Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Ξυλολιο
Μια μόνο εταιρία μπορεί να το έχει ....εταιρία Μ......
Εκτός αν ήρθε σε pallet tank από blagoevgrand ....
Επίσης έρχεται σε pallet tank που εύκολα στο δελτίο αποστολής γράφεις άλλη χημική ουσία αφού για εσωτερικές μετακινήσεις δεν γίνονται δειγματοληπτικές αναλύσεις ....άρα μάλλον από εταιρία Μοσχ ....
Τέτοιο υλικό πάει όχι Αθήνα αλλά Ασπρόπυργο διότι μόνο αυτοί μπορούν εκεί να το χειριστουν....
.
Μεταφέρεται σε εμπορική αμαξοστοιχία και όχι σε βυτιοφόρα αμαξοστοιχία διότι εκεί πρέπει να δικαιολογήσεις packing list το προϊόν κ ίσως περάσει δειγματοληπτικές εξετάσεις ....
Αυτό που μού κάνει εντύπωση κ δεν ξέρω είναι ότι η χημικοί είπαν ότι υπάρχουν πάνω από 1-2 κυβικά του προϊόντος ενώ μια ραφιναρια θα χρειάζεται πολύ περισσότερες ποσότητες κ την βολεύει η μεταφορά ξυλολιου μέσω θαλάσσης .....,.
Δεν ξέρω όμως αν μεταφέρεται τέτοιο προϊόν από πλοίο γκαζαδικο (υγρού φορτίου )
Ίσως μέσω κοντέινερ αλλά εκεί δυσκολεύει το πράγμα λόγο μεταφορτώσης σε κομιστή ώστε από Πειραιά να πάει Ασπρόπυργο ...

Δε βαριέσαι ...ο Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής ξανάβγηκε βουλευτής κ η Ελλάδα βαδίζει αισίως το 2030 με έναν ακόμη Καραμανλή .....
Επιτέλους ένας Καραμανλής να ρίξει την γαμημενη φάρα του Μητσοτακηκεικου:confused:

Είτε μεταφέρεται με πλοίο είτε με γκαζάδικο αυτές οι ουσίες θέλουν πολύ ειδική μεταχείριση...όλα τα εύφλεκτα δηλαδή...ιδιαίτερα αυτά που είναι σε υγρή και αέρια μορφή διότι κάποια είναι πολύ ασταθή.

Δεν γνωρίζω για το ξυλόλιο συγκεκριμένα αλλά δεν μπορείς απλά να τα βάλεις σε μπιτόνια και να τα στριμώξεις σε ένα βαγόνι ή σε ένα κοντέινερ να κάνουν ταξίδι....μπορεί να αναπτύσσονται θερμοκρασίες..ιδιαίτερα σε κοντέινερ στο πλοίο που να αποσταθεροποιούν το υγρό...μπορεί να χρειάζεται ειδικό δοχείο ασφαλείας...μπορεί πολλά.

Και μόνο η σκέψη ότι μεταφερόταν τέτοιο υλικό χωρίς χαρτιά και χωρίς κανόνες ασφαλείας είναι αρκετή για να κλείσει ο σιδηρόδρομος. Είναι το ίδιο σα να λέμε μπορεί να μετέφερε 3 λαθραίες ατομικές βόμβες και δεν το ήξερε κανένας δεν υπάρχουν χαρτιά.

Το ίδιο είναι..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.725
Πόντοι
2.356

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Είναι δύσκολο να μπεις στα παπούτσια του.....δεν είναι εύκολο να καταλάβεις έναν γουρουνομούρη που γεννήθηκε στην σωστή οικογένεια και τον προστατεύει όλο το σύστημα ακόμα και αν ευθύνεται για τον θάνατο 50 παιδιών.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Άμα ρίξει ο συγκεκριμένος Καραμανλής το Μητσοτακέικο καλύτερα να μεταναστευσουμε ολοι.
αυτο ξαναγραφτο,ο συγκεκριμενος για κανα συμφωνο γαμου το πολυ ειναι.....αναρχιδο στρακιπου ,μπουλης και σαλιας!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.041
Πόντοι
5.506
430012112_386240764157717_7854908978510051453_n.jpg

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
Φυσικα θα σου κανω μαθημα, γιατι λες βλακειες με υφακι.

Και ξεκινας να σχολιασεις την αποψη μου "δολοφονωντας" τον χαρακτηρα μου, αποκαλωντας με αποτυχημενο δικηγορισκο υποστηρικτή λαμογιων και γλειφτη. Επειδη πολυ απλα δεν σου αρεσει η αποψη μου.
Κατ' αρχην λοιπον μαθε να συζητας σαν ανθρωπος.

Εισαι ακριβως απο τους ανθρωπους που σιχαινομαι βαθυτατα. Απο αυτους που με προσβολές και μάγκικο υφάκι, προσπαθουν να μας πεισουν οτι "πονανε" για καποια θυματα και συμπονούν τους συγγενεις.
Ο πραγματικα ευαισθητος ειναι ευγενης, μετρημενος, σεβαστικος.
πολύ Άδωνι βλέπεις με Πρωκτοσάλτε γαρνιτούρα και μπαγλαμαδάκι.
Φυσικα θα σου κανω μαθημα, γιατι λες βλακειες με υφακι.

Και ξεκινας να σχολιασεις την αποψη μου "δολοφονωντας" τον χαρακτηρα μου, αποκαλωντας με αποτυχημενο δικηγορισκο υποστηρικτή λαμογιων και γλειφτη. Επειδη πολυ απλα δεν σου αρεσει η αποψη μου.
Κατ' αρχην λοιπον μαθε να συζητας σαν ανθρωπος.

Εισαι ακριβως απο τους ανθρωπους που σιχαινομαι βαθυτατα. Απο αυτους που με προσβολές και μάγκικο υφάκι, προσπαθουν να μας πεισουν οτι "πονανε" για καποια θυματα και συμπονούν τους συγγενεις.
Ο πραγματικα ευαισθητος ειναι ευγενης, μετρημενος, σεβαστικος.

ευαισθητούλη, κάνε μαθηματάκια στους οπαδούς σου όχι σε μένα δε χαμπαριάζω από τέτοια σάπια. Σου αξίζει στο ακέραιο και το λαμβάνεις από πολλές πάντες.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Μην συγκρίνετε Χριστόδουλο με συγγενείς θυμάτων.

Οι δεύτεροι χάσανε ανθρώπους.
Ανθρώπους νέους
Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα
Το έγκλημα και η συγκάληψη αποδεικνύει ένα κράτος διαλυμένο που δεν νοιάζεται για τους πολίτες

Και το ΕΣΥ διαλύεται, δεν εκνευρίζει τόσο όσο το έγκλημα και η συγκάληψη
Υπάρχει οργή

Ακόμα κυκλοφορούνε τρένα όπου ο μηχανοδηγός σταματάει να δει τον δρόμο, η διάβαση είναι αφύλακτη και ο φωτεινός σημετοδότης δεν λειτουργεί.
Το Γνωρίζω ότι δεν ίδια συνθήκη εννοείται τυπε μου..απλά από νομικής άποψης έχω απορία.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Τα πράγματα είναι απλά :

Για να τα λένε οι πραγματογνώμονες και ο ανακριτής κάτι είδαν.

και για να μην έχεις βγάλει άκρη μέχρι σήμερα οι κινήσεις δεν ήταν και τόσο ερασιτεχνικές.

Κατ' αρχάς σε όλες τις έρευνες μαζεύουν τα πάντα. Ακόμη και τρίχες γάτας γιατί στο κάτω κάτω το θύμα μπορεί να ήταν αλλεργικό και να έπαθε σοκ. Οτιδήποτε εν δυνάμει ύποπτο θα συλλεχθεί. Τα χημικά που αναφέρονται έχουν χίλιες δυο χρήσεις. Παραστατικά για κάποιους λόγους δεν έχουμε δει. Στις φωτογραφίες από τα drones βλέπουμε ΑΘΙΚΤΑ containers. Είναι ορφανά; Δεν τα έχει αναζητήσει κανένας; Εξαφανίστηκαν τόσο απλά και απειλήθηκαν ολόκληρες εταιρίες να μη μιλήσουν; Στη φωτογραφία που έβαλα εμφανίζονται ΠΕΝΤΕ κοντέινερς άθικτα και λογικά θα υπάρχουν και μερικά εκτός κάδρου. Λες να είχαν μπιτόνια στιβαγμένα; Τα χημικά σωστά γράφτηκε πιο πίσω ότι θέλουν ειδική μεταχείριση. Όσο βλάκας λαθρέμπορος και να είσαι δε ρισκάρεις το τόσο χύμα. Επιπλέον κανένας λογικός άνθρωπος δε θα έβαζε τόσο εύφλεκτα υλικά μπροστά μπροστά ΑΚΡΙΒΩΣ για να γλιτώσει πιθανό ατύχημα. Πάλι για λόγους ρίσκου.

Μετά είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις οτιδήποτε παράνομο. Πχ φορτώνεις ότι θέλεις σε ένα μικρό σταθμό και πάει η αμαξοστοιχία και κουμπώνει το βαγόνι. Τρέχα γύρευε στις 2 το πρωί τι γίνεται. Ξέρω προσωπικά 2 περιπτώσεις αποστολής παράνομων προϊόντων με κούριερ. Μάλιστα είχαν γίνει και θέμα στις ειδήσεις. Το πρώτο ήταν εκρηκτικός μηχανισμός σε δικαστικό και το άλλο αναβολικά. Στην πρώτη περίπτωση το παρέδωσαν στο μαγαζί της γυναίκας του δικαστικού καθώς ο ίδιος έλειπε σε ταξίδι. Η δεύτερη περίπτωση πήγε καρφωτή από ανταγωνιστή.

Μετά μου φαίνεται εντελώς απίθανο ΚΑΝΕΝΑΣ να μη μιλάει. ΚΑΝΕΝΑΣ; Ούτε στην ΕΣΣΔ επί Στάλιν τέτοια ησυχία. Και πες τα πήραν τα βαγόνια. Μέσα στη μέση του Θεσσαλικού Κάμπου. Ένας αγρότης; Ένας τσοπάνης; Κανένας δεν είδε; Στην Αράχοβα τα Χριστούγεννα πως ήξεραν όλοι για το σκύλο και εδώ κανένας. Εκτός και αν πήγαν τίποτα "Άντρες με τα μαύρα" και απείλησαν όλο τον Κάμπο.

Αν ήθελαν να κρύψουν πράγματα θα το έκαναν πολύ καλύτερα. Από τη στιγμή που θεωρείτε ότι υπάρχει "δάχτυλος" από ψηλά δεν θα τα άφηναν έτσι απλά. Ένα ψεύτικο παραστατικό για την εμπορική αμαξοστοιχία έφτανε. Πχ μεταφέρω το ΧΨΩ χημικό και έσκασε στην έκρηξη.

Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση τα χημικά τραύματα. Παντού αναφέρονται σε 4 πυροσβέστες. Πάλι στη φωτογραφία που ανάρτησα χτες εμφανίζονται καμία εκατοστή άτομα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φοράει κάποιο μέτρο προστασίας. Ακόμη και στις κάμερες όλοι είναι εντελώς χύμα. Τι ακριβώς χημικό ήταν αυτό που επηρέασε αυτούς και ΌΛΟΙ οι άλλοι είναι υγιέστατοι; Γιατί όταν υπάρχουν τέτοιες διαρροές δεν έχει μα και μου. Αμέσως έχεις συμπτώματα και αν υπάρχει σοβαρό θέμα και θάνατος. 1 χρόνο μετά δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι σχετικό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Κατ' αρχάς σε όλες τις έρευνες μαζεύουν τα πάντα. Ακόμη και τρίχες γάτας γιατί στο κάτω κάτω το θύμα μπορεί να ήταν αλλεργικό και να έπαθε σοκ. Οτιδήποτε εν δυνάμει ύποπτο θα συλλεχθεί. Τα χημικά που αναφέρονται έχουν χίλιες δυο χρήσεις. Παραστατικά για κάποιους λόγους δεν έχουμε δει. Στις φωτογραφίες από τα drones βλέπουμε ΑΘΙΚΤΑ containers. Είναι ορφανά; Δεν τα έχει αναζητήσει κανένας; Εξαφανίστηκαν τόσο απλά και απειλήθηκαν ολόκληρες εταιρίες να μη μιλήσουν; Στη φωτογραφία που έβαλα εμφανίζονται ΠΕΝΤΕ κοντέινερς άθικτα και λογικά θα υπάρχουν και μερικά εκτός κάδρου. Λες να είχαν μπιτόνια στιβαγμένα; Τα χημικά σωστά γράφτηκε πιο πίσω ότι θέλουν ειδική μεταχείριση. Όσο βλάκας λαθρέμπορος και να είσαι δε ρισκάρεις το τόσο χύμα. Επιπλέον κανένας λογικός άνθρωπος δε θα έβαζε τόσο εύφλεκτα υλικά μπροστά μπροστά ΑΚΡΙΒΩΣ για να γλιτώσει πιθανό ατύχημα. Πάλι για λόγους ρίσκου.

Μετά είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις οτιδήποτε παράνομο. Πχ φορτώνεις ότι θέλεις σε ένα μικρό σταθμό και πάει η αμαξοστοιχία και κουμπώνει το βαγόνι. Τρέχα γύρευε στις 2 το πρωί τι γίνεται. Ξέρω προσωπικά 2 περιπτώσεις αποστολής παράνομων προϊόντων με κούριερ. Μάλιστα είχαν γίνει και θέμα στις ειδήσεις. Το πρώτο ήταν εκρηκτικός μηχανισμός σε δικαστικό και το άλλο αναβολικά. Στην πρώτη περίπτωση το παρέδωσαν στο μαγαζί της γυναίκας του δικαστικού καθώς ο ίδιος έλειπε σε ταξίδι. Η δεύτερη περίπτωση πήγε καρφωτή από ανταγωνιστή.

Μετά μου φαίνεται εντελώς απίθανο ΚΑΝΕΝΑΣ να μη μιλάει. ΚΑΝΕΝΑΣ; Ούτε στην ΕΣΣΔ επί Στάλιν τέτοια ησυχία. Και πες τα πήραν τα βαγόνια. Μέσα στη μέση του Θεσσαλικού Κάμπου. Ένας αγρότης; Ένας τσοπάνης; Κανένας δεν είδε; Στην Αράχοβα τα Χριστούγεννα πως ήξεραν όλοι για το σκύλο και εδώ κανένας. Εκτός και αν πήγαν τίποτα "Άντρες με τα μαύρα" και απείλησαν όλο τον Κάμπο.

Αν ήθελαν να κρύψουν πράγματα θα το έκαναν πολύ καλύτερα. Από τη στιγμή που θεωρείτε ότι υπάρχει "δάχτυλος" από ψηλά δεν θα τα άφηναν έτσι απλά. Ένα ψεύτικο παραστατικό για την εμπορική αμαξοστοιχία έφτανε. Πχ μεταφέρω το ΧΨΩ χημικό και έσκασε στην έκρηξη.

Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση τα χημικά τραύματα. Παντού αναφέρονται σε 4 πυροσβέστες. Πάλι στη φωτογραφία που ανάρτησα χτες εμφανίζονται καμία εκατοστή άτομα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φοράει κάποιο μέτρο προστασίας. Ακόμη και στις κάμερες όλοι είναι εντελώς χύμα. Τι ακριβώς χημικό ήταν αυτό που επηρέασε αυτούς και ΌΛΟΙ οι άλλοι είναι υγιέστατοι; Γιατί όταν υπάρχουν τέτοιες διαρροές δεν έχει μα και μου. Αμέσως έχεις συμπτώματα και αν υπάρχει σοβαρό θέμα και θάνατος. 1 χρόνο μετά δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι σχετικό.
Βγάζεις πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα ενώ σου βάζουν βίντεο και απόψεις ειδικών.

Εμείς δεν μπορύμε να κρίνουμε....οι επιστήμονες λένε αυτά που σου είπα και εγώ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606

αστο,σιγα -αν κουβαλουσαν παρανομα υλικα -μην το ηξερε ο καθε κωλοτρυπιδας ...αν εχει συμβει κατι τετοιο ,οσοι ξερουν ειναι ελαχιστοι και μιλημενοι και σε πολυ ηψηλα ποστα...για να μαθευτει κατι πλεον τετοιου μεγεθους ειναι απιστευτα δυσκολο ,μη σου πω αδυνατο πλεον...δεν υπαρχει ερευνα και ανεξαρτητη δημοσιογραφια αλλα μαζικη κατευθυνομενη ενημερωση,ολοι διαβαζουν μια ανακοινωση ,κανενας δεν ερευνα πλεον στην εποχη μας.....ολα τα καναλια επικοινωνιας ειναι ελεγχομενα ,οσο για το διαδικτυο,αυτο βριθει ανακριβιων,φαντασιοπληκτων ,γραφικων ,σουρουκλεμεδων και βλαμμενων...μαλιστα οσο δεν γνωριζουμε με ακριβεια και σπεκουλαρουμε -ισως ανηκουμε και μεις σε αυτους....Ποτε αλλωτε δεν υπηρξε εποχη στην ανθρωπινη ιστορια, πιο ευκολη στη συγκαλυψη και την χειραγωγηση της αληθειας οσο η σημερινη....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
οσο για την επιτροπη -ντροπη που εστησαν στη βουλη ,μεγαλυτερη παρωδια και διακωμωδηση μιας τραγικης ιστοριας παραλειψεων ,χρονιων συστημικων παθογενειων και κρατικων ευθυνων ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ....Αν η χωρα συνεχισει να υπαρχει ,ο ιστορικος του μελλοντος θα εξεταζει αυτη την ΜΕΛΑΝΗ κηλιδα και θα τραβαει τα μαλλια του ....ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ!Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Βγάζεις πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα ενώ σου βάζουν βίντεο και απόψεις ειδικών.

Εμείς δεν μπορύμε να κρίνουμε....οι επιστήμονες λένε αυτά που σου είπα και εγώ.

Ποιο είναι το αυθαίρετο συμπέρασμα; Τα 4 άτομα με χημικά εγκαύματα; Έχει περάσει ένας χρόνος. Ποιος άλλος αρρώστησε;

Για διάβασε λίγο εδώ τι ακριβώς είναι το ΞΥΛΟΛΙΟ και πως πρέπει να προστατευτείς. Από εταιρία διυλιστήριο πετρελαίου. Και σύγκρινε ΞΑΝΑ τη φωτογραφία που σου έβαλα. Ποιος έχει προστατευτικά από αυτούς; Δεν θα έπρεπε και κάποιος άλλος να έχει αρρωστήσει; Εκτός και αν τους εξαφάνισαν και αυτούς.

Έχω κάθε δικαίωμα να γράφω την άποψη μου άσχετα αν συμφωνεί κάποιος. Και σου έγραψα ξανά γιατί διαφωνώ ειδικά με το συγκεκριμένο. Θεωρώ πως είναι απίθανο να υπάρχει διαρροή χημικών και να πάνε απροστάτευτοι τόσοι άνθρωποι εκεί. Όσο και να θεωρούμε ότι υπάρχει συγκάλυψη κτλ. Μιλάμε για δεκάδες πυροσβέστες, αστυνομικούς και νοσηλευτές. Το έγγραφο γράφει ακόμη και για θάνατο σε περίπτωση εισπνοής.

Παντού διαβάζω για ίχνη. Εγώ το αντιλαμβάνομαι όπως παραπάνω. Θα έπρεπε να έχει σκορπίσει ΠΑΝΤΟΥ στην περιοχή και όχι σε αυτή τη μικρή έκταση που μπάζωσαν. Δες και το Google Street View με φωτογραφία του Ιουνίου. Τα χωράφια γύρω γύρω είναι άθικτα. Η σύγκρουση ήταν ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ όπως φαίνεται αλλά τα υλικά και μάλιστα υγρά δεν πήγαν πουθενά αλλά παρέμειναν στο σημείο. ΟΚ. Γιατί εδώ ένα απλό τρακάρισμα γίνεται και ψάχνεις γύρω γύρω για συντρίμμια. Όχι εδώ που όπως λένε πήγαιναν με 130+130 η κάθε αμαξοστοιχία.

Μήπως και αυτό είναι προσπάθεια φουσκώματος από κάποιους; Δηλαδή ναι βρέθηκαν χημικά καθώς η άλλη αμαξοστοιχία ήταν εμπορική αλλά όχι "περίεργα"; Και απλά οι διάφοροι άσχετοι το έχουν ξεσκίσει; Να θυμίσω όχι πολύ παλιά 2 χρόνια πριν ότι τα ίδια έγραφαν και για τα εμβόλια; Ότι έχουν μέσα mRNA και γραφένιο και θα μας αλλάξει το DNA; Ακόμη περιμένω να δω τις εκατόμβες νεκρών.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Ποιο είναι το αυθαίρετο συμπέρασμα; Τα 4 άτομα με χημικά εγκαύματα; Έχει περάσει ένας χρόνος. Ποιος άλλος αρρώστησε;

Για διάβασε λίγο εδώ τι ακριβώς είναι το ΞΥΛΟΛΙΟ και πως πρέπει να προστατευτείς. Από εταιρία διυλιστήριο πετρελαίου. Και σύγκρινε ΞΑΝΑ τη φωτογραφία που σου έβαλα. Ποιος έχει προστατευτικά από αυτούς; Δεν θα έπρεπε και κάποιος άλλος να έχει αρρωστήσει; Εκτός και αν τους εξαφάνισαν και αυτούς.

Έχω κάθε δικαίωμα να γράφω την άποψη μου άσχετα αν συμφωνεί κάποιος. Και σου έγραψα ξανά γιατί διαφωνώ ειδικά με το συγκεκριμένο. Θεωρώ πως είναι απίθανο να υπάρχει διαρροή χημικών και να πάνε απροστάτευτοι τόσοι άνθρωποι εκεί. Όσο και να θεωρούμε ότι υπάρχει συγκάλυψη κτλ. Μιλάμε για δεκάδες πυροσβέστες, αστυνομικούς και νοσηλευτές. Το έγγραφο γράφει ακόμη και για θάνατο σε περίπτωση εισπνοής.

Παντού διαβάζω για ίχνη. Εγώ το αντιλαμβάνομαι όπως παραπάνω. Θα έπρεπε να έχει σκορπίσει ΠΑΝΤΟΥ στην περιοχή και όχι σε αυτή τη μικρή έκταση που μπάζωσαν. Δες και το Google Street View με φωτογραφία του Ιουνίου. Τα χωράφια γύρω γύρω είναι άθικτα. Η σύγκρουση ήταν ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ όπως φαίνεται αλλά τα υλικά και μάλιστα υγρά δεν πήγαν πουθενά αλλά παρέμειναν στο σημείο. ΟΚ. Γιατί εδώ ένα απλό τρακάρισμα γίνεται και ψάχνεις γύρω γύρω για συντρίμμια. Όχι εδώ που όπως λένε πήγαιναν με 130+130 η κάθε αμαξοστοιχία.

Μήπως και αυτό είναι προσπάθεια φουσκώματος από κάποιους; Δηλαδή ναι βρέθηκαν χημικά καθώς η άλλη αμαξοστοιχία ήταν εμπορική αλλά όχι "περίεργα"; Και απλά οι διάφοροι άσχετοι το έχουν ξεσκίσει; Να θυμίσω όχι πολύ παλιά 2 χρόνια πριν ότι τα ίδια έγραφαν και για τα εμβόλια; Ότι έχουν μέσα mRNA και γραφένιο και θα μας αλλάξει το DNA; Ακόμη περιμένω να δω τις εκατόμβες νεκρών.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν μπορείς να γράψεις την άποψη σου...δεν το έπιασα αυτό? Είπα ότι αυτά που λέω εγώ δεν είναι δικά μου συμπεράσματα αλλά των εμπειρογνωμόνων που έχουν ορίσει οι οικογένειες.

Εκτός αν έχεις το κατάλληλο υπόβαθρο...εγώ και εσύ με την ασχετοσύνη μας δεν μπορούμε να κρίνουμε ούτε τι θα γινόταν ούτε τι έγινε σε σχέση με ένα χημικό και πως και σε τι ποσότητες αντιδρά.

Τώρα αν οι διάφοροι άσχετοι που λες είναι οι επιστήμονες πραγματογνώμονες και ο ανακριτής...τι να πω?

Από την άλλη αν διαβάσεις το sds που παρέθεσες...εκτός του ότι δεν αναγράφει πουθενά ότι ''αρρωσταίνεις'' με την έκθεση σε αυτό παρά για συγκεκριμένα συμπτώματα όπως εγκαύματα.....να σου θυμίσω ότι οι περισσότεροι νεκροί εξατμίστηκαν....

να σου πω επίσης ότι στο sds που παρέθεσες αναφέρει ως προληπτικό μέτρο το να θάψουν την λιμνάζουσα περιοχή κάτω από άκαυστα υλικά.....

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα
H304 - Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις
αναπνευστικές οδούς
H312 - Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα
H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος
H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό
H332 - Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής
H335 - Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού
H373 - Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη
έκθεση

Αυτά είναι ή δεν είναι "αρρώστιες"; Στη δεύτερη σελίδα τα γράφει.

Σου απάντησα για το "άσχετος" και το έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα. Κατά την συλλογή στοιχείων ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Σου έφερα παράδειγμα με την αλλεργία και τις γάτες. Μπορεί ο άλλος να έπαθε αλλεργικό σοκ και να μην ήταν καρδιακή προσβολή. Στην προκειμένη περίπτωση σωστά αναφέρεις πως οι πραγματογνώμονες βρήκαν κάτι. Σου λέω και εγώ πως οι μεγάλες ποσότητες δεν εξαφανίζονται έτσι αλλά αφήνουν ίχνη παντού.

Και κάνω την ανόητη ερώτηση. Μήπως ήταν κάτι σε μικρή ποσότητα που να δικαιολογούσε τα ίχνη ΑΛΛΑ όχι μεγάλη για κάτι περίεργο και τα διάφορα παπαγαλάκια το πήραν και άρχισαν ΑΥΤΟΙ τις θεωρίες συνωμοσίας;

Διαβάζω συνεχώς για ελλείψεις στις έρευνες αλλά πουθενά μάρτυρες. Δεν γίνεται να εξαφανιστούν όλα. Πλέον υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο. Κανένας δεν ξέρει να τη χρησιμοποιήσει; Πακιστανικά νούμερα μπορούμε να έχουμε για ΧΨΩ λόγους. Αλλά εδώ ξαφνικά όχι; Θα μας βρουν;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα
H304 - Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις
αναπνευστικές οδούς
H312 - Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα
H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος
H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό
H332 - Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής
H335 - Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού
H373 - Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη
έκθεση

Αυτά είναι ή δεν είναι "αρρώστιες"; Στη δεύτερη σελίδα τα γράφει.

Σου απάντησα για το "άσχετος" και το έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα. Κατά την συλλογή στοιχείων ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Σου έφερα παράδειγμα με την αλλεργία και τις γάτες. Μπορεί ο άλλος να έπαθε αλλεργικό σοκ και να μην ήταν καρδιακή προσβολή. Στην προκειμένη περίπτωση σωστά αναφέρεις πως οι πραγματογνώμονες βρήκαν κάτι. Σου λέω και εγώ πως οι μεγάλες ποσότητες δεν εξαφανίζονται έτσι αλλά αφήνουν ίχνη παντού.

Και κάνω την ανόητη ερώτηση. Μήπως ήταν κάτι σε μικρή ποσότητα που να δικαιολογούσε τα ίχνη ΑΛΛΑ όχι μεγάλη για κάτι περίεργο και τα διάφορα παπαγαλάκια το πήραν και άρχισαν ΑΥΤΟΙ τις θεωρίες συνωμοσίας;

Διαβάζω συνεχώς για ελλείψεις στις έρευνες αλλά πουθενά μάρτυρες. Δεν γίνεται να εξαφανιστούν όλα. Πλέον υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο. Κανένας δεν ξέρει να τη χρησιμοποιήσει; Πακιστανικά νούμερα μπορούμε να έχουμε για ΧΨΩ λόγους. Αλλά εδώ ξαφνικά όχι; Θα μας βρουν;
Στην αρχή όταν έλεγαν τέτοια και εγώ νόμιζα ότι ήταν θεωρίες συνωμοσίας αλλά είναι πολλές οι συμπτώσεις για να το δεχτώ.

Και να έχουν χαθεί τα βαγόνια του εμπορικού και να μην ξέρει κανένας τι κουβαλούσε και να μην υπάρχουν συνοδευτικά έγγραφα δελτία κτλπ και να σβήστηκαν τα βίντεο της φόρτωσης του και να πέθανα σε τροχαίο σε μια βδομάδα 2 στελέχη του οσε και να βρέθηκαν χημικά εγκαύματα και να βρέθηκαν ουσίες που δεν θα έπρεπε στον τόπο και να μπάζωσαν τον τόπο του εγκλήματος και να μην ξέρει κανένας ποιος έδωσε την εντολή και να πολεμούν τους γονείς των νεκρών παιδιών και να τους αναγκάζουν να πάνε στην ευρωβουλή για βοήθεια και η ευρωπαική δικαιοσύνη να διέταξε έρευνα και ο αγοραστός να διώκεται και να μην δεχτούν να γίνει προανακριτική και να κάνουν φιάσκο την επιτροπή και να μην καλουν μάρτυρες???

Πόσα και θέλεις ρε τύπε για να σκεφτείς ότι ίσως δεν πρόκεται για σύμπτωση????

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Στην αρχή όταν έλεγαν τέτοια και εγώ νόμιζα ότι ήταν θεωρίες συνωμοσίας αλλά είναι πολλές οι συμπτώσεις για να το δεχτώ.

Και να έχουν χαθεί τα βαγόνια του εμπορικού και να μην ξέρει κανένας τι κουβαλούσε και να μην υπάρχουν συνοδευτικά έγγραφα δελτία κτλπ και να σβήστηκαν τα βίντεο της φόρτωσης του και να πέθανα σε τροχαίο σε μια βδομάδα 2 στελέχη του οσε και να βρέθηκαν χημικά εγκαύματα και να βρέθηκαν ουσίες που δεν θα έπρεπε στον τόπο και να μπάζωσαν τον τόπο του εγκλήματος και να μην ξέρει κανένας ποιος έδωσε την εντολή και να πολεμούν τους γονείς των νεκρών παιδιών και να τους αναγκάζουν να πάνε στην ευρωβουλή για βοήθεια και η ευρωπαική δικαιοσύνη να διέταξε έρευνα και ο αγοραστός να διώκεται και να μην δεχτούν να γίνει προανακριτική και να κάνουν φιάσκο την επιτροπή και να μην καλουν μάρτυρες???

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

Περιμένεις απάντηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom