ρε bakalhs γιατι απο την γραφη σου εχω την εντυπωση οτι σε ξερω απο παλια εχουμε συναντηθει σε συνδιαλεξεις με τον ρενο αποστολιδη,μηπως σε λενε παναγιωτη?ασε που νομιζω οτι διαβαζεις πολυ ροιδη,και αρεσκεσε σε ποιητικες βραδιες,και αν εχω πεσει εξω χαλαλι σου με κανεις και νοσταλγω κατι απο την νιοτη μου ταξιδευοντας διαβαζοντας απειρα κειμενα απλης καθαρευουσας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 840
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Κυττᾶξτε... ὁ Ροΐδης καλὸς, ἀλλὰ ὑπάρχουσι καὶ καλύτεροι. Δοκιμάσατε π.χ. Κονδυλάκην, Καλλιγὰν καὶ βεβαίως τὸν ἀξεπέραστον Παπαδιαμάντην.
Εἴπαμε, μεγᾶλος εἰς ἠλικίαν ἀλλὰ ὄχι καὶ κλάσεως ...Ρένου Ἀποστολίδη
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
κι εμένα μου αρεσει ο μπακάλης, μου έχει μάθει πολλές λέξεις
εμένα με ξεχωρίζεις???
δεν εννοουσα οτι ειμαστε συνομιλικοι του ρενου αλλωστε αυτος εχει απεβιωσει πλεον,αλλα θα επιμεινω οτι κατι μου βγαζεις και το ενστικτο μου με οδηγει,διαβασα σε παλαιοτερη κριτικη σου για τα περιβοητα γυαλια σου,και κατι με κανει να πιστευω οτι συγκλινουν στο ατομο που νομιζω συμπαθησα πολυ,και θετω δευτερη ερωτηση εχουμε συμμετασχει σε σεμιναρια δημοσιογραφιας κυριε bakalhΚυττᾶξτε... ὁ Ροΐδης καλὸς, ἀλλὰ ὑπάρχουσι καὶ καλύτεροι. Δοκιμάσατε π.χ. Κονδυλάκην, Καλλιγὰν καὶ βεβαίως τὸν ἀξεπέραστον Παπαδιαμάντην.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και του παπαδιαμαντη δεν νομιζω επισης....να ειστε....δεν εννοουσα οτι ειμαστε συνομιλικοι του ρενου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ουστ μαρη....τραβα στο θρεντ του βαζελου....και ο gl η γριουλα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσενα ξεχωριζωκαι ο σκοτεινο-φωτεινος
και ο gl η γριουλα
Επισκέπτης
δεν εννοουσα οτι ειμαστε συνομιλικοι του ρενου αλλωστε αυτος εχει απεβιωσει πλεον,αλλα θα επιμεινω οτι κατι μου βγαζεις και το ενστικτο μου με οδηγει,διαβασα σε παλαιοτερη κριτικη σου για τα περιβοητα γυαλια σου,και κατι με κανει να πιστευω οτι συγκλινουν στο ατομο που νομιζω συμπαθησα πολυ,και θετω δευτερη ερωτηση εχουμε συμμετασχει σε σεμιναρια δημοσιογραφιας κυριε bakalh
Ὄχι, ὄχι ἐγὼ παντοπώλης εἶμαι - καίτοι διοπτροφόρος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Κυττᾶξτε... ὁ Ροΐδης καλὸς, ἀλλὰ ὑπάρχουσι καὶ καλύτεροι. Δοκιμάσατε π.χ. Κονδυλάκην, Καλλιγὰν καὶ βεβαίως τὸν ἀξεπέραστον Παπαδιαμάντην.
Εχω μια εργασία να γράψω για τον Καλλιγά.
Να ελπίζω σε ιδιαίτερα ?
Επισκέπτης
Εχω μια εργασία να γράψω για τον Καλλιγά.
Να ελπίζω σε ιδιαίτερα ?
Βεβαίως. Ἁλλὰ εἶναι δύσκολος συγγραφεύς.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Βεβαίως. Ἁλλὰ εἶναι δύσκολος συγγραφεύς.
Σύγκριση με τον Καρκαβίτσα έχω να κάνω.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ξεχωρίζω όσους είναι ηπιων τόνων άσχετα έάν έχουν ακραίες αντιλήψεις κατά τήν γνώμη μου σέ μερικά θέματα,γενικά αυτούς πού δέν βρίζουν καί δέν ειρωνεύοντε,διότι εδώ πού τά λέμε μέ τίς βωμολοχίες καί τίς βρισιές πού ακούγοντε εδώ μέσα μάλλον κινδυνεύει τό σαιτ.. παρά γιά τίς κατηγοριες πού αποδίδουν στόν φίλο αλεξ..
δέν θεωρώ τόν εαυτό μου παράδειγμα πρός μίμηση..αλλά άς προσπαθήσουμε όλοι νά βελτιώσουμε τήν συμπεριφορά μας καί άς γίνουμε καλύτεροι συζητητές μέ τό νέο έτος πού τά προβλήματα τής ελλάδας οξύνοντε καί θά γίνουν αντιπαραθέσεις απόψεων...
άς αφήσουμε καμμιά βρισιά καί καμμιά ειρωνεία μόνο στά οπαδικά..
επίσης λίγο προσοχή σέ αυτά πού γράφουμε διότι μάς διαβάζουν καί μικρά παιδιά..
σκάσε ρε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σε ξεχωριζω αν και ειμαι βορειος ....και συ βλεπω εχεις την σημαια του νοτου με τις οποιες ιδεολογικες προεκτασεις εχει....Βεβαίως. Ἁλλὰ εἶναι δύσκολος συγγραφεύς.
Επισκέπτης
Σύγκριση με τον Καρκαβίτσα έχω να κάνω.
Ἔε αὐτὸ πιὰ κι ἄν εἶναι ἐνδιαφέρον!
Ἐν πάσει περιπτώσει ἀποχωρῶ διότι σήμερα ἐπεδόθην εἰς μικρολογίας ὑπὲρ τὸ δέον καὶ αὔριον πρέπει νὰ κατέλθω εἰς τὸν στῖβον τῆς πορνοενημερώσεως
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K