Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.939
Πόντοι
6.056
Σημερα εξεταστηκε ο Καραμανλης ως υπουργος που εγινε το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια της Ελλαδας στο ασφαλεστερο οχημα π μεταφερει ανθρωπους.

Ειπε,πως το λαθος ηταν ανθρωπινο και πως θα πρεπει ολοι μας να γνωριζουμε και να ειμαστε σιγουροι,οτι ακομη και τα συστηματα ασφαλειας να υπηρχανε,το μοιραιο θα συνεβαινε.

Αρα μαλακες μοκο,τα συστηματα που πληρωσατε δισσεκατομμυρια και δεν πηγαν εκει που σας ειπαμε οτι θα πηγαιναν,αλλωστε ο Μητσοτακης θα μας ελεγε μολις μια μερα μετα ποσο ωραια αξιοποιησε αυτα τα χρηματα των φορολογουμενων σε ενα απ τα πιο εξελιγμενα συστηματα σιδηροδρομων,παλι θα φερναν τα ιδια αποτελεσματα σε νεκρους.

Αφηστε να σας λεμε εμεις που θα πανε τα χρηματα σας,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα πανε κ ολας

Τυπε,ειπε και για τα εγκαινια που ειχαν σκοπο να κανουν?Θα εγκαινιαζαν το νεο συστημα τηλεδιοικισης(που τελικα δεν υπαρχει) αλλα εγινε το δυστυχημα και δεν προλαβαν.Ειχε στο ραδιο προχθες μια εκπομπη και αναφερθηκε οτι δεν προκειται ποτε να εκσυγχρονιστει το σιδηροδρομικο δικτυο γιατι ειναι γρηγορο και φθηνο μεσο μεταφορας,οποτε θα αυξηθει ο ανταγωνισμος για κτελ,διοδια κλπ.:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Σημερα εξεταστηκε ο Καραμανλης ως υπουργος που εγινε το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια της Ελλαδας στο ασφαλεστερο οχημα π μεταφερει ανθρωπους.

Ειπε,πως το λαθος ηταν ανθρωπινο και πως θα πρεπει ολοι μας να γνωριζουμε και να ειμαστε σιγουροι,οτι ακομη και τα συστηματα ασφαλειας να υπηρχανε,το μοιραιο θα συνεβαινε.

Αρα μαλακες μοκο,τα συστηματα που πληρωσατε δισσεκατομμυρια και δεν πηγαν εκει που σας ειπαμε οτι θα πηγαιναν,αλλωστε ο Μητσοτακης θα μας ελεγε μολις μια μερα μετα ποσο ωραια αξιοποιησε αυτα τα χρηματα των φορολογουμενων σε ενα απ τα πιο εξελιγμενα συστηματα σιδηροδρομων,παλι θα φερναν τα ιδια αποτελεσματα σε νεκρους.

Αφηστε να σας λεμε εμεις που θα πανε τα χρηματα σας,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα πανε κ ολας

Ο τύπος όχι απλά δεν απάντησε σε τίποτα αλλά ήταν προκλητικός και κοροόιδευε την διαδικασία έτρωγε χρόνο και έλεγε το μυθικό ''έχω ήδη απαντήσει'' :confused:

Και ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι της ''πλειοψηφίας'' τον υποστήριζε και δεν άφηνε να τον ρωτήσουν αυτά που έπρεπε...

ο τυπάρας δεν έκρυβε καν την αδιαφορία του και μιλούσε σα να του ανήκει όλος ο κόσμος.....μιλάμε για σιχαμερό ερπετό πρώτης κατηγορίας....όποιος τον ψήφισε μπορεί ελεύθερα να πάει στον καθρέφτη και να φτύσει τον εαυτό του στη μούρη....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ο τύπος όχι απλά δεν απάντησε σε τίποτα αλλά ήταν προκλητικός και κοροόιδευε την διαδικασία έτρωγε χρόνο και έλεγε το μυθικό ''έχω ήδη απαντήσει'' :confused:

Και ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι της ''πλειοψηφίας'' τον υποστήριζε και δεν άφηνε να τον ρωτήσουν αυτά που έπρεπε...

ο τυπάρας δεν έκρυβε καν την αδιαφορία του και μιλούσε σα να του ανήκει όλος ο κόσμος.....μιλάμε για σιχαμερό ερπετό πρώτης κατηγορίας....όποιος τον ψήφισε μπορεί ελεύθερα να πάει στον καθρέφτη και να φτύσει τον εαυτό του στη μούρη....
Mα του ανηκει ολος ο κοσμος. Εμεις δεν το εχουμε παρει χαμπαρι τυπε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Αυτά τα πράγματα είναι πέραν της ανθρωπιάς...μιλάμε για τομάρια που δεν αξίζουν ούτε τα σκατά αν τα χέσεις στη μούρη.....

αναρωτιέμαι τι "άνθρωποι" τον ψήφισαν αυτόν τον πουσταρά....

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Αυτά τα πράγματα είναι πέραν της ανθρωπιάς...μιλάμε για τομάρια που δεν αξίζουν ούτε τα σκατά αν τα χέσεις στη μούρη.....

αναρωτιέμαι τι "άνθρωποι" τον ψήφισαν αυτόν τον πουσταρά....
Υπανθρωποι Ελληνες που βολευτηκαν με τον συγκεκριμενο,κουνωντας το δαχτυλο εδω και εκει πως τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα στην χωρα απο ποτε αλλωτε

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596

ναι αφου ξαναψηφιστηκε απ τα ζωα καλα μας κανει.
εχουμε την εξουσια που μας αξιζει, αφου βγαινει μεσα απ το λαο.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
οταν παραιτειται για τα ματια του κοσμου και σε λιγες μερες τον βγαζουν παλι πρωτο, δεν ειναι λογικο να πιστεψει οτι τα εκανε ολα σωστα??:headbang:
δεν πηρε το μηνυμα να συνεχισει με τον ιδιο τροπο?
φυσιολογικοτατη ειναι λοιπον η συμπεριφορα του και δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
οταν παραιτειται για τα ματια του κοσμου και σε λιγες μερες τον βγαζουν παλι πρωτο, δεν ειναι λογικο να πιστεψει οτι τα εκανε ολα σωστα??:headbang:
δεν πηρε το μηνυμα να συνεχισει με τον ιδιο τροπο?
φυσιολογικοτατη ειναι λοιπον η συμπεριφορα του και δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε?
250 ατομα με μπλοκακι με πλειοψηφια απο Σερρες. Αυτο τα λεει ολα.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
ο ανθρωπος εχει μηχανισμους αμυνας και ειναι προγραμματισμενος να ξεχναει στο περασμα του χρονου.
οταν ομως αυτο συμβαινει σε περιπου 2 μηνες αν θυμαμαι καλα, τοτε κατι αλλο παιζει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο ανθρωπος εχει μηχανισμους αμυνας και ειναι προγραμματισμενος να ξεχναει στο περασμα του χρονου.
οταν ομως αυτο συμβαινει σε περιπου 2 μηνες αν θυμαμαι καλα, τοτε κατι αλλο παιζει
Δυο ερωτηματα εχω.
Πρώτον, "τι άλλο παιζει" κατα τη γνωμη σου?
Και δεύτερον, τι σημαινει οτι "το ξεχασαν"?
Εννοεις οτι επρεπε να χασουν τις εκλογες και αφου δεν τις εχασαν, αρα ο κοσμος ξεχασε τι εγινε?
Σοβαρα τωρα?

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Δυο ερωτηματα εχω.
Εννοεις οτι επρεπε να χασουν τις εκλογες και αφου δεν τις εχασαν, αρα ο κοσμος ξεχασε τι εγινε?
Σοβαρα τωρα?
καταρχας δε μιλησα για νδ αλλα για το συγκεκριμενο μοσχαρι, ασχετα με τη γνωμη μου για κουλη και κυβερνηση γενικα.
δευτερον, τι αλλο να σκεφτω με το φτωχο μου το μυαλο οτι παιζει και τον εβγαλαν παλι πρωτο? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καταρχας δε μιλησα για νδ αλλα για το συγκεκριμενο μοσχαρι, ασχετα με τη γνωμη μου για κουλη και κυβερνηση γενικα.
δευτερον, τι αλλο να σκεφτω με το φτωχο μου το μυαλο οτι παιζει και τον εβγαλαν παλι πρωτο? :think:
Η απαντηση ειναι προφανης, αλλά δεν βολεύει οσους θελουν να εργαλειοποιησουν το θεμα.

Οπότε παιρνουμε την απαντηση "ο κοσμος ειναι βόδια" και προχωραμε.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Δυο ερωτηματα εχω.
Σοβαρα τωρα?
Φιλε Αλεξ κ σε παιδακι του νηπιαγωγειου να κανεις κουβεντα θα σου πει οτι σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο υπουργος θα ειχε παει φυλακη εαν δεν ειχε κανει χαρακιρι....
Η κοινωνια ειναι τοσο σαπια που παρεβλεψε ενα απο τα σοβαροτερα εγκληματα στην ιστορια του ελληνικου κρατους.Το λιγοτερο επρεπε καθημερινα να ειναι κλειστα τα παντα και να απαιτει δικαιοσυνη οχι μπαζωματα και επιτροπες στη βουλη να χαμε να λεγαμε.Ο δε Καραμανλης δεν θα πρεπε να βρει τον ψηφο του κι αν ειχε τσιπα πανω του ουτε να κατεβει σε εκλογες...
Σμρ ηταν αυτα τα 57 παιδια αυριο θα ειναι καποια αλλα παιδια μπορει το δικο μου,εγω,η μανα μας.
Το θεμα ειναι πολυ λεπτο, καλυτερα να μην το αγγιζεις γιατι ερεθιζεις τα ματια πολλων εδω μεσα με τον τροπο που υπερασπιζεσαι αυτα τα αναλγητα καθαρματα που κυβερνανε.Καλη συνεχεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φιλε Αλεξ κ σε παιδακι του νηπιαγωγειου να κανεις κουβεντα θα σου πει οτι σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο υπουργος θα ειχε παει φυλακη εαν δεν ειχε κανει χαρακιρι....
Η κοινωνια ειναι τοσο σαπια που παρεβλεψε ενα απο τα σοβαροτερα εγκληματα στην ιστορια του ελληνικου κρατους.Το λιγοτερο επρεπε καθημερινα να ειναι κλειστα τα παντα και να απαιτει δικαιοσυνη οχι μπαζωματα και επιτροπες στη βουλη να χαμε να λεγαμε.Ο δε Καραμανλης δεν θα πρεπε να βρει τον ψηφο του κι αν ειχε τσιπα πανω του ουτε να κατεβει σε εκλογες...
Σμρ ηταν αυτα τα 57 παιδια αυριο θα ειναι καποια αλλα παιδια μπορει το δικο μου,εγω,η μανα μας.
Το θεμα ειναι πολυ λεπτο, καλυτερα να μην το αγγιζεις γιατι ερεθιζεις τα ματια πολλων εδω μεσα με τον τροπο που υπερασπιζεσαι αυτα τα αναλγητα καθαρματα που κυβερνανε.Καλη συνεχεια
Αυτο ακριβως λεω, εχετε παρει ως δεδομενη την απαντηση οτι "η κοινωνια ειναι σαπια και το ανεχτηκε" και όποιος σας εξηγησει οτι δεν ειναι ετσι, ειναι αναλγητος, ασχετος και κομματοσκυλο. Ωραια, εχετε ηδη καταληξει. Τι να κανουμε τωρα; Βεβαια, αυτη η πεποιθηση σας, σας οδηγει σε αδιεξοδα οπως το γιατι ο Καραμανλης ξαναβγηκε βουλευτης. Κατι λειπει μαλλον απο το σκεπτικο σας. Οπως λειπει παντα κατι απο το σκεπτικό αυτού που ειναι σιγουρος για κατι αλλά τελικα γινεται το αντιθετο. Και αντι να ψαχτεί, βρισκει ενα αλλοθι οπως "η σαπιλα της κοινωνιας". Και οποιος προσπαθει να το αναλυσει, "ερεθιζει".

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Αυτο ακριβως λεω, εχετε παρει ως δεδομενη την απαντηση οτι "η κοινωνια ειναι σαπια και το ανεχτηκε" και όποιος σας εξηγησει οτι δεν ειναι ετσι, ειναι αναλγητος, ασχετος και κομματοσκυλο. Ωραια, εχετε ηδη καταληξει. Τι να κανουμε τωρα; Βεβαια, αυτη η πεποιθηση σας, σας οδηγει σε αδιεξοδα οπως το γιατι ο Καραμανλης ξαναβγηκε βουλευτης. Κατι λειπει μαλλον απο το σκεπτικο σας. Οπως λειπει παντα κατι απο το σκεπτικό αυτού που ειναι σιγουρος για κατι αλλά τελικα γινεται το αντιθετο. Και αντι να ψαχτεί, βρισκει ενα αλλοθι οπως "η σαπιλα της κοινωνιας". Και οποιος προσπαθει να το αναλυσει, "ερεθιζει".
Το ιδιο λεμε ομως εσυ θα βρεις καποια δικαιολογια στη πορεια τηε κουβεντας για την κυβερνηση και εκει θα με στειλεις καναβατσο.Σαπια κοινωνια σαπιοι πολιτικοι αυτα τα 2 πανε πακετο.Ανυπομονω το 60% της αποχης να σηκωθει απο καναπε να παει να ψηφισει να δω τι εχουν αυτοι στο μυαλο τους.Για το υπολοιπο 40% που πηγε ειδαμε καραμανληδες βοριδη αδωνι ανδρουλακη κλπ

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Η απαντηση ειναι προφανης, αλλά δεν βολεύει οσους θελουν να εργαλειοποιησουν το θεμα.

Οπότε παιρνουμε την απαντηση "ο κοσμος ειναι βόδια" και προχωραμε.
να υποθεσω οτι θεωρεις πως καλως ξαναβγηκε ελλειψει ανταγωνισμου?
εγω υποθετω οτι ξαναβγηκε γιατι εχει βολεψει πολλους, οπως και οι συγγενεις και προγονοι του.
ο κοσμος ειναι γεματος κοντοφθαλμα παρταλια.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.756
Πόντοι
6.166
Αν υπηρχε κρατος μεσα αυτος η Δουρου και αλλοι για τα εγκληματα που εχουν κανει οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ,αλλλα εδω ειμαστε για τον πουτσο .Μπανανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom