ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εντολη Ντογιακου να διερευνηθει αμεσα
Φίλε και εγω δεν έχω παραδεχθει ότι εχω ξενοπηδήσει.και πολυ καλα εκανε..αφου απευθυνοταν σε ιθαγενεις ελληνες...
τα ιδια κανει και η καιλη τωρα....εχουν λαλισει οι βελγοι δικαστες...που να καταλαβουν την ελληνικη νοοτροπια....σου λεει "οσο καιρο και να μεινω στην φυλακη, στην πουτσα μου...σημασια ειναι να το παιξω αθωα, ωστε μολις βγω να παω σαλονικη και να βγω πρωτη σε ψηφους στις επομενες εκλογες"......
δεν πα να σε πιασουν και με 10 ανηλικα στο κρεβατι...το ζητουμενο ειναι να το παιξεις αθωος, να μιλησεις για πολιτικη διωξη και να ξαναβγεις στις επομενες εκλογες...
και ΟΧΙ στην αξιολογηση των δυ .....Παντως τα συνθηματα στους τοιχους μιλανε για "Ιδιωτικοποιησεις που σκοτωνουν" η ΑΔΕΔΥ ζητα "προσλήψεις" και ο ΟΣΕ κατηγορει τα "μνημονια" και τις "περικοπές".
Κάπου διάβασα ότι στο τρένο επέβαινε η ρωσσιδα κατάσκοπος τυπεΓια να ξεχαστουν τα Τεμπη οχι μουφα Ρωσιδα κατασκοπο,κανα σκανδαλο Κοσκωτα θα ξεθαψουν και θα το παιζουν 24/7 Σκαι και λοιποι παπαγαλοι
Αφού υπάρχουν γίδια που υποστηρίζουν τα σίχαματα, προκοπή μην περιμένεις ποτέ.Κοίτα ρε ένα σίχαμα που βλέπει ως θυσία τον θάνατο δεκάδων νέων ανθρώπων.
Α! Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι...
Που τους μάζεψαν όλους αυτους?Αφού υπάρχουν γίδια που υποστηρίζουν τα σίχαματα, προκοπή μην περιμένεις ποτέ.
Χςιροκροταγαν κιόλας τα ζώα από δίπλα στη συγκέντρωση.
Αυτος φταιει για ολα τυπε αυτος.αν δεν ηταν αυτος ολα θα ηταν τελειαΚοίτα ρε ένα σίχαμα που βλέπει ως θυσία τον θάνατο δεκάδων νέων ανθρώπων.
Α! Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι...
Δεν κρίνω εδώ αν φταίει ή όχι, γράφω για την ξεδιάντροπη δήλωση του ότι ο θάνατος αυτών των παιδιών ήταν θυσία.Αυτος φταιει για ολα τυπε αυτος.αν δεν ηταν αυτος ολα θα ηταν τελεια
Ολοι καταλαβαμε τη γραφεις. Ειναι φανερες οι ευαισθησιες σουΔεν κρίνω εδώ αν φταίει ή όχι, γράφω για την ξεδιάντροπη δήλωση του ότι ο θάνατος αυτών των παιδιών ήταν θυσία.
Μάθετε ανάγνωση.
Τι*Ολοι καταλαβαμε τη γραφεις. Ειναι φανερες οι ευαισθησιες σου
Θα προσπαθησω , κ εσυ να εισαι δυνατος στα χτυπηματα της ζωης ευαισθητουλιΤι*
Εκτός από ανάγνωση, μάθε και ορθογραφία.
Μεγαλύτερο χτύπημα από την ορθογραφία σου δεν υπάρχει.Θα προσπαθησω , κ εσυ να εισαι δυνατος στα χτυπηματα της ζωης ευαισθητουλι
Σαν τις μύγες στο σκατο μαζεύονται αυτοί..Που τους μάζεψαν όλους αυτους?
Ισως γιατι στο Ματι ο κοσμος ενιωθε πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης ειχε και ο κάθε ιδιώτης, που έχτιζε μέσα στα πευκα, καταπατούσε εκτάσεις, δεν άφηνε δρόμους να περάσουν ουτε τα πυροσβεστικά, έφραζε την πρόσβαση στις παραλίες και τελικά στις οδούς διαφυγής του για να έχει ιδιωτική θάλασσα.Μα ποσο ανοικος εισαι που αλλο λεω αλλο καταλαβαινεις
Εχουν δικιο για την διαμαρτυρια λεω εγω
Γιατι δεν ειχαμε αναλογη για το Ματι πριν 4 χρονια. Γιατι τα αντανακλαστικα του κοσμου δεν λειτουργησαν με τον ιδιο τροπο .
ερχεσαι και μου λες οτι για τα Τεμπη φταει ΜΟΝΟ η ΝΔ . Και εγω θα ερθω να σου πω οτι φταινε οσοι αγνόησαν την Τροικα που μας ειπε να κλεισουμε τον ΟΣΕ αλλα και ο Τσιπρας που δεν πουλησε και την λειτουργια των τρενων αλλα πουλησε τα βαγονια και τα δρομολόγια .
Παλι το κρατος φταει για τα Τεμπη που δεν μπορει να λειτουργησει τα τρενα παρολα τα δις που ειχε ριξει . Κλειστο ή
Κανε υπομονη και εμεις οι αμορφωτοι εχουμε δικαιωμα να γραφουμε, εδω αλλοι μεχρι πρωθυποργοι εγινανΜεγαλύτερο χτύπημα από την ορθογραφία σου δεν υπάρχει.
Συνέχισε να γράφεις για να τιμωρείς τα μάτια μου.
To κακό δεν είναι ότι είσαι αμόρφωτος, αλλά ότι είσαι τερματικά βλάκας.Κανε υπομονη και εμεις οι αμορφωτοι εχουμε δικαιωμα να γραφουμε, εδω αλλοι μεχρι πρωθυποργοι εγιναν
Για να ξεχαστουν τα Τεμπη οχι μουφα Ρωσιδα κατασκοπο,κανα σκανδαλο Κοσκωτα θα ξεθαψουν και θα το παιζουν 24/7 Σκαι και λοιποι παπαγαλοι
Τύπε , μήπως τα τρένα ήταν να φτιαχθούν με το μέηλΚάπου διάβασα ότι στο τρένο επέβαινε η ρωσσιδα κατάσκοπος τυπε