Νέα

Ποιός θα ήθελες να είσαι αν δεν εισαι αυτος που εισαι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
νς: τι να διαβασω ρε βλακα?!γουικιπιντια?????????χεσε με...
γ γελια.
οταν ξερω εγω οτι δεν εχω γνωσεις σε κατι το λεω.δε ψαχνω στο γκουγκλ...
ασε να μιλησω με καναν που ξερει γ να παρω κατι απο τον διαλογο.

Επισκέπτης
γτ εξευτελιστικο?ο τυπος σπερνει...απ τα κορυφαια ατομα εδω μεσα ειναι :2on1:

εσυ παλι εισαι για λυπηση και πας απ το κακο στο χειροτερο :birdman:

Ε όχι ρε λαστ και κορυφαίος ο μπολτ....για όνομα....είχατε αρπαχτεί κιόλας θυμάμαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για να καταλαβεις το μεγεθος του προβληματος σου συμπαθεις τον γλ :2funny:
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νς: τι να διαβασω ρε βλακα?!γουικιπιντια?????????χεσε με...
γ γελια.
οταν ξερω εγω οτι δεν εχω γνωσεις σε κατι το λεω.δε ψαχνω στο γκουγκλ...
ασε να μιλησω με καναν που "ξερει" γ να παρω κατι απο τον διαλογο.

τυπισσα εκει ειναι το προβλημα σου οτι
ως τωρα ειχες μιλησει με ατομα που "ξερανε"

Π.Σ Εδω εκανες λαθος ρε συ αυτο που σπουδαζεις... ουτε τι σπουδαζεις δεν ξερεις... φιλοσοφικη επιστημη λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οποτε διαβασε αρχικα την wikipedia και βλεπουμε δεν μπορω να δωσω κατι παραπανω αφενος γιατι αυτα δεν τα δινεις ετοιμα σαν μασημενες τροφες και αφετερου και να στα δωσω δεν εχεις το υποβαθρο να τα διαβασεις , αλλα τι σου λεω τωρα αμετανοητη τελειως. Αραξε. Ειπα να σε σωσω - δεν σωζεσαι - δεν το ξανακανω  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τυπισσα εκει ειναι το προβλημα σου οτι
ως τωρα ειχες μιλησει με ατομα που "ξερανε"

Π.Σ Εδω εκανες λαθος ρε συ αυτο που σπουδαζεις... ουτε τι σπουδαζεις δεν ξερεις... φιλοσοφικη επιστημη λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οποτε διαβασε αρχικα την wikipedia και βλεπουμε δεν μπορω να δωσω κατι παραπανω αφενος γιατι αυτα δεν τα δινεις ετοιμα σαν μασημενες τροφες και αφετερου και να στα δωσω δεν εχεις το υποβαθρο να τα διαβασεις , αλλα τι σου λεω τωρα αμετανοητη τελειως. Αραξε. Ειπα να σε σωσω - δεν σωζεσαι - δεν το ξανακανω  :grin:
βρες μου αυτο το ποστ μου ρε καημενο.

Επισκέπτης
ειναι καλος :rockon:τον εχεις παρεξηγησει πιστευω :think:

Κατ'αρχήν αλλάζει γνώμη κάθε μία ώρα,που λέει ο λόγος...και δε μ'αρέσει κάτι τέτοιο....και κατά δεύτερον μου φαίνεται ότι ο τύπος τείνει να είναι φαλλοκράτης.....τους οποίους σιχαίνομαι ως το κόκαλο........καλύτερα να υπήρχαν 100 έμποροι ναρκωτικών παρά 1 φαλλοκράτης :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατ'αρχήν αλλάζει γνώμη κάθε μία ώρα,που λέει ο λόγος...και δε μ'αρέσει κάτι τέτοιο....και κατά δεύτερον μου φαίνεται ότι ο τύπος τείνει να είναι φαλλοκράτης.....τους οποίους σιχαίνομαι ως το κόκαλο........καλύτερα να υπήρχαν 100 έμποροι ναρκωτικών παρά 1 φαλλοκράτης :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ενω εσυ τυπε εισαι τερας σταθεροτητας.
ΕΙπες θα φυγεις στα 123456789 φτου και βγαινω ποστ
και ακομη εδω εισαι.

Επισκέπτης
ενω εσυ τυπε εισαι τερας σταθεροτητας.
ΕΙπες θα φυγεις στα 123456789 φτου και βγαινω ποστ
και ακομη εδω εισαι.

Ρε μαλέα,διάλειμμα είπα ότι θα κάνω.......και πάλι όπως σου'πα αν όντως έφευγα πραγματικά δε θα το δήλωνα......τα ίδια μυαλά με τον Απόλυτο κουμαντάρεις και συ μου φαίνεται :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε μαλέα,διάλειμμα είπα ότι θα κάνω.......και πάλι όπως σου'πα αν όντως έφευγα πραγματικά δε θα το δήλωνα......τα ίδια μυαλά με τον Απόλυτο κουμαντάρεις και συ μου φαίνεται :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:o :o :o :o :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε εκτος απο εμενα και τον απολυτο θα σε εκραζε
και ο ακορεστος αλλα εχε χαρη που δεν ασχολειται και βαριεται
να γραφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και έπειτα ρε χάι τεκ μπουρδελιάρη,στις αντιπάθειες μου/συμπάθειες μου,είμαι σταθερός.....εσένα ανέκαθεν δε σε γούσταρα........άντε να αλλάξει αυτό σε καμιά δεκαετία,νωρίτερα δε το βλέπω......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σιγα μην ειναι φαλλο-κρατης ο μορτης
σε τι ομως αλλαξε γνωμη οπως λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom