argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.009
- Πόντοι
- 9.297
Βλέπεις διαφορα η στα αρπάζουν δολιως...;Έχω φύγει από τη ΔΕΗ 2,5 χρόνια είμαι στην Ήρων με Generous home κ τώρα Generous guarantee
Βλέπεις διαφορα η στα αρπάζουν δολιως...;Έχω φύγει από τη ΔΕΗ 2,5 χρόνια είμαι στην Ήρων με Generous home κ τώρα Generous guarantee
Βλέπεις διαφορα η στα αρπάζουν δολιως...;
ΑκριβώςΚαθισα και μιλησα χθες με την Elpedison που είμαι...
-"Γιατι προωθείτε το κιτρινο τιμολόγιο που μεταβάλλεται καθημερινα κι εξαρταται απο τις παγκοσμιες πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικές μεταβολες?"
-"Ειναι "εξυπνο" κυριε και καθορίζει την τιμή συμφωνα με τα δικά σας δεδομένα"!!!
Μιλανε λες και είμαστε ιθαγενείς και μας δινουν καθρεφτακια!
Φευγω τη Δευτερα κι ξαναπάω ΔΕΗ που εχει φθηνότερη τιμη εκκίνησης..
ισχύει δεν αξίζει ποια μόνο μετρητάέχω 25 μετοχές της ΔΕΗ, ούτε 25 ευρώ δεν θα βγάλω τον χρόνο, που ναι τα καλα τα χρονια, δεν θελει ρεύμα ο κοσμος, ρε που πάμε ρε που πάμε δεν κρυώνουν δεν μαγειρευουν;
Ναι αλλά θα σκάσεις κάνα κατοσταευρο για να ενταχθείς στην ΔΕΗ;Καθισα και μιλησα χθες με την Elpedison που είμαι...
-"Γιατι προωθείτε το κιτρινο τιμολόγιο που μεταβάλλεται καθημερινα κι εξαρταται απο τις παγκοσμιες πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικές μεταβολες?"
-"Ειναι "εξυπνο" κυριε και καθορίζει την τιμή συμφωνα με τα δικά σας δεδομένα"!!!
Μιλανε λες και είμαστε ιθαγενείς και μας δινουν καθρεφτακια!
Φευγω τη Δευτερα κι ξαναπάω ΔΕΗ που εχει φθηνότερη τιμη εκκίνησης..
Γιατί?Ναι αλλά θα σκάσεις κάνα κατοσταευρο για να ενταχθείς στην ΔΕΗ;
Ίσως αυτό αφορούσε την περίπτωσή μου που μπήκα να νοικιάσω ,για να είναι στο όνομα μου η σύνδεση ...διευκρίνισε το και πες μου τι ισχύει.Γιατί?
Αυτό είναι η εγγύηση ρε τύπεΊσως αυτό αφορούσε την περίπτωσή μου που μπήκα να νοικιάσω ,για να είναι στο όνομα μου η σύνδεση ...διευκρίνισε το και πες μου τι ισχύει.
Aρα δεν πληρώνω κάτι για να πάω σε άλλη εταιρεία ...σωστά;Αυτό είναι η εγγύηση ρε τύπε
το παίρνεις πίσω όταν φύγεις.
Σωστά...και μπορεί η άλλη εταιρεία να έχει 50 ευρώ εγγύηση οπότε γλυτώνεις 50 ευρώ.Aρα δεν πληρώνω κάτι για να πάω σε άλλη εταιρεία ...σωστά;
Λολ ρε...!Σωστά...και μπορεί η άλλη εταιρεία να έχει 50 ευρώ εγγύηση οπότε γλυτώνεις 50 ευρώ.
50 ευρώ χρεώνω και εγώ τις συμβουλές για την ενέργεια οπότε όπως τόπες δε θα πληρώσεις τίποτα
έχω και iris δε θα πληρώσεις προμήθειαΛολ ρε...!