μισω τις p.r.hristidi ξεχωρισες,συγχαρητηρια..
αν και εχω φαει...ψωμακι..
μισω τις p.r.hristidi ξεχωρισες,συγχαρητηρια..
αναγκαζομαι για αλλη μια φορα να γινω ''αιρετικος''και αντιπαθητικος....
αφηστε ρε ''ελληνες''τα σαλια και τις p.r.
δημοσιες σχεσεις =τσατσιλικι.....
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!
Ειναι αναγκη να γραψω ποιους παω και ποιους οχι;;;;;
για ποιο λογο ;;;;;;
για να γλυψω και να αρχισουμε ανταλλαγη σαλιων;;;;;
τι ειμαστε σαλιγκαρια;;;;;;;
αυτοι που ταιριαζω μαζι τους ξερουν καλα ποιοι ειναι οπως και αυτοι που γουσταρω να τους κρεμασω απο την γλωσσα.....
τα υπολοιπα ειναι Σ Α Λ Ι Α
το ονομα μου ειναι ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και οσο θα ζω θα ακουτε απο το στομα μου αυτα......
Τον λένε χρηστίδη και είναι καλά.....Με λένε Χρηστίδη και είμαι καλά....
μωρή παρτουζιάρα δε σου φτάνει το χούι μου;αρκετούς έως πολλούς/ες θα έλεγα.....για να μην γ΄ραφω κατεβατά...ξέρουν αυτοί.....ναναι καλά΄΄΄και πάντως όλοι εδω μέσα...
τον λένε χρηστίδη και....είναι καλά.............ΨΥΧΟΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......Τον λένε χρηστίδη και είναι καλά.....
κι αυτό από μένα το μαθε μωρή λούγκρα......οσο για σενα παλιοφιδο
αντι να προκαλεις σαλιοδιαγωνισμο με τα τσατσοθρεντ που ανοιγεις ανεβασε κανενα κομματακι σαν το χτεσινο (darling)να γουσταρουμε....
Αιντε....
φερτον εσυ και αμα δεν τον κανω εγω να σκισει τα διπλωματα και να τα φαει......τον λένε χρηστίδη και....είναι καλά.............ΨΥΧΟΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......
Ο...φέθρυς σου κάνει?......φερτον εσυ και αμα δεν τον κανω εγω να σκισει τα διπλωματα και να τα φαει......
να εισαι σιγουρος οτι καθολου δεν σε παρεξηγω και σωστα μιλησες...δεν το καταλαβες hristidi και θα στο εξηγησω,αυτα που γραφεις ,αυτα σκεφτομουν και γω οταν ειδα το thread και λεω δεν απαντω,αλληλογλειψιματα και ματαιοδοξιες,ωσπου ειδα την απαντηση του stratigou,μια λεξη ,συγκεκριμενα lalakukakis και καθαρισε,εδωσε ολο το νοημα του thread,δυο γλυκα λογια σ ενα ατομο που πιστευει ο καθενας μας οτι αξιζει να πεις,
εσυ τι εκανες?σε ποια παγιδα επεσες?μας εβρισες ολους και ξεχωρισες,και συ ματαιοδοξος λοιπον,καμια διαφορα απο τους αλλους και παρεπιμπτοντως αυτη η μαλακια να βριζει ο ενας τον αλλοδεν τη καταλαβαινω,στο bourdela πρεπει καποια στιγμη να συνιδητοποιησουμε οτι γραφουν αντρες και οχι παιδακια
ελπιζω να μην με παρεξηγησεις μονο
αυτος ειναι χειρωτερος απο μενα ρε...Ο...φέθρυς σου κάνει?......
palios γιατι τα βαζει μονος του με ολους
Γεια σου ρε Βικάρα ψυχάρα...!!!!