Νέα

Πολλά μπουρδέλα και μεγάλη πορνεία = ελεεινές γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θεωρώ τις σύγχρονες Ελληνίδες από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο!

Όσοι με ξέρουν σε αυτό το site γνωρίζουν αυτή την προσωπική μου άποψη, που έχει σχηματιστεί μετά από πολλά χρόνια παραμονής μου σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και ταξιδιών μου στην Αμερική.

Η θέση μου ότι οι σημερινές Ελληνίδες είναι από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο δεν περιέχει κάποια εμπάθεια, αφού δεν ρίχνω την ευθύνη αποκλειστικά στις γυναίκες που έχουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά γενικότερα στην Ελληνική κοινωνία και στους πολλούς "Ελλέηνες" (τσάτσους, λαμόγια, κουτοπόνηρους, μίζερους κ.λ.π.)που υπάρχουν στη χώρα μας (δεν είναι δυνατόν το μισό κομμάτι μιας χώρας να είναι ελεεινό και το άλλο μισό άγιο)!

Σε άλλο thread κάποιος φίλος έγραψε: "στη χώρα εκείνη που έχει χαμηλή - όχι επιβεβλημένη από το κράτος - πορνεία εκεί οι γυναίκες είναι πιο σωστές". Τότε σίγουρα στην Ελλάδα οι γυναίκες μας δεν είναι σωστές αφού στατιστικά έχουμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πορνείας στον κόσμο!

Ακόμη και η ύπαρξη αυτού εδώ του site, που έχει πάνω από 50.000 εγγεγραμένα μέλη και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, ένα site που έχει δημιουργηθεί για να διευκολύνει τις συναλλαγές των Ελλήνων με τα μπουρδέλα και την πορνεία, ακόμη και αυτό το site είναι μοναδικό (από μία πρόχειρη έρευνα που έκανα στο Internet) παγκοσμίως!

Μπορείτε να την κάνετε κι εσείς αυτή την έρευνα: βάλτε σε ένα ψαχτήρι διαδοχικά στα αγγλικά τις λέξεις:  "brothels sites" ή "brothels fans site" ή "brothels clients site" και δεν θα βρείτε ούτε ένα αντίστοιχο site σαν αυτό εδώ (μόνο κρατικά sites που μιλάνε για τη νομοθεσία τη σχετική με τα μπουρδέλα ή μεγάλα αμερικάνικα μπουρδέλα που έχουν τη δική τους εμπορική σελίδα). Αν γνωρίζετε τέτοια sites (σε οποιαδήποτε γλώσσα) βάλτε τα link τους εδώ. Διαφορετικά, δεν είναι λίγο κουφό σε ένα κόσμο 6 δισεκατομμυρίων αυτό εδώ το site να είναι μοναδικό;

Βέβαια, το bourdela.com εξυπηρετεί απλά μία ανάγκη που υπάρχει έντονα στην Ελληνική κοινωνία. Δεν μέμφομαι λοιπόν το site αυτό - που φιλοξενεί δημοκρατικά τις απόψεις μου -  αλλά την ίδια την ανάγκη. Είναι αφύσικο ρε παιδιά το 2008 που όλα είναι ελεύθερα και οι γυναίκες πια πολυγαμικές, από τη μια να καταφεύγουν οι άντρες σε τόσο μεγάλα ποσοστά στην πορνεία και από την άλλη οι Ελληνίδες να μεταμορφώνονται όλο και πιο πολύ σε ελλεηνίδες!   

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχω ξαναγραψει οτι για καθε Ελλεηνιδα ( η αντιστοιχης προελευσης γκομενα με συμπεριφορα ιδια με αυτης της ελλεηνιδας - δεν εχει σημασια δηλαδη η προελευση αλλα η συμπεριφορα ) θα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που θα τους κανουν τον κοσμο ΑΚΟΜΑ πιο φαινομενικα ροδινο, θα ενισχυουν την σταση τους με τις πραξεις τους, θα τις κανουν με λιγα λογια περισσοτερο ελλεηνιδες.

Ειναι φαυλος κυκλος η ολη φαση, οποτε το 99% των σημερινων γυναικων/ελλεηνιδων απλα τις κραταμε για γαμησια και τιποτα παραπανω, emotional flatline ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εχω ξαναγραψει οτι για καθε Ελλεηνιδα ( η αντιστοιχης προελευσης γκομενα με συμπεριφορα ιδια με αυτης της ελλεηνιδας - δεν εχει σημασια δηλαδη η προελευση αλλα η συμπεριφορα ) θα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που θα τους κανουν τον κοσμο ΑΚΟΜΑ πιο φαινομενικα ροδινο, θα ενισχυουν την σταση τους με τις πραξεις τους, θα τις κανουν με λιγα λογια περισσοτερο ελλεηνιδες.

Ειναι φαυλος κυκλος η ολη φαση, οποτε το 99% των σημερινων γυναικων/ελλεηνιδων απλα τις κραταμε για γαμησια και τιποτα παραπανω, emotional flatline ;)
+1908

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
είναι λίγο απλουστευμένα αυτά που λες
γιατι και στο εξωτερικό ο αγοραίος έρωτας ΄πάει σύννεφο, απλά μπορεί να έχει άλλες μορφές κλπ
και αντίστοιχα φόρουμ υπάρχουν σ όλες τις χώρες, απλα δεν λέγονται μπουρδέλα.φρ ή .υκ κλπ
στα περισσότερα βέβαια τα θέματα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την αξιολόγηση των γυναικών ή των ιδρυμάτων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ούτε υπάρχουν διάφοροι που σπαμάρουν ασύστολα

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
είναι λίγο απλουστευμένα αυτά που λες
γιατι και στο εξωτερικό ο αγοραίος έρωτας πάει σύννεφο, απλά μπορεί να έχει άλλες μορφές κλπ
και αντίστοιχα φόρουμ υπάρχουν σ όλες τις χώρες, απλα δεν λέγονται μπουρδέλα.φρ ή .υκ κλπ
στα περισσότερα βέβαια τα θέματα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την αξιολόγηση των γυναικών ή των ιδρυμάτων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ούτε υπάρχουν διάφοροι που σπαμάρουν ασύστολα

Άρα όντως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του bourdela.com (αν υπάρχει μπορείς να βάλεις το αντίστοιχο link;).

Και όσο για το ότι και στο εξωτερικό ο αγοραίος έρωτας πάει στον ίδιο βαθμό σύννεφο έχω αντιρρήσεις. Τουλάχιστον στη δυτική Ευρώπη και Αμερική που έζησα όταν πήγαινες σε μπουρδέλο ένοιωθες ότι πας σε ειδικό τμήμα τραπέζης για να καταθέσεις μεγάλο ποσό. Ήσουν μόνο σου, σπάνια έβλεπες άλλους γύρω σου και είχες περιποίηση σούπερ έξτρα! Διάβασε τα posts που γίνονται εδώ και που περιμένουν στο σαλόνι ο ένας πάνω στον άλλο για να περάσουν στην κοπέλα. Για να μην σου πω ότι προσωπικά ελάχιστες φορές πήγα σε μπουρδέλο στο εξωτερικό, αφού ήταν γενικά εύκολο να γνωρίσεις κοπέλα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φαυλος κυκλος!!!!!!!!!!!!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Άρα όντως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του bourdela.com (αν υπάρχει μπορείς να βάλεις το αντίστοιχο link;).

Και όσο για το ότι και στο εξωτερικό ο αγοραίος έρωτας πάει στον ίδιο βαθμό σύννεφο έχω αντιρρήσεις. Τουλάχιστον στη δυτική Ευρώπη και Αμερική που έζησα όταν πήγαινες σε μπουρδέλο ένοιωθες ότι πας σε ειδικό τμήμα τραπέζης για να καταθέσεις μεγάλο ποσό. Ήσουν μόνο σου, σπάνια έβλεπες άλλους γύρω σου και είχες περιποίηση σούπερ έξτρα! Διάβασε τα posts που γίνονται εδώ και που περιμένουν στο σαλόνι ο ένας πάνω στον άλλο για να περάσουν στην κοπέλα. Για να μην σου πω ότι προσωπικά ελάχιστες φορές πήγα σε μπουρδέλο στο εξωτερικό, αφού ήταν γενικά εύκολο να γνωρίσεις κοπέλα.
Ρε φίλε το ότι τα μπουρδέλα είναι διαφορετικά απ'ότι στην Ελλαδά δεν σημαίνει ότι ο αγοραίος έρωτας δεν ανθεί στις συγκεκριμένες χώρες,ειδικά στις χώρες της Δ. Ευρώπης(Γερμανία,Ολλανδία,Γαλλία,Αγγλία κ.ο.κ.)είναι και πολλά χρόνια μπροστά από μας...τώρα σε ποιά χώρα της Δ.Ευρώπης ήσουν εσύ και είδες ότι δεν έχει πολλά μπουρδέλα αν θες μας το λες...εκτός αν ήσουν στο Βατικανό... :grin:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τα λινκ δεν τα εχω αλλά αν θες μπορείς να μ εμπιστευτείς
τα πετύχαινα πάντα σε σερτς για εσκορτς (μένω μόνιμα έξω και ταξιδέυω σχετικά συχνά)

η κατάσταση με τα μπουρδέλα όπως λες σωστά δεν υπάρχει πουθενά  αλλού στον κόσμο
αλλά την βρωμία θα την βρεις καθώς σε πολλές ευρωπαικές χώρες το πεζοδρόμιο πάει σύννεφο

απλά να σου θυμίσω ότι εσύ ξεκίνησες το θρεντ αναφερόμενος στην ποσότητα και αυτό που απάντησα και εγώ είναι ότι η ποσότητα υπάρχει και περισσεύει έξω. αυτό που σςστά είπες είναι ότι η ποιότητα είναι καλύτερη ειδικά στις υπηρεσίες (αν και έχω φάει και ξεπέτες παντού)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε ξεκινάς από λάθος βάση...πορνεία μπορεί να έχουμε αρκετή,αλλά ελληνίδες στην πορνεία ελάχιστες...στα γραφεία μηδέν,στα μπουρδέλα κάποιες λίγες,στα μασαζ το ίδιο και κάποιες ελάχιστες ανεξάρτητες σε κλειστό κύκλο...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παλιε..............

Ο αγοραιος ερωτας ειναι μια αλλη απολαυση ξεχωριστη απο ολες τις αλλες......

Τωρα για τις Ελληνιδες τα εχουμε πει χιλιαδες φορες............
Αυτο ομως εχει να κανει πιο πολυ με τις σχεσεις.........
Αμα δεν σου αρεσουν δεν ασχολεισαι καθολου και τελειωσε.........μαχαιρι........

Οτι δεν εχουμε γυναικες ειναι αποδεδειγμενο.
Αν ζουσαμε σε αλλη χωρα με πολλες  ομορφες γυναικες οπως Ρωσια η' Τσεχια πχ.......δε νομιζω να πηγαιναμε τοσο πολυ στα ρδελα.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και ομως παντρευεστε της ελληνιδες... και τρεχετε στης ξενες.. γιατι?

Επισκέπτης
μαλακες ελληνες υπαρχουν πολλοι και βλαμμενες ελληνιδες το ιδιο.σημασια εχει να μην ανηκεις ουτε στους πρωτους αμα εισαι αντρας ουτε στις δευτερες αμα εισαι γκομενα.τωρα για το αν τα μπουρδελα ειναι συναρτηση του ποσο καλες η ωραιες η ευκολες ειναι οι γκομενες νομιζω οι περισσοτεροι το καταλαβαινουν.ειναι φοβερη πηγη εσοδων ειδικα για κρατη σαν το δικο μας και ακομα ειδικοτερα αν δεν πηδανε οι κατοικοι τους.παντως οι ελληνες αποδεικνυονται ολο και πιο ανεπαρκεις στο σεξ...γι αυτο πολλες τα φτιαχνουν με αλβανους κτλ...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ντάρια άλλο είναι το θέμα εδώ
εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο θέμα με τις "ελεεινήδες"

Επισκέπτης
οπου τα φτιαχνουν εννοω τους αφηνουν να τις πηδανε και τους εχουν και στα οπα οπα,εμ βεβαια αμα ο ελληνας ειναι με τη βερμουδα και το σανδαλι και υφος μπραντ πιτ και ανω ε δε θελει και πολυ η ερμη η γκομενα....οχι οτι αυτες ειναι καλυτερες αλλα αντρα θελουν οχι φιλη να κανουν μαζι μανικιουρ...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ντάρια άλλο είναι το θέμα εδώ
εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο θέμα με τις "ελεεινήδες"
το ξερω, απλα σε πολλα θεματα λετε κατι για της ελληνιδες και τωρα αποφασησα να πω κατι και εγω..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στα μπουρδελα παμε να χαρουμε και να διασκεδασουμε εφημερα....γι'αυτο ειναι φτιαγμενα τα μπουρδελα....

Αλλα στις σχεσεις η στο γαμο δεν χωρουν λαθη.........

Η γυναικα που θα δεσμευτουμε πρεπει να μας ικανοποιει απολυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom