Νέα

Πολλή προσοχή στα ελεύθερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Το rimjob είναι αρκετά παρεξηγημένο ....οκ είναι ενοχλητική ως ιδέα αλλά άμα υπάρχει καλη υγιεινή της περιοχής πριν την πράξη ο κίνδυνος να κολλήσει κάτι αυτή που το κάνει δεν είναι μεγάλος ... τουλάχιστον δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από την ακαποτη πίπα ........τα βακτήρια της περιοχής εντοπίζονται πιο μέσα στο κόλον και όχι σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση περιπρωκτικα ...
Πολυ σωστος ο παιχτης. Κι εγώ έχω κάνει διατριβή στα ΣΜΝ. Με ξέρουν άλλωστε και οι πετρες σε άλλα νήματα. Γι'αυτο κι εγώ έχω μουρλαθει στα γλυφοκωλια. Ουτε υγρα, ουτε μικρόβια ουτε τιποτα. Ασε που μόλις φτάσεις σε ειδοποιεί η μυτη σου αν είναι να συνεχισεις.
Πέραν τουτου το γλυφοκωλι είναι 10 φορές πιο απολαυστικό από το γλυφομουνι.
Όταν γλυφεις μουνι η κάθε μια έχει διαφορετικο τρόπο καβλωματος. Άλλες θέλουν μέσα στην τρυπα, άλλες στην κλειτορίδα.
Όλες όμως ανεξαιρέτως τρελαίνονται για γλυφοκωλι.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Πολυ σωστος ο παιχτης. Κι εγώ έχω κάνει διατριβή στα ΣΜΝ. Με ξέρουν άλλωστε και οι πετρες σε άλλα νήματα. Γι'αυτο κι εγώ έχω μουρλαθει στα γλυφοκωλια. Ουτε υγρα, ουτε μικρόβια ουτε τιποτα. Ασε που μόλις φτάσεις σε ειδοποιεί η μυτη σου αν είναι να συνεχισεις.
Πέραν τουτου το γλυφοκωλι είναι 10 φορές πιο απολαυστικό από το γλυφομουνι.
Όταν γλυφεις μουνι η κάθε μια έχει διαφορετικο τρόπο καβλωματος. Άλλες θέλουν μέσα στην τρυπα, άλλες στην κλειτορίδα.
Όλες όμως ανεξαιρέτως τρελαίνονται για γλυφοκωλι.
Δεν έχω εμπειρία τυπε ....μόνον δέχομαι γλώσσα στην πρωκτική μου οπή δεν έχω βάλει εγώ την δική μου σε άλλη

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.005
Πόντοι
17.785
Εγω ομως βλεπω ότι οπου ακουτε για ακαποτα γαμησια τρεχετε ολοι και γραφετε. (121 viewers)

Προδιδεστε υποκριτικα ναυαγια! Ολοι αυτο θελετε στα κρυφα, μουνια της λασπης αλλα λιγοι θα εχετε αυτη την ευκαιρια ακομα και με τους τραβελους.

Οπότε spare me τα υποκριτικα σχόλια σαν τις γεροντομούνες που δήθεν σοκάρονται αν δούνε καμια ψωλή και το παίζουν θιγμενες.

αντε ναυαγια

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.972
Πόντοι
25.036
Το rimjob είναι αρκετά παρεξηγημένο ....οκ είναι ενοχλητική ως ιδέα αλλά άμα υπάρχει καλη υγιεινή της περιοχής πριν την πράξη ο κίνδυνος να κολλήσει κάτι αυτή που το κάνει δεν είναι μεγάλος ... τουλάχιστον δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από την ακαποτη πίπα ........τα βακτήρια της περιοχής εντοπίζονται πιο μέσα στο κόλον και όχι σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση περιπρωκτικα ...
Δεν επιλέγω κορίτσια που κάνουν rimjob γιατί ειλικρινά σιχαίνομαι να τις φιλήσω με γλώσσα, όχι γιατί το rimjob ευθύνεται για Σ.Μ.Ν.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Ρε παιδια συγνωμη δηλαδη.Δεν εχετε καταλαβει οτι οσοι και οσες κανουν σεξ επι πληρωμή ολο και κατι εχουν κολλησει απλα δεν το λενε.Περιμένετε να ακουσετε αληθεια απο αυτες ?Ολες δηλωνουν καθαρές και φυσικα οταν τις γαμησεις ακαποτα επειδη πληρωσες παραπανω και φυσικα το δεχτηκαν,σου λενε αααα μην νομιζεις οτι το κανω συχνα αυτο!Αυτες οι γυναικες δεν νοιαζονται πλεον μην κολλησουν κατι.Ειναι ταλαιπωρημενες απο την ζωη και ψαχνουν απεγνωσμενα χρημα να ζησουν.ΤΩρα αν κολλησουν και κανα κονδυλωμα δεν θα τα βαψουν και μαυρα!Παντως οτι δεν προσεχουν ειναι σιγουρο!Και φυσικα κι εμεις που παμε με αυτες ανα πασα στιγμη κινδυνευουμε.Αυτα ειναι πραγματα που τα γνωριζει ενας εμπειρος μπουρδελιάρης!Μικρος ειχα κανει κι εγω μαλακίες αλλα ευτυχως δεν τις πληρωσα.εχω γνωστό ομως που την εχει πατησει με Aids. Πίπα την θελω παντως παντα ακαποτη ,δεν εχω κολλησει ποτέ κατι αλλα δεν ξερω λενε οτι κι απο εκει μπορει να την πατησεις αν το κανεις συνεχεια με διάφορες πορνες.Αν και ειναι πολυ πολυ δυσκολο.Οσο για σεξ τωρα πια που δεν ειμαι παιδάκι δεν θα εβαζα τον πουτσο μου σε κόλο ή σε μουνί ακαποτα σε καμία ιεροδουλη.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
228
Πόντοι
21
Ούτε σε μουνι δεν τον έβαζα έτσι και ας ήταν 20/10. Για σεξεργατριες μιλάω πάντα. Όχι σε κωλο και μάλιστα σε τραβελι. Ρωσική ρουλέτα κανονικά. Άσε η αηδία. Έλεος. Γαματε και τις γυναίκες σας ελευθερα μετά η άλλες και κολλάει το σύμπαν. Με τι μυαλό παίρνεις τέτοια ρίσκα όση καυλα και να έχεις.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Δεν έχω εμπειρία τυπε ....μόνον δέχομαι γλώσσα στην πρωκτική μου οπή δεν έχω βάλει εγώ την δική μου σε άλλη
Το καλυτερο χάνεις!!
(Σε γυναίκες μόνο εννοείται ρεμαλια!!!..... γιατί βλέπω ότι το νημα φλερταρει με μπινέδες και κολωμπαραδες...).

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
οι τρελές καυλες εχουν αυτο το αρνητικο.Οτι δεν σκεφτόμαστε λογικα εκεινη την ωρα και μπορει να την πατησουμε ασχημα σε σημειο που να μην υπαρχει επιστροφή.Γιατι οκ κολλας ενα ΣΜΝ πας στον γιατρό θεραπευει τα συμπτωματα αλλα ο ιός παντα θα ειναι μεσα στον οργανισμό σου,κατι που εμενα με χαλαει προσωπικά να ξερω οτι εχω κατι που ανα πασα στιγμη μπορει να υποτροπιάσει!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Το καλυτερο χάνεις!!
(Σε γυναίκες μόνο εννοείται ρεμαλια!!!..... γιατί βλέπω ότι το νημα φλερταρει με μπινέδες και κολωμπαραδες...).
Χμ
Εγώ πάλι προτιμώ 100% να γλείφω τραβέλια. Απείρως πιο ερωτικό να βλέπω τα αρχίδια να κρέμονται...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πρέπει να επιστρέψουν οι πρωκτικοι εξτρεμιστές να γίνει της πουτάνας. Πρέπει να σκάσει μύτη κόμπρα μαύρος θάνατος κ όλα τα αλάνια να σας θυμίσουν ποιος κάνει κουμάντο στην πιάτσα!
Άντε γιατί έχουμε γεμίσει σκατόφλωρους με διπλές καπότες! Εδώ είναι το μπου κ τα ακαποτα πέφτουν σύννεφο. Ξυπνάτε!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

υγ. Τεράστιο σεβασμό στους μερακλήδες που γαμανε τραβελια και δίνουν τσιμπούκια σε ψωλαραδες! Σας πάω καυλιαρηδες! Λογικά θα το χετε πελώρια ανάγκη!!

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
1. Μπορεί να παίρνει prep, τα οποία δε θα πω εξαλείφουν, αλλά περιορίζουν κάθετα τον κίνδυνο να κολλήσουν hiv.
2. To hiv δεν είναι αυτό που ήταν. Εφόσον ενδιαφερθεί κάποιος που κόλλησε για την υγεία του, είναι κυριολεκτικά υπόθεση ενός χαπιού την ημέρα. Χωρίς παρενέργειες και χωρίς μεταδοτικότητα. Άλλα όποιος κόλλησε, επιβάλλεται να το παίρνει κάθε μέρα εφ όρου ζωής. Οπότε μπορεί και να μη νοιάζονται ιδιαίτερα. Αυτό με τον γνωστό σου που τον ξέκανε το AIDS σε ένα εξάμηνο απλώς ασχολίαστο. Είτε δεν ενδιαφέρθηκε να ακολουθήσει αγωγή, είτε το έμαθε όταν βρισκόταν πλέον στο τελικό στάδιο. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποιο περιστατικό που έγινε τη δεκαετία του '80 ή του '90. Κανείς δεν πεθαίνει πλέον από AIDS, εφόσον έχει πρόσβαση σε αγωγή.
1ον τι ειναι το prep?
2ον αυτος ο γνωστος μου που λεω,εγινε πριν 16 χρονια.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Ο γνωστός σου ήταν ή πολύ άτυχος ή πολύ αμελής ή και τα δύο. Ακόμη και τότε, δε θα έπρεπε να είχε πεθάνει. Ίσως το κουβαλούσε για χρόνια και όταν το έμαθε/αποφάσισε να κάνει κάτι (αν) ήταν αργά. Ο hiv αντιμετωπίζεται, αλλά είναι ύπουλος.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Διαλογος μεταξυ φιλων:
Γιωργος:Σου δινω 100 ευρω για να σε γαμησω
Τακης:Τι λες ρε μαλακα με τιποτα.Για τι με περασες.Δε θελω να γινω πουστης.
Γ:Ελα ρε σιγα αντε σου δινω 200 ευρω για μερικες γαμιες.Πουστης με μια φορα δε γινεσαι.Ελα ρε μαλακα κανε μου τη χαρη.
Τ:Αντε κομματια να γινει εχω να πληρωσω και το κινητο...αφου δε θα γινω πουστης δε γαμιεται...αλλα μεταξυ μας ε;
Καθεται ο Τακης τον τρωει απο τον Γιωργη τσεπωνει τα 200 κι ολα καλα.
Δεν περνα μια βδομαδα οταν ο Γιωργος βρισκει τον Τακη και του προτεινει να αλωσει τη σουφρα του για 500 ευρω.
Τι λες ρε μαλακα να λεει ο Τακης τερμα δεν ξανακανω μαλακιες θα γινω πουστης με δυο φορες.
Οχι ρε να του λεει ο Γιωργος μη λες μαλακιες αμα σ αρεσουν φανατικα οι γυναικες πουστης δε γινεσαι με δυο φορες.
Καθεται ο Τακης τελικα τον τρωει ξανα για ενα 1000 αρικο
Ειδες;του λεει ο Γιωργης.Τι επαθες;
Επαθες τιποτα;Τιποτα!!
Και τσεπωσες και το 1000 αρικο για 10 λεπτα κωλογαμησι!
Μετα απο αυτο περνανε οι βδομαδες και ο Τακης αρχιζει να νοιωθει στη σουφρα του μια φαγουρα κι ενα κενο.Αισθανεται την αναγκη να το γεμισει καπως.
Παει και βρισκει τελικα το Γιωργη:
Ρε να σου πω με τρεις φορες γινεσαι πουστης;;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Διαλογος μεταξυ φιλων:
Γιωργος:Σου δινω 100 ευρω για να σε γαμησω
Τακης:Τι λες ρε μαλακα με τιποτα.Για τι με περασες.Δε θελω να γινω πουστης.
Γ:Ελα ρε σιγα αντε σου δινω 200 ευρω για μερικες γαμιες.Πουστης με μια φορα δε γινεσαι.Ελα ρε μαλακα κανε μου τη χαρη.
Τ:Αντε κομματια να γινει εχω να πληρωσω και το κινητο...αφου δε θα γινω πουστης δε γαμιεται...αλλα μεταξυ μας ε;
Καθεται ο Τακης τον τρωει απο τον Γιωργη τσεπωνει τα 200 κι ολα καλα.
Δεν περνα μια βδομαδα οταν ο Γιωργος βρισκει τον Τακη και του προτεινει να αλωσει τη σουφρα του για 500 ευρω.
Τι λες ρε μαλακα να λεει ο Τακης τερμα δεν ξανακανω μαλακιες θα γινω πουστης με δυο φορες.
Οχι ρε να του λεει ο Γιωργος μη λες μαλακιες αμα σ αρεσουν φανατικα οι γυναικες πουστης δε γινεσαι με δυο φορες.
Καθεται ο Τακης τελικα τον τρωει ξανα για ενα 1000 αρικο
Ειδες;του λεει ο Γιωργης.Τι επαθες;
Επαθες τιποτα;Τιποτα!!
Και τσεπωσες και το 1000 αρικο για 10 λεπτα κωλογαμησι!
Μετα απο αυτο περνανε οι βδομαδες και ο Τακης αρχιζει να νοιωθει στη σουφρα του μια φαγουρα κι ενα κενο.Αισθανεται την αναγκη να το γεμισει καπως.
Παει και βρισκει τελικα το Γιωργη:
Ρε να σου πω με τρεις φορες γινεσαι πουστης;;

Το κόλπο είναι να λες "no homo" πριν τον φας. Όπως όταν ετοιμάζεσαι να δώσεις το φιλί της ζωής σε κάποιον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom