Νέα

Ποιός θα ήθελες να είσαι αν δεν εισαι αυτος που εισαι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι ρε παιδι μου ....απλα ο τυπος ειχε λαθος ταιμινγκ λεμε......και ο αλλος ο κυπριος ειχε παντρευετει την αλικη.....την ηξερε κανενας τοτε;
Ο κυπριος ο Ηλιαδης παντρευτηκε την Αλικη μετα το 1975, που πηρε διαζυγιο με τον Παπαμιχαηλ.
Ελεος.
Οταν δεν ξερουμε κατι, δεν ειναι αναγκη να μιλαμε γι αυτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
: την ουσία των επιστημονικών δηλώσεων και σκέψεων, τον τρόπο με τον οποίο παράγονται, πως η επιστήμη εξηγεί, προβλέπει και, δια μέσου της τεχνολογίας, χαλιναγωγεί την φύση· τα μέσα για την αξιολόγηση της αξιοπιστίας των πληροφοριών, τη δημιουργία και χρήση της επιστημονικής μεθόδου, τις μορφές σκέψης που χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή συμπερασμάτων

Η εξαγωγη συμπερασματων βγαινει απο λογικες προτασεις... και οι λογικες προτασεις παιζουν και στην αλγεβρα ΜΠουλ που παιζει στα μαθηματικα / στην πληροφορικη / στα κυκλωματα κτλπ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο κυπριος ο Ηλιαδης παντρευτηκε την Αλικη μετα το 1975, που πηρε διαζυγιο με τον Παπαμιχαηλ.
Ελεος.
Οταν δεν ξερουμε κατι, δεν ειναι αναγκη να μιλαμε γι αυτο.
σωστος.....αρα μονο ο ζαχος ειναι μαλαξ..... :grin:

σορι κυρ ηλιαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο μαθηματικός Τζορτζ Μπουλ (George Boole, 1815-1864) παρουσίασε το 1847 μια άλγεβρα με μεταβλητές δύο τιμών (που καλούνται "λογικές μεταβλητές"). Ουσιαστικά παρουσίασε με τα μαθηματικά της εποχής του την Αριστοτέλεια λογική του είναι ή δεν είναι. Σήμερα η άλγεβρα αυτή ονομάζεται άλγεβρα Μπουλ, ή δυαδική άλγεβρα, ή διακοπτική άλγεβρα

κοιτα δηλαδη πως ξεκινησαμε απο την φιλοσοφικη που λες... φτασαμε στις προτασεις.... απο εκει στα μαθηματικα... και την αλγεβρα Boole ΚΑΙ ΤΕΛος στον ΑΡιστοτελη και την λογικη του  :cheesy:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
σορι κυρ ηλιαδη

Τύπε, όπως το δει κανείς.

Άλλοι θα προτιμούσαν μια Λαμποργκίνι πρώτο χέρι και τελευταίο μοντέλο, και άλλοι ατρακάριστη και μοντέλο περασμένης δεκαετίας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

σορι κυρ ηλιαδη
Υπαρχει αντιλογος ομως. Ο Ηλιαδης παντρευτηκε την Αλικη στα 45 της και σε δευτερο γαμο.
Ο Ζαχος την ΘΕΑ Καρεζη στα 30 της και σε πρωτο.

Επισκέπτης
τα εχω βγαλει αλλα εσυ δεν προκειται να τα δεις ποτε  :birdman:
το κακο για σενα ειναι οτι δεν τα βλεπει και κανενας αλλος.

κατσε στη γωνια σου τωρα και μην ασχολεισαι μαζι μου.σου ειπα ή θα ερθεις να μου τα πεις καταμουτρα αυτα ή σταματα γιατι ενοχλουμε τους αλλους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο μεταξυ που εισαι λουκ σε αυτο που εχει η wikipedia και θεωρειται του τομεα σου  

βρηκα και αυτο εδω

Μια λύση σ' αυτό το πρόβλημα είναι να βασιστούμε στην έννοια της επαγωγής. Η επαγωγική εξαγωγή συμπερασμάτων βασίζεται στον ισχυρισμό ότι αν μια κατάσταση ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις που έχουμε παρατηρήσει, τότε η κατάσταση θα ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

το οποιο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο... ακριβως ομως με το θεωρημα της μαθηματικης επαγωγης στην θεωρια αριθμων...

ιδου
:grin:

επομενως οι θετικες σχετιζονται σε αρκετα πραγματα με τις θεωρητικες.  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το κακο για σενα ειναι οτι δεν τα βλεπει και κανενας αλλος.

κατσε στη γωνια σου τωρα και μην ασχολεισαι μαζι μου.σου ειπα ή θα ερθεις να μου τα πεις καταμουτρα αυτα ή σταματα γιατι ενοχλουμε τους αλλους.
Να κατσεις στην ουρα,ολο τα γυναικεια μελη του μπου παρακαλανε τον μπολτ για ενα ραντεβου,δεν θα τους βγεις εσυ στην στροφη.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τύπε, όπως το δει κανείς.

Άλλοι θα προτιμούσαν μια Λαμποργκίνι πρώτο χέρι και τελευταίο μοντέλο, και άλλοι ατρακάριστη και μοντέλο περασμένης δεκαετίας.

Εάν δεν υπήρχαν αυτοί που γουστάρουν το τελευταίο μοντέλο, θα ζούσαμε ακόμη στα δέντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom