Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ότι ακριβώς λέει η κυβέρνηση ο Άδωνις και η παρέα του.
Δε σκοπεύω να μπω σε διαδικασία κουβέντας ποιος έκανε πρώτος τι.
Ούτε θεωρώ σωστό να αναφέρω εδώ ποιοι εκαψαν την Ελλάδα όλη, ποιοι καλύπτουν παιδεραστες κτλ κτλ.
Το νήμα είναι για τα Τέμπη.
Εμένα με καλύπτει ο Ζαραλίκος, εσένα ο Άδωνις ο Αλέκος ο Κούλης και τα αρδακια τους, δικαίωμα σου...
Μα ποσο ανοικος εισαι που αλλο λεω αλλο καταλαβαινεις
Εχουν δικιο για την διαμαρτυρια λεω εγω
Γιατι δεν ειχαμε αναλογη για το Ματι πριν 4 χρονια. Γιατι τα αντανακλαστικα του κοσμου δεν λειτουργησαν με τον ιδιο τροπο .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Και αυτό θα ξεχαστεί φίλοι μου και πάλι κουλη θα ψηφισουν

To 2019 , που ήταν στα πάνω του, τον ψήφισαν 2.300.000 στην ελλάδα των 10 μύριων .
Υπάρχει λες περίπτωση να πάρει τώρα πάνω από 2 μύρια ;;;

Τι μας γράφεις λοιπόν ;;

Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Οι απογοητευμένοι νέοι δεν ψηφίζουν .

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Οι απογοητευμένοι νέοι δεν ψηφίζουν .
Το κακό είναι ότι όλοι οι 60-65+ πηγαίνουν και τους ψηφίζουν αβλεπι..πως να μην βγουν..θα κάνει και τις δευτέρες καλοκαίρι που δε θα πατήσει νέος και μετά κλαφτα.ο Χίος είπε το καλύτερο..

Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
27
Πόντοι
0
Το ζητούμενο είναι κάποιος να ασχοληθεί με αυτό το πρόβλημα από εδώ και πέρα, τόσοι άνθρωποι χάθηκαν σε αυτό το δυστύχημα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Το κακό είναι ότι όλοι οι 60-65+ πηγαίνουν και τους ψηφίζουν αβλεπι..πως να μην βγουν..θα κάνει και τις δευτέρες καλοκαίρι που δε θα πατήσει νέος και μετά κλαφτα.ο Χίος είπε το καλύτερο..

Γιατί όλοι οι νέοι κάνουν διακοπές τον ιούλιο και πριν τις 20/7 ;
Μην τρελαθούμε.

Πόσοι κάνουν διακοπές πλέον .
Αντιθέτως, οι γέροι φεύγουν όλο το καλοκαίρι με τις συντάξεις αγροτικής τράπεζας , εθνικής, δεη , οτε, ευδαπ , οσε κτλ κτλ κτλ

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Αντιθέτως, οι γέροι φεύγουν όλο το καλοκαίρι με τις συντάξεις αγροτικής τράπεζας , εθνικής, δεη , οτε, ευδαπ , οσε κτλ κτλ κτλ
κομματόσκυλα είναι.την μέρα των εκλογών θα αφήσουν τις διακοπές και θα παν, σε αντίθεση με τους νέους.μακάρι να ναι έτσι όπως το λες και να πάει το κόμμα τους στον αγύριστο..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Αγροτική τράπεζα δεν υπάρχει φίλε έχεις μείνει πίσω χαχαχα

Οι συνταξιούχοι της ζουν και βασιλεύουν με τις συνταξάρες.
Όπως και της ολύμπικ κέτεριγκ , της ολυμπιακής και πολλών άλλων (που επίσης δεν υπάρχουν πια) .

Δεν καταλαβαίνεις και πολλά από αυτά που διαβάζεις ε ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Πειραιώς το ίδιο πράμα ειναι

Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει .... και έχει τέτοια εμπάθεια .... που γράφει μαλακίες .... γιατί νομίζει ότι τη λέει ....
ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Πιο πριν , αναφερόμουν στο ότι γουστάρω να ανεξαρτητοποιηθεί η σκωτία από την αγγλία
και να χρειάζεται διαβατήριο , όταν ταξιδεύεις οδικώς από λονδίνο προς εδιμβούργο ....
και πετάχτηκε να γράψει ... ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ .....

Κατανοείς τι επίπεδο αντίληψης έχει, έτσι ;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει .... και έχει τέτοια εμπάθεια .... που γράφει μαλακίες .... γιατί νομίζει ότι τη λέει ....
ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Πιο πριν , αναφερόμουν στο ότι γουστάρω να ανεξαρτητοποιηθεί η σκωτία από την αγγλία
και να χρειάζεται διαβατήριο , όταν ταξιδεύεις οδικώς από λονδίνο προς εδιμβούργο ....
και πετάχτηκε να γράψει ... ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ .....

Κατανοείς τι επίπεδο αντίληψης έχει, έτσι ;
Υπάρχουν πολλά καιδια..μη σκας..

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Μα ποσο ανοικος εισαι που αλλο λεω αλλο καταλαβαινεις
Εχουν δικιο για την διαμαρτυρια λεω εγω
Γιατι δεν ειχαμε αναλογη για το Ματι πριν 4 χρονια. Γιατι τα αντανακλαστικα του κοσμου δεν λειτουργησαν με τον ιδιο τροπο .
Εσύ έκανες πορεία διαμαρτυρίας για το Μάτι ή άραζες στον καναπέ σου; Επίσης μη συγκρίνεις Μάτι με Τέμπη γιατί είναι διαφορετικές τραγωδίες.

Bitzios

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2023
Like
263
Πόντοι
21
κουβα οι γνωστοι ξεπλενηδες...
Εξαιρετικη δημοσιογραφια,

ψαχνουν τουιτερ κ τικτοκ να δουν τι αναρτάται ωστε να μην ειναι «εκτος» επικαιρότητας

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
όποιος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να ψηφίζει όλους τους "φταίει ο προηγούμενος και οχι εγώ" επαγγελματίες "αεργους " της Βουλης, είναι ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ.

ρίξτε σε νέα κόμματα, ΑΡΚΕΤΑ με τουα ίδιους και τις ίδιες βδέλλες του τόπου .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ότι είσαι ρουφιάνος το ξέραμε όλοι.
Αλλά τόσο πολύ ρε κοπρόσκυλο; Είναι που χαίρεστε όταν έρχεται ο Ζαν επειδή δήθεν τον πιάνετε στο δούλεμα. Είστε οι πρώτοι που τον ρουφιανεύετε. Εσύ και το άλλο σίχαμα πξ75
Πουστης,ρουφιανος,πουτανοικετης και κοπροσκυλο....ολα τα καλα εχει το ναυαγιο!:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όποιος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να ψηφίζει όλους τους "φταίει ο προηγούμενος και οχι εγώ" επαγγελματίες "αεργους " της Βουλης, είναι ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ.

ρίξτε σε νέα κόμματα, ΑΡΚΕΤΑ με τουα ίδιους και τις ίδιες βδέλλες του τόπου .
Στηριζω τυπε....πες μας μια προταση να ψηφισουμε.Το νεο κομμα που λες....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Οριστε τα εξηγει ωραια η κωλογρια;Μαθετε λιγη μπαλιτσα ρε απλυτοι!!!!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Εσύ έκανες πορεία διαμαρτυρίας για το Μάτι ή άραζες στον καναπέ σου; Επίσης μη συγκρίνεις Μάτι με Τέμπη γιατί είναι διαφορετικές τραγωδίες.
γιατι ειναι διαφορετικες ?
Το κρατος εκαψε 100 το κρατος σκοτωσε 60 .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Στηριζω τυπε....πες μας μια προταση να ψηφισουμε.Το νεο κομμα που λες....
Αυτό βρες το μόνος σου τύπε μου, βάλτα κάτω και αποφάσισε. Εγώ το έχω κάνει.
Μην φανταστείς ότι δεν έχω και εγώ ψηφίσει τους μεγάλους όλους, αλλά, αλλά...καλό είναι να βλέπουμε αν κάναν αυτά που είπαν ή όχι ή αν άλλξε κάτι προς το καλύτερο, γενικότερα σαν χώρα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Τύπε, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει άδεια το Westminster για νέο δημοψήφισμα.

Είπαν ΟΧΙ το 2014, οπότε για καμιά 100στή χρόνια, το ζήτημα θεωρείτει λήξαν.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
γιατι ειναι διαφορετικες ?
Το κρατος εκαψε 100 το κρατος σκοτωσε 60 .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!
έχεις θέμα αντίληψης έτσι?

Στο ΜΑΤΙ έπαιξαν πολλά ρόλο. Αναρχη δόμηση, κρατικός μηχανισμός, ΚΑΙΡΟΣ . Στα Τέμπη έπαιξε ρόλο ότι επειδή δεν τα πήραν μερικοί άφησαν τον κόσμο στην τύχη του να παίζει Ρωσικη ρουλέτα. Α όπως παραδέχτηκε ο Γεωργιάδης ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ γιατί θα έχασαν πελάτες

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
έχεις θέμα αντίληψης έτσι?

Στο ΜΑΤΙ έπαιξαν πολλά ρόλο. Αναρχη δόμηση, κρατικός μηχανισμός, ΚΑΙΡΟΣ . Στα Τέμπη έπαιξε ρόλο ότι επειδή δεν τα πήραν μερικοί άφησαν τον κόσμο στην τύχη του να παίζει Ρωσικη ρουλέτα. Α όπως παραδέχτηκε ο Γεωργιάδης ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ γιατί θα έχασαν πελάτες
Αναρχη δόμηση, κρατικός μηχανισμός . Δεν ειναι αιτιες για πορειες απεργιες ?
Ο ηλιθιος Καραμανλης ειναι ηλιθιος και τελειωμενος μαζι και ο Γεωργιαδη .
Οταν μια κοινωνια ειναι επιλεκτικη ως προς τις αντιδρασεις τοτε ειναι μια κοινωνια τελειωμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom