argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 9.297
Τιμουλες;έχω και iris δε θα πληρώσεις προμήθεια
Τιμουλες;έχω και iris δε θα πληρώσεις προμήθεια
50 ευρώ ρε τύπε όσα παίρνει και ο γιατρός επίσκεψηΤιμουλες;
Ναι αλλά τι χρώμα;ΔΕΗ είμαι και θα παραμείνω. Δεν πρόκειται να τρέχω κάθε μήνα σε άλλο πάροχο, έτσι και αλλιώς, έχω και άλλα πράγματα να κάνω. Παραμένω με Γ1Ν.
Πράσινο λέω.Ναι αλλά τι χρώμα;
επιλέγεις μπλε και δεν ασχολεισαι ..... ΔΕΗ τιμολόγιο ανα 2 μηνο ... ολα τα λοιπά είναι απάτες και χάνεις το χρόνο σου ....Πρέπει να τα δω λίγο καλύτερα βέβαια. Δεν ασχολήθηκα πολύ, μόνο ότι διαβάζω από εδώ και από εκεί.
Δεν αξίζει δηλαδή το ΓΝ1;επιλέγεις μπλε και δεν ασχολεισαι ..... ΔΕΗ τιμολόγιο ανα 2 μηνο ... ολα τα λοιπά είναι απάτες και χάνεις το χρόνο σου ....
απο 1-1-2Δεν αξίζει δηλαδή το ΓΝ1;
Το μπλε είναι ακριβότερο για πόσο καιρό, συμβόλαιο για 1/2 χρόνια με την ίδια τιμή;
Πάνω κάτω, στα 500Kwh καταναλώνω, τον μήνα.
Αν είναι να ισοψηφίζεται η ετήσια διαφορά μεταξύ των δύο (το ένα σταθερό, αλλά το άλλο επίσης φθηνότερο τους θερμούς μήνες) , υπάρχει λόγος για αλλαγή;
ολοι οι πάροχοι διαθετουν και τα 4 τιμολόγια και ο καταναλωτης επιλέγει. Η πλεον πρόσφορη ειναι η ΔΕΗ απο κάθε πλευρά.Ξέρει κανένας αν τα χρωματιστά τιμολόγια είναι σε όλους τους παρόχους ; να φύγω από την ΔΕΗ δεν συμφέρει αν είναι να πάω αλλού !! Ποια είναι η καλύτερη ; κοιτάω Zenith και watt and volt
Είναι κ το πιο ακριβό όμως. Σκέφτομαι το πράσινο. Επ ουδενί κίτρινο ή πορτοκαλίεπιλέγεις μπλε και δεν ασχολεισαι ..... ΔΕΗ τιμολόγιο ανα 2 μηνο ... ολα τα λοιπά είναι απάτες και χάνεις το χρόνο σου ....