Νέα

Πωλησεις πορτα σε πορτα - Door to door sales

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εχουν τα μελη του σαιτ εμπειρια απο αυτον το χωρο? Ποσο ευκολο ειναι να κανεις πωληση? Συμβουλες και καλοι τροποι πρωτης προσεγγισης?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Εχουν τα μελη του σαιτ εμπειρια απο αυτον το χωρο? Ποσο ευκολο ειναι να κανεις πωληση? Συμβουλες και καλοι τροποι πρωτης προσεγγισης?
αυτο παραπεμπει σε εταιρια τυπου οριφλαμ κτλ
θα γινεις ο πελατης της και μετα θα δεις τους φιλους σου σαν πιθανους πελατες

Καλυτερα κανε κατι μονος σου  παρα αυτο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αυτο παραπεμπει σε εταιρια τυπου οριφλαμ κτλ
θα γινεις ο πελατης της και μετα θα δεις τους φιλους σου σαν πιθανους πελατες

Καλυτερα κανε κατι μονος σου  παρα αυτο

Αυτό που λες είναι πώληση στυλ πυραμίδας.

Το original door to door, είναι βγαίνεις με κάποιο προϊόν να το πουλήσεις και πηγαίνεις σε παντελώς άγνωστους ανθρώπους ή εταιρείες που πιστεύεις ότι έχουν ανάγκη το προϊόν και προσπαθείς να τους πείσεις να το αγοράσουν.

Πολλή αποδοτική δουλειά αλλά θέλει κότσια.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αυτό που λες είναι πώληση στυλ πυραμίδας.

Το original door to door, είναι βγαίνεις με κάποιο προϊόν να το πουλήσεις και πηγαίνεις σε παντελώς άγνωστους ανθρώπους ή εταιρείες που πιστεύεις ότι έχουν ανάγκη το προϊόν και προσπαθείς να τους πείσεις να το αγοράσουν.

Πολλή αποδοτική δουλειά αλλά θέλει κότσια.

Ακριβως αυτο! Το εχεις κανει? Τι εννοεις κοτσια?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Απο την στιγμη που εχει ο κοσμος τοσα νευρα και τοσα προβλημτα δεν θα εχει την ορεξη εσυ να προσπαθεις να τον πεισεις να αγορασει κατι που στην τελικη μπορει να μην θελει..

Εδω εγω οταν εκανα ερευνες τηλεφωνικες μαλιστα μου ο κλεινανε στη μαπα, φαντασου να προσπαθεις να πας να πεις για να αγορασουν

θα σε πεταξουν με της κλωτσιες εξω  :headbang: :headbang: :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κοτσια εννοει να γινεις ενοχλητικος για να πιεσεις να σου αγορασουν

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ακριβώς αυτό, και πέρα από αυτό αυτό να είσαι οπλισμένος με υπομονή, να μην απογοητευτείς αν δεν πετύχεις άμεσα, αλλά κυριώς να μην το πάρεις πάνω σου αν έχεις μια ξαφνική επιτυχία, και πάνω από όλα να φοράς γερά παπούτσια ώστε να μην πονά το πόδι σου όταν το βάζεις πάνω στο κούφωμα για να μην κλείσει η πόρτα στα μούτρα σου. :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

κατι σαν αυτους που περνανε απο τα μαγαζια και προσπαθουν να πουλησουν κατι κολες που κολανε τα παντα με 5 ευρο? αστο φιλε ψαξε αλλο για κανα μεροκαματο

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ακριβώς αυτό, και πέρα από αυτό αυτό να είσαι οπλισμένος με υπομονή, να μην απογοητευτείς αν δεν πετύχεις άμεσα, αλλά κυριώς να μην το πάρεις πάνω σου αν έχεις μια ξαφνική επιτυχία, και πάνω από όλα να φοράς γερά παπούτσια ώστε να μην πονά το πόδι σου όταν το βάζεις πάνω στο κούφωμα για να μην κλείσει η πόρτα στα μούτρα σου. :grin:

:2funny: :2funny: σοβαρα το εχεις κανει αυτο? Κοιτα να δεις εχω δουλεψει 2 χρονια τηλεφωνικες πωλησεις, δεν ξερω αν αυτη μου η εμπειρια βοηθα και στο πορτα σε πορτα!

GAMEOVER εσυ τι πουλαγες (ή ακομα πουλας?) τυπε μου, προιον ή υπηρεσια? Τι ποσοστο σου ανοιγει την πορτα?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Δυσκολο εως αδυνατο.

Εκτος απο την εμφανιση πρεπει να εχεις και την ομιλια!
Πρεπει να εχεις και πειθω, και επιχειρηματα, και το ψεμμα, και την αποφυγη, και τη δυπλοματια!

Και και και και!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απο την στιγμη που εχει ο κοσμος τοσα νευρα και τοσα προβλημτα δεν θα εχει την ορεξη εσυ να προσπαθεις να τον πεισεις να αγορασει κατι που στην τελικη μπορει να μην θελει..

Εδω εγω οταν εκανα ερευνες τηλεφωνικες μαλιστα μου ο κλεινανε στη μαπα, φαντασου να προσπαθεις να πας να πεις για να αγορασουν

θα σε πεταξουν με της κλωτσιες εξω  :headbang: :headbang: :headbang:

Ο καλός ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Ο κόσμος ανέκαθεν είχε προβλήματα και πάντοτε θα έχει κάτι να τον απασχολεί. Η κρίση μπορεί να είναι και ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα μιας που οι παλιοί θα έχουν κουραστεί, οπότε είναι ευκαιρία για να φας ψωμί.

Μην φοβάσαι και οι κλοτσιές μέσα στο παιχνίδι είναι και ούτως ή άλλως θα υπάρξουν με ή χωρίς την κρίση.

Όσο για τις τηλεφωνικές έρευνες άκυρο, δεν έχουν ψωμί ούτε καν ψύχουλα.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
κατι σαν αυτους που περνανε απο τα μαγαζια και προσπαθουν να πουλησουν κατι κολες που κολανε τα παντα με 5 ευρο? αστο φιλε ψαξε αλλο για κανα μεροκαματο

ρε συ αμα κανει μονο 5 ευρω γιατι δεν την αγοραζεις, τι ψυχη εχει ενα 5ευρω, ενας καφες ειναι!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
ρε συ αμα κανει μονο 5 ευρω γιατι δεν την αγοραζεις, τι ψυχη εχει ενα 5ευρω, ενας καφες ειναι!
ειναι σαν ζητιανια ρε συ
και αυτο που κανει 5 ευρω στον δρομο αυτος που το πουλαει το αγοραζει απο 1,5 ευρω μην πω και λιγοτερο μεχρι μαξιμουμ 2,5 ευρω

Καλυτερο ειναι αν εχει κοτσια να φτιαξει εναν παγκο οτι παρετε με 1 ευρω να τσιμπαει καλο μεροκαματο με οτι ρισκο συννεπαγεται αυτο

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ειναι σαν ζητιανια ρε συ
και αυτο που κανει 5 ευρω στον δρομο αυτος που το πουλαει το αγοραζει απο 1,5 ευρω μην πω και λιγοτερο μεχρι μαξιμουμ 2,5 ευρω

δηλαδη μου λες οτι αν στο πουλαγε 15 ή 20 ευρω θα το αγοραζες πιο ευκολα, επειδη θα το εβλεπες σαν πραγματικη αγορα (αρα και ποιοτητα να φανταστω?) κι οχι σα ζητιανια?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
:2funny: :2funny: σοβαρα το εχεις κανει αυτο? Κοιτα να δεις εχω δουλεψει 2 χρονια τηλεφωνικες πωλησεις, δεν ξερω αν αυτη μου η εμπειρια βοηθα και στο πορτα σε πορτα!

GAMEOVER εσυ τι πουλαγες (ή ακομα πουλας?) τυπε μου, προιον ή υπηρεσια? Τι ποσοστο σου ανοιγει την πορτα?

Δεν θα σε βοηθήσει και πολύ το τηλέφωνο είναι αλλιώς, λίγο τεμπέλικο, η δράση είναι έξω, ( και το ψωμί). Έξάλλου από τηλέφωνο σοβαρό και βαρύ είδος δεν μπορείς να πουλήσεις.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
δηλαδη μου λες οτι αν στο πουλαγε 15 ή 20 ευρω θα το αγοραζες πιο ευκολα, επειδη θα το εβλεπες σαν πραγματικη αγορα (αρα και ποιοτητα να φανταστω?) κι οχι σα ζητιανια?
Δεν θα βρεις ποιοτητα στον δρομο φιλε μου....
Οποτε ακυρη η ερωτηση σου
Και ειναι γελοιο να δωσει κανεις 15-20 ευρω για κατι οτιδηποτε μικρο στον δρομο .....

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλυτερο ειναι αν εχει κοτσια να φτιαξει εναν παγκο οτι παρετε με 1 ευρω να τσιμπαει καλο μεροκαματο με οτι ρισκο συννεπαγεται αυτο

Πολύ δύσκολη πώληση αλλά ενίοτε πολύ κερδοφόρος. :dancing:

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Δεν θα σε βοηθήσει και πολύ το τηλέφωνο είναι αλλιώς, λίγο τεμπέλικο, η δράση είναι έξω, ( και το ψωμί). Έξάλλου από τηλέφωνο σοβαρό και βαρύ είδος δεν μπορείς να πουλήσεις.

Πουλας σε επιχειρησεις ή σε οικιακους?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Πολύ δύσκολη πώληση αλλά ενίοτε πολύ κερδοφόρος. :dancing:
100-150% κερδος σε οτι βαλεις αν το ψαξεις καλα  ;)
Εχεις το ρισκο να σε τσιμπησει η δημοτικη με προστιμο 1000 ευρω η κατασχεση εμπορευματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom