nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε ντροπή ήρθε εσπευσμένα από τις Βρυξελλεςαλλο ενα μπουμπουκι του κομματικου σωληνα
μετα θα παει ο κουτσουμπας, μετα ο μπαρουφακης ?
Τυπε ντροπή ήρθε εσπευσμένα από τις Βρυξελλεςαλλο ενα μπουμπουκι του κομματικου σωληνα
μετα θα παει ο κουτσουμπας, μετα ο μπαρουφακης ?
Τι μαλακας εισαι....Μητσοτακης υποσχεθηκε νεα συγχρονα μεσα για να μην επαναληφθει η τραγωδια
Λες να γίνει όπως τα αεροδρόμια μετά την 11/9, όπου πριν από αυτή τη μέρα ήταν κωλοχανεία?απο αυριο κανονικα ολοι οι υπουργοι οπου και αν πρεπει να πανε
σε επαρχία που πηγαινει τραινο, θα πρεπει να πηγαινουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με το τραινο
Και ας μην εχουν συστημα ελεγχου , να δεις για πότε θα μπει
Εγώ τουλάχιστον το έμαθα μέσα στην νύχτα και μέχρι τις 02:30 περίπου ενημερωνομουν....Ειμουν δουλειά το έμαθα φυσικά αλλά τώρα βλέπω στις ειδήσεις τι έχει γίνει πωπωπω το τραίνο του τρόμου....δεν γίνονται αυτά
Εγώ πήγα δουλειά λέω σε έναν συνάδελφο καλό μήνα ...και μου λέει χαλιά ξεκίνησε καιοτ το είπε ... μπήκα λίγο ίντερνετ να δω ...και τώρα που γύρισα βλέπω τι έγινε...καταραμένα ΤέμπηΕγώ τουλάχιστον το έμαθα μέσα στην νύχτα και μέχρι τις 02:30 περίπου ενημερωνομουν....
Φαντάσου σοκ οι άνθρωποι που ξύπνησαν αμέριμνοι και ανάψανε τηλεόραση πρωί πρωί σχεδόν νύχτα....
ΗΛΙΘΙΕ,δεν εχει αναγκη ο πολακης υπερασπιση απο μενα ουτε απο σενα,τα ειπε αρχιδατα και τους εχεσε ....και βεβαια εχει σχεση ηλιθιε η τραγικη αυτη συγκυρια με το συστημα που θαβει κοσμο καθημερινα με χιλιους δυο τροπους....ομερτα επιχειρηματιων με πωλητικους μπατσους δικαστες και μακρυ χερι τον υποκοσμο για να ρουφανε χρημα ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...Καταλαβες ηλιθιε?Κουκουές. Κάνει αντιπολίτευση παραθέτοντας αποτελέσματα ερευνών, υπερασπίζεται τον "Πόλαξ", και όλα αυτά σε ένα νήμα που αφορά ένα τραγικό δυστύχημα. ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.
Αν είχε οποιεσδήποτε ευθύνες η ελληνική κυβέρνηση για την πυρκαγιά στο μάτι
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΠΛΑΣΙΕΣ.
Τα συστήματα ασφαλείας σε δημόσια μέσα, είναι 1000000% κρατική ευθύνη.
Η δόμηση μιας περιοχής όχι .
Στα Τέμπη είχε συμβεί και το δυστύχημα με τα παιδιά το 2003, καθώς και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το 99 νομίζω....Εγώ πήγα δουλειά λέω σε έναν συνάδελφο καλό μήνα ...και μου λέει χαλιά ξεκίνησε καιοτ το είπε ... μπήκα λίγο ίντερνετ να δω ...και τώρα που γύρισα βλέπω τι έγινε...καταραμένα Τέμπη
Δεν ειδα τι παιχτηκε,αλλα νου σου,μιλας με σκληρο τυπο.Καποτε το παιζε σεριφης,θα σας αφανισω μπαχαλακηδες κι ετσι,αλλαξε 2-3 προφιλ.Τελευταια μπηκε στο φυλλο,αρχισε τα γλοιωδη καλοπιασματα και αποχωρησε ριχνοτας καταρες και μπινελικιαρε τραβα γαμησου ρε απογαμιδι ,με ενενηντα νεα παιδια νεκρα τσαμπα και βερεσε ,εσυ μαλακα κανεις συγκρισεις κωμματα με ποδοσφαιρο...κρετινε,μαθε ποτε να το βουλωνεις!
Καταραμένα αλλά πανέμορφα....Εγώ πήγα δουλειά λέω σε έναν συνάδελφο καλό μήνα ...και μου λέει χαλιά ξεκίνησε καιοτ το είπε ... μπήκα λίγο ίντερνετ να δω ...και τώρα που γύρισα βλέπω τι έγινε...καταραμένα Τέμπη
τι θα πει δεν φταιει? ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....Ολα εχουν βγει στη φορα και θα βγουν και αλλα ακομα .....Βγήκαν τα κομμούνια και κάνουν επίθεση στα γραφεία της hellenic train που είναι η μόνη που δε φταίει αλλά είναι ιδιώτες
θα τον εγραφα στα αρχιδια μου αλλα δεν την παλεψα ,εχω παρει δυνατες αναποδεςΔεν ειδα τι παιχτηκε,αλλα νου σου,μιλας με σκληρο τυπο.Καποτε το παιζε σεριφης,θα σας αφανισω μπαχαλακηδες κι ετσι,αλλαξε 2-3 προφιλ.Τελευταια μπηκε στο φυλλο,αρχισε τα γλοιωδη καλοπιασματα και αποχωρησε ριχνοτας καταρες και μπινελικια
Δεν είναι αρμοδιότητα της hellenic train να φτιάξει τις υποδομές, ούτε αυτά τα θέματα προέκυψαν μετά την πρόσληψη τους. Σα να λέμε κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι της protergia επειδη δεν είναι καλό το δικτυο του ΑΔΜΗΕ. O μόνος φταίχτης είναι το δημόσιο.τι θα πει δεν φταιει? ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....Ολα εχουν βγει στη φορα και θα βγουν και αλλα ακομα .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα τον εγραφα στα αρχιδια μου αλλα δεν την παλεψα ,εχω παρει δυνατες αναποδες
το δημοσιο και η εταιρια....δεν μπορει να σου λενε οι εργαζομενοι σου οτι τα τρενα σου πανε στα τυφλα και συ να τους στελνεις εξωδικα για την απεργεια....Δεν είναι αρμοδιότητα της hellenic train να φτιάξει τις υποδομές, ούτε αυτά τα θέματα προέκυψαν μετά την πρόσληψη τους. Σα να λέμε κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι της protergia επειδη δεν είναι καλό το δικτυο του ΑΔΜΗΕ. O μόνος φταίχτης είναι το δημόσιο.