Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για το πμ...Admiral1966 εγω στην pokerstars sit'n go 7αρια και 15αρια των 45 και 180 αντιστοιχα, πιο πολλά live,όλο το Χειμωνα περυσι Λουτράκι και τωρα Βελγιο εδω..
Αρκετα κασαρίσματα, οχι τιποτα σπουδαίο, με κορυφαίο τα τρια χιλιάρικα εδω πριν απο ενα μηνα περίπου..Ζουμε για μια συμμετοχη σε ΕΡΤ!Καλώς ηρθες στην ομάδα!

Είστε δυνατή ομάδα! διάβασα αρκετά το θρεντ χθες τα ξημερώματα !!εγώ το μόνο αξιοπρεπές κασάρισμα εδώ και κανα χρόνο μια δεύτερη θέση σε ένα τουρ 1.1buy in 2.5k G !

Πάντα επιτυχίες εύχομαι!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη παρέα.

Ο Αντώνης βρίσκεται είδη στο "γήπεδο" του Λουτρακίου πανέτοιμος για μια ακόμη επιτυχία.

Ο Αρχηγός Λοξος θα πάει να τον βρεί αργότερα με το bus των 21:30 για εμψύχωση κτλ στο final table.

[size=20pt]GOOD LUCK ANTONIO!![/size]

[size=30pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπέρα στη παρέα.

Ο Αντώνης βρίσκεται είδη στο "γήπεδο" του Λουτρακίου πανέτοιμος για μια ακόμη επιτυχία.

Ο Αρχηγός Λοξος θα πάει να τον βρεί αργότερα με το bus των 21:30 για εμψύχωση κτλ στο final table.

[size=20pt]GOOD LUCK ANTONIO!![/size]

[size=30pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]
Ηδη φιλε οχι ειδη.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι γνωμη εχετε για το online ποκερ? Ειναι μηπως διαβλητα τα site τους? Δεν κρινεις τις αντιδρασεις του αντιπαλου και παιζεις στα τυφλα? Ειναι καλο επειδη κι αυτος δε μπορει να κρινει τις αντιδρασεις σου, οποτε καταληγεις να παιζεις αυστηρα με πιθανοτητες? Θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Τι γνωμη εχετε για το online ποκερ? Ειναι μηπως διαβλητα τα site τους? Δεν κρινεις τις αντιδρασεις του αντιπαλου και παιζεις στα τυφλα? Ειναι καλο επειδη κι αυτος δε μπορει να κρινει τις αντιδρασεις σου, οποτε καταληγεις να παιζεις αυστηρα με πιθανοτητες? Θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες.
αλλη καβλα το live το online ειναι απροσωπο αλλα πολλοι ειναι αστερια στο live ενω στο online πανε απατοι και το αντιθετο

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Update 1

Καπαρισμένο με 60 εγγραφές κ συνεχίζουν 57. Πληρωμές 8.

Μετά από 3 level έχουμε 3πλασιασμό του αρχικού στάκ(7500).

Περίπου 22000 τώρα ο Αντώνης κ σε 3 ακόμα level τελειώνουν τα rebuys-Addon

Από θέση μπατον κρατώντας 3-3 κ με αλλούς 3 μέσα σέταρε στο φλοπ, φουλιασε στο τερν κ αντε γεια.

[size=20pt]Keep going BOU POKER TEAM!![/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αυριο θα σχολιάσουμε και θα κάνουμε κουβέντα,τωρα εχουμε ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Update 1

Καπαρισμένο με 60 εγγραφές κ συνεχίζουν 57. Πληρωμές 8.

Μετά από 3 level έχουμε 3πλασιασμό του αρχικού στάκ(7500).

Περίπου 22000 τώρα ο Αντώνης κ σε 3 ακόμα level τελειώνουν τα rebuys-Addon

Από θέση μπατον κρατώντας 3-3 κ με αλλούς 3 μέσα σέταρε στο φλοπ, φουλιασε στο τερν κ αντε γεια.

[size=20pt]Keep going BOU POKER TEAM!![/size]
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!πες του αυτά που εγραψα!!Αν γυρισει πριν τα addon με 40-45.000 παει φουλ για FT!!Ερχονται ενισχύσεις από Αθηνα-LOXXOS!!!!
[size=20pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Update 2

3 χέρια έριξαν τον Αντώνη στις 9500 κ έκανε Add on. Τώρα 16000 περίπου.

Κόλλαρε 2 φορές σε All in αντιπάλων που είχαν 2000 κ 2500.

Τη μια φορά να κρατάει Α-Κ vs 2-J κ στο φλοπ να ανοίγουν 2 τζακς.

Την άλλη του έκανε κέντα.

Κ το τρίτο χέρι που πόνεσε, έχασε περίπου 6500 ήταν όταν σε κέντα του Αντώνη, φούλιασε ο άλλος στο ρίβερ.

ΤΠΤ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ!!

Υγ. Ο αρχηγός Loxos είναι καθ οδόν.

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Κασαρέτο Μάγκα! Με τις ευχές μου!  :rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Update 3(final)

Ένα χέρι καταστροφής για τον Αντώνη.

Set over set με τον Αντώνη να κρατάει 6-6 κ ο άλλος Α-Α κ στο ρίβερ ο άλλος να κάνει κ καρέ.

Μετά έμεινε με λίγες κ τα έσπρωξε με 6-10 κούπες σε μπορντ με 2 κούπες αλλα καρδιά δεν άνοιξε.

Δε πρζ πάμε παρακάτω.

Δε ξέρω αν θα παίξουν κας μαζί με το Loxxo.

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=Αυνάνας  link=topic=3496.msg5180811#msg5180811 date=1389819315]
Κασαρέτο Μάγκα! Με τις ευχές μου!  :rockon: :rockon: :rockon:
[/quote]

Καλωσόρισες φίλε. (Δεν βρήκα χρόνο νωρίτερα να το κάνω.)

Πάντα επιτυχίες να έχεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωρα να κουβεντιάσουμε τωρα...
Λοιπόν, για το online poker ειχα ,εχω και θα εχω επιφυλάξεις, όπως και για κάθε τι που δεν βλέπω τη "φυσική" του κίνηση..Προτιμώ τα live,πλην όμως λόγω των χρημάτων που πρέπει να διαθετεις, καταλήγουμε να παιζουμε τις καθημερινές στο internet.Πιστεύω πως τα μεγαλα site -pokerstars/fulltilt πχ -ειναι αξιόπιστα ως ενα σημείο, μια που παιζουν εκατομυρια παικτες και βγαζουν δις..Δεν εχει να κερδίσει κατι από μενα η stars, όταν πχ στο 180 με 8$ buy in με βγαλει εξω στο bubble..Αντιθετα,στους μεγαλους παικτες,υποψιάζομαι καποια ευνοια στα μεγαλα στακς -πχ moneymaker- η στην team pokerstars στα satelites του ΕΡΤ/PCA κλπ.Αλλα δεν μπορείς να το αποδείξεις.
Δεν εχεις δικιο φιλε που λες ότι δε γνωρίζεσαι με τον αλλον online..Υπαρχουν προγραμματα που σε αποκωδικοποιούν σε βαθος χρόνου και με τη χρηση τους ο αλλος σε γνωρίζει πιο καλά και από σενα!
Γενικά μου αρεσει το live, η ατμόσφαιρα και η αγωνία στο τραπέζι..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λοιπόν, για το online poker ειχα ,εχω και θα εχω επιφυλάξεις, όπως και για κάθε τι που δεν βλέπω τη "φυσική" του κίνηση..Προτιμώ τα live,πλην όμως λόγω των χρημάτων που πρέπει να διαθετεις, καταλήγουμε να παιζουμε τις καθημερινές στο internet.Πιστεύω πως τα μεγαλα site -pokerstars/fulltilt πχ -ειναι αξιόπιστα ως ενα σημείο, μια που παιζουν εκατομυρια παικτες και βγαζουν δις..Δεν εχει να κερδίσει κατι από μενα η stars, όταν πχ στο 180 με 8$ buy in με βγαλει εξω στο bubble..Αντιθετα,στους μεγαλους παικτες,υποψιάζομαι καποια ευνοια στα μεγαλα στακς -πχ moneymaker- η στην team pokerstars στα satelites του ΕΡΤ/PCA κλπ.Αλλα δεν μπορείς να το αποδείξεις.
Δεν εχεις δικιο φιλε που λες ότι δε γνωρίζεσαι με τον αλλον online..Υπαρχουν προγραμματα που σε αποκωδικοποιούν σε βαθος χρόνου και με τη χρηση τους ο αλλος σε γνωρίζει πιο καλά και από σενα!
Μαλιστα. Με τι blinds παιζετε online? Ειναι δυσκολα τα πραματα, ή βατά?

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ναύαρχε συμφωνώ σε όλα..  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom