Επισκέπτης
Καλή ώρα σαν κι εμένα τύπε.εγω ειμαι και κομματια και αργω τελικα ειμαι πολυ γαματος
Καλή ώρα σαν κι εμένα τύπε.εγω ειμαι και κομματια και αργω τελικα ειμαι πολυ γαματος
τυπε για να γινεις ετσι φυσικος μονο οσοι κανουν 5-6 χρονια και πανω με σωστη διατροφη και γυμναστικη ειναι ετσιφαινεται το φυσικο κορμι απ το φαρμακωμενο...
ετσι τυπεΚαλή ώρα σαν κι εμένα τύπε.
δλδ κανεις πιτες και οθωμανικο;ε ναι μικρουλάκι
είμαι παραδοσιακιά εγώ
εγω ειμαι και κομματια και αργω τελικα ειμαι πολυ γαματος
γάματα.
απορώ ποιός τις γαμάει αυτές τις παρτόλες.
εντελως φιλικα ετσι γινεσαι σε ενα χρονο με γυμναστηριο και καλη διατροφη...τωρα αν πω οτι τα βλεπω στον εαυτο μου θα αρχισουν να λενε ''βαλε φωτο '' οποτε καταλαβαινεις...τυπε για να γινεις ετσι φυσικος μονο οσοι κανουν 5-6 χρονια και πανω με σωστη διατροφη και γυμναστικη ειναι ετσι
(για ενα μεσο ασκουμενο παντα)
4 αυγα ,2 γιαουρτια ,1 λιτρο γαλα και διπιτα απο το σαββαΤι φάρμακα και συμπληρώματα παίρνεις???
τυπε εχω φιλους που απλα γαμανε απο γονιδια και εχουν τρελο σωμα σε 2-3 χρονια...τωρα αυτος στην φωτο δεν ξερω πως φαινεται στην πραγματικοτητα ,γτ παιζει να εχει λιγο μυικο και στις φωτο λογο γραμμωσης να γαμει ..καταλαβαινεις νομιζωεντελως φιλικα ετσι γινεσαι σε ενα χρονο με γυμναστηριο και καλη διατροφη...τωρα αν πω οτι τα βλεπω στον εαυτο μου θα αρχισουν να λενε ''βαλε φωτο '' οποτε καταλαβαινεις...
αν τα γονιδια πυροβολουν τοτε ναιεντελως φιλικα ετσι γινεσαι σε ενα χρονο με γυμναστηριο και καλη διατροφη...τωρα αν πω οτι τα βλεπω στον εαυτο μου θα αρχισουν να λενε ''βαλε φωτο '' οποτε καταλαβαινεις...
αληθωριζει λιγο ?
αυτό είναι ωραίο μωρή αγάμω?
4 αυγα ,2 γιαουρτια ,1 λιτρο γαλα και διπιτα απο το σαββα
αν τα γονιδια πυροβολουν τοτε ναι
μην γελας περιπου αληθεια ειναιΚαλό...
αν τα γονιδια πυροβολουν τοτε ναι
Τελοσπάντων .. κανένα τέτοιο μωρό υπάρχει εδώ μέσα να ανοίξω πμ ή να πάω για ύπνο?
ναι οκ δε διαφωνω απλως αν εισαι νορμαλ απο γονιδιακη αποψη μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα γινεσαι μια χαρα (σαν αυτον πχ) αρκει να τηρεις αυστηρο προγραμμα...τυπε εχω φιλους που απλα γαμανε απο γονιδια και εχουν τρελο σωμα σε 2-3 χρονια...τωρα αυτος στην φωτο δεν ξερω πως φαινεται στην πραγματικοτητα ,γτ παιζει να εχει λιγο μυικο και στις φωτο λογο γραμμωσης να γαμει ..καταλαβαινεις νομιζω
την λιστα με τα ψωνια μας εγραψε ο γουλφακης.....Καλό...
υπαρχει ο αδερφος μου αλλα δεν μπαινει πια βσκ ειχε καλυτερο σωμαΤελοσπάντων .. κανένα τέτοιο μωρό υπάρχει εδώ μέσα να ανοίξω πμ ή να πάω για ύπνο?