Νέα

Πωλείται Blackberry 9780 καινούριο του κουτιού!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η συσκευή αυτή είναι μοντέλο 2010

κοστίζει περίπου 350 τώρα καινούρια

με δεδομένη την παλαιότητα και την κάτω βόλτα της Blackberry,πιστεύω μια τιμή γύρω στα 170-80 θα ήταν πολύ καλά

έχουν και τραγική εμπορευσιμότητα τα Blackeberry,ένας φίλος μου παλιά ήθελε να δώσει ένα παρόμοιο και τρόμαξε να το δώσει....δεν το έπαιρνε κανείς,λόγω δύσχρηστου μενού

πάρτα και πες και ευχαριστώ

ερχονται χρόνια δύσκολα-Στέλιος Καζαντζίδης!!!!!

λαθος κανεις 399 ευρω πωλειται καινουριο.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
η συσκευή αυτή είναι μοντέλο 2010

κοστίζει περίπου 350 τώρα καινούρια

με δεδομένη την παλαιότητα και την κάτω βόλτα της Blackberry,πιστεύω μια τιμή γύρω στα 170-80 θα ήταν πολύ καλά

έχουν και τραγική εμπορευσιμότητα τα Blackeberry,ένας φίλος μου παλιά ήθελε να δώσει ένα παρόμοιο και τρόμαξε να το δώσει....δεν το έπαιρνε κανείς,λόγω δύσχρηστου μενού

πάρτα και πες και ευχαριστώ

ερχονται χρόνια δύσκολα-Στέλιος Καζαντζίδης!!!!!

δεν εχει και εγγυηση....με 200€ χτυπας ενα SE neo V,πιο προσφατο μοντελο,πιο ευχρηστο μενου και φυσικα θα εχεις και εγγυηση...

αλλα το σταματω εδω γιατι αμα πας να τους ανοιξεις τα ματια σου την λενε

Επισκέπτης
δεν εχει και εγγυηση....με 200€ χτυπας ενα SE neo V,πιο προσφατο μοντελο,πιο ευχρηστο μενου και φυσικα θα εχεις και εγγυηση...

αλλα το σταματω εδω γιατι αμα πας να τους ανοιξεις τα ματια σου την λενε

ρε φιλαρακο σου ειπα εγω οτι δεν εχει εγγυηση;;; :uglystupid: δεν ειναι παντα η αποδειξη η εγγυηση.πιθανοτατα εχει εγγυηση μεσα στο κουτι αλλα ειναι σφραγισμενο.τι θελεις να κανω να το ανοιξω και μετα να μου πεις οτι ειναι ανοιχτο και αξιζει 100 ευρω;;; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom