You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ρε παιδιά διαφωνώ κάθετα με την κρατούσα άποψη περί εύκολης πρόσβασης σε γυναίκες μέσω κοινωνικού κύκλου. Όσες φορές μου κάνανε κοννέ εμένα κοινοί γνωστοί, ήτανε κάτι καράμπαζα του κερατά που δε βλεπόντουσαν. Και η πλάκα είναι ότι μου τις παρουσίαζαν προηγουμένως σαν τίποτα κουκλάρες αμέμπτου ηθικής. Μην πέφτετε λοιπόν στην παγίδα. Στην πραγματικότητα, ο περιορισμός του ανοίγματος μέσα στα όρια του κύκλου στενεύει τις επιλογές κάποιου. Και είναι λογικό αν το σκεφτείτε. Ό,τι κελεπούρια τύχει να γνωρίσουν οι φίλοι σου θα τα καπαρώσουν αμέσως, γιατί ως γνωστόν τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται. Αντίθετα για τους άλλους μένουν τα ψίχουλα, δηλαδή κάτι τελειωμένες. Ποιος είναι λοιπόν κατ' εμέ ο ενδεδειγμένος τρόπος γνωριμίες με γκόμενες στην Ελλάδα; Σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο στη χώρα μας και δεν έχω καμιά πρόχειρη απάντηση. Απλά ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω όσον αφορά τη χιλιομασημένη καραμέλα της κοινής παρέας.
Ο Λακης δικαιωνεται
Στα γκομενοθεματα ηταν ειναι και θα ειναι αυθεντια
Α καλα..... ειχανε ξεντυθει τελειως δηλαδη????
δεν της παραμερισε απλα την κυλοτα???
Αυτά γίνονται στους επάνω ορόφους. Στα υπόγεια, είναι πιό χύμα καταστάσεις....
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Κοινοι γνωστοι - κοινες παρεες η μονη δοκιμασμενη και ασφαλης μεθοδος ειδικα για τις ελλεινηδες!!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρε παιδιά διαφωνώ κάθετα με την κρατούσα άποψη περί εύκολης πρόσβασης σε γυναίκες μέσω κοινωνικού κύκλου. Όσες φορές μου κάνανε κοννέ εμένα κοινοί γνωστοί, ήτανε κάτι καράμπαζα του κερατά που δε βλεπόντουσαν. Και η πλάκα είναι ότι μου τις παρουσίαζαν προηγουμένως σαν τίποτα κουκλάρες αμέμπτου ηθικής. Μην πέφτετε λοιπόν στην παγίδα. Στην πραγματικότητα, ο περιορισμός του ανοίγματος μέσα στα όρια του κύκλου στενεύει τις επιλογές κάποιου. Και είναι λογικό αν το σκεφτείτε. Ό,τι κελεπούρια τύχει να γνωρίσουν οι φίλοι σου θα τα καπαρώσουν αμέσως, γιατί ως γνωστόν τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται. Αντίθετα για τους άλλους μένουν τα ψίχουλα, δηλαδή κάτι τελειωμένες. Ποιος είναι λοιπόν κατ' εμέ ο ενδεδειγμένος τρόπος γνωριμίες με γκόμενες στην Ελλάδα; Σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο στη χώρα μας και δεν έχω καμιά πρόχειρη απάντηση. Απλά ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω όσον αφορά τη χιλιομασημένη καραμέλα της κοινής παρέας.
Ναι φιλε αλλα δεν εχεις δικια σου αποψη.
Επισης αγνοεις κατι... αν ο αλλος ειναι μαλακας
η γκομενα θα το δει... θα τον στειλει και θα ερθει μαζι σου μετα.
Βεβαια επειδη το ξερουν ορισμενοι αυτο.... κρυβουν και δεν τις φερνουν
οπως γινεται και σε μενα πολλες φορες...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ρε παιδες να ρωτησω κατι...εσεις ειστε τοσο γαματοι που θελετε να γαματε τζεννιφερ λοπεζ και πανω δηλαδη? για το ποστ του βριλ λεω...
Οχι τυπε αλλα αμα ειναι να ξεπεσουμε στα ουρουκ χαι καλυτερα να μεινουμε στα παλια και δοκιμασμενα μονοπατια
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
χαχαχαχ της εδειξες τι θα πει ελλαδα ε?
την ταισες καλα την αμερικανιδα
Eεεε, δηλαδή, εεε, ναι βεβαίως, βεβαίως.
Δεν επιθυμώ να περιαυτολογήσω, θέλω να πω οτι δεν υπάρχει συνταγή για τίποτα.
Τώρα βέβαια επειδή στην γυναίκαι ισχύει οτι θέλει να εντυπωσιασθεί και λίγο από τον άνδρα (πχ, εγώ ήμουν ο ανιματέρ του πλοίου που την πρόσεχα μαζί με τους γερμανόφωνους τουρίστες για να μην βαριέται. Είμαι και σχετικά εμφανίσιμος)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εμενα η αποψη μου ειναι διευρυμενος κοινωνικος κυκλος
ειτε ειναι κοινη παρεα ειτε οχι.
ταυτιζομαι δηλαδη με την 2η επιλογη. Παλια ημουν του καμακιου
πλεον ειμαι του καμακιου αλλα ΥΠΟ ορους. Δηλαδη βλεπεις την αλλη και αν σ αρεσει
βλεπεις αν της αρεσεις και εσυ.... σκας ενα χαμογελο και δεν πας αμεσως... μετα απο 2-3 λεπτα.
Εκει ναι...πηγαινεις. Αλλα οχι στο καθε μπαζο τωρα
ειτε ειναι κοινη παρεα ειτε οχι.
ταυτιζομαι δηλαδη με την 2η επιλογη. Παλια ημουν του καμακιου
πλεον ειμαι του καμακιου αλλα ΥΠΟ ορους. Δηλαδη βλεπεις την αλλη και αν σ αρεσει
βλεπεις αν της αρεσεις και εσυ.... σκας ενα χαμογελο και δεν πας αμεσως... μετα απο 2-3 λεπτα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Όπως είχε ξαναπεί εύστοχα ένας στο φόρουμ, δεν είμαι της λογικής του να βρω γκόμενα απλά για να μη φέρω την ταμπέλα του μπακουριού και να μη νιώθω κοινωνικά αποκλεισμένος. Κάνουμε κίνηση μόνο όταν πραγματικά γουστάρουμε. Αναλογίσου λίγο το ανάλογο με το σεξ. Όταν σε βαρέσουν οι αγαμίες εσένα, θα πας σε οποιαδήποτε πουτάνα, έτσι για να έχεις να λες ότι έκανες σεξ; Ή θα φροντίσεις να βρεις μία που θα το ευχαριστηθείς;ρε παιδες να ρωτησω κατι...εσεις ειστε τοσο γαματοι που θελετε να γαματε τζεννιφερ λοπεζ και πανω δηλαδη? για το ποστ του βριλ λεω...
Αδερφε οταν τον ρωτουσα αυτον δεν μου ελεγε και το πως τους επιασε ο αξιοματικος.. Απλα απο εναν πλοιαρχο που ειμασταν κολλητοι ναυτης εγω αλλα ημασταν κολλητοι μου ειπε οτι τους επιασε να τακτοπιουντε. Ο αξιοματικος που κατεβικε αλλα δεν τους επιασε να γαμιουντε ..Στο αρχηγειο στολου στις 12 το βραδυ κανει απολιτι υσιχια.. Με το που κατεβενε ο αλλος ενταξη και την κιλοτα να παραμεριζε αυτος η αποσταση ειναι μικρη 1 οροφος με υπογειο αλλα προλαβανε απλα ανοιξε την πορτα και τους ειδε μεσα φυσικα που θα παει ο νους του οτι επεζαν κρυφτο .. Αυτο αν γινοταν σε αλλη χωρα θα τους ειχανε γαμησει αλλα στην ελλαδα οταν ο ναυτης με τον πλοιαρχο πεζουν σφαλιαρες.. Μα εδω σου μηλαω οτι με τους πλοιαρχους πεζαμε σφαλιαρες αφου μας μιλουσαν οπως μιλαμε εμεις τον κολλητο μας υπηρχε εξικιωση τι να μας γαμησουν δεν γινοταν ..Αλλωστε και οι ιδιοι οι πλιαρχοι μας ρωτουσαν αν γαμαμε καμια κελευστινα οταν τους περναμε με το τζιπ για καποια υπερεσια στον ναυσταθμο..Ελλαδα 1994 χωρις κρισι με την νοοτροπια την αθανατη χωρις μερκελ χωρις κανονες ευρωπαικους χυμα στο κιμα..Ελλαδα αθανατη..Α καλα..... ειχανε ξεντυθει τελειως δηλαδη????
δεν της παραμερισε απλα την κυλοτα???
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ε οπως βλεπεις και το τσατ μια χαρα ανεβασμενο ειναι... και γενικα οι μεθοδοι
μεσω του ιντερνετ γιατι? επειδη αυτη τη στιγμη εχεις 3 επιλογες που ειναι πρωτες οι καμακοβιοι , το ιντερνετ και οι τερμα μοναχικοι.
Για το γυμναστηριο και τη δουλεια που λες ομως ΟΧΙ διαφωνω καθετα και ξερεις γιατι???
γιατι στη δουλεια το διαλλειμα ειναι "ομαδικο" θα μιλας με το συναδελφο σου στο καψιμι πες
και θα ειναι και η αλλη διπλα και θα πιασετε την κουβεντα ολοι μαζι... ενω στο καμακι λες στην παρεα σου... "παιδια κοιταει αυτη... εφυγα παω να της μιλησω... ερχομαι σε λιγο..."
στη δουλεια μονο στο διαλειμμα γινεται το πεσιμο δηλαδη?
και το καμακι παντως γινεται με παρεα...και μαλιστα παρα πολλες φορες...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αδερφε οταν τον ροτουσα αυτον δεν μοθ ελεγε και το πως τους επιασε ο αξιοματικος.. Απλα απο εναν πλοιαρχο που ειμασταν κολλητοι ναυτης εγω αλλα ειμασταν κολλητοι μου ειπε οτι τους επιασε να τακτοπιουντε ο αλλο που κατεβικε αλλα δεν τους επιασε να γαμιουντε..Στο αρχυγειο στολου στις 12 το βραδυ κανει απολιτι υσιχια.. Με το που κατεβενε ο αλλος ενταξη και στην κιλοτα να παραμεριζε αυτος η αποσταση ειναι μικρη 1 οροφος με υπογειο αλλα προλαβανε απλα ανοιξε την πορτα και τους ειδε μεσα φυσικα που θα παει ο νους του.. Αυτο αν γινοταν σε αλλη χωρα θα τους ειχανε γαμησει αλλα στην ελλαδα οταν ο ναυτης με τον πλοιαρχο πεζουν σφαλιαρες.. Μα εδω σου μηλαω οτι με τους πλοιαρχους πεζαμε σφαλιαρες αφου μας μιλουσαν οπως μιλαμε εμεις τον κολλητο μας υπηρχε εξικιωση τι να μας γαμησουν δεν γινοταν..Αλλωστε και οι ιδιοι οι πλιαρχοι μας ρωτουσαν αν γαμαμε καμια κελευστινα οταν τους περναμε με το τζιπ για καποια υπερεσια στον ναυσταθμο..Ελλαδα 1994 χωρις κρισι με την νοοτροπια την αθανατη χωρις μερκελ χωρις κανονες ευρωπαικους χυμα στο κιμα..Ελλαδα αθανατη..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλα εχει κατι τυπακια γαματα ο στρατος
κανω και εγω τετοιες συζητησεις... εγω πηδηξα και μια εποπινα φιλε
δεν μας πηρε κανεις χαμπαρι... στο θεραπευτηριο!!!!!!!!!!!!! Ειχε κλειδια η πουτανα χαχαχχαα
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Θα ΄θελα βρε μπαγάσα να είμαι από μια μεριά να σε βλέπω να κάνεις καμάκι ...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
στη δουλεια μονο στο διαλειμμα γινεται το πεσιμο δηλαδη?
και το καμακι παντως γινεται με παρεα...και μαλιστα παρα πολλες φορες...
Κοιτα στη δουλεια το πεσιμο γινεται μονο στο διαλλειμα αν δουλευεις
σε καμια σοβαρη εταιρεια και οχι στο δημοσιο... εσυ στο δημοσιο εισαι?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Δε σε καταλαβαίνω... Αυτά που παρέθεσα δεν είναι δική μου άποψη; Τι είναι τότε, τα έχω αντιγράψει από κάποιον; Και ποιος είναι ο μαλάκας; Εγώ ή οι "φίλοι" μου; Προσωπικά δεν θεώρησα κανέναν μαλάκα. Είπα μόνο το πολύ λογικό, ότι τα καλά κομμάτια θα τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και για τους άλλους θα ξεμείνουν τα σκάρτα.Ναι φιλε αλλα δεν εχεις δικια σου αποψη.
Επισης αγνοεις κατι... αν ο αλλος ειναι μαλακας
η γκομενα θα το δει... θα τον στειλει και θα ερθει μαζι σου μετα.
Βεβαια επειδη το ξερουν ορισμενοι αυτο.... κρυβουν και δεν τις φερνουν
οπως γινεται και σε μενα πολλες φορες...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
σε παρεες κτλ δεν μου ετυχε ποτε πεσιμο,τα πιο κουφα πεσιματα τα χω φαει σε ακυρες τοποθεσιες κ στιγμες...
π.χ.
Προχθες ενα milf καλοστεκουμενο γυρω στα 40,ταμιας σε μαρκετ,με προσφωνουσε συνεχεια ΄΄μωρο μου ΄΄οταν πηγα να πληρωσω ταμειο...δεν την ηξερα,ουτε με ηξερε,απλα στο ασχετο, αρχησε να με προσφωνει ετσι,να μου χαμογελαει κτλ,κτλ... ...Αβυσσος η ψυχη της γυναικας...
π.χ.
Προχθες ενα milf καλοστεκουμενο γυρω στα 40,ταμιας σε μαρκετ,με προσφωνουσε συνεχεια ΄΄μωρο μου ΄΄οταν πηγα να πληρωσω ταμειο...δεν την ηξερα,ουτε με ηξερε,απλα στο ασχετο, αρχησε να με προσφωνει ετσι,να μου χαμογελαει κτλ,κτλ... ...Αβυσσος η ψυχη της γυναικας...
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και ποτε γουσταρεις εσυ δηλαδη?οταν η αλλη ειναι 1.80 ξανθια με πρασινα ματια?Όπως είχε ξαναπεί εύστοχα ένας στο φόρουμ, δεν είμαι της λογικής του να βρω γκόμενα απλά για να μη φέρω την ταμπέλα του μπακουριού και να μη νιώθω κοινωνικά αποκλεισμένος. Κάνουμε κίνηση μόνο όταν πραγματικά γουστάρουμε. Αναλογίσου λίγο το ανάλογο με το σεξ. Όταν σε βαρέσουν οι αγαμίες εσένα, θα πας σε οποιαδήποτε πουτάνα, έτσι για να έχεις να λες ότι έκανες σεξ; Ή θα φροντίσεις να βρεις μία που θα το ευχαριστηθείς;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σε παρεες κτλ δεν μου ετυχε ποτε πεσιμο,τα πιο κουφα πεσιματα τα χω φαει σε ακυρες τοποθεσιες κ στιγμες...
π.χ.
Και γιατι δεν πηρες κινητο ρε συ?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
γιατι ειμαι NERD!Και γιατι δεν πηρες κινητο ρε συ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις