Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε bakalhs γιατι απο την γραφη σου εχω την εντυπωση οτι σε ξερω απο παλια εχουμε συναντηθει σε συνδιαλεξεις με τον ρενο αποστολιδη,μηπως σε λενε παναγιωτη?ασε που νομιζω οτι διαβαζεις πολυ ροιδη,και αρεσκεσε σε ποιητικες βραδιες,και αν εχω πεσει εξω χαλαλι σου με κανεις και νοσταλγω κατι απο την νιοτη μου ταξιδευοντας διαβαζοντας απειρα κειμενα απλης καθαρευουσας

Επισκέπτης
Κυττᾶξτε... ὁ Ροΐδης καλὸς, ἀλλὰ ὑπάρχουσι καὶ καλύτεροι. Δοκιμάσατε π.χ. Κονδυλάκην, Καλλιγὰν καὶ βεβαίως τὸν ἀξεπέραστον Παπαδιαμάντην.

Εἴπαμε, μεγᾶλος εἰς ἠλικίαν ἀλλὰ ὄχι καὶ κλάσεως ...Ρένου Ἀποστολίδη

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κι εμένα μου αρεσει ο μπακάλης, μου έχει μάθει πολλές λέξεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κυττᾶξτε... ὁ Ροΐδης καλὸς, ἀλλὰ ὑπάρχουσι καὶ καλύτεροι. Δοκιμάσατε π.χ. Κονδυλάκην, Καλλιγὰν καὶ βεβαίως τὸν ἀξεπέραστον Παπαδιαμάντην.

Εἴπαμε, μεγᾶλος εἰς ἠλικίαν ἀλλὰ ὄχι καὶ κλάσεως ...Ρένου Ἀποστολίδη
δεν εννοουσα οτι ειμαστε συνομιλικοι του ρενου αλλωστε αυτος εχει απεβιωσει πλεον,αλλα θα επιμεινω οτι κατι μου βγαζεις και το ενστικτο μου με οδηγει,διαβασα σε παλαιοτερη κριτικη σου για τα περιβοητα γυαλια σου,και κατι με κανει να πιστευω οτι συγκλινουν στο ατομο που νομιζω συμπαθησα πολυ,και θετω δευτερη ερωτηση εχουμε συμμετασχει σε σεμιναρια δημοσιογραφιας κυριε bakalh

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και ο gl η γριουλα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και ο σκοτεινο-φωτεινος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ακυρο πανηγυρικοκοκο

Επισκέπτης
δεν εννοουσα οτι ειμαστε συνομιλικοι του ρενου αλλωστε αυτος εχει απεβιωσει πλεον,αλλα θα επιμεινω οτι κατι μου βγαζεις και το ενστικτο μου με οδηγει,διαβασα σε παλαιοτερη κριτικη σου για τα περιβοητα γυαλια σου,και κατι με κανει να πιστευω οτι συγκλινουν στο ατομο που νομιζω συμπαθησα πολυ,και θετω δευτερη ερωτηση εχουμε συμμετασχει σε σεμιναρια δημοσιογραφιας κυριε bakalh

Ὄχι, ὄχι ἐγὼ παντοπώλης εἶμαι - καίτοι διοπτροφόρος

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Εχω μια εργασία να γράψω για τον Καλλιγά. :rockon:
Να ελπίζω σε ιδιαίτερα ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξεχωρίζω όσους είναι ηπιων τόνων άσχετα έάν έχουν ακραίες αντιλήψεις κατά τήν γνώμη μου σέ μερικά θέματα,γενικά αυτούς πού δέν βρίζουν καί δέν ειρωνεύοντε,διότι εδώ πού τά λέμε μέ τίς βωμολοχίες καί τίς βρισιές πού ακούγοντε εδώ μέσα  μάλλον κινδυνεύει τό σαιτ.. παρά γιά τίς κατηγοριες πού αποδίδουν στόν φίλο αλεξ..
δέν θεωρώ τόν εαυτό μου παράδειγμα πρός μίμηση..αλλά άς προσπαθήσουμε όλοι νά βελτιώσουμε τήν συμπεριφορά μας καί άς γίνουμε καλύτεροι συζητητές μέ τό νέο έτος πού τά προβλήματα τής ελλάδας οξύνοντε καί θά γίνουν αντιπαραθέσεις απόψεων...
άς αφήσουμε καμμιά βρισιά καί καμμιά ειρωνεία μόνο στά οπαδικά..
επίσης λίγο προσοχή σέ αυτά πού γράφουμε διότι μάς διαβάζουν καί μικρά παιδιά..

σκάσε ρε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Βεβαίως. Ἁλλὰ εἶναι δύσκολος συγγραφεύς.
σε ξεχωριζω αν και ειμαι βορειος ....και συ βλεπω εχεις την σημαια του νοτου με τις οποιες ιδεολογικες προεκτασεις εχει....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ξέχασα να γράψω ότι εγώ ξεχωρίζω, κυρίως όλα τα κοντοπούτανα.

Επισκέπτης
Σύγκριση με τον Καρκαβίτσα έχω να κάνω.

Ἔε αὐτὸ πιὰ κι ἄν εἶναι ἐνδιαφέρον!

Ἐν πάσει περιπτώσει ἀποχωρῶ διότι σήμερα ἐπεδόθην εἰς μικρολογίας ὑπὲρ τὸ δέον καὶ αὔριον πρέπει νὰ κατέλθω εἰς τὸν στῖβον τῆς πορνοενημερώσεως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom