Νέα

Ποιός είναι ο πιο οικονομικός πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bullet73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν πάροχο έχετε;

• ΔΕΗ

Ψήφοι: 45 48,9%
  • VOLTERRA

Ψήφοι: 0 0,0%
  • WATT+VOLT

Ψήφοι: 6 6,5%
  • PROTERGIA

Ψήφοι: 8 8,7%
  • ΗΡΩΝ

Ψήφοι: 8 8,7%
  • ELPEDISON

Ψήφοι: 6 6,5%
  • NRG

Ψήφοι: 1 1,1%
  • ΕLECTRICON

• ΕΛΤΑ

Ψήφοι: 1 1,1%
  • VOLTON

Ψήφοι: 3 3,3%
  • ZENIΘ

Ψήφοι: 3 3,3%
  • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ψήφοι: 11 12,0%
  • WE ENERGY

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.420
Πόντοι
446
Όλοι τα ίδια σκατά είναι στην τελική μου θυμίζει όταν απελευθερώθηκαν οι τηλεπικοινωνίες μετά το 2005 και λέγανε ότι έχουν δικό τους δίκτυο οι ιδιωτικές εταιρείες και ενοικιάζανε γραμμές του ΟΤΕ και όταν υπήρχε βλάβη στη γραμμή ο τεχνικός της ιδιωτικής εταιρείας έπρεπε να φερεί τεχνικό του ΟΤΕ να το επισκευάσει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καθισα και μιλησα χθες με την Elpedison που είμαι...
-"Γιατι προωθείτε το κιτρινο τιμολόγιο που μεταβάλλεται καθημερινα κι εξαρταται απο τις παγκοσμιες πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικές μεταβολες?"
-"Ειναι "εξυπνο" κυριε και καθορίζει την τιμή συμφωνα με τα δικά σας δεδομένα"!!!
:uzi::uzi::uzi::uzi:
Μιλανε λες και είμαστε ιθαγενείς και μας δινουν καθρεφτακια!
Φευγω τη Δευτερα κι ξαναπάω ΔΕΗ που εχει φθηνότερη τιμη εκκίνησης..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
-"Γιατι προωθείτε το κιτρινο τιμολόγιο που μεταβάλλεται καθημερινα κι εξαρταται απο τις παγκοσμιες πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικές μεταβολες?"
-"Ειναι "εξυπνο" κυριε και καθορίζει την τιμή συμφωνα με τα δικά σας δεδομένα"!!!
Ακριβώς

Στα τέλη Οκτωβρίου με είχαν πάρει τηλέφωνο για να μου κάνουν προσφορά για το επαγγελματικό που λήγει το συμβόλαιο τον 2/24 παρεμπιπτόντως....

''επειδή είστε καλός πελάτης αποφασίσαμε να σας δώσουμε μια έκπτωση επί της τρέχουσας τιμής της κιλοβατώρας μέχρι το τέλος του έτους'' - η τιμή μεταβάλετε κάθε μήνα φυσικά...

''η έκπτωση αυτή συνεπάγεται σύναψη νέας σύμβασης 24 μηνών?''

"ναι αλλά έτσι και αλλιώς μέχρι το τέλος του έτους θα ενημερωθείτε αν αλλάξουν τα δεδομένα''

''ναι αλλά αν αλλάξουν τα δεδομένα και ο λογαριασμός έρθει μετά την 1/1 για να φύγω μπορεί να πρέπει να πληρώσω ρήτρα και να με χρεώσετε με τα νεα δεδομένα ακόμα και για 15 μέρες''

κασέτα ξανά " επειδή είστε καλός πελάτης σας προσφέρουμε έκπτωση είναι επιλογή σας να μην την δεχθείτε''

Σε παίρνει η κάθε κακομοίρα που παίρνει 3 ευρώ την ώρα και νομίζει ότι θα σε δουλέψει.........

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
έχω 25 μετοχές της ΔΕΗ, ούτε 25 ευρώ δεν θα βγάλω τον χρόνο, που ναι τα καλα τα χρονια, δεν θελει ρεύμα ο κοσμος, ρε που πάμε ρε που πάμε δεν κρυώνουν δεν μαγειρευουν;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
έχω 25 μετοχές της ΔΕΗ, ούτε 25 ευρώ δεν θα βγάλω τον χρόνο, που ναι τα καλα τα χρονια, δεν θελει ρεύμα ο κοσμος, ρε που πάμε ρε που πάμε δεν κρυώνουν δεν μαγειρευουν;
ισχύει δεν αξίζει ποια μόνο μετρητά

είχα και εγώ 10-15 bitcoins δεν ήξερα τι να τα κάνω τα έκανα δώρο σε μια μκο της μπακογιάννενας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Θα θυμηθείτε αυτά που έλεγε εκείνος ο καλοψυχος άνθρωπος ο Σο'ι'μπλε ...περί μιας κουβερτας η μιας επιπλέον μπλουζας που θα βοηθάει να ζεσταθούμε...γιατί μας προτρέπουν να τζογαρουμε στα χρώματα λες και παιζουμε τον Τροχό στο ΠΡΟΠΟτζηδικο...όσοι είναι κερδισμένοι τώρα θα χάσουν μετά...η διαφορά είναι στο ΠΡΟΠΟτζηδικο πας όταν θέλεις...στο ρεύμα όμως θα έχεις δέσμευση =τζογαρισμα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Ναι αλλά θα σκάσεις κάνα κατοσταευρο για να ενταχθείς στην ΔΕΗ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Ίσως αυτό αφορούσε την περίπτωσή μου που μπήκα να νοικιάσω ,για να είναι στο όνομα μου η σύνδεση ...διευκρίνισε το και πες μου τι ισχύει.
Αυτό είναι η εγγύηση ρε τύπε

το παίρνεις πίσω όταν φύγεις.

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.191
Πόντοι
371
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι να μας τα παίρνουν θέλουν.Να μας αρμεγουν.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Από τη δική μου εμπειρία με όσους παρόχους έχω αλλάξει κατά καιρούς μόνο ΔΕΗ συμφέρει....και μάλιστα το απλό παλιό οικιακό τιμολόγιο (Γ1) το οποίο εκδίδεται ανά δίμηνο ο λογαριασμός.... Γ1Ν αν έχετε και νυχτερινό...
Χωρις χρονικές δεσμεύσεις και χωρίς σταθερή τιμή κιλοβατώρας....

Όλα τα άλλα είναι απλά να χαμε να λέγαμε.....πετάνε το δόλωμα στην αρχή και όποιος τσιμπήσει του τα παίρνουν μαζεμένα στην πορεία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Aρα δεν πληρώνω κάτι για να πάω σε άλλη εταιρεία ...σωστά;
Σωστά...και μπορεί η άλλη εταιρεία να έχει 50 ευρώ εγγύηση οπότε γλυτώνεις 50 ευρώ.

50 ευρώ χρεώνω και εγώ τις συμβουλές για την ενέργεια οπότε όπως τόπες δε θα πληρώσεις τίποτα

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να επιτρεπεται αυτο το πραγμα! οπως επισης πως γινεται να επιτρεπεται να πας σε μαγαζι και να σε χρεωνει αλλη τιμη (αν εισαι μελος και αλλη αν δεν εισαι)

εγω γιατι δε μπορω να χρεωνω τους μαλακες πιο ακριβα και τους αλλους κανονικα?

wavuxuda

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά αυτά τα καινούρια με τα χρώματα συμφέρουν ή όχι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Σωστά...και μπορεί η άλλη εταιρεία να έχει 50 ευρώ εγγύηση οπότε γλυτώνεις 50 ευρώ.

50 ευρώ χρεώνω και εγώ τις συμβουλές για την ενέργεια οπότε όπως τόπες δε θα πληρώσεις τίποτα
Λολ ρε...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom