Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ολους τους ξεχωριζω γιατι ξερουν πιο πολλα απο μενα,Πρεπει παντα να σεβεσε τους γνωστικους

φίλε βόθρε κάνεις μεγάλο λάθος...

είμαστε και σχεδόν συνάδελφοι (εσύ αδιάζεις βόθρους εγώ ξεβουλώνω αποχετεύσεις όταν δεν σπουδάζω)

έχεις το προτέρημα να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα σκατά μέσα και έξω από τους βόθρους.... είναι το παν........

άσε που έχεις και το όχημα που μεταφέρει πολιτικές υποσχέσεις

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αναγκαζομαι για αλλη μια φορα να γινω ''αιρετικος''και αντιπαθητικος....
αφηστε ρε ''ελληνες''τα σαλια και τις p.r.
δημοσιες σχεσεις =τσατσιλικι.....
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!
Ειναι αναγκη να γραψω ποιους παω και ποιους οχι;;;;;
για ποιο λογο ;;;;;;
για να γλυψω και να αρχισουμε ανταλλαγη σαλιων;;;;;
τι ειμαστε σαλιγκαρια;;;;;;;
αυτοι που ταιριαζω μαζι τους ξερουν καλα ποιοι ειναι οπως και αυτοι που γουσταρω να τους κρεμασω απο την γλωσσα.....
τα υπολοιπα ειναι   Σ  Α  Λ  Ι  Α   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
το ονομα μου ειναι ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και οσο θα ζω θα ακουτε απο το στομα μου αυτα...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δηλαδή το να δηλώσεις κάποια συμπάθεια προς κάποιο πρόσωπο αποσκοπεί σε κάτι?
Σε ποια ΣΑΛΙΑ και ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ αναφέρεσαι δεν μπορώ να καταλάβω.
Μήπως αποσκοπεί σε διορισμό σε Δημόσιο ή δανεικά.
Να σου θυμήσω ότι βρίσκεσαι σε ένα σαιτ που συνεπάγεται μια εικονική πραγματικότητα και
τα περισσότερα μέλη δεν γνωρίζονται μεταξύ τους πλην μερικών εξαιρέσεων ώστε να σε κρίνουν ποιος είσαι στην
πραγματική σου ζωή.Και μην ξεχνάς ότι μερικοί μπαίνουν εδώ για πλάκα και κάνουν χαβαλέ για να περνάει η ώρα
και όχι να κάνουν σοβαρές συζητήσεις σε ένα φορουμ που και από το τίτλο του σε προτρέπει σε κάτι τέτοιο,
διαφορετικά υπάρχουν αρκετά σαιτς ώστε να μιλήσεις για σοβαρά θέματα δίχως να πετάει ο καθένας άσχετα σχόλια
off topic προσβάλοντας πολλές φορές.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ένα από τα πιο ευφυή και ενδιαφέροντα μέλη μας είναι ο Enforcer.
Keep walking Enforcer. Το ύφος σου και οι θέσεις σου αρέσουν ιδιαίτερα.  :rockon:
...........
enforcer (καλό μυαλό)
...........
βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες και γλυψίματα. δείχτε μου ρε μόρτες μια σωστά τεκμηριωμένη άποψή του κι εγώ θα κάνω για σας πριβέ πάρτι στο καλύτερο στριπομάγαζο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδή το να δηλώσεις κάποια συμπάθεια προς κάποιο πρόσωπο αποσκοπεί σε κάτι?
Σε ποια ΣΑΛΙΑ και ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ αναφέρεσαι δεν μπορώ να καταλάβω.
Μήπως αποσκοπεί σε διορισμό σε Δημόσιο ή δανεικά.
Να σου θυμήσω ότι βρίσκεσαι σε ένα σαιτ που συνεπάγεται μια εικονική πραγματικότητα και
τα περισσότερα μέλη δεν γνωρίζονται μεταξύ τους πλην μερικών εξαιρέσεων ώστε να σε κρίνουν ποιος είσαι στην
πραγματική σου ζωή.Και μην ξεχνάς ότι μερικοί μπαίνουν εδώ για πλάκα και κάνουν χαβαλέ για να περνάει η ώρα
και όχι να κάνουν σοβαρές συζητήσεις σε ένα φορουμ που και από το τίτλο του σε προτρέπει σε κάτι τέτοιο,
διαφορετικά υπάρχουν αρκετά σαιτς ώστε να μιλήσεις για σοβαρά θέματα δίχως να πετάει ο καθένας άσχετα σχόλια
off topic προσβάλλωντας πολλές φορές.

Είναι ο χρηστίδης και είναι καλά........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Είναι ο χρηστίδης και είναι καλά........
ρε πουστη μου εγω δεν ειμαι σιγουρα καλα και το ξερω....
απορω ομως πως ειναι δυνατον να ειναι τοσοι πολλοι χειροτερα απο μενα;;;; :think: :think: :think: :think:
ειναι δυνατον;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε πουστη μου εγω δεν ειμαι σιγουρα καλα και το ξερω....
απορω ομως πως ειναι δυνατον να ειναι τοσοι πολλοι χειροτερα απο μενα;;;; :think: :think: :think: :think:
ειναι δυνατον;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γράψε ρε παιδί μου κι εσύ οτι συμπαθείς μόνο τον Σωκράτη Κόκκαλη να τελειώνουμε.
Μην το βυζαντινολογούμε άλλο.      :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μιας και τα γράφεις ωραία, πρόσεχε πότε η μετοχή γράφεται με ''ω'' και πότε με ''ο''.
αμήν

Ευχαριστώ για την επισήμανση θα χρησιμοποιώ το πρόγραμμα αφού αυτό είναι το προβλημά σου. :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος