Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γενικά θα ήθελες να βλέπεις τη φάτσα μου κι ας ήμουν και κουφός ;)
ευχαριστώ και για το φιλάκι![]()
Και όχι μόνο..
Παρακαλώ.
Γενικά θα ήθελες να βλέπεις τη φάτσα μου κι ας ήμουν και κουφός ;)
ευχαριστώ και για το φιλάκι![]()
Και όχι μόνο κουφός;Και όχι μόνο..![]()
Είναι λόγω της μανιώδους επιμονής στη λεπτομέρεια ;)Εξαιρετικός.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι κι εσύ σε 'μενα... πάει πολύ γι' απόψε...ο πιο ομορφος
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι κι εσύ σε 'μενα... πάει πολύ γι' απόψε...![]()
Μα κι εγώ γενικά και θεωρητικά ρώτησαοχι,ηταν μια γενικη θεωρηση του ερωτηματος.
καλό...Σχετικό ανέκδοτο:
Η συντροφικοτητα ειναι τα παντα ολα σε αυτο τον τομεα....οχι καμαρι μου δεν εννοησες σωστα , ειπα οτι κατι τετοιο δεν γινεται ,
απο τη μικρη μου εμπειρια δεν καθονται σε μια σχεση για πολυ οι γκομενες αν ειναι σουζα , ειπα οτι εχετε την ικανοτητα να μας σερνετε απο τη μυτη...απλα το θεμα ειναι το κατα ποσο μπορουμε να το υπομεινουμε αυτο , συνηθως το δελεαρ ειναι το σεξ , η συντροφικοτητα κτλ κτλ
Σωστος...Αν και ειναι κλισε οσο δεν παει αυτο που θα πω αλλα ειναι η αληθεια, κουμαντο στην σχεση κανει οποιος απο τους δυο εχει πιο ισχυρη προσωπικοτητα....Δυο ισχυρες προσωπικοτητες μαζι δεν κανουνε ποτε σχεση (το πολυ πολυ αγριο και υπερβατικο σεξ) και δυο ανθρωποι low profile μαζι ειναι κινουμενη θλιψη....
![]()
Αυτο εξαρταται στον βαθμο μαλακιας που δερνει τον καθεναν....σε πολλές σχέσεις εδώ μέσα κουμάντο κάνει μάλλον η ... πουτάνα!
κουμαντο πανω σε τι? που θα παμε αποψε, τι θα κανουμε κλπ κλπ? ε σε τετοια συνηθως εγω εκανα γτ ειχα τις καλυτερες ιδεες
κ διακοπες συνηθως στα μερη που προτεινα πηγαιναμε
ομολογω οτι βαριεμαι να καθομαι σπιτι κ μου τη δινει να βαριεται ο αλλος, οποτε ε αν δεν καναμε κατι, γκρινιαζα
ή πηγαινα με καμια φιλη.