Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το οριο για την ηλικια δεν ισχυει εντος της κινητικοτητας
Μα δεν κρινουμε νομικα. Την ουσια κρινουμε.
Ο υπογραφων την συγκεκριμενη εγκυκλιο εχει ηδη παρει τη θεση του κυρ Παντελη Νο7

Με πιο σκεπτικο επιτρεπει 59 χρονους την ωρα που αποκλειει ολους τους αλλους 49+ της χωρας;

Επισης ηξερε αγγλικα και ΗΥ ο σταθμαρχης που ειναι προφανως ευλογα προσοντα για τη θεση;

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
Σιγουρα ο προηγουμενος σταθμαρχης και ο επιθεωρητης. Και βλεπουμε. Οι Πρετεντερηδες να μην μιλανε και πολυ. Οπως και οι διαφοροι τιμητές τύπου Λιαγκα και Κανακη, γιατι εχουμε καταντησει αηδια.
Ναι αλλά αυτοί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη..Στην Ελλάδα πρώτα δικάζουν Ευαγγελάτος, Τατιάνα και Πρετεντέρης και μετά το κανονικό δικαστήριο....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.341
Πόντοι
3.656
Κάνε το σταυρό σου να εκτονωθεί η κοινωνία σε αυτονα γιατί άμα εκτονωθεί σε αυτούς που πρέπει θα κλάψουνε πολλοί

Είναι δίκαιο ; Οι τηλεδικαστές λένε για κακουργήματα και δεν ξέρω εγώ τι . Θα του μαζέψουν καμιά ποινή 20 χρόνια.
Είναι δίκαιο να την πληρώσει μόνο αυτός με ποινή να πεθάνει μέσα ;

Άλλο βύσμα, υψηλά αμοιβόμενος, κομματόσκυλο κτλ και άλλο να τον βάλουν να πεθάνει στη μπουζού.
Δεν το βρίσκω δίκαιο . ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΤΑΙ ΚΑΝ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Δεν ξερω αν ειναι λογικο ή παραλογο, ετσι ειναι ομως. Αν βρειτε κατι αντιθετο, μου το λετε και θα ανακαλεσω. Αλλά δυστυχως ετσι ειναι οπως το λεω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη βριζεις μαν
Ρε συ...ο τύπος το 11 πήγε σε πέντε μέρες με μετάταξη από τα τρένα που πήγαιναν για λουκέτο και πακέτο σε ιδιώτη(έτσι λέγατε τότε θυμάσαι)στην σιγουριά του παιδείας...σε πέντε μέρες πήγαν όλα τα χαρτιά του ,φατα του ,σκατα του ,φάκελοι του και αυτός σε άλλη υπηρεσία ...σε πέντε μέρες στο δημόσιο δεν πάει ο ένας υπάλληλος ένα φάκελο στο διπλανό γραφείο....μας δουλεύεις,δουλευομαστε ρε μεταξύ μας?για να καταλάβω...Σουηδοί είμαστε ρε μαλακές,εχτές ήρθαμε Ελλάδα από Στοκχόλμη και δεν ξέρουμε? Και φτάσαμε στο σήμερα που τον φύτεψαν με τρισημιση στη Λάρισα σταθμαρχη...Το παρτάλι όχι απλά είχε βύσμα...είχε βύσματαρα με διάρκεια...δύο χαστούκια υπόθεση είναι ρε και πει μέχρι και το φάρμακο για την καράφλα....με δύο τρία χαστούκια θα μάθει όλη η χώρα το βύσμα που χρειάζεσαι για να ματσακωνιαζεις τρισημιση ξυνωντας πατσες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μα δεν κρινουμε νομικα. Την ουσια κρινουμε.
Ο υπογραφων την συγκεκριμενη εγκυκλιο εχει ηδη παρει τη θεση του κυρ Παντελη Νο7

Με πιο σκεπτικο επιτρεπει 59 χρονους την ωρα που αποκλειει ολους τους αλλους 49+ της χωρας;

Επισης ηξερε αγγλικα και ΗΥ ο σταθμαρχης που ειναι προφανως ευλογα προσοντα για τη θεση;
Θεωρεις οτι η ελληνικη κοινωνια ειναι ετοιμη και θα συναινεσει μετα χαρας σε πραγματικες αλλαγες στο Δημοσιο, ωστε να μην ξαναδουμε τετοια φαινομενα διαλυσης? Γιατι οι διαμαρτυρομενοι ελληναραδες ειναι διαμαρτυρομενοι μεχρι να τους αγγιξει η αλλαγη την οποια κραυγαζουν οτι ευχονται. Οι αλλαγες δεν θα ισχυουν μονο για τους αλλους. Λοιπον?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σιγουρα ο προηγουμενος σταθμαρχης και ο επιθεωρητης. Και βλεπουμε. Οι Πρετεντερηδες να μην μιλανε και πολυ. Οπως και οι διαφοροι τιμητές τύπου Λιαγκα και Κανακη, γιατι εχουμε καταντησει αηδια.

Πάλι βλέπω μπαλίτσα διδάσκεις εδώ στους ζαίους και στους μπαχαλάκηδες! :hi:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
Δεν ξερω αν ειναι λογικο ή παραλογο, ετσι ειναι ομως. Αν βρειτε κατι αντιθετο, μου το λετε και θα ανακαλεσω. Αλλά δυστυχως ετσι ειναι οπως το λεω

Μη βριζεις μαν
ρε φιλε σε ειχα για πιο σοβαρο ανθρωπο.

Μου λες για τυπικα προσοντα. Ακου τη δικη μου απαντηση:

Οταν εκπαιδευουμε εναν εργαζομενο με λεφτα του δημοσιου, τον εκπαιδευουμε σαν επενδυση, να κατσει στη δουλεια που θα μαθει χρονια για να προσφερει. 2 χρονια πριν τη συνταξη τον στελνεις σπιτι του.

Εγινες σταθμαρχης. Οχι δε σε βαζω σε σταθμο με κινηση. Οπως ο γιατρος ξεκιναει με αγροτικο, ο καθηγητης και ο δασκαλος πανε σε χωριο και ο δικηγορος ξεκινα απο ασκουμενος, ο σταθμαρχης ξεκιναει απο μικρο σταθμο και οταν αποκτησει εμπειρια παει στα δυσκολα. Απο τον ΟΣΕ τα λενε αυτα δεν τα λεω εγω.

Και μου λες οτι δεν εγινε κατι βυσματικο;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Πρώτον δεν θα καθισει μονος του.
Δευτερον θα φαει πολυ δυνατη ποινη.

Ξεχνας οτι η κολομπιανα μου οπλοφορει, δεν προκειται λεει να με αφησει να παθω τιποτα, οποιος με πειραξει θα τον πυροβολησει στα μούτρα
Τής είπες για μένα ;; Για να κανονίσει φίλη!!! Κ εγώ τσοπωτες της θέλω κ όχι καχεκτικες ..
Πολύ καλά λέει ότι η χώρα μας είναι μια προοδευτική χώραε ασφάλεια συνέπεια στους πολίτες της κ δημοκρατία...μπράβο της που τα ξέρει αυτά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε φιλε σε ειχα για πιο σοβαρο ανθρωπο.

Μου λες για τυπικα προσοντα. Ακου τη δικη μου απαντηση:

Οταν εκπαιδευουμε εναν εργαζομενο με λεφτα του δημοσιου, τον εκπαιδευουμε σαν επενδυση, να κατσει στη δουλεια που θα μαθει χρονια για να προσφερει. 2 χρονια πριν τη συνταξη τον στελνεις σπιτι του.

Εγινες σταθμαρχης. Οχι δε σε βαζω σε σταθμο με κινηση. Οπως ο γιατρος ξεκιναει με αγροτικο, ο καθηγητης και ο δασκαλος πανε σε χωριο και ο δικηγορος ξεκινα απο ασκουμενος, ο σταθμαρχης ξεκιναει απο μικρο σταθμο και οταν αποκτησει εμπειρια παει στα δυσκολα. Απο τον ΟΣΕ τα λενε αυτα δεν τα λεω εγω.

Και μου λες οτι δεν εγινε κατι βυσματικο;
Οι κανονες τηρηθηκαν, εστω και τυπικα. Αν πρεπει να βαλουμε άλλους κανονες, να το συζητησουμε. Προφανως πρεπει. Τους θελουμε?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Είναι δίκαιο ; Οι τηλεδικαστές λένε για κακουργήματα και δεν ξέρω εγώ τι . Θα του μαζέψουν καμιά ποινή 20 χρόνια.
Είναι δίκαιο να την πληρώσει μόνο αυτός με ποινή να πεθάνει μέσα ;

Άλλο βύσμα, υψηλά αμοιβόμενος, κομματόσκυλο κτλ και άλλο να τον βάλουν να πεθάνει στη μπουζού.
Δεν το βρίσκω δίκαιο . ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΤΑΙ ΚΑΝ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.
Είχα ρωτήσει τον χασοδικη να απαντήσει αν ήταν αρμόδιος εισαγγελέας σε ποιους θα ασκούσε ποινική δίωξη για το γεγονος σε βάθος εικοσαετίας η και παραπάνω αλλά ήταν απασχολημένος με την μετακόμιση και δεν απαντησε ποτέ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
Πολυ αισιοδοξος εισαι.
Και οχι, ενα δυστυχημα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, οπως δεν αλλαξε ούτε με το Σαμινα, ούτε με το Ματι, ούτε με τη Μανδρα, ούτε με τις πυρκαγιές. Και μην υπερεκτιμάς τοσο τους νεους ή τον κοσμο γενικοτερα, οτι με το συμβαν αυτο θα θελησει να αλλαξει ο,τιδηποτε. Ηδη βλεπω γυρω μου οτι ο κοσμος δηλωνει "κουρασμενος" απο αυτο το θεμα και λεει "ας πουμε τιποτα αλλο". Οι αλλαγές σε τετοια δομικά ζητηματα δεν γινονται ούτε αποτομα, ούτε υπό το κρατος μιας τραγωδίας. Γινονται μονο με συστημα και επιμονη.
δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου. Θα επικρατησει και πολυ συντομα μαλιστα ο κυνισμος. Παλι προεκλογικα θα τρεχουν για ρουσφέτια ,παλι θα κοιτανε πως να κλεψουν στους φορους.

Γιατι και ο Ελληνας το ιδιο με τους πολιτικους του ειναι. Την παρτη του κοιτάζει.

Τα πορτοκάλι του χωριού γεμίζουνε βαπόρι
οτι σκατά ειναι ο πρόεδρος ειναι κι οι ψηφοφόροι

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είχα ρωτήσει τον χασοδικη να απαντήσει αν ήταν αρμόδιος εισαγγελέας σε ποιους θα ασκούσε ποινική δίωξη για το γεγονος σε βάθος εικοσαετίας η και παραπάνω αλλά ήταν απασχολημένος με την μετακόμιση και δεν απαντησε ποτέ
Τύπε ξεκινησε την βιντεοκληση η κολομπιανα εκεινη την ωρα και ηταν πολυ ελαφρα ντυμενη
Συγνωμη αλλά σε εγραψα στ' αρχιδια μου εκεινη την ωρα, No hard feelings

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Kαι κοσμιτικα επιθετα ειχες πει θα τον γεμισεις αν δεν απαντησει:rolleyes::confused::confused::confused::coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου. Θα επικρατησει και πολυ συντομα μαλιστα ο κυνισμος. Παλι προεκλογικα θα τρεχουν για ρουσφέτια ,παλι θα κοιτανε πως να κλεψουν στους φορους.

Γιατι και ο Ελληνας το ιδιο με τους πολιτικους του ειναι. Την παρτη του κοιτάζει.

Τα πορτοκάλι του χωριού γεμίζουνε βαπόρι
οτι σκατά ειναι ο πρόεδρος ειναι κι οι ψηφοφόροι
Μα ετσι ειναι. Ο καθε λαος εχει τους πολιτικους και το Δημοσιο που επιθυμεί να εχει. Πώς αλλιως?

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
Τύπε ξεκινησε την βιντεοκληση η κολομπιανα εκεινη την ωρα και ηταν πολυ ελαφρα ντυμενη
Συγνωμη αλλά σε εγραψα στ' αρχιδια μου εκεινη την ωρα, No hard feelings
Να ρωτήσω αν παρακολουθείς τη δίκη Πισπιρίγκου και τί απόφαση βλέπεις να προκύπτει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπαλιτσα διδάσκει αλλά γκομενετα δε βλέπω να κανονίζει :confused:μοναχοφαης
Εσενα σου απαντησα. Λεφτα διαθετεις? Εστω οχι παρα πολλα. Καραβιές απο γκομενετα θα εχεις.

Να ρωτήσω αν παρακολουθείς τη δίκη Πισπιρίγκου και τί απόφαση βλέπεις να προκύπτει?
Ενοχη κατα πλειοψηφια

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
Οι κανονες τηρηθηκαν, εστω και τυπικα. Αν πρεπει να βαλουμε άλλους κανονες, να το συζητησουμε. Προφανως πρεπει. Τους θελουμε?
μην παιζεις με τις λεξεις. Εγω σου μιλαω για διαδικασιες, για το πνευμα των κανονισμων. Για διαδικασιες που τηρουνται για ολους τους σταθμαρχες και για το μπαρμπα Βασιλη εγινε εξαιρεση. Σαν δικηγορος θα μου πεις ,οτι δεν ειχαμε παραβαση του νομου.
Σαν μηχανικος θα σου απαντησω ειχαμε παραβαση της λογικής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom