Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Δηλαδή τυπε υπήρχε θέση με μπαγιοκο 3.5 και δεν την ήθελε κανένας? Δηλαδή να πούμε σα να λέμε αγροτικός ιατρός στα Αντικύθηρα με 22 κατοίκους?
:confused:
Ε αφου δεν υπηρχαν αλλοι ενδιαφερομενοι:dunno::coffee::confused::confused::confused::coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κυρ Παντελής Νο 0 τυπε είναι ο πολιτικός που τον έβαλε εκεί ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
Συγνωμη τύπε, μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα "προσοντα" που επρεπε να εχει και δεν ειχε? Εννοειται τα προσοντα που οριζει ο νομος βεβαια, οχι αυτα που θελουν σημερα 10 εκατομμυρια δικαστες σε αυτη τη χωρα. Εγω ούτε τα προσοντα ειδα να μην εχει, ούτε εκπαιδευση να μην εχει περασει, ούτε πηρε τη θεση βυσματικα. Τι να κανουμε? Ναι, εκανε μαλακια. Αλλά η κοινωνία για να νιωσει ομορφα και να εκτονωθει, πρεπει οπωσδηποτε να εχει γινει λαμογιά. Αλλιως δεν θα ησυχασει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλεξουκο μαζεψου γιατί έχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ απόψε
Χεστηκα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Δυο (2) αιτήσεις για 18 θεσεις υπηρχαν. Ναι, δεν υπηρχαν αλλοι ενδιαφερομενοι. Τι να κανουμε τωρα?
Απόλυτα λογικό όταν ανεβαίνουν στα σκουπιδιαρικα γυναικες κιόλας για 6-7-8 κατοστάρικα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Συγνωμη τύπε, μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα "προσοντα" που επρεπε να εχει και δεν ειχε? Εννοειται τα προσοντα που οριζει ο νομος βεβαια, οχι αυτα που θελουν σημερα 10 εκατομμυρια δικαστες σε αυτη τη χωρα. Εγω ούτε τα προσοντα ειδα να μην εχει, ούτε εκπαιδευση να μην εχει περασει, ούτε πηρε τη θεση βυσματικα. Τι να κανουμε? Ναι, εκανε μαλακια. Αλλά η κοινωνία για να νιωσει ομορφα και να εκτονωθει, πρεπει οπωσδηποτε να εχει γινει λαμογιά. Αλλιως δεν θα ησυχασει.

Χεστηκα
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ τι στο διάολο να δεις εσύ? ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΟΨΕ.

ΥΓ πάτα την αναφορά ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΡΙΟΛΗ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απόλυτα λογικό όταν ανεβαίνουν στα σκουπιδιαρικα γυναικες κιόλας για 6-7-8 κατοστάρικα
Δεν ξερω αν ειναι λογικο ή παραλογο, ετσι ειναι ομως. Αν βρειτε κατι αντιθετο, μου το λετε και θα ανακαλεσω. Αλλά δυστυχως ετσι ειναι οπως το λεω

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ τι στο διάολο να δεις εσύ? ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΟΨΕ.

ΥΓ πάτα την αναφορά ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΡΙΟΛΗ
Μη βριζεις μαν

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Δεν ξερω αν ειναι λογικο ή παραλογο, ετσι ειναι ομως. Αν βρειτε κατι αντιθετο, μου το λετε και θα ανακαλεσω. Αλλά δυστυχως ετσι ειναι οπως το λεω

Μη βριζεις μαν
δεν βρίζω βρε. την αλήθεια λέω και σου δίνω της ευχές μου. :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606

Χεστηκα
Κάνε το σταυρό σου να εκτονωθεί η κοινωνία σε αυτονα γιατί άμα εκτονωθεί σε αυτούς που πρέπει θα κλάψουνε πολλοί

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266

Χεστηκα
Τιμλεει η κολομπιανα για το δυστύχημα;; Πώς είναι οι σιδηρόδρομοι στο cali και Κολομβία;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κάνε το σταυρό σου να εκτονωθεί η κοινωνία να εκτονωθεί σε αυτονα γιατί άμα εκτονωθεί σε αυτούς που πρέπει θα κλάψουνε πολλοί
Να εκτονωθουνε όπου θελουνε, ξαναχέστηκα. Εγω ετοιμαζομαι για αλλού

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Σαφως ενημερωθηκαν ολοι και δεν εγινε κανενα ρουσφετακι,ξερετε απ αυτα που πας να κανεις αιτηση και σου λενε εχουν ληξει πριν καν αρχισουν.Αυτα δεν γινονται.Και μονο απολυτηριο ζητουσαν τα παιδια,οχι σαν εκεινη την καθαριστρια που κοντεψαν να την σταυρωσουν γιατι δηλωσε ψευδως οτι εχει απολυτηριο για ενα μεροκαματο,φανταστειτε να αφηνε κανενα χαρτακι καταλαθος.Ενω εδω μονο πλεμπαιους κουβαλουσε το τρενο.:coffee::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: koskam

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τιμλεει η κολομπιανα για το δυστύχημα;; Πώς είναι οι σιδηρόδρομοι στο cali και Κολομβία;;;;
Η κολομπιανα όποτε της λεω για συμβαντα στην Ελλαδα που προκαλουν "λαϊκή οργή", κραταει την κοιλια της απο τα γελια, ειμαστε λεει "Innocent pussy babies who live in a cloud with unicorns". Λέει ότι εφόσον ζουμε σε μια χωρα που μπορεις να περπατησεις με το κινητο στο χερι μετα τη δυση του ηλιου και να μην στο βουτηξουν σε 10 λεπτα, ζουμε στον παραδεισο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Να εκτονωθουνε όπου θελουνε, ξαναχέστηκα. Εγω ετοιμαζομαι για αλλού
Στη μποκοτα ο ιατροδικαστης θα δει ότι είχες ουρια για να συμπεράνει ότι είχες κάποτε και νεφρό

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
Λάθος, λαθος και λαθος
Να ρωτήσω κάτι,σεβόμενος τις νομικές σου γνώσεις? Ο εν λόγω σταθμάρχης υπάρχει περίπτωση να αθωωθεί ή να πέσει σε πιο χαμηλή ποινή?Το λέω γιατί μόνο αυτός βλέπω να κάθεται κάποτε κατηγορούμενος στο εδώλιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να ρωτήσω κάτι,σεβόμενος τις νομικές σου γνώσεις? Ο εν λόγω σταθμάρχης υπάρχει περίπτωση να αθωωθεί ή να πέσει σε πιο χαμηλή ποινή?Το λέω γιατί μόνο αυτός βλέπω να κάθεται κάποτε κατηγορούμενος στο εδώλιο...
Πρώτον δεν θα καθισει μονος του.
Δευτερον θα φαει πολυ δυνατη ποινη.

Στη μποκοτα ο ιατροδικαστης θα δει ότι είχες ουρια για να συμπεράνει ότι είχες κάποτε και νεφρό
Ξεχνας οτι η κολομπιανα μου οπλοφορει, δεν προκειται λεει να με αφησει να παθω τιποτα, οποιος με πειραξει θα τον πυροβολησει στα μούτρα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Λάθος, λαθος και λαθος
Γιατι λαθος; Αυτα δεν εχουν θεωρηθει ως θεμελιωδη προσοντα για τη συγκεκριμενη θεση;
Και ακουγονται σωστα μαλιστα και τα 3
Εαν οχι γιατι τα θετουν στις προκυρηξεις και αποκλειουν το δικαιωμα απο ολους τους αλλους 59 ετων χωρις αγγλικα και ΗΥ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατι λαθος; Αυτα δεν εχουν θεωρηθει ως θεμελιωδη προσοντα για τη συγκεκριμενη θεση;
Και ακουγονται σωστα μαλιστα και τα 3
Εαν οχι γιατι τα θετουν στις προκυρηξεις και αποκλειουν το δικαιωμα απο ολους τους αλλους 59 ετων χωρις αγγλικα και ΗΥ;
Το οριο για την ηλικια δεν ισχυει εντος της κινητικοτητας

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
Πρώτον δεν θα καθισει μονος του.
Δευτερον θα φαει πολυ δυνατη ποινη.\\
Ποιοί θα είναι οι συγκατηγορούμενοι? Ο τηλεισαγγελέας Πρετεντέρης διαμορφώνει στην κοινή γνώμη την άποψη ότι μόνο αυτός φταίει...

Το οριο για την ηλικια δεν ισχυει εντος της κινητικοτητας
Αυτό ισχύει...Εχει δίκιο ο Alex71....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιοί θα είναι οι συγκατηγορούμενοι? Ο τηλεισαγγελέας Πρετεντέρης διαμορφώνει στην κοινή γνώμη την άποψη ότι μόνο αυτός φταίει...
Σιγουρα ο προηγουμενος σταθμαρχης και ο επιθεωρητης. Και βλεπουμε. Οι Πρετεντερηδες να μην μιλανε και πολυ. Οπως και οι διαφοροι τιμητές τύπου Λιαγκα και Κανακη, γιατι εχουμε καταντησει αηδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom