stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα συναγωνιστες της τράπουλας.....Για μια ακόμη Τεταρτη η θρυλική ομάδα μας, κατέβηκε στον ποκερικό στίβο προκειμένου να διατηρησει τα σκήπτρα της υπεροχής της και να αγωνιστεί για το κάτι περισσότερο....
LOXXOS,JIM POKERSTARS και ADMIRAL ριχτυηκαν στη μαχη,υπό τη συνεχή υποστηριξη με μηνυματα και τφ του CAVO, που δεν μπορεσε να κατέβει μαζι μας...
Η κληρωση εφερε εμενα και τον JIM στο ιδιο τραπέζι ,όπου και παρέδωσε ο Jim μαθηματα ποκερικής τεχνης,καθως με raise,check-raise, just call,επιανε ολες τις μπλοφες που αφελώς σκεπτομενοι πηγαν να σκαρωσουν οι ασχετοι συμπαίκτες μας,αλλα κι επαιρνε και μεγαλα κολπα..Σε ενα τραπεζι σκετο calling station που μπαινανε ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ!!!!
Δυστυχώς εγω αν και ειχα καλά φυλλα ,δεν τα παντρευα και αφου εχασα ενα μεγαλο κολπο με Κ-3 και απλο call σε φλοπ Κ-3-4,raise 300 ο αντιπαλος, call εγω,turn 4, bet 700 ο αντιπαλος, call εγω,river 5,all in τα τελευταίς του τσιπ ο αντιπαλος,call εγω και μου δειχνει ενα γαμωτεσσαρι!
Στη συνεχεια μπηκα all in se flop 7-8-J, με 10-J, και μου κανει call ενας ασχετος με 7-2,κλασσικο 7 στο turn..Μου λεει "νομιζα οτι ηθελες να τα κλεψεις και μπηκα"!!!!Με blinds 75-150 και 2.300 πισω μου, σε bet στο φλοπ 500,κανει call o τυπος ,all in εγω αλλα 1800 τελευταίος,πασο ο αρχικος raiser και με callαρει αυτος με ...7-2 off(!!!)Για αν δειτε σε τι τραπεζι παιζαμε...
Τελος παντων κανω rebuy και add on μετα και μπαινουμε στην τελικη ευθεία με 15.000 μαρκες εγω, 15.000 ο JIM χωρις ενισχυση και 14.000 ο LOXXOS.Εκει ο JIM εκανε μια semi bluff οταν μπηκε all in 15.000 μαρκες με 3-6 σε board 3-2-6-5-A και ο αλλος εκανε call με 4-5 και τον πεταξε εξω....
Συνεχισαμε οι δυο μαςχωρις να πιανουμε σπουδαια φυλλα μεχρι που σερβιριστηκα J-J με 10.000 μαρκες και θεση ΒΒ.Blinds 400-800..Κανω raise στα 2.100 και ακουω 2 call...
Flop K-K-J (!!)
all in εγω ,call o ενας με K-4 και η παρτιδα σε μενα..
25.000 μαρκες πια...
Εχουμε μεινει 23 παικτες σε field 40,ερχονται σκουπιδια,αλλαζω τραπεζι,καθομαι με το LOXXOS διπλα διπλα,συγκινηση και πανηγυρια,αλλα το τραπεζι ξανασπαει γιατι ειχαμε πεσει στους 19 και ξαναχωριζουμε....
Εχω μεινει με 12.000 μαρκες και ερχεται η Φωτεινη εκ νεου dealer ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 2 ΜΑΥΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!Ειναι φοβερη συγκυρια,οσες φορες εχει ντιλαρει ,ΠΑΝΤΑ θα παρω σφαιρες,ασχετα να κερδισω η οχι...
Τελος παντων κανω all in ακουω 2 call και φυσικα επικρατουν οι Ασσοι.40.000 εκ νεου εγω..
Τα blind δολοφονικα, 4000-8000 ante 1000 ,εχω πεσει σε μαρκες και μπαινω all in με 10-J εναντι Α-4...10 στο river 35.000 παλι εγω.. Ερχεται το ΒΒ σε μενα και μου δινει 2-2...Mini raise o UTG στις 16.000, λεω κατι σε Q-9,K-10,A-9 κλπ θα παιζει,κανω call ,flop 7-4-J....Ευκαιρια να κλεψω λεω,ανακοινώνω all in,auto call ο διπλα με ...
7-7 (!!!)
Κι εκει τελείωσε το ταξιδι για μενα στην 11η θεση..
ΤΡΟΜΕΡH ΓΚΙΝΙΑ για τον LOXXOS στη συνεχεια, οταν με μαυρους J-J μπηκε all in 45.000 μαρκες εναντι Α-Κ off,flop
K-8-4 ΟΛΑ ΣΠΑΘΙΑ, αλλα κανενα γαμημενο μετα...Στη συνεχεια με τα ρεστα του 2000 μαρκες τριπλασιασε με J-5 μπαστουνια εναντι
Α-Κ κουπες και Α-J off σε board Q-6-7-3-5 με δυο κουπες κι επικρατει κι ανεβαινει παλιμεσα σε γενικό πανδαιμόνιο όπου τιλταρε και φωναζε "ΒΑΛΕΣ-5 ΤΑ NUTS ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ"!!! ,για να φαει το τρομερο bad beat οταν με 20.000 καπακι μπηκε all in με 7-8 σπαθια all in αντιπάλου κωλόγερου με k-Q καρα και στο φλοπ σκανε
7-8-9 ΚΑΡΑ (!!!!) turn ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΚΑΡΟ ,river off κι ετσι εφυγε ο ΗΡΩΙΚΟΣ BADΒEATαρισμένος ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ στη 10η θεση!!!!
Οση κι αν ειναι η πικρα μας, [size=20pt]ΣΑΛΠΙΖΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ... ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.....
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....[/size]
[size=40pt]GO-GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]
Kαλημέρα BOO POKER TEAM..
Τι διαστημικό τραπέζι ήταν αυτό ρε αρχηγέ? 7-2 Κ-4 κτλ?
Η ΝΑΣΑ έχει απλώσει τα πλωκάμια της παντού με τους αστροναύτες. :S
Τόσο κοντά στο final table που εκεί μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.
Το ξέρω καλά αυτό το συναίσθημα.
Τις 2 τελευταίες φορές(κ όχι μόνο) ήμουν το bouble-boy για το final table.
Πάμε δυνατά στο τελευταίο για το 1-2-3-4-5..