voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ίσα ίσα εγώ τους πολιτικούς βρίζω. Και επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Ποτέ όμως. Ούτε ΚΚΕ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά όλα αυτά τα θεωρώ προσωπικά συστημικά. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα η χώρα είναι σε κατάσταση ανάγκης. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Επομένως θεωρώ, όπως είναι λογικό, ότι πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες και όχι οι μη έχοντες. Πές ότι είναι αντισυνταγματικό, πες ότι δεν έχει λογική. Μαζί σου. Όμως έχει λογική να μην έχει ο κοσμάκης να φάει ή να πληρώσει για θέρμανση;; Είναι συνταγματικά αυτά που ζούμε;; Έφαγαν έφαγαν έφαγαν και τώρα αυτοί που έφαγαν δεν πληρώνουν τίποτα. Εμείς τα πληρώνουμε τα γαμησιάτικα.αγαπητέ φανατικέ του φόρου ακίνητης περιουσίας των πλουσίων μαζί σου αλλά...
η όποια περιουσία έχει αποκτηθεί νόμιμα μέσα από έναν κύκλο εργασιών μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας η οποία έχει ήδη φορολογηθεί μέσω άμεσων ή έμμεσων φόρων γιατί θα πρέπει να είναι προιόν στοχοποίησης κρατικών εσόδων?
να πληρωθεί κάποιος φόρος μεταβίβασης τίτλων ιδιοκτησίας ή ΦΠΑ κατασκευής (αν και τα υλικά έχουν ήδη αποδώσει ΦΠΑ)το καταλαβαίνω ας πούμε...οι υπόλοιποι φόροι αν δεν είναι τεκμήρια διαβίωσης τότε τι είναι?
και ποιος φόρος έναντι ποίου τιμήματος αγαπητέ? όταν οι αξίες μεταβάλλονται προς τα κάτω δεν θα πρέπει αναλογικά να μεταβάλλονται και οι φόροι?
αντι να υποστηρίζουμε οποιαδήποτε επένδυση μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες, μόνιμους παραθεριστές,καταναλωτές ή παραγωγούς και να φορολογήσουμε την επιχειρηματική τους δραστηριότητα το κράτος πάει εκ του ασφαλούς απευθείας στο προιόν κερδοφορίας και λέει δώσε μου τα μισά ή τα 2/3 επειδή επιχειρείς εντός των συνόρων μου...
πού οδηγεί όλο αυτό αγαπητέ μήπως μπορείς να προβλέψεις ?
χωρίς επιχειρήσεις πώς θα παραχθεί πλούτος?
όταν είχες ήδη πρόβλημα από την προηγούμενη δεκαετία λόγω του ότι ήσουν ένας υπεργερασμένος λαός που οι εργαζόμενοι δεν έφθαναν να συντηρήσουν τις επερχόμενες γενιές συνταξιούχων ,τώρα με άνεργο το 30% του πληθυσμού σου μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει την επόμενη δεκαετία ?
αντι λοιπόν όλα αυτά τα ρεμάλια αλήτες πολιτικοί που ψηφίζεις καθοδηγούμενος από το εγχώριο life style να δημιουργούν προυποθέσεις επενδύσεων στην χώρα σου δίνοντας κίνητρα χαμηλής φορολόγησης επί του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων ώστε να προσελκύσουν νέους επενδυτές και να ανοίξουν δουλειές στο κόσμο για να κινηθεί χρήμα στην αγορά , πάνε στην επιπλέον φορολόγηση των ηδη εξαθλιωμένων υπαρχόντων μέχρι να τους κλείσουν...
αν δεν καταλαβαίνεις ότι απλά διοικείσαι από άσχετους ή στην καλύτερη περίπτωση από λαμόγια πολυτελείας και μόνη σου ελπίδα είναι κάτι τυχαίοι αναρχο κομουνιστές παλαιάς κοπής που κομπιάζουν στα 40 τους ότι πήραν το lower τότε είσαι άξιος για ότι σου έρχεται οσονούπω...