Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ωχ, Χριστε μου, Παναγία μου...
Πόσο κουρασμένος νοιώθω που το διάβασα μόνο...
ναι καλα
θα εχει τελεια μερα εξω κ γω θα καθομαι μεσα κυριακατικα κ θα λεω μμμ τι ωραια που περναμε μωροοο μου
Δυστυχώς όταν αγαπάς αληθινά και η άλλη δεν σε αγαπά και απλά θέλει σχέση,η άλλη είναι που σε κάνει ότι θέλει..Εγώ λέω μακάρι να δείχναν όλοι το πραγματικό τους πρόσωπο μέσα σε 10 μέρες σχέσης..Αλλά δυστυχώς βλέπεις τα πρώτα συμπτώματα μετά από κάνα δίμηνο..Μέχρι τότε σε έχει πείσει το έτερον ήμισυ ότι είναι ότι καλύτερο έχεις συναντήσει και είσαι ερωτευμένος για τα καλά..Όταν γίνει μετα το δίμηνο κάνα καυγαδάκι δε σου κάνει καρδία να σηκώσεις τη φωνή ούτε να στενοχωρέσεις την άλλη γιατί εσύ αγαπάς ενώ η γκόμενα που έχει αρχίζει να ρουτινιάζει και βαριεται θα βρίσκει αφορμές διαρκώς για να στη λέει και να σου φωνάζει και να σε κάνει σκατά..
Όπως έχω διαπιστώσει μετά την πρώτη φορά που αυτό που νιώθουμε είναι αληθινό η συντριπτική πλειοψηφία των μετέπειτα σχέσεων που κάνουμε δεν αγαπάμε.Άρα καταλήγουμε εμείς να γινόμαστε αλήτες..
Για να κλείσω αν δείτε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μήνα ή δίμηνο το ταίρι σας να σπάζεται διαρκώς χωρίς ουσιαστικό λόγο και να σας κάνει τη ζωή μαύρη κάνετε ηρωική έξοδο αφού μόνο έτσι θα σώσετε ότι σας απομένει..Αλλιώς ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα.
εισαι ακομα πληγωμενος θαρρω :-