Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Πριν καποσο καιρο παω να δωσω μια πιπα σε ενα τρανς.
Παει να κανει πιπα με προφυλακτικο.
Της λεω να σου δωσω ενα 20ρικο να μου κανεις πιπα χωρις προφυλακτικο?
Και απανταει αν μου δωσεις 50 καθομαι και απο πισω χωρις...
Της ειπα οχι δεν θελω να γαμησω θελω μονο πιπα...
Οκ τελειωνουμε μετα την πιπα την ρωτησα πως γινεται και δεν φοβαται να την γαμησω χβρις προφυλακτικο ενω με βλεπει πρωτη φορα..(στο μυαλο μου η απαντηση ηταν οτι αν τα εχεις ολα δεν φοβασαι μην κολλησεις κατι) και ειπε οτι φαινομαι οτι ειμαι καθαρος και αν καποιος ειναι αρρωστος επισης φαινεται.
Τωρα μπήκα σε αγγελιες και μια τρανς στις φωτογραφιες με το σωμα της ειχε και μια φωτογραφια που γαμιεται απο κωλο ακαποτα.
Της εστειλα μυνημα αν μπορω και εγω να εχω αυτη την υπηρεσια να γαμησω χωρις προφυλακτικο και οτι ειμαι προθυμος βεβαια να πληρωσω εξτρα και αυτη δεχθηκε μονο απο μυνημα χωρις να με εχει δει καν.
Μαγκες ολες αυτες σκοτωνουν κοσμο (και οσοι δεχονται εχουν αυτοκτομικες τασεις)
Δεν ξερω ποιος φταιει.
Αυτες που το δινουν η αυτοι που το ζητανε.
Εχουμε οικογενειες πισω μαγκες δεν ειναι παιχνιδια αυτα ξερω ανθρωπο που γαμαγε ακαποτα και τον θερισε σε 6 μηνες το aids. Αλλοι ζουν μια ζωη.
Δεν ξερεις πως θα σου ρθει..
Παντως ειναι παρα πολυ σοβαρο..
Ποια ειναι η γνωμη σας.
Παει να κανει πιπα με προφυλακτικο.
Της λεω να σου δωσω ενα 20ρικο να μου κανεις πιπα χωρις προφυλακτικο?
Και απανταει αν μου δωσεις 50 καθομαι και απο πισω χωρις...
Της ειπα οχι δεν θελω να γαμησω θελω μονο πιπα...
Οκ τελειωνουμε μετα την πιπα την ρωτησα πως γινεται και δεν φοβαται να την γαμησω χβρις προφυλακτικο ενω με βλεπει πρωτη φορα..(στο μυαλο μου η απαντηση ηταν οτι αν τα εχεις ολα δεν φοβασαι μην κολλησεις κατι) και ειπε οτι φαινομαι οτι ειμαι καθαρος και αν καποιος ειναι αρρωστος επισης φαινεται.
Τωρα μπήκα σε αγγελιες και μια τρανς στις φωτογραφιες με το σωμα της ειχε και μια φωτογραφια που γαμιεται απο κωλο ακαποτα.
Της εστειλα μυνημα αν μπορω και εγω να εχω αυτη την υπηρεσια να γαμησω χωρις προφυλακτικο και οτι ειμαι προθυμος βεβαια να πληρωσω εξτρα και αυτη δεχθηκε μονο απο μυνημα χωρις να με εχει δει καν.
Μαγκες ολες αυτες σκοτωνουν κοσμο (και οσοι δεχονται εχουν αυτοκτομικες τασεις)
Δεν ξερω ποιος φταιει.
Αυτες που το δινουν η αυτοι που το ζητανε.
Εχουμε οικογενειες πισω μαγκες δεν ειναι παιχνιδια αυτα ξερω ανθρωπο που γαμαγε ακαποτα και τον θερισε σε 6 μηνες το aids. Αλλοι ζουν μια ζωη.
Δεν ξερεις πως θα σου ρθει..
Παντως ειναι παρα πολυ σοβαρο..
Ποια ειναι η γνωμη σας.