Νέα

Προς πωληση blackberry 9780

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsizkeik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Δυσκολες εποχές τύπε μου.

Κι εγώ είπα να πουλήσω ένα ολοκαίρνουριο GPS μέσα στο κουτάκι του, αχρησιμοποίητο το γαμημένο, ούτε γρατζουνιά!

Τιμή στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 270 ευρώ το έδινα 100 εβραίους δεν το παιρνε κανείς.

Το χάρισα να μου χουν και υποχρέωση...   :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν το δινεις σε μενα που θελω να παρω καινουργιο θα το αγοραζα χαχαχα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ελα ρε παιδια, ουτε 50 ευρω δλδ?

Τσουλαει καθολου συναγωνιστη τσιζκεικ, η παει αργα τα ζωα μου;
γιατι εχω ενα 9500 και ειναι εντελώς τραγωδια....

επισης η φωτογραφικη ειναι καταλληλη για να βγαζουμε κανα κωλαρακι?
η κανει εκεινο το τσσσσσσαααααακ αμα τραβας και σε παιρνουν αμέσως πρεφα τα πορνιδια???  :2funny:

Τεσπα 50 ευρω καλα ειναι, αμα δεν το παιρνει κανεις θα το παρω εγω για μπακαπ  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Τσουλαει καθολου συναγωνιστη τσιζκεικ, η παει αργα τα ζωα μου;
γιατι εχω ενα 9500 και ειναι εντελώς τραγωδια....

επισης η φωτογραφικη ειναι καταλληλη για να βγαζουμε κανα κωλαρακι?
η κανει εκεινο το τσσσσσσαααααακ αμα τραβας και σε παιρνουν αμέσως πρεφα τα πορνιδια???  :2funny:

Τεσπα 50 ευρω καλα ειναι, αμα δεν το παιρνει κανεις θα το παρω εγω για μπακαπ  :sunglasses:

να σου πω εγω που εχω 2 τετοια , αν δεν το γεμισεις μαλακιες πηγαινει μια χαρα το κινητο , σφαιρα , η φωτογραφικη κανει το τσακ , αλλα αν θες εχει νομιζω με 0,50 να παρεις app που σου βγαζει τον ηχο , νομιζω εχει και με τσαμπα αλλα δεν θυμαμαι αν δουλευει καλα ...παντως φωτο βγαζει καλες , εχει και focus στην φωτογραφικη  ;)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
να σου πω εγω που εχω 2 τετοια , αν δεν το γεμισεις μαλακιες πηγαινει μια χαρα το κινητο , σφαιρα , η φωτογραφικη κανει το τσακ , αλλα αν θες εχει νομιζω με 0,50 να παρεις app που σου βγαζει τον ηχο , νομιζω εχει και με τσαμπα αλλα δεν θυμαμαι αν δουλευει καλα ...παντως φωτο βγαζει καλες , εχει και focus στην φωτογραφικη  ;)

Ευχαριστω νιπλ  :thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756

το νου σου μονο γιατι καποια απο τις πρωτες παρτιδες ειχαν ενα θεμα με το πληκτρολογιο , παταγες το Ν και σου εβγαζε νννννννννν , και σε διαφορα αλλα γραμματα ... , σαν να κολλαγε το πληκτρο ...οποτε για να γραψεις ειναι λιγο δυσκολο...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
το νου σου μονο γιατι καποια απο τις πρωτες παρτιδες ειχαν ενα θεμα με το πληκτρολογιο , παταγες το Ν και σου εβγαζε νννννννννν , και σε διαφορα αλλα γραμματα ... , σαν να κολλαγε το πληκτρο ...οποτε για να γραψεις ειναι λιγο δυσκολο...

Οπως τα βλέπω εγω αυτα τα πληκτρακια, ουτως η αλλως θα ειναι δυσκολο να γραψω.
Θα παρω μαζι μου μια οδοντογλυφιδα καλου κακου....

OP
OP
T

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το κινητο δεν το ειχα για τπτ αλλο περα απο μαιλ και το edomondo για οταν ετρεχα οποτε δεν μπορω να σου πω αν τσουλαει η οχι. οποιος ενδιαφερεται να μου πει να του στειλω φωτο πριν το βαλω στο ebay. εχω αλλαξει οθονη γιατι μου επεσε στο τρεξιμο (βασικα πεσαμε μαζι) αλλα ειναι πληρως λειτουργικο

ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom