Νέα

Ποιός κάνει κουμάντο στη σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιός κάνι κουμάντο στη σχέση;

• Ο άντρας

Ψήφοι: 20 24,4%
  • Η γυναίκα

Ψήφοι: 38 46,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 4,9%
  • Ξέρω αλλά δε λέω...

Ψήφοι: 20 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωχ, Χριστε μου, Παναγία μου...  :helpplea:

Πόσο κουρασμένος νοιώθω που το διάβασα μόνο...

ναι καλα :birdman:
θα εχει τελεια μερα εξω κ γω θα καθομαι μεσα κυριακατικα κ θα λεω μμμ τι ωραια που περναμε μωροοο μου :rolleyes:

Δυστυχώς όταν αγαπάς αληθινά και η άλλη δεν σε αγαπά και απλά θέλει σχέση,η άλλη είναι που σε κάνει ότι θέλει..Εγώ λέω μακάρι να δείχναν όλοι το πραγματικό τους πρόσωπο μέσα σε 10 μέρες σχέσης..Αλλά δυστυχώς βλέπεις τα πρώτα συμπτώματα μετά από κάνα δίμηνο..Μέχρι τότε σε έχει πείσει το έτερον ήμισυ ότι είναι ότι καλύτερο έχεις συναντήσει και είσαι ερωτευμένος για τα καλά..Όταν γίνει μετα το δίμηνο κάνα καυγαδάκι δε σου κάνει καρδία να σηκώσεις τη φωνή ούτε να στενοχωρέσεις την άλλη γιατί εσύ αγαπάς ενώ η γκόμενα που έχει αρχίζει να ρουτινιάζει και βαριεται θα βρίσκει αφορμές διαρκώς για να στη λέει και να σου φωνάζει και να σε κάνει σκατά..

Όπως έχω διαπιστώσει μετά την πρώτη φορά που αυτό που νιώθουμε είναι αληθινό η συντριπτική πλειοψηφία των μετέπειτα σχέσεων που κάνουμε δεν αγαπάμε.Άρα καταλήγουμε εμείς να γινόμαστε αλήτες..

Για να κλείσω αν δείτε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μήνα ή δίμηνο το ταίρι σας να σπάζεται διαρκώς χωρίς ουσιαστικό λόγο και να σας κάνει τη ζωή μαύρη κάνετε ηρωική έξοδο αφού μόνο έτσι θα σώσετε ότι σας απομένει..Αλλιώς ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα.

εισαι ακομα πληγωμενος θαρρω :-

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
θα εχει τελεια μερα εξω κ γω θα καθομαι μεσα κυριακατικα κ θα λεω μμμ τι ωραια που περναμε μωροοο μου :rolleyes:

εισαι ακομα πληγωμενος θαρρω :-

Κοίτα έχω αγαπήσει και εγώ και όπως λέω είναι που έχω φιλοδοφήσει το πράγμα..Μπορεί να έχω άδικο δεν ξέρω..Εσύ πες μου σε τι συμφωνείς και σε τι διαφωνείς

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ναι ρε πουλί μου αλλά γκρίνια κατ' ευθείαν; Σε αυτό πήγαινε η κούραση πιο πολύ.

Και σε τελική 1.000 πράγματα μπορείς να κάνεις εάν καθίσεις μέσα.  :birdman:  Μη γενώ και shocking τώρα και δεν είναι του χαρακτήρος μου... Αντελήφθης ή να επεξηγήσω;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι ρε πουλί μου αλλά γκρίνια κατ' ευθείαν; Σε αυτό πήγαινε η κούραση πιο πολύ.

Και σε τελική 1.000 πράγματα μπορείς να κάνεις εάν καθίσεις μέσα.  :birdman:  Μη γενώ και shocking τώρα και δεν είναι του χαρακτήρος μου... Αντελήφθης ή να επεξηγήσω;

κοιτα
ειμαι επιρρεπης στην γκρινια, το παραδεχομαι. εχω πιασει τον εαυτο μου να μονολογει κ σκεφτομαι ωω ρε μαλακα καποιος να μου κοψει αναποδη μπας κ σκασω :rolleyes:
αλλα οκ, χτες ας πουμε ειχε γαματη μερα. κ ειναι η μονη μερα που εχω ελευθερη. ε γαμησε με, σιγα μην κατσω μεσα. δεν γκρινιαζω με τη μια, αλλα 5,6 7 φορες ε παρε να χεις :dancing:
με πιανει κ μενα τεμπελια απειρες φορες κ ε μου τη σπαει να ειναι κ ο αλλος ετσι.
οκ θα κανεις σεξ, θα ξανακανεις μπλα μπλα, ε δε θα γαμιεσαι ολη μερα καλε

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ποιος κανει κουμαντο στην ΠΟΙΑΝ;

Μηπως ειμαι σε λαθος φορουμ;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
κιομως! εχω δει εγω κατι φτωχες χωρις δευτερο βρακι να τους εχουν τους αλλους σουζα. :boobies: :boobies:

Είναι πασίγνωστο πώς ή μουνότριχα είναι φτιαγμένη από το πιό ισχυρό υλικό. Καράβια σέρνει.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom