gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θυμιζει και θειτσα που λεμε....
θυμιζει και θειτσα που λεμε....
Ο κυπριος ο Ηλιαδης παντρευτηκε την Αλικη μετα το 1975, που πηρε διαζυγιο με τον Παπαμιχαηλ.ναι ρε παιδι μου ....απλα ο τυπος ειχε λαθος ταιμινγκ λεμε......και ο αλλος ο κυπριος ειχε παντρευετει την αλικη.....την ηξερε κανενας τοτε;
και σε ξαναρωταω.εχεις γνωσεις θεατρολογιας κ φιλοσοφικης?
σωστος.....αρα μονο ο ζαχος ειναι μαλαξ.....Ο κυπριος ο Ηλιαδης παντρευτηκε την Αλικη μετα το 1975, που πηρε διαζυγιο με τον Παπαμιχαηλ.
Ελεος.
Οταν δεν ξερουμε κατι, δεν ειναι αναγκη να μιλαμε γι αυτο.
σωστος.....αρα μονο ο ζαχος ειναι μαλαξ.....
σορι κυρ ηλιαδη
ρε Λουκ ειδες τι εκανες? >
Υπαρχει αντιλογος ομως. Ο Ηλιαδης παντρευτηκε την Αλικη στα 45 της και σε δευτερο γαμο.σωστος.....αρα μονο ο ζαχος ειναι μαλαξ.....
σορι κυρ ηλιαδη
αντε να βγαλεις αρχιδια εσυ και μετα πεταγεσαι.σκασε και ξεστραβωσου
αντε να βγαλεις αρχιδια εσυ και μετα πεταγεσαι.
αντε να βγαλεις αρχιδια εσυ και μετα πεταγεσαι.
Λιγοτερο μπλα μπλα.δεν εχω διαβασει το κομικ αλλα η ταινια παραμενει λατρεμενη μου.τι εννοειτε πιο στεγνη? :-
Μηπως τα εχει δει και καμια αλλη ρε;τα εχω βγαλει αλλα εσυ δεν προκειται να τα δεις ποτε
το κακο για σενα ειναι οτι δεν τα βλεπει και κανενας αλλος.τα εχω βγαλει αλλα εσυ δεν προκειται να τα δεις ποτε
Να κατσεις στην ουρα,ολο τα γυναικεια μελη του μπου παρακαλανε τον μπολτ για ενα ραντεβου,δεν θα τους βγεις εσυ στην στροφη.το κακο για σενα ειναι οτι δεν τα βλεπει και κανενας αλλος.
κατσε στη γωνια σου τωρα και μην ασχολεισαι μαζι μου.σου ειπα ή θα ερθεις να μου τα πεις καταμουτρα αυτα ή σταματα γιατι ενοχλουμε τους αλλους.
Τύπε, όπως το δει κανείς.
Άλλοι θα προτιμούσαν μια Λαμποργκίνι πρώτο χέρι και τελευταίο μοντέλο, και άλλοι ατρακάριστη και μοντέλο περασμένης δεκαετίας.
σωστο κι αυτο.Να κατσεις στην ουρα,ολο τα γυναικεια μελη του μπου παρακαλανε τον μπολτ για ενα ραντεβου,δεν θα τους βγεις εσυ στην στροφη.