Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΛΟΥΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε εισαι χθες αργα στον υπνο μου....
εισαι το αγαπημενο μου μελος
τελικα..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
τελικα..
:2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
bodos the panther...
zero tolerance all time classic
pathos gia ta temachia τι να πει κανεις
γαμαικανος ο μαλακας του 2010 me ISO 9001 πιστοποιημενος μαλακας

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τελικα..
τι μα;λακας

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τον GIANEVAN γιατί (αν και παντρεμμένος, όπως κάποτε εξομολογήθηκε) έχει γκόμενα, γαμάει πολύ, γράφει κριτικές, είναι αναλυτικές και τεκμηριωμένες, παρά ταύτα δεν είναι νεαρός, δεν είναι αργόσχολος, αλλά εργάζεται και γενικά είναι ότι δεν κατάφερα ή δεν τόλμησα να γίνω εγώ (πλην των δύο τελευταίων).

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ξεχωρίζω όσους είναι ηπιων τόνων άσχετα έάν έχουν ακραίες αντιλήψεις κατά τήν γνώμη μου σέ μερικά θέματα,γενικά αυτούς πού δέν βρίζουν καί δέν ειρωνεύοντε,διότι εδώ πού τά λέμε μέ τίς βωμολοχίες καί τίς βρισιές πού ακούγοντε εδώ μέσα  μάλλον κινδυνεύει τό σαιτ.. παρά γιά τίς κατηγοριες πού αποδίδουν στόν φίλο αλεξ..
δέν θεωρώ τόν εαυτό μου παράδειγμα πρός μίμηση..αλλά άς προσπαθήσουμε όλοι νά βελτιώσουμε τήν συμπεριφορά μας καί άς γίνουμε καλύτεροι συζητητές μέ τό νέο έτος πού τά προβλήματα τής ελλάδας οξύνοντε καί θά γίνουν αντιπαραθέσεις απόψεων...
άς αφήσουμε καμμιά βρισιά καί καμμιά ειρωνεία μόνο στά οπαδικά..
επίσης λίγο προσοχή σέ αυτά πού γράφουμε διότι μάς διαβάζουν καί μικρά παιδιά..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ξεχωρίζω όσους είναι ηπιων τόνων άσχετα έάν έχουν ακραίες αντιλήψεις κατά τήν γνώμη μου σέ μερικά θέματα,γενικά αυτούς πού δέν βρίζουν καί δέν ειρωνεύοντε,διότι εδώ πού τά λέμε μέ τίς βωμολοχίες καί τίς βρισιές πού ακούγοντε εδώ μέσα  μάλλον κινδυνεύει τό σαιτ.. παρά γιά τίς κατηγοριες πού αποδίδουν στόν φίλο αλεξ..
δέν θεωρώ τόν εαυτό μου παράδειγμα πρός μίμηση..αλλά άς προσπαθήσουμε όλοι νά βελτιώσουμε τήν συμπεριφορά μας καί άς γίνουμε καλύτεροι συζητητές μέ τό νέο έτος πού τά προβλήματα τής ελλάδας οξύνοντε καί θά γίνουν αντιπαραθέσεις απόψεων...
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αλεξ ποιος ειναι; :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
άσε που είναι άκυρη η αναφορά σ'αυτόν, ποτέ κανείς δεν είπε ότι θέτει σε κίνδυνο το σάιτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω  εσενα ξεχωριζω εδω μεσα για το ηθος σου :rockon:

και την κωλαρα που φαινεται απο μακρια.... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom