Νέα

Συνελήφθη και πάλι ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 671
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εισαι εντελως καθυστερημενος ε? Κυριολεκτηκα δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ για την ιστορια της βενεζουελας και του λαου της. Γαμα το φιλε.

την ιστορια της λατινικης αμερικης την ξερω καλυτερα
τα ποσα εχει τραβηξει αυτη η ηπειρος αστο
ενα σου λεω μονο ...χιλη

επειδη λοιπον η λατινικη αμερικη εχει υπομεινει πολλα σιγουρα ατομα σαν τον καστρο και τον τσαβεζ ενοχλουν πολλους φιλους της δυσης

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.927
Πόντοι
5.506
ο ριχαρδος ειναι ενοχος μονο και μονο για της παντοφλες που φοραγε....δις ισοβοβια

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Η πρώτη αντίφαση είναι η διαρκής επένδυση στο ότι η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσει αυτά που λέει.

Ημαρτον Χριστε μου......Η κυβερνηση ειπε οτι θα κοψει τις συνταξεις και το ψηφισε,μετα ειπε οτι δεν θα κοψει κ το ξεψηφισε
ειπε οτι θα μειωσει στο 26% τη φορολογια επιχειρησεων και το ψηφισε Μετα το ξεψηφισε και ειπε οτι απο το ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ 26 τη μειωνει στο...28% :uglystupid: Ειπε οτι θα καταργησει τον ενφια,οτι θα σκισει τα μνημονια,οτι θα μειωσει τις εισφορες,και φυσικα δεν τα τηρησε

Μολις απαντησες στο κουιζ    Β)πληρωμενος

Καλη νυχτα και σε σενα,ξεκουρασου γιατι σωνονται τα μεροκαματα σου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μου αρεσει πολυ η δημοκρατια που ζουμε για να την λερωνουν ατομα σαν τον ριχαρδο και τον κουγια παντως

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η πρώτη αντίφαση είναι η διαρκής επένδυση στο ότι η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσει αυτά που λέει.

Ημαρτον Χριστε μου......Η κυβερνηση ειπε οτι θα κοψει τις συνταξεις και το ψηφισε,μετα ειπε οτι δεν θα κοψει κ το ξεψηφισε
ειπε οτι θα μειωσει στο 26% τη φορολογια επιχειρησεων και το ψηφισε Μετα το ξεψηφισε και ειπε οτι απο το ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ 26 τη μειωνει στο...28% :uglystupid: Ειπε οτι θα καταργησει τον ενφια,οτι θα σκισει τα μνημονια,οτι θα μειωσει τις εισφορες,και φυσικα δεν τα τηρησε

Μολις απαντησες στο κουιζ    Β)πληρωμενος

Καλη νυχτα και σε σενα,ξεκουρασου γιατι σωνονται τα μεροκαματα σου

Η πρώτη αντίφαση είναι η διαρκής επένδυση στο ότι η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσει αυτά που λέει. Αυτό φάνηκε στην υπόθεση των συντάξεων, όπου για ένα μεγάλο διάστημα η ΝΔ είχε επενδύσει στο ότι η κυβέρνηση δεν θα τα κατάφερνε, πριν αλλάξει τη γραμμή και υποστηρίξει ότι «εμείς ούτως ή άλλως ήμασταν κατά του Νόμου Κατρούγκαλου».

περαστικα και καληνυχτα τωρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω αυριο θα παω κατι χρυσαφικα απο μπουκα σε ριχαρδο store

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

αμα εχεις την ταυτότητα σου μαζί σου μπορείς να τα δώσεις... ταυτότητα ΑΦΜ και διεύθυνση κατοικίας δηλώνεις (μαζί με όνομα)... ώστε αν βρεθούνε να είναι κλεμμένα ο ριχάρδος λέει "αυτός μου τα έφερε τραβάτε πιάστε τον"

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Η πρώτη αντίφαση είναι η διαρκής επένδυση στο ότι η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσει αυτά που λέει. Αυτό φάνηκε στην υπόθεση των συντάξεων, όπου για ένα μεγάλο διάστημα η ΝΔ είχε επενδύσει στο ότι η κυβέρνηση δεν θα τα κατάφερνε, πριν αλλάξει τη γραμμή και υποστηρίξει ότι «εμείς ούτως ή άλλως ήμασταν κατά του Νόμου Κατρούγκαλου».

περαστικα και καληνυχτα τωρα
Βλεπω ολα τ αλλα ντουκου....κουκου....
Τραβα γιε μου στου Ριχαρδου,να δωσεις καμμια καρφιτσα με τον Τσε

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
μου αρεσει πολυ η δημοκρατια που ζουμε για να την λερωνουν ατομα σαν τον ριχαρδο και τον κουγια παντως

Ησυχάσαμε από τον κηφήνα Νικόλα και έχουμε εσένα να μας διασκεδάζεις με την άγνοια της μακακίας σου!!!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Ναι,ο καθαριστης τηε Δημοκρατιας..... :vomit:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αμα εχεις την ταυτότητα σου μαζί σου μπορείς να τα δώσεις... ταυτότητα ΑΦΜ και διεύθυνση κατοικίας δηλώνεις (μαζί με όνομα)... ώστε αν βρεθούνε να είναι κλεμμένα ο ριχάρδος λέει "αυτός μου τα έφερε τραβάτε πιάστε τον"

οι τσιγγανοι με τι αφμ τα δινουν?? :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ποιός θα την παρει ? ουτε μισό ευρώ δεν θα του δώσουνε...

εκτός αν την αγοράσει κανένας για να έχει να ρίχνει ροχάλες (αν και οι φωτό του Αλέξη είναι τζάμπα)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ρε μαζι σου πολλα αθετησε στις εκλογες λοιπον φροντισε να κανετε καλη καμπανια να την ριξετε

ετσι γινεται παντα
αλλα να παρετε και γραμμη πρωτα γιατι προς το παρων η αντιπολιτευση σας ειναι για τα μπαζα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Δεν ειναι γιε μου Η ΑΦΜ,ΤΗ ΑΦΜ
Εκτος αν εννοεις ΤΙ ΑΦΜ  
Απ σε τσακωσα π...τη Καρανικα εσυ εισαι ο μουνοβαγονος....Φαινεται απ τη βαθυτατη γνωση της γλωσσας

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
ρε μαζι σου πολλα αθετησε στις εκλογες λοιπον φροντισε να κανετε καλη καμπανια να την ριξετε

ετσι γινεται παντα
αλλα να παρετε και γραμμη πρωτα γιατι προς το παρων η αντιπολιτευση σας ειναι για τα μπαζα
Στο επομενο συνεδριο κατεβα για αρχηγος της ΝΔ
Μη χαραμιζεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom