Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αναγκαζομαι για αλλη μια φορα να γινω ''αιρετικος''και αντιπαθητικος....
αφηστε ρε ''ελληνες''τα σαλια και τις p.r.
δημοσιες σχεσεις =τσατσιλικι.....
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!
Ειναι αναγκη να γραψω ποιους παω και ποιους οχι;;;;;
για ποιο λογο ;;;;;;
για να γλυψω και να αρχισουμε ανταλλαγη σαλιων;;;;;
τι ειμαστε σαλιγκαρια;;;;;;;
αυτοι που ταιριαζω μαζι τους ξερουν καλα ποιοι ειναι οπως και αυτοι που γουσταρω να τους κρεμασω απο την γλωσσα.....
τα υπολοιπα ειναι   Σ  Α  Λ  Ι  Α   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
το ονομα μου ειναι ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και οσο θα ζω θα ακουτε απο το στομα μου αυτα...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΖΗΛΙΑΑΑΑ!!

Αχαχαχααχχαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αρκετούς έως πολλούς/ες θα έλεγα.....για να μην γ΄ραφω κατεβατά...ξέρουν αυτοί.....ναναι καλά΄΄΄και πάντως όλοι εδω μέσα...ακόμα και αυτοί που αλληλοτσακονώμαστε.......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οσο για σενα παλιοφιδο  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
αντι να προκαλεις σαλιοδιαγωνισμο με τα τσατσοθρεντ που ανοιγεις ανεβασε κανενα κομματακι σαν το χτεσινο (darling)να γουσταρουμε....
Αιντε.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αρκετούς έως πολλούς/ες θα έλεγα.....για να μην γ΄ραφω κατεβατά...ξέρουν αυτοί.....ναναι καλά΄΄΄και πάντως όλοι εδω μέσα...
μωρή παρτουζιάρα δε σου φτάνει το χούι μου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσο για σενα παλιοφιδο  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
αντι να προκαλεις σαλιοδιαγωνισμο με τα τσατσοθρεντ που ανοιγεις ανεβασε κανενα κομματακι σαν το χτεσινο (darling)να γουσταρουμε....
Αιντε.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
κι αυτό από μένα το μαθε μωρή λούγκρα......
φακίρης έχω καταντήσει γαμώ την πουτάνα μου......

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν το καταλαβες hristidi και θα στο εξηγησω,αυτα που γραφεις ,αυτα σκεφτομουν και γω οταν ειδα το thread και λεω δεν απαντω,αλληλογλειψιματα και ματαιοδοξιες,ωσπου ειδα την απαντηση του stratigou,μια λεξη ,συγκεκριμενα lalakukakis και καθαρισε,εδωσε ολο το νοημα του thread,δυο γλυκα λογια σ ενα ατομο που πιστευει ο καθενας μας οτι αξιζει να πεις,
εσυ τι εκανες?σε ποια παγιδα επεσες?μας εβρισες ολους και ξεχωρισες,και συ ματαιοδοξος λοιπον,καμια διαφορα απο τους αλλους και παρεπιμπτοντως αυτη η μαλακια να βριζει ο ενας τον αλλον δεν τη καταλαβαινω,στο bourdela πρεπει καποια στιγμη να συνειδητοποιησουμε οτι γραφουν αντρες και οχι παιδακια
ελπιζω να μην με παρεξηγησεις μονο

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
inaccessible γιατι ετσι

siasia, rythm, erinal, katerina, rouli, princess, che_cosa, thaleia, whitey, fethry, aplow, gabadoo, lalakulakis,carlow, tsinouko, gobr, biker, pathos, doritis, anal hunter, vyzolagno, grazy, altec, talos, biker, antonino και αρκετους που σιγουρα ξεχασα γιατι περναμε σουπερ στο τσατ

the blade, skisti, salonika27 γιατι απλα τους γουσταρω

stranger γιατι μου χαρισε και σοκολατακια

palios γιατι τα βαζει μονος του με ολους

persona γιατι ειμαι ανωμαλη

danai γιατι ειναι ανωμαλη

maraouder, corfiot γιατι τους γνωρισα απο κοντα

duracell γιατι θα τον γνωρισω απο κοντα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν το καταλαβες hristidi και θα στο εξηγησω,αυτα που γραφεις ,αυτα σκεφτομουν και γω οταν ειδα το thread και λεω δεν απαντω,αλληλογλειψιματα και ματαιοδοξιες,ωσπου ειδα την απαντηση του stratigou,μια λεξη ,συγκεκριμενα lalakukakis και καθαρισε,εδωσε ολο το νοημα του thread,δυο γλυκα λογια σ ενα ατομο που πιστευει ο καθενας μας οτι αξιζει να πεις,
εσυ τι εκανες?σε ποια παγιδα επεσες?μας εβρισες ολους και ξεχωρισες,και συ ματαιοδοξος λοιπον,καμια διαφορα απο τους αλλους και παρεπιμπτοντως αυτη η μαλακια να βριζει ο ενας τον αλλοδεν τη καταλαβαινω,στο bourdela πρεπει καποια στιγμη να συνιδητοποιησουμε οτι γραφουν αντρες και οχι παιδακια
ελπιζω να μην με παρεξηγησεις μονο
να εισαι σιγουρος οτι καθολου δεν σε παρεξηγω και σωστα μιλησες...
οπως τα λες ειναι αλλα επειδη αυτα που λες ειναι εξαιρεση θα μου επιτρεψεις να καυτηριαζω τον κανονα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εισαι ωραιος και σ ευχαριστω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ξεχασα να αναφερω κατι..

Respect στον hristidi,που αντιδρα λες και τον εβαλαν με το ζορι να γραψει ποιους συμπαθει,και αρχιζει να σχολιαζει οσους εγραψαν οτι ειναι τσατσοι και γλυφτρονια,λες και θα κερδισω τιποτα αμα γραψω κατι για καποιους που ηθελα να γραψω..

Τραγικα τα πραματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom