KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.968
- Πόντοι
- 6.166
Yπηρετησα στον Β.Εβρο και πήγαινα εκεί από Θεσσαλονίκη μέχρι Αλεξανδρούπολη και μετά με άλλο τραίνο συνεχίζαμε μεχρι τέρμα πάνω.Ποια Κρήτη ρε πασακα μου
Εδώ o Έβρος δεν έχει τρένο ....ο Έβρος που αν γίνει πόλεμος με Τουρκία πως θα πάνε τα τανκς κ τα οχήματα στην πρώτη γραμμή;;;
Βρε επαναλαμβάνω ο Έβρος δεν έχει σιδηροδρομική σύνδεση με Θεσσαλονίκη κ Αθήνα κ Λιτόχωρο κ Πετροχώρι κ εσυ που τσαμπουνας την Κρήτη;;
Που χάθηκες ρε παικτη εσύ;περιμένω να σε νεκροφιλήσω πρώτα
Ειμαι κάθετος κ επαναλαμβάνω εδώ κ 5 χρόνια δεν υπάρχει σύνδεση στον Έβρο.,..για Θεσσαλονίκη κ Αθήνα .Yπηρετησα στον Β.Εβρο και πήγαινα εκεί από Θεσσαλονίκη μέχρι Αλεξανδρούπολη και μετά με άλλο τραίνο συνεχίζαμε μεχρι τέρμα πάνω.
Μην σκορπάς ανακρίβειες στον λαό του bou.
Υπηρέτησα τον καιρό της δραχμής...τότε όλα πήγαιναν καλά στο κομμάτι αυτό .Ειμαι κάθετος κ επαναλαμβάνω εδώ κ 5 χρόνια δεν υπάρχει σύνδεση στον Έβρο.,..για Θεσσαλονίκη κ Αθήνα .
Άμα βρεις ότι υπάρχει καίω το διαβατήριο μου κ το ανεβάζω βιντεο
το θρασος τους ετσι και αλλιως ειναι μεγαλο ...απο την αλλη δεν θα βρεθει καποιος να τον θαψει κατω απο το μπετο που εριξε στον τοπο της δολοφονιας ........Δυστυχως,θεωρω πως οι επικοινωνιολογοι ερμηνεψαν τον Κουλη,να κανει λιγο υπομονη με το ζητημα ωσπου να φυγει το μνημοσυνο φαση κ να ξαναηρεμησει το κομμα.
Δεν αποκλειεται να δουμε και τον Κουλη στα Τεμπη να λεει θα βαλει το μαχαιρι στο κακαλο...ή στο κοκαλο
Απορώ πως δεν βρέθηκε κανένας γονιός να πάρει το όπλοτο θρασος τους ετσι και αλλιως ειναι μεγαλο ...απο την αλλη δεν θα βρεθει καποιος να τον θαψει κατω απο το μπετο που εριξε στον τοπο της δολοφονιας ........
δυστυχως ο ελλληνας εχει κοντη μνημη τον βγαλανε ξανα βολευτηΑπορώ πως δεν βρέθηκε κανένας γονιός να πάρει το όπλο
Ο Καραμανλής μπορεί σε δέκα χρόνια να είναι κ πρωθυπουργος στην Ελλάδα
Αντιθέτως, είναι ευγνώμονες ... και ευχαριστούν την κυβέρνηση !Απορώ πως δεν βρέθηκε κανένας γονιός να πάρει το όπλο
Κανένας Έλληνας ( εκτός πολιτικών συμφερόντων) δν εχει εμπιστοσύνη ούτε στην δικαιοσύνη ούτε στο κράτος.Υπαρχει ελληνας που εχει εμπιστοσυνη στην ελλ δικαιοσυνη;
Στα τεμπη θα γινει οτι εγινε με τη χρεοκωπια το 2010 το Μάτι τον κοβιντ και αλλα πολλα εγκληματα .
Να στε σιγουροι
Άραγε εκείνη την μαλακω του Αρειου Παγου που παροτρυνε τους συγγενείς να πάνε στην εκκλησία, την απομάκρυνε η έμπιστη ελληνική δικαιοσύνη??εβγαλαν ανακοινωση οι εισαγγελεις πως η αληθεια θα λαμψει και πως πρεπει οι ελληνες να εχουν εμπιστοσυνη στην ελληνικη δοικεωσινει....ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ......ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ...ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ,ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ!