voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα μπορούσα όμως να πάω και Στοκχόλμη ή Ελσίνκι πριν 10 χρόνια , επί κευνσιασμού.Πήγαινε Βουκουρέστι και θα δεις.
Θα μπορούσα όμως να πάω και Στοκχόλμη ή Ελσίνκι πριν 10 χρόνια , επί κευνσιασμού.Πήγαινε Βουκουρέστι και θα δεις.
Που ακριβώς φάσκω;;
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι όλοι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι μισούν τα ΚΕΠ επειδή τους "κλέβουν" δουλειά;
Μήπως είχες δει τη συνέντευξη Μπένου στον Τσίμα όπου έλεγε πως οι εφοριακοί έθεσαν βέτο όταν προσπάθησε ο ίδιος να δώσει τη δυνατότητα στα ΚΕΠ να εξυπηρετούν τους πολίτες για φορολογικές υποθέσεις;
Ενώ τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών των πολυεθνικών, φαντάζομαι τα θεωρείς καινοτομίατα ΚΕΠ ηταν η μεγαλύτερη παπαρια που μπόρεσε ποτέ κανενας να σκεφτεί..
αντί να βάλουν τους κοπρίτες των υπηρεσιων να συνεργάζονται μεταξύ τους και να μετακινούν οι ιδιοι την χαρτούρα μεταξυ υπηρεσιών φτιάξανε μια υπηρεσια κουριερ
Εσυ να πας για ληξιαρχικη πραξη γαμου στα ΚΕΠ
Θα μπορούσα όμως να πάω και Στοκχόλμη ή Ελσίνκι πριν 10 χρόνια , επί κευνσιασμού.
τυπε βαλε τη φωτο του μυστηριου
Πάντως πληροφοριακά αυτά που λέω μόνο κομμουνιστικά δεν είναι. Άσε που και η Ρουμανία 20 χρόνια καπιταλισμό έχειΖήτω η Κύπρος!
Εχω αλλαξει δισκο τυπε, και πρεπει να ψαξω να τη βρω στα backup >
Ενώ τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών των πολυεθνικών, φαντάζομαι τα θεωρείς καινοτομία
Η οποία δεν πληρώνει τα κράτος. Άρα πάλι εσύ τα πληρώνεις τα γαμησιάτικατα τμηματα εξυπηρετησης πελατων δεν τα πληρώνω εγώ αλλά η πολυεθνικη
τα ΚΕΠ ηταν η μεγαλύτερη παπαρια που μπόρεσε ποτέ κανενας να σκεφτεί..
αντί να βάλουν τους κοπρίτες των υπηρεσιων να συνεργάζονται μεταξύ τους και να μετακινούν οι ιδιοι την χαρτούρα μεταξυ υπηρεσιών φτιάξανε μια υπηρεσια κουριερ
Η οποία δεν πληρώνει τα κράτος. Άρα πάλι εσύ τα πληρώνεις τα γαμησιάτικα
Η οποία δεν πληρώνει τα κράτος. Άρα πάλι εσύ τα πληρώνεις τα γαμησιάτικα
περίμενε λίγο .......θα αρχίσουν να σε χρεώνουν άμεσα οσονούπο και όχι έμμεσα ...,δεν μπορεί αυτό θα ξεφύγει ?
Ότι, νά ΄ναι!!
Ποιός πληρώνει το κράτος τελικά ρε παίχτη; Οι Δ.Υ. από τα λεφτά που τους δίνει το ίδιο το κράτος;
Κάποιος δεν πρέπει να ΠΑΡΑΓΕΙ κάτι για να βγαίνουν λεφτά;
Το κράτος για να βγάλει λεφτά πρέπει όπως σωστά είπες να υπάρχει παραγωγή. Πρέπει όμως να υπάρχει και κατανάλωση, αυτό μη το ξεχνάς. Οικονομία χωρία καταναλωτική δύναμη δεν είναι οικονομία.Ότι, νά ΄ναι!!
Ποιός πληρώνει το κράτος τελικά ρε παίχτη; Οι Δ.Υ. από τα λεφτά που τους δίνει το ίδιο το κράτος;
Κάποιος δεν πρέπει να ΠΑΡΑΓΕΙ κάτι για να βγαίνουν λεφτά;
Από που ακριβώς προκύπτει ότι έχω τέτοια συλλογιστική;;;συλλογιστικη απο το δαφνι. να κρατησουμε τους δημοσιους για να εισπρατει φορους το κρατος. δηλαδη βγαζω απο την αριστερη τσεπη 100 ευρω, βαζω στη δεξια τσεπη 23 ευρω αρα κερδισα 23 ευρω στα ταμεια μου
Το κράτος για να βγάλει λεφτά πρέπει όπως σωστά είπες να υπάρχει παραγωγή. Πρέπει όμως να υπάρχει και κατανάλωση, αυτό μη το ξεχνάς. Οικονομία χωρία καταναλωτική δύναμη δεν είναι οικονομία.
Αυτή τη στιγμή έχουμε συντελεστες νοικοκυριών πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, αλλά δημόσια έσοδα από φόρους κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η φοροδιαφυγή επίσης στην Ελλάδα υπολογίζεται στο 25% όταν στην Ευρώπη υπολογίζεται στο 14%. Και πρόσεχε μέσα στις μέσες ευρωπαϊκές τιμές είναι και χώρες όπως η Βουλγαρία η Ρουμανία κτλ. Από όσα ξέρω οι μόνοι που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν (σε επικίνδυνο επίπεδο) είναι οι ιδιώτες. Άρα τι μένει άραγε;