Νέα

Ποιος θα ειναι ο φετινος νικητης του final 4??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα ειναι ο φετινος νικητης??

• Ολυμπιακος

Ψήφοι: 62 51,7%
  • μπαρτσελονα

Ψήφοι: 12 10,0%
  • ρεαλ μαδριτης

Ψήφοι: 18 15,0%
  • τσκα μοσχας

Ψήφοι: 28 23,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
για πρωτη φορα μετα το 95 η ρεαλ σε τελικο.
με εμφάνιση παρόμοια με τη σημερινή νομίζω πώς δε θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός..φιδια θα αρχίσουν να ζώνουν τους οπαδούς του ΠΑΟ..αν τους απογοητεύσει και το μπάσκετ..

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
με εμφάνιση παρόμοια με τη σημερινή νομίζω πώς δε θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός..φιδια θα αρχίσουν να ζώνουν τους οπαδούς του ΠΑΟ..αν τους απογοητεύσει και το μπάσκετ..
Το μπασκετ τους εχει απογοητευσει ηδη φιλε μου....Πεδουλακης-Γιαννακοπουλακης-Μητσαρας στα τελειωματα-η Πρασινη να θυμιζει το Φως την 10ετια  του 90.....Καθε σοβαρος Παναθηναικος βλεπει τι ερχεται :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Το μπασκετ τους εχει απογοητευσει ηδη φιλε μου....Πεδουλακης-Γιαννακοπουλακης-Μητσαρας στα τελειωματα-η Πρασινη να θυμιζει το Φως την 10ετια  του 90.....Καθε σοβαρος Παναθηναικος βλεπει τι ερχεται :grin:
ο μπασκετικός Ολυμπιακός αποπνέει υγεία.και κυρίως σε διοικητικό επίπεδο..παρά τα μικρά ξεσπάσματα των ιδιοκτητών,ποτέ δεν έφτασαν στο επίπεδο του καμμένου Γιαννακόπουλου..Σοβαροί ,μετρημένοι (χωρίς Σάββες,Καραπαπάδες κτλ για να τα λέμε όλα)..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Οχι ακομα φιλε . . .
Η χρονια για μας παει καλυτερα απ'οτι περιμεναμε  :grin:
Την 1η κουπα της χρονιας αλλωστε στην εχω παρει   :rockon:
Οι τακτικες Δημητρακη και η συγκρουση με την Ευρωλιγκα παντως με προβληματιζουν αρκετα  :S

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Ρεάλ γύρισε ματς 8 πόντους πίσω στο 4ο δεκάλεπτο, δεν ήταν παίξε γέλασε. Βγάζουν πολλή ενέργεια, παίζουν καλή άμυνα, είναι γρήγοροι σε ό,τι κάνουν, χτυπάνε στα επιθετικά ριμπάουντ όπου ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα, είναι πεινασμένοι για ένα τίτλο, εν ολίγοις δεν είναι κοιμισμένη ΤΣΣΚΑ. Στον τελικό τα πάντα μπορεί να γίνουν, δεν υπάρχει πρόβλεψη.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Οχι ακομα φιλε . . .
Η χρονια για μας παει καλυτερα απ'οτι περιμεναμε  :grin:
Την 1η κουπα της χρονιας αλλωστε στην εχω παρει   :rockon:
Οι τακτικες Δημητρακη και η συγκρουση με την Ευρωλιγκα παντως με προβληματιζουν αρκετα  :S
Δεν ειναι θεμα κουπας αλλα μελλοντος.Και ο Γαυρος επαιρνε κυπελακια αλλα η ομαδα ηταν ο Παναθηναικος  :grin: Αντε....να ζησουμε να σας θυμομαστε

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Οχι ακομα φιλε . . .
Η χρονια για μας παει καλυτερα απ'οτι περιμεναμε  :grin:
Την 1η κουπα της χρονιας αλλωστε στην εχω παρει   :rockon:
Οι τακτικες Δημητρακη και η συγκρουση με την Ευρωλιγκα παντως με προβληματιζουν αρκετα  :S
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Δεν ειναι θεμα κουπας αλλα μελλοντος.Και ο Γαυρος επαιρνε κυπελακια αλλα η ομαδα ηταν ο Παναθηναικος  :grin: Αντε....να ζησουμε να σας θυμομαστε
περίμενε η χρονια δεν εχει τελειώσει ακομα. 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το πιο σημαντικο ειναι οτι μετα απο παρα πολλα χρονια οι 2 ομαδες του τελικου πανε με γηγενεις προπονητες

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
περίμενε η χρονια δεν εχει τελειώσει ακομα.  
Ποια χρονια βρε.....εχετε ενα παιδι  για προεδρο που για εμενα ειναι μανιοκαταθλιπτικος,εχετε κανει την πορεια που κανει καθε μεγαλη ομαδα,εφυγε η κολονα ο προπονητης.Δεν βλεπετε οτι τελειωσε ο κυκλος σας οπως ειχε γινει και με τον ολυμπιακο του Ιωαννιδη? Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε.Σε 10 χρονια παλι τωρα εχουν αλλοι σειρα

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ποια χρονια βρε.....εχετε ενα παιδι  για προεδρο που για εμενα ειναι μανιοκαταθλιπτικος,εχετε κανει την πορεια που κανει καθε μεγαλη ομαδα,εφυγε η κολονα ο προπονητης.Δεν βλεπετε οτι τελειωσε ο κυκλος σας οπως ειχε γινει και με τον ολυμπιακο του Ιωαννιδη? Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε.Σε 10 χρονια παλι τωρα εχουν αλλοι σειρα
πολυ βιαστικος εισαι

Επισκέπτης
με σοβαρη αμυνα οπως με τσσκα
μπορουμε και την ρεαλ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ποια χρονια βρε.....εχετε ενα παιδι  για προεδρο που για εμενα ειναι μανιοκαταθλιπτικος,εχετε κανει την πορεια που κανει καθε μεγαλη ομαδα,εφυγε η κολονα ο προπονητης.Δεν βλεπετε οτι τελειωσε ο κυκλος σας οπως ειχε γινει και με τον ολυμπιακο του Ιωαννιδη? Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε.Σε 10 χρονια παλι τωρα εχουν αλλοι σειρα
Ειναι και πρεζακιας ο προεδρος τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom