ;Μήπως έχουμε 23 Μαρτίου και θα συμπέσει η 25η Μαρτίου με την περίοδο εθνικού πένθους;
Οι εορταστικές εκδηλώσεις πρέπει να γίνουν κανονικά...οσοι δεν νιώθουν άνετα με το ότι είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας ας πάρουν αγκαλιά έναν σκούρο ας κάνουν και σύμφωνο συμβίωσης μαζί του και ας πάνε για μήνα του μέλιτος στην Κουβα...μην μπερδευουμε το εθνικό πένθος με την εθνική επέτειο!
Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
Τύπε πριν 6 μηνες ειχαν οι Γερμανοι σιδηροδρομικο ατυχημα με 90 νεκρους
Έλα ρε μαλακα γίνεσαι τραγελαφος 5 τρένα έχουμε στην Ελλάδα και μια γραμμή και συγκρίνεις Γερμανία είσαι έξυπνος μην αδικείς τον εαυτό σου γράφοντας μαλακιες

Antikomformistis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2020
Like
1.803
Πόντοι
201
Δεν ξερω αν ειπωθηκε πιο πριν , αλλα ο Μητσοτ@κης ειχε προγραμματισμενη φιεστα για σημερα στη Θεσσαλονικη , θα ερχοταν να εγκαινιασει το "Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος" ελα ομως που δεν υπαρχει τετοιο κεντρο !! :2funny::headbang: Μαλιστα ο προεδρος μηχανοδηγων Κωστας Γενηδουνιας εκανε αναρτηση λιγες ωρες πριν το ατυχημα στην οποια τον αδειασε. Διαβαστε στο αρθρο

Οπως παντα τα τσοντοκαναλα κανουν τουμπεκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom