Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
«Η κανονικότητα στην πραγματικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά», είπε η Έφη Αχτσιόγλου σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη μετά την πανδημία: Κοινωνία, Εργασία, Δικαιώματα».
Δεν χρειαζόταν να το πει αυτό...η ιστορία το έχει καταγράψει...πάντως την τιμά που το είπε αυτό.
Επαγγελματίες μπαχαλακηδες!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν πετάμε τίποτα!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Θα σου εξηγήσω πως δουλεύουν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί όπως και μια κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος(προθυπουργός) του οργανισμού επειδή ακριβώς δεν μπορεί να ασχολείται με τα day to day θεματα και να ελέγχει τα πάντα ο ίδιος κάνει τα εξής βασικά :

1. Προσδιορίζει τον ''κανονισμό λειτουργίας'' του οργανισμού...την δομή και την πολιτική που θα ακολουθεί ο οργανισμός. Μετά προσλαμβάνει τμηματάρχες (υπουργούς) ο οποίοι είναι επιφορτισμένοι με ένα και μόνο task...να εποπτευουν ολους τους υφιστάμενους τους και αυτοί να εποπτεύουν τον πιο κάτω μέχρι να φτάσουμε στον εργάτη. Μάντεψε τι έχουν όλοι αυτοί κοινό....ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αποφασίζει την γραμμή που θα ακολουθηθεί εκτός από τον ΠΡΟΕΔΡΟ. Δηλαδή εάν σε μια κυβέρνηση επιτρέπονται τα ρουσφέτια είναι επειδή ο πρόεδρος άφησε την πολιτική του μαγαζιού να έχει τρύπα στις προσλήψεις και τον υπουργό του ανεξέλεγκτο να μην ελέγχει τους από κάτω του.

2. Σε κάθε άλλη περίπτωση την αντικειμενική και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στον οργανισμό την έχει ο διαχειριστής..για αυτό και καίγεται ο κώλος του να ελέγξει κάθε στάδιο του οργανισμού του. Στην πολιτική αναλαμβάνουν όλοι την αντικειμενική ευθύνη εννοώντας το απόλυτο τίποτα.

Εν τέλη αν ο πρόεδρος είναι άμοιρος ευθυνών γιατί να έχουμε πρόεδρο? Ας προσλάβουμε μόνο τους υπουργούς...αφού έτσι και αλλιώς αυτός δεν θα ξέρει τίποτα...
Ενδιαφέρον....:think:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Έχω ξανά απαντήσει σε αυτό
Άσχετα αν εσύ το λες ειρωνικά
Όταν λήγουν τα προϊόντα του lidl βάζει μία πορτοκαλί ετικέτα και ότι λήγει σε δυο-τρεις μέρες το δίνει 30% φθηνότερα
Εάν αυτό που παίρνεις μπορείς να το μαγειρέψεις την ίδια ή την επόμενη μέρα γιατί όχι
Εγώ τέτοιο παίρνω μόνο φιλέτο τσιπούρα
Δεν ξέρω τα άλλα σούπερ μάρκετ τι κάνουν με τα ληγμένα
Είναι σίγουρο ότι τα πετάνε;
Αυτή είναι και η δική μου απορία: απόψή μου, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ, γνώμη μου. Ειδικά γάλατα και τέτοια, ίσως τα κάνουν κρέμες και τα ξαναπουλούν(για φαΊ ή σώματος; ) ή ζωοτροφές ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Πρέπει να υπάρχει ολόκληρη ΕΠΙΣΤΗΜΗ από πίσω, στην διαχείρηση και εμετάλλευση ληγμένων προίόντων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Αυτή είναι και η δική μου απορία: απόψή μου, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ, γνώμη μου. Ειδικά γάλατα και τέτοια, ίσως τα κάνουν κρέμες και τα ξαναπουλούν(για φαΊ ή σώματος; ) ή ζωοτροφές ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Πρέπει να υπάρχει ολόκληρη ΕΠΙΣΤΗΜΗ από πίσω, στην διαχείρηση και εμετάλλευση ληγμένων προίόντων.
Μα και η μαγειρική αυτό πρεσβεύει.....
Ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει ομελέτα χρησιμοποιωντας υλικά που ήταν σε οριακή κατάσταση;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Αυτό που θα γράψω δεν έχει σχέση με σούπερ μάρκετ αλλά με εστιατόρια
Υπήρχε μία εκπομπή στην τηλεόραση οι αποδείξεις με τον ευαγγελάτο
Που λειτουργούσε με κρυφή κάμερα
Αυτοί πήγαν σε ένα εστιατόριο γνωστό στο κέντρο της Αθήνας
Και παρήγγειλα γεμιστά
Τους έφερε λοιπόν δεν θυμάμαι ή δύο ντομάτες μία ντομάτα και μία πιπεριά 2 πιπεριές δεν θυμάμαι ακριβώς
Φάγανε λοιπόν τη μία ντομάτα
Και στην άλλη ντομάτα βάλαν μία νομίζω καρφίτσα μέσα κρυφά
Και την άφησαν στο πιάτο
Πλήρωσαν φύγαν
Και μετά από τρία λεπτά ήρθε δεύτερο συνεργείο από την ίδια εκπομπή και παράγγειλαν και αυτοί γεμιστά
Και είδαν ότι μία ντομάτα που τους φέραν είχε μέσα την καρφίτσα
Δεν την είχαν πετάξει δηλαδή την ντομάτα και την δώσαν στον επόμενο πελάτη

Το περίεργο είναι ότι αυτό το είπα εκείνη την εποχή σε έναν πολύ φίλο ελληνοαμερικανό που ο πατέρας του είχε εστιατόρια στην Αμερική
Και μου απάντησε και ο πατέρας μου τα ίδια έκανε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756
Τι γινεται ρε μαλακες με την eurobank ναπουμε ; και εχει παει το cds στο Θεο ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά τι ακριβώς κάνει εκτός από pr αυτο ρωτάω?

Δηλαδή μίλαγε για επιτελικό κράτος...είδαμε το βύσμα του να σκοτώνει 60 ανθρώπους επειδή μπήκε εκεί ενώ δεν έπρεπε...(ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ)

μίλαγε για λαό που ζει χωρίς επιδόματα....τώρα ο γεωργιάδης έβγαλε επίδομα και για το νονό να πάρει λαμπάδα...(ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ)

μίλαγε για περιορισμό του δημοσίου και έχει γαμηθεί να κάνει προσλήψεις (παντού εκτός από εκεί που πρέπει)....(ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ)

άφησε έρμαιο το κράτος στις ανεξέλεγκτες τιμολογήσεις των μεγιστάνων της ενέργειας και της τροφοδοτική αλυσίδας και ως αποτέλεσμα ο Έλληνας έγινε 2 φορές φτωχότερος (φτωχότερος - όπως έγινε και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις τράπεζες)

Δε μιλάω τώρα για πρόσωπα για εμένα όλα τα τομάρια την ίδια σκατόφατσα έχουν...αλλά σε έργο...τι άφησε για να πρέπει να τον ξαναψηφίσεις?

Δηλαδή ψήφισε τον για να δώσει και το νερό στα κοράκια...να σου πάνε τα δημοτικά τέλη 60 ευρώ για να ξεσκατίζουν τους βόθρους :confused:
Το ΣΤΕ έδωσε 6 μήνες διορία να επιστρέψουν τις μετοχές των εταιρειών ύδρευσης από το Υπερταμειο στο Δημόσιο. Είμαι περίεργος να δω τι θα σκαρφιστουν για να τη σκαπουλάρουν.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
ΚΑΝΕΝΑΣ ανώτερος δεν γνωρίζει τι κάνουν οι κατώτεροι, ιδίως σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό που λέγεται κυβέρνηση ,παρά μόνο όταν κάτι πάει ΤΕΛΕΙΩΣ στραβά.
Ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως παρακολουθεί και αξιολογεί το έργο κάθε Υπουργού. Έχει ατομικό φάκελο για τον καθενα όπου σημειώνουν από κοινού όλες τις προτεραιότητες και παρακολουθεί την εκτέλεση του έργου του Υπουργού. Πχ. ΒΟΑΚ, Τηλεδιοικηση σιδηροδρομικού δικτύου, επέκταση μετρό, νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου, Αττική Οδό και πάει λεγοντας. Το ίδιο κάνει με όλους τους Υπουργούς. Άρα γνωρίζει άριστα τι κάνουν οι από κάτω.
Έτσι λέει ο ίδιος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Το ΣΤΕ έδωσε 6 μήνες διορία να επιστρέψουν τις μετοχές των εταιρειών ύδρευσης από το Υπερταμειο στο Δημόσιο. Είμαι περίεργος να δω τι θα σκαρφιστουν για να τη σκαπουλάρουν.
Το στε το γράφουν στα παπάρια τους όλες οι κυβερνήσεις...το ίδιο έγινε και με πολλές άλλες αποφάσεις.

Στο χέρι του κόσμου είναι...ας μη ψηφίσουν νδ αφού αυτή είναι η πρακτική της. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να ανατρέψει ο πολύς κόσμος.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
ΚΑΝΕΝΑΣ ανώτερος δεν γνωρίζει τι κάνουν οι κατώτεροι, ιδίως σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό που λέγεται κυβέρνηση ,παρά μόνο όταν κάτι πάει ΤΕΛΕΙΩΣ στραβά.
Θα σου εξηγήσω πως δουλεύουν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί όπως και μια κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος(προθυπουργός) του οργανισμού επειδή ακριβώς δεν μπορεί να ασχολείται με τα day to day θεματα και να ελέγχει τα πάντα ο ίδιος κάνει τα εξής βασικά :

1. Προσδιορίζει τον ''κανονισμό λειτουργίας'' του οργανισμού...την δομή και την πολιτική που θα ακολουθεί ο οργανισμός. Μετά προσλαμβάνει τμηματάρχες (υπουργούς) ο οποίοι είναι επιφορτισμένοι με ένα και μόνο task...να εποπτευουν ολους τους υφιστάμενους τους και αυτοί να εποπτεύουν τον πιο κάτω μέχρι να φτάσουμε στον εργάτη. Μάντεψε τι έχουν όλοι αυτοί κοινό....ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αποφασίζει την γραμμή που θα ακολουθηθεί εκτός από τον ΠΡΟΕΔΡΟ. Δηλαδή εάν σε μια κυβέρνηση επιτρέπονται τα ρουσφέτια είναι επειδή ο πρόεδρος άφησε την πολιτική του μαγαζιού να έχει τρύπα στις προσλήψεις και τον υπουργό του ανεξέλεγκτο να μην ελέγχει τους από κάτω του.

2. Σε κάθε άλλη περίπτωση την αντικειμενική και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στον οργανισμό την έχει ο διαχειριστής..για αυτό και καίγεται ο κώλος του να ελέγξει κάθε στάδιο του οργανισμού του. Στην πολιτική αναλαμβάνουν όλοι την αντικειμενική ευθύνη εννοώντας το απόλυτο τίποτα.

Εν τέλη αν ο πρόεδρος είναι άμοιρος ευθυνών γιατί να έχουμε πρόεδρο? Ας προσλάβουμε μόνο τους υπουργούς...αφού έτσι και αλλιώς αυτός δεν θα ξέρει τίποτα...
Ο Αρ λέει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα
Ενώ ο Σαούλ της έπρεπε να συμβαίνει
Δεν είναι απόφαση οποιασδήποτε Κυβέρνησης οι γιατροί να παίρνουν φακελάκια
Ούτε οι καθηγητές να περνάνε όλους τους μαθητές και να αλλάζουν βαθμούς και να σβήνουν απουσίες για αυτό
Ούτε η μία αξιολόγηση όπως φαίνεται τώρα τελευταία στο δημόσιο
Ούτε η λούφα στο δημόσιο
Ούτε οι μίζες όταν αποδεικνύονται
Ούτε το μπάχαλο και τα γρήγορο σήμα που γίνουν στις πολεοδομίες και όχι μόνο
Ούτε οι αντιδράσεις των καταλήψεων στα σχολεία
Ούτε το τι γίνεται στις σχολικές εκδρομές
Ούτε να ανεβαίνεις ιεραρχικά
Βοηθώντας με σεξουαλικό τρόπο τον εαυτό σου και όποιος κατάλαβε
Ούτε υπερβολική μεγάλη δύναμη των συνδικαλιστών

Και συγκεκριμένα παραδείγματα

Φίλος πριν από χρόνια ανέλαβε διευθυντής σε σχολείο
Και του λέει ο προϊστάμενος του και κουμπάρος του
Τώρα που θα πας να αναλάβεις υπηρεσία να αφήσεις τις μαλακίες για τη βελτίωση της παιδείας και να κοιτάξεις να μην τσακώνεσαι με τους καθηγητές

Προϊστάμενος γραφείου ένα μήνα αφότου αρχιζαν τα σχολεία
Πήγαινε και μετραγε τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής του
Να δει αν πρέπει να γίνεται σύμπτυξη τμημάτων
Γιατί ορισμένοι διευθυντές σχολείων γράφουν παλιούς μαθητές που έχουν πάψει να παρακολουθούν για να έχουν περισσότερα τμήματα πλασματικά έτσι ώστε και καθηγητές να μη φύγουν από το σχολείο και τα τμήματα να έχουν λιγότερους μαθητές και να γίνεται καλύτερο μάθημα
Ο προϊστάμενος ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό και ήταν ο πιο μισητός προϊστάμενος

Στις εφορίες παλιά υπήρχε επίδομα εφοριακών που το έπαιρναν όλοι οι εφοριακοί που ο έφορος έλεγε ότι είναι καλοί στη δουλειά τους
Όλοι οι έφοροι λέγανε ότι όλοι είναι καλοί για να πάρουν το επίδομα οι υπάλληλοί τους
Ένας στο νησί που δεν το έκανε ήταν ένας από τους πιο μισητούς στην Ελλάδα

Το ΠΥΣΔΕ είναι το τοπικό συμβούλιο κάθε περιοχής που μεταθέτει και τοποθετεί τους καθηγητές στην ίδια περιοχή
Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ για αυτό το θέμα στην αρχή μένουν εκεί προϊσταμένη
Λένε μερικές γενικές κουβέντες και στο τέλος στη δουλειά την κάνουν οι υπάλληλοι των γραφείων και οι συνδικαλιστές
Και οι προϊσταμενοι μόνο υπογράφουν

Στις καταλήψεις σχολείων καθηγητής ρωτάει τη διευθύντρια δεν θα κάνουμε τίποτα
Και διευθύντρια σιγά μην κάνω τίποτα και να με γράφει μετά η εφημερίδα και να γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα

Μέχρι αύριο μπορώ να σου λέω παραδείγματα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Τι γινεται ρε μαλακες με την eurobank ναπουμε ; και εχει παει το cds στο Θεο ;

Τύπε αυτοί είναι ικανοί να έχουν shortάρει τον ίδιο τους τον εαυτό μέσω κανενός spv, οπότε και να καταρρεύσει και κέρδος θα βγάλουν και δεν θα τους κυνηγήσει κανείς αφού με τη νέα νομοθεσία για κακοδιαχείρηση πρέπει να κάνει αίτημα η ίδια η τράπεζα για δίωξη.

Θα ανέβει κι άλλο πάντως έχει περιθώριο αφού Σταϊκούγας και Κούλης μας καθησύχασαν ότι το τραπεζικό σύστημα μας είναι θωρακισμένο :confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Ο Αρ λέει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα
Ενώ ο Σαούλ της έπρεπε να συμβαίνει
Δεν είναι απόφαση οποιασδήποτε Κυβέρνησης οι γιατροί να παίρνουν φακελάκια
Ούτε οι καθηγητές να περνάνε όλους τους μαθητές και να αλλάζουν βαθμούς και να σβήνουν απουσίες για αυτό
Ούτε η μία αξιολόγηση όπως φαίνεται τώρα τελευταία στο δημόσιο
Ούτε η λούφα στο δημόσιο
Ούτε οι μίζες όταν αποδεικνύονται
Ούτε το μπάχαλο και τα γρήγορο σήμα που γίνουν στις πολεοδομίες και όχι μόνο
Ούτε οι αντιδράσεις των καταλήψεων στα σχολεία
Ούτε το τι γίνεται στις σχολικές εκδρομές
Ούτε να ανεβαίνεις ιεραρχικά
Βοηθώντας με σεξουαλικό τρόπο τον εαυτό σου και όποιος κατάλαβε
Ούτε υπερβολική μεγάλη δύναμη των συνδικαλιστών

Και συγκεκριμένα παραδείγματα

Φίλος πριν από χρόνια ανέλαβε διευθυντής σε σχολείο
Και του λέει ο προϊστάμενος του και κουμπάρος του
Τώρα που θα πας να αναλάβεις υπηρεσία να αφήσεις τις μαλακίες για τη βελτίωση της παιδείας και να κοιτάξεις να μην τσακώνεσαι με τους καθηγητές

Προϊστάμενος γραφείου ένα μήνα αφότου αρχιζαν τα σχολεία
Πήγαινε και μετραγε τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής του
Να δει αν πρέπει να γίνεται σύμπτυξη τμημάτων
Γιατί ορισμένοι διευθυντές σχολείων γράφουν παλιούς μαθητές που έχουν πάψει να παρακολουθούν για να έχουν περισσότερα τμήματα πλασματικά έτσι ώστε και καθηγητές να μη φύγουν από το σχολείο και τα τμήματα να έχουν λιγότερους μαθητές και να γίνεται καλύτερο μάθημα
Ο προϊστάμενος ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό και ήταν ο πιο μισητός προϊστάμενος

Στις εφορίες παλιά υπήρχε επίδομα εφοριακών που το έπαιρναν όλοι οι εφοριακοί που ο έφορος έλεγε ότι είναι καλοί στη δουλειά τους
Όλοι οι έφοροι λέγανε ότι όλοι είναι καλοί για να πάρουν το επίδομα οι υπάλληλοί τους
Ένας στο νησί που δεν το έκανε ήταν ένας από τους πιο μισητούς στην Ελλάδα

Το ΠΥΣΔΕ είναι το τοπικό συμβούλιο κάθε περιοχής που μεταθέτει και τοποθετεί τους καθηγητές στην ίδια περιοχή
Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ για αυτό το θέμα στην αρχή μένουν εκεί προϊσταμένη
Λένε μερικές γενικές κουβέντες και στο τέλος στη δουλειά την κάνουν οι υπάλληλοι των γραφείων και οι συνδικαλιστές
Και οι προϊσταμενοι μόνο υπογράφουν

Στις καταλήψεις σχολείων καθηγητής ρωτάει τη διευθύντρια δεν θα κάνουμε τίποτα
Και διευθύντρια σιγά μην κάνω τίποτα και να με γράφει μετά η εφημερίδα και να γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα

Μέχρι αύριο μπορώ να σου λέω παραδείγματα
Για αυτό πάμε κατά διαβόλου....:jerking::badair:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως παρακολουθεί και αξιολογεί το έργο κάθε Υπουργού. Έχει ατομικό φάκελο για τον καθενα όπου σημειώνουν από κοινού όλες τις προτεραιότητες και παρακολουθεί την εκτέλεση του έργου του Υπουργού. Πχ. ΒΟΑΚ, Τηλεδιοικηση σιδηροδρομικού δικτύου, επέκταση μετρό, νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου, Αττική Οδό και πάει λεγοντας. Το ίδιο κάνει με όλους τους Υπουργούς. Άρα γνωρίζει άριστα τι κάνουν οι από κάτω.
Έτσι λέει ο ίδιος.
Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε τι έχει στον φάκελο Καραμανλή .....

• Like
Αντιδράσεις: resp

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756
Τύπε αυτοί είναι ικανοί να έχουν shortάρει τον ίδιο τους τον εαυτό μέσω κανενός spv, οπότε και να καταρρεύσει και κέρδος θα βγάλουν και δεν θα τους κυνηγήσει κανείς αφού με τη νέα νομοθεσία για κακοδιαχείρηση πρέπει να κάνει αίτημα η ίδια η τράπεζα για δίωξη.

Θα ανέβει κι άλλο πάντως έχει περιθώριο αφού Σταϊκούγας και Κούλης μας καθησύχασαν ότι το τραπεζικό σύστημα μας είναι θωρακισμένο :confused::confused:
Αμα κάνει κανα μπαμ θα γίνει της γαμιολας νομίζω..
Σορταρουμε τιποτα ; εκει που εχει φτάσει σαν να παιζεις τον Ολυμπιακό άσσο ειναι με την Λαμία στο Καραισκακη

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Αμα κάνει κανα μπαμ θα γίνει της γαμιολας νομίζω..
Σορταρουμε τιποτα ; εκει που εχει φτάσει σαν να παιζεις τον Ολυμπιακό άσσο ειναι με την Λαμία στο Καραισκακη
Μήπως έχουν αρχίσει να πουλάνε μετοχες οι επι κεφαλής τραπεζομαντηλάδες σε όλη την Ευρώπη??
Οφ τόπικ, στο παραδίπλα της Σουϊς....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706

Έβαλα το γέλιο γιατί ναι, τέτοια μπουρδέλα είναι....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Τύποι τώρα που βρίσκεται σε κρίση το τραπεζικό σύστημα είναι η ώρα για ευκαιρίες και επενδύσεις...έχω στο viva wallet τα 120 ευρώ από το καλάθι του νοικοκυριού...πείτε τι να αγοράσω....:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom