Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Να αρθει, αν υπαρξει απο την αντιπολιτευση, απο τους συγγενεις των θυματων ή απο οποιονδηποτε ενα συγκεκριμενο κατηγορητηριο. Και αφου το διαβασω, θα σου πω αν συμφωνω ή οχι. Ετσι στο "ξεκουδουνο", οχι. Και μιλαμε παντα για τις ανθρωποκτονιες υποθετω, οχι για την συμβαση 717 και πιθανη οικονομικη κακοδιαχειριση. Αλλά σκεπτικό του τύπου "δεν ολοκληρωσε την 717 αρα ειναι ενοχος ανθρωποκτονιων, και επιπλεον ελεγε οτι οι σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις", τότε ΟΧΙ.
Γιατί να αρθεί αν υπάρξει συγκεκριμένο κατηγορητήριο?

Υπάρχουν ενδείξεις....η αστυνομία εμένα και εσένα με ενδείξεις δεν θα πας μπαγλαρώσει? Με μια απλή μήνυση δεν θα έρθουν να σε πάνε αυτόφωρο? Αυτός ποιος είναι? Ανώτερος από εμάς?

Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να κατηγορηθεί αν δεν το αποφασίσει η πλειοψηφία πρώτα.

Επίσης η αρχή είναι το οικονομικό έγκλημα (που δεν είναι και λίγο....) αλλά αν αυτό έπαιξε ρόλο στον θάνατο ανθρώπων είναι και αυτό κάτι που πρέπει να ελεγχθεί.

Αυτός ποιος είναι να πρέπει να πάρουν την άδεια του για να τον ελέγξουν????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί να αρθεί αν υπάρξει συγκεκριμένο κατηγορητήριο?

Υπάρχουν ενδείξεις....η αστυνομία εμένα και εσένα με ενδείξεις δεν θα πας μπαγλαρώσει? Με μια απλή μήνυση δεν θα έρθουν να σε πάνε αυτόφωρο? Αυτός ποιος είναι? Ανώτερος από εμάς?

Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να κατηγορηθεί αν δεν το αποφασίσει η πλειοψηφία πρώτα.

Επίσης η αρχή είναι το οικονομικό έγκλημα (που δεν είναι και λίγο....) αλλά αν αυτό έπαιξε ρόλο στον θάνατο ανθρώπων είναι και αυτό κάτι που πρέπει να ελεγχθεί.

Αυτός ποιος είναι να πρέπει να πάρουν την άδεια του για να τον ελέγξουν????
Σου απαντω οτι οσο δεν καθισταται σαφές για ποιο πραγμα κατηγορειται, δεν μπορω να μιλησω υπερ αρσης ασυλιας. Ούτε ενδειξεις βλεπω. Επιπλεον, αν κατα την ερευνα πεσει ο ανακριτης πανω σε πολιτικο προσωπο, θα στειλει ο ιδιος ο ανακριτης την δικογραφια στη βουλη αιτουμενος αρση ασυλιας. Οσο δεν βλεπει κατι ο ανακριτης, πώς θα δω εγω?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.397
Πόντοι
786
Μισό λεπτό: δεν πρέπει να ζητηθεί από την δικαστική αρχή η άδεια της βουλής για δίωξη;
ε ας περιμένουμε τους δικαστές,
και μετά θα έχει τον λόγο η βουλή,
πιστεύω ότι με την πολιτική πίεση που υπάρχει θα διωχθούν οι πρώην υπεχωδε
ο συνταγματολογος τσιλιώτης λέει ότι η όποια ευθύνη του σπίρτζη έχει παραγραφεί,
και πολύ δύσκολα μπορώ να φανταστώ καταδίκη του καραμανλή,
αφού θα επικαλεστεί άγνοια-ευήθεια, εμπιστοσύνη σε υπηρεσιακούς παράγοντες κλπ
απλώς θα γίνει σόου, για να ξαθυμάνει το ζήτημα
η καριέρα του τελειώνει (πανηγυρίζουν λογικά οι μητσοτάκηδες), ίσως προσπαθεί να σώσει την καριέρα των παιδιών του

το θέμα είναι τρένο θα αποκτήσουμε;
διάβαζα τον γιούγκερμαν του καραγάτση, γραμμένο το 1938, και ο ήρωας πηγαίνει με το τρένο αθήνα - βουδαπέστη, περίπου το 1930.
εκατό χρόνια μετά, γυρίσαμε πίσω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Σου απαντω οτι οσο δεν καθισταται σαφές για ποιο πραγμα κατηγορειται, δεν μπορω να μιλησω υπερ αρσης ασυλιας. Ούτε ενδειξεις βλεπω. Επιπλεον, αν κατα την ερευνα πεσει ο ανακριτης πανω σε πολιτικο προσωπο, θα στειλει ο ιδιος ο ανακριτης την δικογραφια στη βουλη αιτουμενος αρση ασυλιας. Οσο δεν βλεπει κατι ο ανακριτης, πώς θα δω εγω?
Αφού έχει ήδη περάσει από τη βουλή αίτημα για άρση της ασυλίας του και το απέρριψε η πλειοψηφία.

Επίσης έγινε και αίτημα και από την αντιπολίτευση και από τους συγκενείς των νεκρών το ίδιο αίτημα ξανά πριν 3 μέρες.

Επίσης το έχει ζητήσει και η Κοβέσι....τι άλλο πρέπει να γίνει για να ελεγχθεί?

Πολίτες 2 ταχυτήτων όπως έχουμε ξανά πει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Αντίστροφά ναι....αλλά αν η ελληνική δικαιοσύνη δεν ακούει κανέναν ούτε καν την Κοβέσι....πως θα ελεγχθεί για να κατηγορηθεί?

Είναι ωραία αυτή η λούπα...Ελληνικής προέλευσης....

''είσαι ύποπτος''

''δεν είμαι''

"που το ξέρουμε?''

''δεν έχετε στοιχεία''

''δέξου τον έλεγχο''

''δεν δέχομαι επειδή δεν έχετε στοιχεία''

End of story αθώος.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Αντίστροφά ναι....αλλά αν η ελληνική δικαιοσύνη δεν ακούει κανέναν ούτε καν την Κοβέσι....πως θα ελεγχθεί για να κατηγορηθεί?

Είναι ωραία αυτή η λούπα...Ελληνικής προέλευσης....

''είσαι ύποπτος''

''δεν είμαι''

"που το ξέρουμε?''

''δεν έχετε στοιχεία''

''δέξου τον έλεγχο''

''δεν δέχομαι επειδή δεν έχετε στοιχεία''

End of story αθώος.
Καλύτερη loop de loop και από κώδικα γλώσσας προγραμματισμού μιλάμε.Εγραψες.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Οι τακοι δεν υπάρχουν για να μη βουλιάζει ο γερανός. Υπάρχουν για να μην ανατρέπεται εν ώρα εργασίας. Υποθέτω πάντα ότι μιλάτε για τα πέδιλα.
Οι τάκοι υπάρχουν για να διευρύνεται το συγκεντρωμένο φορτίο από το ποδαρικο του γερανού στο έδαφος.Για να μην έχουμε αστοχία εδάφους.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Επειδή μπορώ να χειριστώ τέτοια μηχανήματα για αυτό το έγραψα
Με την τηλεσκοπική πούμα μόνοεσα απ' νερό δεν βγαίνεις

Τις παπαριές της κυβέρνησης αυτές αλλου
Πάμε παρακατω
Δεν κατάλαβα τι έγραψες και που είδες να υποστήριξα την κυβέρνηση;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Οι γερανοι δουλεψανε και μετακινησαν τα βαγονια απο τα ξημερωματα της επομενης ημερας, συμφωνα με ρεπορταζ του Σκαι, χωρις να χρειαστει μπαζωμα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το κακό με την όλη κατάσταση είναι πως το αληθινό πρόβλημα που έχουμε με τις υποδομές μας δεν το βλέπει κανείς και φυσικά δεν θα το λύσει η δικαιοσύνη.

Για μια ακόμα φορά εκτός πραγματικότητας.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Οι τάκοι υπάρχουν για να διευρύνεται το συγκεντρωμένο φορτίο από το ποδαρικο του γερανού στο έδαφος.Για να μην έχουμε αστοχία εδάφους.
Το ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια. Στους τράκτορές μας χρησιμοποιούμε palfinger. Μεταφέρουμε εξοπλισμό σε σημεία ανάλογα του δυστυχήματος και ειδικά το χειμωνα σε χειρότερες συνθήκες εδάφους. Ποτέ δε "βούλιαξε" κάποιο όχημα ώστε να χρειαστεί να μπαζωσουμε το χώρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Καλύτερη loop de loop και από κώδικα γλώσσας προγραμματισμού μιλάμε.Εγραψες.
εκτός από εξτριμιστή θα με βγάλουν και χάκερ τώρα :coffee:

φυσικά πάλι στο κενό τα γράφω γιατί απάντηση δε θα πάρω από την διαδικασία της δημοκρατίας μας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Οι γερανοι δουλεψανε και μετακινησαν τα βαγονια απο τα ξημερωματα της επομενης ημερας, συμφωνα με ρεπορταζ του Σκαι, χωρις να χρειαστει μπαζωμα.
εκτός το μπάζωμα οι άνρθωποι μιλάνε και για μεταφορά υλικού από τον χώρο...δηλαδή αφαίρεσαν και χώμα και λένε και σε ποια εγκατάστση το πήγαν.

διαβάζουμε επίσης ότι η εταιρεία που έκανε το μπάζωμα ή τις μεταφορές (δεν θυμάμαι πιο από τα 2) ιδρύθηκε 2 βδομάδες μετά το συμβάν :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Το κακό με την όλη κατάσταση είναι πως το αληθινό πρόβλημα που έχουμε με τις υποδομές μας δεν το βλέπει κανείς και φυσικά δεν θα το λύσει η δικαιοσύνη.

Για μια ακόμα φορά εκτός πραγματικότητας

Η πραγματικότητα δεν είναι μονοδιάστατη.

Υπάρχει το θέμα του εγκλήματος

και το θέμα της παράβασης καθήκοντος που λένε αυτοί που ξέρουν

το θέμα των υποδομών είναι αόριστο...λέει η κυβέρνηση ''έτσι ήταν από πάντα''....ε στα @@ μας...φτιάχτε το...

έχουμ πάρει 1 δις από την ευρώπη για να το φτιάξουν....

οι υποδομές που δεν έγιναν επειδή καταχράστηκαν το ευρωπαικό χρήμα οδήγησαν σε έλλειψη ασφαλείας και αυτό οδήγησε στο ατύχημα.

Πως αυτά είναι εκτός πραγματικότητας δηλάδη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
φυσικά πάλι στο κενό τα γράφω γιατί απάντηση δε θα πάρω από την διαδικασία της δημοκρατίας μας.
Και εγω στο αλλο νημα του παιδεραστη Μιχου, επανειλλημενως εχω κανει την ερωτηση πως ειναι δυνατον ενας ερωτευμενος να "διευκολυνει" το 11χρονο παιδακι με το οποιο υποτιθεται οτι ειναι ερωτευμενος και να το πηγαινει σε μπουρδελα οπου το πηδαγανε αλλοι παιδεραστες, αλλα δεν εχω παρει καμμια απαντηση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Και εγω στο αλλο νημα του παιδεραστη Μιχου, επανειλλημενως εχω κανει την ερωτηση πως ειναι δυνατον ενας ερωτευμενος να "διευκολυνει" το 11χρονο παιδακι με το οποιο υποτιθεται οτι ειναι ερωτευμενος και να το πηγαινει σε μπουρδελα οπου το πηδαγανε αλλοι παιδεραστες, αλλα δεν εχω παρει καμμια απαντηση.
σας εχει απαντησει ο αλεξ....παμε παρακατω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Μα υπάρχει απάντηση σε ένα τέτοιο ισχυρισμό ότι ήταν ερωτευμένος με το παιδάκι που εξέδιδε? Και ναρκωτικά να έπαιρναν οι δικηγόροι του τέτοια μπαρούφα δε θα μπορούσαν να ισχυριστούν

το θέμα είναι αν θα το δεχτεί και σε πιο βαθμό το δικαστήριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom