Νέα

Ποιος θα ειναι ο φετινος νικητης του final 4??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα ειναι ο φετινος νικητης??

• Ολυμπιακος

Ψήφοι: 62 51,7%
  • μπαρτσελονα

Ψήφοι: 12 10,0%
  • ρεαλ μαδριτης

Ψήφοι: 18 15,0%
  • τσκα μοσχας

Ψήφοι: 28 23,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε κοψτε αυτη την μαλακια με τον διαμαντιδη.τοσο πολυ σας εχει πονεσει αυτος ο παιχτης???εγω παρολο που ειμαι παναθηναικος παραδεχομαι οτι ο σπανουλης εκανε φετος καλυτερη χρονια.αλλα ομως να τα λεμε όλα ο διαμαντιδης ολα αυτα τα χρονια εχει κερδισει περισσοτερους τιτλους απ τον σπανουλη και ειναι πιο ολοκληρωμενος
o πετροβιτς ηταν καλυτερος απο ολους ....
σημερα κερδισε ο σπανουλης

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
3 πουλα 3 πουλακια καθονταν.....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Δεν είμαι ειδικός,αλλά  το 3,30 που πληρώνει η νίκη της Μπάρτσα( στον ημιτελικό) ,δε μου φαίνεται κακό..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
o σπανουλης επαιξε παρα πολυ μετρια

Το μοναδικό διάστημα που η ΤΣΣΚΑ πλησίασε στους 11 πόντους ήταν όταν ο Σπανούλης ήταν στον πάγκο.

Τον έβγαλε για λίγο ο Μπαρτζώκας επειδή είχε φορτωθεί τα 3 φάουλ, να τσουλήσει λίγο η ώρα.

Αφού πέρασε και η μισή τρίτη περίοδος τον ξανάβαλε στο παιχνίδι και η ομάδα φόρτωσε.

Ξεκάθαρα ο Σπανούλης ήταν ο αρχηγός στο παιχνίδι.

Κάποια στιγμή αισθάνθηκα πως ο Ολυμπιακός είχε κι έναν έκτο παίκτη.... Τον Παπαλουκά!

Εκανε κάτι μαλακίες συνεχόμενα φάουλ αψυχολόγητα ειδικά αυτό στο τέλος της τρίτης περιόδου, σαν να ήθελε να βαλει τον Ολυμπιακό στη γραμμή βολών.

Αν ηταν ο Μαρινάκης προεδρος θα έλεγα πως έταξε στον Παπαλουκά θέση στον Ολυμπιακό για την επόμενη σαιζόν !   :2funny: :2funny: :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
 Το μοναδικό διάστημα που η ΤΣΣΚΑ πλησίασε στους 11 πόντους ήταν όταν ο Σπανούλης ήταν στον πάγκο.

Τον έβγαλε για λίγο ο Μπαρτζώκας επειδή είχε φορτωθεί τα 3 φάουλ, να τσουλήσει λίγο η ώρα.

Αφού πέρασε και η μισή τρίτη περίοδος τον ξανάβαλε στο παιχνίδι και η ομάδα φόρτωσε.

Ξεκάθαρα ο Σπανούλης ήταν ο αρχηγός στο παιχνίδι.

Κάποια στιγμή αισθάνθηκα πως ο Ολυμπιακός είχε κι έναν έκτο παίκτη.... Τον Παπαλουκά!

Εκανε κάτι μαλακίες συνεχόμενα φάουλ αψυχολόγητα ειδικά αυτό στο τέλος της τρίτης περιόδου, σαν να ήθελε να βαλει τον Ολυμπιακό στη γραμμή βολών.

Αν ηταν ο Μαρινάκης προεδρος θα έλεγα πως έταξε στον Παπαλουκά θέση στον Ολυμπιακό για την επόμενη σαιζόν !   :2funny: :2funny: :2funny:
Παικτης Παπαλουκας δεν υπαρχει χρονια τωρα.Λαμογιο περιφερομενο ειναι.Ο Τεοντοσιτς ειναι φορτωμενος συμπλεγματα απο το Ελληνικο πρωταθλημα και τον Παναθηναικο ειτε δικαια ειτε αδικα.Οι καλυτεροι παικτες του Ολυμπιακου ηταν και οι δυο  :dancing:

Επισκέπτης
ηταν στημενος ο Τεοντοσιτς
Ιδου η αποδειξη  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οτι και να λεμε..... αν περασεις απο τον θρυλο εστω και μια ωρα ταυτιζεσε με την ομαδα, οσο επαγγελματιας και να εισαι
ΤΕΛΟΣ!!

Επισκέπτης
ΓΕΛΑ οσο θες
εκτος απο 2 που θυμαμε για βρες μου καποιους αλλους που επαιξαν και στις δυο ομαδες που να μην επελεξαν να γυρισουν στους παλαιμαχους του Θρυλου;;;; ή μηπως ειχαν να κερδισουν τιποτα χρηματα ή κατι αλλο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ρε γαμωτο,ο Παναθηναικος που επαιζε σημερα???αλλαξα 1000 φορες καναλι και δεν ειδα πουθενα...
α ναι,ξεχασα!Πουθενα,ειναι καναπε!!!

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω παντως πειστευω οτι αν περασει η μπαρτσα θα σας ΄παιξει αμυνα ζωνης εκει θα αντιμετωπεισετε πολλα προβληματα.

Επισκέπτης
μεγαλο ντερμπι 51-48 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom