1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ανοιξε τα πόδια σου και βλέπουμε.....Τελοσπάντων .. κανένα τέτοιο μωρό υπάρχει εδώ μέσα να ανοίξω πμ ή να πάω για ύπνο?
ανοιξε τα πόδια σου και βλέπουμε.....Τελοσπάντων .. κανένα τέτοιο μωρό υπάρχει εδώ μέσα να ανοίξω πμ ή να πάω για ύπνο?
μην γελας περιπου αληθεια ειναι
οχι ρε τοσα ειναι τα πρωτεινουχα γευματατην λιστα με τα ψωνια μας εγραψε ο γουλφακης.....
ανοιξε τα πόδια σου και βλέπουμε.....
Άνετα εκτός αν έχει λιωσει χρόνια στη γυμναστική και στη διατροφήφουλ winstrol einai
καλυτερο απο του θεσσαλου μαν;δεν νομιζω......υπαρχει ο αδερφος μου αλλα δεν μπαινει πια βσκ ειχε καλυτερο σωμα
πολιστας χρονια μαν απλα την τελευταια φορα που μπηκε στο σαιτ πρεπει να ηταν το 2007καλυτερο απο του θεσσαλου μαν;δεν νομιζω......
Επίσης εντελώς φιλικά με ένα χρόνο γυμναστική και διατροφή δεν γίνεσαι έτσι ούτε κανεντελως φιλικα ετσι γινεσαι σε ενα χρονο με γυμναστηριο και καλη διατροφη...τωρα αν πω οτι τα βλεπω στον εαυτο μου θα αρχισουν να λενε ''βαλε φωτο '' οποτε καταλαβαινεις...
Θα βάλω και ψηφοφορία με το καλό αν βρω ακρη..
εκτος και αν εισαι ο ενας απο τους χιλιους το εχω δει αλλα νταξει απλα τρελα σπανιοΕπίσης εντελώς φιλικά με ένα χρόνο γυμναστική και διατροφή δεν γίνεσαι έτσι ούτε καν
καλά... οι πολίστες έχουν κοιλίτσες οι περισσότεροι...πολιστας χρονια μαν απλα την τελευταια φορα που μπηκε στο σαιτ πρεπει να ηταν το 2007
ισχυει αφου στοχος ειναι η μεγιστη δυναμη...απλα ο αδερφος μου δεν πηγε επαγγλεματικα και εκανε μοντελε σωμακαλά... οι πολίστες έχουν κοιλίτσες οι περισσότεροι...
για να τελειώνουμε με τις αγάμες που ποστάρουν κατι αληθώς ανέστια.....
ένας είναι ο ανήρ .
όταν η θεά ντέμι φτάνει σε αυτοκτονία για πάρτη του όλα τα αλλα είναι για να περνά η ωρα......
ε μη γράφεις στις αγάμες που δεν ξέρουν....ισχυει αφου στοχος ειναι η μεγιστη δυναμη...απλα ο αδερφος μου δεν πηγε επαγγλεματικα και εκανε μοντελε σωμα
ε μη γράφεις στις αγάμες που δεν ξέρουν....
ολυμπιακος.....
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/0KTWVRIOS2010/04-10/resized/OLYMPIAKOSPOLO_559_355.jpg[/img[/URL]]
αθλημα με προυπόθεση φέτες δωδώνη είναι το επι κοντώ, το μήκος και τα 100 200.
[/quote]και ενοργανη :headbang3: :headbang3:
ειμαι σαν τον χατζηνικολάου.πως γινεται ρε περσονα σε ΟΛΑ, τε θεματα να εχεις αποψη