Νέα

Πωλείται Blackberry 9780 καινούριο του κουτιού!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Πωλείται Blackberry 9780 του κουτιού άθικτο.οποιος ενδιαφερεται PM παρακαλω.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πες μας εαν ειναι ομως στο κουτι του σφραγιστο ή οχι , και ποσο το πουλας.  :uglystupid:

Επισκέπτης
ειναι ολοκαινουριο σφραγισμενο του κουτιου,στην αγορα πωλειται 400 ευρω...μου το ειχαν κανει δωρο αλλα δεν ειμαι φιλος του high tech και θελω να το πουλησω...300 ευρω το δινω.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το Σκρουτζ δινει το φθηνότερο 320 οποτε μηπως να ξανασκεφτόσουνα την τιμη ?
Γιατι θα αρχίσουν να μπαίνουν σε λίγο και να σου λένε "ρίξε το στα 200 και κατι γινεται" (ωπα ρε μαγκες)
Για σφραγισμενο κουτι δεν ειναι και κακο οποτε τι από εσενα να το πάρει κάποιος τι από το κατάστημα.

Φιλικα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ακριβα το δινεις!

Με καμια 80ρια ευρω καλα ειναι.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δυστυχώς ο Ελληνάρας, άπαξ και βγει λίγο έξω από την Ελλάδα, νομίζει ότι μετά γ....ει και δέρνει! Η βλαχιώτικη νοοτροπία δεν ξεχνιέται εύκολα...

Επισκέπτης
Το Σκρουτζ δινει το φθηνότερο 320 οποτε μηπως να ξανασκεφτόσουνα την τιμη ?
Γιατι θα αρχίσουν να μπαίνουν σε λίγο και να σου λένε "ρίξε το στα 200 και κατι γινεται" (ωπα ρε μαγκες)
Για σφραγισμενο κουτι δεν ειναι και κακο οποτε τι από εσενα να το πάρει κάποιος τι από το κατάστημα.

Φιλικα

οκ στο Πλαισο, Κωτσοβολο, Vodafone κλπ το βρισκεις 400 ευρω, στο Σκρουτζ οπως λες το βρισκεις 320 ευρω...εεε εγω το δινω 300 ευρω δεν συμφερει να το αγορασει καποιος απο μενα;;;

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
οκ στο Πλαισο, Κωτσοβολο, Vodafone κλπ το βρισκεις 400 ευρω, στο Σκρουτζ οπως λες το βρισκεις 320 ευρω...εεε εγω το δινω 300 ευρω δεν συμφερει να το αγορασει καποιος απο μενα;;;

Μα αυτό σου είπα κι εγω. Ειδικά αν βρείς κάποιον από την ίδια πολη, για να γλιτώσεις και τα μεταφορικά μια χαρα θα ερθει. Απλα σου είπα για το Σκρούτζ για να ξέρεις και τι παιζει γενικα.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εγγυηση εχει?ποτε ειναι αγορασμενο?Το σφραγισμενο κουτι ειναι οντως σφραγισμενο η το κλεισες με πατεντα(το χω δει κ αυτο  :2funny: )

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και πως θα το καταλάβεις αν το έκλεισε με πατέντα;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
και πως θα το καταλάβεις αν το έκλεισε με πατέντα;

φαινεται ρε συ

ενας ξυπνιος μου χε πει "το ανοιξα να δω τι εχει μεσα,δν το ακουμπησα καθολου"

τσαμπα ειχα απει να τον συναντησω  :tickedoff:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν φαίνεται οκ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η συσκευή αυτή είναι μοντέλο 2010

κοστίζει περίπου 350 τώρα καινούρια

με δεδομένη την παλαιότητα και την κάτω βόλτα της Blackberry,πιστεύω μια τιμή γύρω στα 170-80 θα ήταν πολύ καλά

έχουν και τραγική εμπορευσιμότητα τα Blackeberry,ένας φίλος μου παλιά ήθελε να δώσει ένα παρόμοιο και τρόμαξε να το δώσει....δεν το έπαιρνε κανείς,λόγω δύσχρηστου μενού

πάρτα και πες και ευχαριστώ

ερχονται χρόνια δύσκολα-Στέλιος Καζαντζίδης!!!!!

Επισκέπτης
Εγγυηση εχει?ποτε ειναι αγορασμενο?Το σφραγισμενο κουτι ειναι οντως σφραγισμενο η το κλεισες με πατεντα(το χω δει κ αυτο  :2funny: )

φιλε εμενα δωρο μου το εκαναν και ειναι του κουτιου σφραγισμενο.τωρα αν εχει εγγυηση μεσα δεν ξερω...παντως αποδειξη αγορας οπως καταλαβαινεις δεν εχω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom