J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μπαρτσαμεγαλο ντερμπι 51-48 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου
μπαρτσαμεγαλο ντερμπι 51-48 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου
real madrid 74-67μπαρτσα
για πρωτη φορα μετα το 95 η ρεαλ σε τελικο.real madrid 74-67
the end
Ρε γαμωτο,ο Παναθηναικος που επαιζε σημερα???αλλαξα 1000 φορες καναλι και δεν ειδα πουθενα...
α ναι,ξεχασα!Πουθενα,ειναι καναπε!!!
με εμφάνιση παρόμοια με τη σημερινή νομίζω πώς δε θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός..φιδια θα αρχίσουν να ζώνουν τους οπαδούς του ΠΑΟ..αν τους απογοητεύσει και το μπάσκετ..για πρωτη φορα μετα το 95 η ρεαλ σε τελικο.
Το μπασκετ τους εχει απογοητευσει ηδη φιλε μου....Πεδουλακης-Γιαννακοπουλακης-Μητσαρας στα τελειωματα-η Πρασινη να θυμιζει το Φως την 10ετια του 90.....Καθε σοβαρος Παναθηναικος βλεπει τι ερχεταιμε εμφάνιση παρόμοια με τη σημερινή νομίζω πώς δε θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός..φιδια θα αρχίσουν να ζώνουν τους οπαδούς του ΠΑΟ..αν τους απογοητεύσει και το μπάσκετ..
ο μπασκετικός Ολυμπιακός αποπνέει υγεία.και κυρίως σε διοικητικό επίπεδο..παρά τα μικρά ξεσπάσματα των ιδιοκτητών,ποτέ δεν έφτασαν στο επίπεδο του καμμένου Γιαννακόπουλου..Σοβαροί ,μετρημένοι (χωρίς Σάββες,Καραπαπάδες κτλ για να τα λέμε όλα)..Το μπασκετ τους εχει απογοητευσει ηδη φιλε μου....Πεδουλακης-Γιαννακοπουλακης-Μητσαρας στα τελειωματα-η Πρασινη να θυμιζει το Φως την 10ετια του 90.....Καθε σοβαρος Παναθηναικος βλεπει τι ερχεται
Το μπασκετ τους εχει απογοητευσει ηδη φιλε μου....Πεδουλακης-Γιαννακοπουλακης-Μητσαρας στα τελειωματα-η Πρασινη να θυμιζει το Φως την 10ετια του 90.....Καθε σοβαρος Παναθηναικος βλεπει τι ερχεται
Δεν ειναι θεμα κουπας αλλα μελλοντος.Και ο Γαυρος επαιρνε κυπελακια αλλα η ομαδα ηταν ο Παναθηναικος Αντε....να ζησουμε να σας θυμομαστεΟχι ακομα φιλε . . .
Η χρονια για μας παει καλυτερα απ'οτι περιμεναμε
Την 1η κουπα της χρονιας αλλωστε στην εχω παρει
Οι τακτικες Δημητρακη και η συγκρουση με την Ευρωλιγκα παντως με προβληματιζουν αρκετα :S
Οχι ακομα φιλε . . .
Η χρονια για μας παει καλυτερα απ'οτι περιμεναμε
Την 1η κουπα της χρονιας αλλωστε στην εχω παρει
Οι τακτικες Δημητρακη και η συγκρουση με την Ευρωλιγκα παντως με προβληματιζουν αρκετα :S
περίμενε η χρονια δεν εχει τελειώσει ακομα.Δεν ειναι θεμα κουπας αλλα μελλοντος.Και ο Γαυρος επαιρνε κυπελακια αλλα η ομαδα ηταν ο Παναθηναικος Αντε....να ζησουμε να σας θυμομαστε
Ποια χρονια βρε.....εχετε ενα παιδι για προεδρο που για εμενα ειναι μανιοκαταθλιπτικος,εχετε κανει την πορεια που κανει καθε μεγαλη ομαδα,εφυγε η κολονα ο προπονητης.Δεν βλεπετε οτι τελειωσε ο κυκλος σας οπως ειχε γινει και με τον ολυμπιακο του Ιωαννιδη? Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε.Σε 10 χρονια παλι τωρα εχουν αλλοι σειραπερίμενε η χρονια δεν εχει τελειώσει ακομα.
πολυ βιαστικος εισαιΠοια χρονια βρε.....εχετε ενα παιδι για προεδρο που για εμενα ειναι μανιοκαταθλιπτικος,εχετε κανει την πορεια που κανει καθε μεγαλη ομαδα,εφυγε η κολονα ο προπονητης.Δεν βλεπετε οτι τελειωσε ο κυκλος σας οπως ειχε γινει και με τον ολυμπιακο του Ιωαννιδη? Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε.Σε 10 χρονια παλι τωρα εχουν αλλοι σειρα
Εγω δεν βιαζομαι,η ζωη περναει γρηγοραπολυ βιαστικος εισαι
Ειναι και πρεζακιας ο προεδρος τους...Ποια χρονια βρε.....εχετε ενα παιδι για προεδρο που για εμενα ειναι μανιοκαταθλιπτικος,εχετε κανει την πορεια που κανει καθε μεγαλη ομαδα,εφυγε η κολονα ο προπονητης.Δεν βλεπετε οτι τελειωσε ο κυκλος σας οπως ειχε γινει και με τον ολυμπιακο του Ιωαννιδη? Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε.Σε 10 χρονια παλι τωρα εχουν αλλοι σειρα
Εγω δεν βιαζομαι,η ζωη περναει γρηγορα
ε οχι και πρεζακιας ο τρακηςΕιναι και πρεζακιας ο προεδρος τους...