duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Εχουν τα μελη του σαιτ εμπειρια απο αυτον το χωρο? Ποσο ευκολο ειναι να κανεις πωληση? Συμβουλες και καλοι τροποι πρωτης προσεγγισης?
αυτο παραπεμπει σε εταιρια τυπου οριφλαμ κτλΕχουν τα μελη του σαιτ εμπειρια απο αυτον το χωρο? Ποσο ευκολο ειναι να κανεις πωληση? Συμβουλες και καλοι τροποι πρωτης προσεγγισης?
αυτο παραπεμπει σε εταιρια τυπου οριφλαμ κτλ
θα γινεις ο πελατης της και μετα θα δεις τους φιλους σου σαν πιθανους πελατες
Καλυτερα κανε κατι μονος σου παρα αυτο
Αυτό που λες είναι πώληση στυλ πυραμίδας.
Το original door to door, είναι βγαίνεις με κάποιο προϊόν να το πουλήσεις και πηγαίνεις σε παντελώς άγνωστους ανθρώπους ή εταιρείες που πιστεύεις ότι έχουν ανάγκη το προϊόν και προσπαθείς να τους πείσεις να το αγοράσουν.
Πολλή αποδοτική δουλειά αλλά θέλει κότσια.
Κοτσια εννοει να γινεις ενοχλητικος για να πιεσεις να σου αγορασουνΑκριβως αυτο! Το εχεις κανει? Τι εννοεις κοτσια?
Κοτσια εννοει να γινεις ενοχλητικος για να πιεσεις να σου αγορασουν
Εχουν τα μελη του σαιτ εμπειρια απο αυτον το χωρο? Ποσο ευκολο ειναι να κανεις πωληση? Συμβουλες και καλοι τροποι πρωτης προσεγγισης?
![]()
![]()
Ακριβώς αυτό, και πέρα από αυτό αυτό να είσαι οπλισμένος με υπομονή, να μην απογοητευτείς αν δεν πετύχεις άμεσα, αλλά κυριώς να μην το πάρεις πάνω σου αν έχεις μια ξαφνική επιτυχία, και πάνω από όλα να φοράς γερά παπούτσια ώστε να μην πονά το πόδι σου όταν το βάζεις πάνω στο κούφωμα για να μην κλείσει η πόρτα στα μούτρα σου.![]()
Απο την στιγμη που εχει ο κοσμος τοσα νευρα και τοσα προβλημτα δεν θα εχει την ορεξη εσυ να προσπαθεις να τον πεισεις να αγορασει κατι που στην τελικη μπορει να μην θελει..
Εδω εγω οταν εκανα ερευνες τηλεφωνικες μαλιστα μου ο κλεινανε στη μαπα, φαντασου να προσπαθεις να πας να πεις για να αγορασουν
θα σε πεταξουν με της κλωτσιες εξω![]()
![]()
![]()
κατι σαν αυτους που περνανε απο τα μαγαζια και προσπαθουν να πουλησουν κατι κολες που κολανε τα παντα με 5 ευρο? αστο φιλε ψαξε αλλο για κανα μεροκαματο
ειναι σαν ζητιανια ρε συρε συ αμα κανει μονο 5 ευρω γιατι δεν την αγοραζεις, τι ψυχη εχει ενα 5ευρω, ενας καφες ειναι!
ειναι σαν ζητιανια ρε συ
και αυτο που κανει 5 ευρω στον δρομο αυτος που το πουλαει το αγοραζει απο 1,5 ευρω μην πω και λιγοτερο μεχρι μαξιμουμ 2,5 ευρω
![]()
σοβαρα το εχεις κανει αυτο? Κοιτα να δεις εχω δουλεψει 2 χρονια τηλεφωνικες πωλησεις, δεν ξερω αν αυτη μου η εμπειρια βοηθα και στο πορτα σε πορτα!
GAMEOVER εσυ τι πουλαγες (ή ακομα πουλας?) τυπε μου, προιον ή υπηρεσια? Τι ποσοστο σου ανοιγει την πορτα?
Δεν θα βρεις ποιοτητα στον δρομο φιλε μου....δηλαδη μου λες οτι αν στο πουλαγε 15 ή 20 ευρω θα το αγοραζες πιο ευκολα, επειδη θα το εβλεπες σαν πραγματικη αγορα (αρα και ποιοτητα να φανταστω?) κι οχι σα ζητιανια?
Καλυτερο ειναι αν εχει κοτσια να φτιαξει εναν παγκο οτι παρετε με 1 ευρω να τσιμπαει καλο μεροκαματο με οτι ρισκο συννεπαγεται αυτο
Δεν θα σε βοηθήσει και πολύ το τηλέφωνο είναι αλλιώς, λίγο τεμπέλικο, η δράση είναι έξω, ( και το ψωμί). Έξάλλου από τηλέφωνο σοβαρό και βαρύ είδος δεν μπορείς να πουλήσεις.
Πουλας σε επιχειρησεις ή σε οικιακους?
100-150% κερδος σε οτι βαλεις αν το ψαξεις καλα ;)Πολύ δύσκολη πώληση αλλά ενίοτε πολύ κερδοφόρος.![]()