Νέα

Ποιός κάνει κουμάντο στη σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιός κάνι κουμάντο στη σχέση;

• Ο άντρας

Ψήφοι: 20 24,4%
  • Η γυναίκα

Ψήφοι: 38 46,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 4,9%
  • Ξέρω αλλά δε λέω...

Ψήφοι: 20 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Επισκέπτης
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν γυναίκες να σχολιάζουν εδω!!!  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κουμαντο πανω σε τι? που θα παμε αποψε, τι θα κανουμε κλπ κλπ? ε σε τετοια συνηθως εγω εκανα γτ ειχα τις καλυτερες ιδεες :dancing:
κ διακοπες συνηθως στα μερη που προτεινα πηγαιναμε :cheesy:
ομολογω οτι βαριεμαι να καθομαι σπιτι κ μου τη δινει να βαριεται ο αλλος, οποτε ε αν δεν καναμε κατι, γκρινιαζα :rolleyes:
ή πηγαινα με καμια φιλη.

αλλα μια σχεση δεν ειναι μονο αυτα. ολα μεσα απο συζητηση 'αποφασιζονται'. οταν κουμαντο κανει σε οοολα μονο ο ενας, τοτε ισχυει *για μενα* οτι ειναι αυτος που δεν πολυνοιαζεται για τον αλλον. εχω υπαρξει κ στις 2 θεσεις οποτε ειδα κ τις 2 πλευρες.

Επισκέπτης
Σχετικό ανέκδοτο:

Πάνε σε ένα χωρίο να δούνε ποιος κάνει κουμάντο στην σχέση/οικογένεια....
Σε όποιο σπίτι θα έκανε κουμάντο η γυναίκα θα δίνανε μία κότα,σε όποιο ο άντρας ένα άλογο.

Πρώτο σπίτι:Ποιος κάνει κουμάντο;
Απάντηση;Η γυναίκα/σχέση μου(πάρε μία κότα)

Δεύτερο σπίτι:Ποιος κάνει κουμάντο;
Aπάντηση:Η γυναίκα/σχέση μου(ορίστε η κότα)

Τρίτο σπίτι:
-Ποιος κάνει κουμάντο;
-Εγώ ο άντρας!!!!!
-Τί χρώμα θέλετε το άλογο;
-Γυναίκα τί χρώμα το άλογο;

Ορίστε η κότα σας............

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
οχι καμαρι μου δεν εννοησες σωστα , ειπα οτι κατι τετοιο δεν γινεται ,
απο τη μικρη μου εμπειρια δεν καθονται σε μια σχεση για πολυ οι γκομενες αν ειναι σουζα , ειπα οτι εχετε την ικανοτητα να μας σερνετε απο τη μυτη...απλα το θεμα ειναι το κατα ποσο μπορουμε να το υπομεινουμε αυτο , συνηθως το δελεαρ ειναι το σεξ , η συντροφικοτητα κτλ κτλ 
Η συντροφικοτητα ειναι τα παντα ολα σε αυτο τον τομεα....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Αν και ειναι κλισε οσο δεν παει αυτο που θα πω αλλα ειναι η αληθεια, κουμαντο στην σχεση κανει οποιος απο τους δυο εχει πιο ισχυρη προσωπικοτητα....Δυο ισχυρες προσωπικοτητες μαζι δεν κανουνε ποτε σχεση (το πολυ πολυ αγριο και υπερβατικο σεξ :grin:) και δυο ανθρωποι low profile μαζι ειναι κινουμενη θλιψη.... :)
Σωστος...

Ο ενας συμπληρωνει τον αλλον και αποφασιζουν απο κοινου ....

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
σε πολλές σχέσεις εδώ μέσα κουμάντο κάνει μάλλον η ... πουτάνα!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κουμαντο πανω σε τι? που θα παμε αποψε, τι θα κανουμε κλπ κλπ? ε σε τετοια συνηθως εγω εκανα γτ ειχα τις καλυτερες ιδεες :dancing:
κ διακοπες συνηθως στα μερη που προτεινα πηγαιναμε :cheesy:
ομολογω οτι βαριεμαι να καθομαι σπιτι κ μου τη δινει να βαριεται ο αλλος, οποτε ε αν δεν καναμε κατι, γκρινιαζα :rolleyes:
ή πηγαινα με καμια φιλη.

Ωχ, Χριστε μου, Παναγία μου...  :helpplea:

Πόσο κουρασμένος νοιώθω που το διάβασα μόνο...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς όταν αγαπάς αληθινά και η άλλη δεν σε αγαπά και απλά θέλει σχέση,η άλλη είναι που σε κάνει ότι θέλει..Εγώ λέω μακάρι να δείχναν όλοι το πραγματικό τους πρόσωπο μέσα σε 10 μέρες σχέσης..Αλλά δυστυχώς βλέπεις τα πρώτα συμπτώματα μετά από κάνα δίμηνο..Μέχρι τότε σε έχει πείσει το έτερον ήμισυ ότι είναι ότι καλύτερο έχεις συναντήσει και είσαι ερωτευμένος για τα καλά..Όταν γίνει μετα το δίμηνο κάνα καυγαδάκι δε σου κάνει καρδία να σηκώσεις τη φωνή ούτε να στενοχωρέσεις την άλλη γιατί εσύ αγαπάς ενώ η γκόμενα που έχει αρχίζει να ρουτινιάζει και βαριεται θα βρίσκει αφορμές διαρκώς για να στη λέει και να σου φωνάζει και να σε κάνει σκατά..

Όπως έχω διαπιστώσει μετά την πρώτη φορά που αυτό που νιώθουμε είναι αληθινό η συντριπτική πλειοψηφία των μετέπειτα σχέσεων που κάνουμε δεν αγαπάμε.Άρα καταλήγουμε εμείς να γινόμαστε αλήτες..

Για να κλείσω αν δείτε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μήνα ή δίμηνο το ταίρι σας να σπάζεται διαρκώς χωρίς ουσιαστικό λόγο και να σας κάνει τη ζωή μαύρη κάνετε ηρωική έξοδο αφού μόνο έτσι θα σώσετε ότι σας απομένει..Αλλιώς ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom