Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.800
- Πόντοι
- 2.816
Δεν θα κάνεις απόσβεση ούτε σε 20 χρόνια..Βαλε πανελ να σωθεις υπαρχουν μεταχειρισμενα και μπαταριες το ιδιο
Δεν συμφέρει το έχω ψάξει
Δεν θα κάνεις απόσβεση ούτε σε 20 χρόνια..Βαλε πανελ να σωθεις υπαρχουν μεταχειρισμενα και μπαταριες το ιδιο
Θα μπει στο πράσινο αυτόματα. Κ βλέπουμεAν δεν μπούμε σε διαδικασία επιλογής χρώματος θα έχουμε επιβάρυνση στον λογαριασμό μας;
τυπε οσο προχωραμε στην τεχνολογια τοσο πιο φθηνα βγαινουν δεν ειναι το ιδιο οπως πριν εικοσι χρονια τωρα παιρνεις για αρχη μεταχειρισμενα βαζεις μια μικρη μοναδα και χτιζεις σιγα σιγα δεν το εχεις ψαξει οσο επρεπε θελει μελετηΔεν θα κάνεις απόσβεση ούτε σε 20 χρόνια..
Δεν συμφέρει το έχω ψάξει
Τύπε ξέρεις πόσα πάνελ θες για να παράγεις 400-500+ kWh το μηνα;τυπε οσο προχωραμε στην τεχνολογια τοσο πιο φθηνα βγαινουν δεν ειναι το ιδιο οπως πριν εικοσι χρονια τωρα παιρνεις για αρχη μεταχειρισμενα βαζεις μια μικρη μοναδα και χτιζεις σιγα σιγα δεν το εχεις ψαξει οσο επρεπε θελει μελετη
Στειλε οτι απορια εχεις στο παλικαρι να σε βοηθησει .Εμενα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες σε διαφορα θεματα επισκευων κατασκευων .Τύπε ξέρεις πόσα πάνελ θες για να παράγεις 400-500+ kWh το μηνα;
Τους μήνες που δεν το θες το ρεύμα τι θα το κάνεις;
Τον έχω πετύχειΣτειλε οτι απορια εχεις στο παλικαρι να σε βοηθησει .Εμενα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες σε διαφορα θεματα επισκευων κατασκευων .
Τον ξερω το καναλι απο την πρωτη ημερα που το ανοιξε .
Κάποιος τύπος να δώσει συμβολή εδώ;Για χωριό που για 9-10 μήνες δεν έχει κατανάλωση και 2-3 μήνες το καλοκαίρι έχει κατανάλωση 400-500 kWh το μήνα .
Τι συμφέρει;
Αν εννοείς το πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου, θες πάνω από 300€ αν είναι παλιό το σπίτι και θες αλλαγή πίνακα, μερικών μπριζων συν το κόστος του πιστοποιητικού.Tip απ τον riding!
Ετοιμαστειτε για πουτσα ανω του 100αρικου οταν για να αλλαξεις παροχο θα σου ζηταν "σχεδιο" ηλεκτρολογου,κατι που κυμαινεται εως 150€ μαζι με τοποθετηση Ρελε διαρροης.
κανε ενα σταθερο να μην σε νοιαζει τπτ. στα 0,17 ειναι η τιμη για τα σταθερα και γω για κει το παω να μην ψαχνομαι καθε μηνα ετσι και αλλιως τωρα 0,15 περιπου δινω στη δεηΚάποιος τύπος να δώσει συμβολή εδώ;
Ήμαρτον ρε φίλε με το κκε και κομματίδια τύπου Μερα25! Απορώ, πραγματικά, τι βλέπετε σ' αυτά τα κόμματα! Καταρχήν, το κκε βάσει καταστατικού του, δεν έπρεπε καν να είναι στη Βουλή. Αναχρονιστικό, οπισθοδρομικό κόμμα, με ιδέες που γυρνούν πίσω στα χρόνια των μπολσεβίκων! Βαρουφάκης, άλλος αυτός...Ήταν υπουργός Οικονομικών επί Τσίπρα και έφτασε στο σημείο, να "παίξει" μία ολόκληρη χώρα στα ζάρια! Ο Βελόπουλος είναι ο μόνος που έχει σοβαρό πολιτικό λόγο με σαφή επιχειρήματα. Η ψήφος, είναι από μόνη της και από τη φύση της, τολμηρή κίνηση και θα πρέπει κα΄ποια στιγμή, να ψηφίσουμε και άλλα κόμματα πέραν των παραδοσιακών δύο (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που ψηφίζαμε για δεκαετίας και για μία 4ετία, του ΣΥΡΙΖΑ, που δοκιμάστηκε και απέτυχε. Τώρα, αν φοβάσαι επειδή για 40 με 50 χρόνια ψήφιζες τους ίδιους και τους ίδιους και είχες μία ψευδαίσθηση ότι όλα πήγαιναν καλά, ενώ ο δανεισμός της χώρας πήγαινε "τρένο" και το χρέος της Ελλάδας μας μεγάλωνε, φτάνοντας σε αστρονομικά επίπεδα και από την άλλη πλευρά, συνέβη η αποβιομηχάνιση της χώρας τελειώνοντας κα΄θε παραγωγική δραστηριότητα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα, με άλλο μάτι και φυσικά, όχι, όπως σου τα παρουσιάζουν τα "μπουκωμένα" κανάλια. Η περίπτωση της Ουγγαρίας, του Όρμπαν, είναι πολύ χαρακτηριστική. Βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 4! τετραετίες και μάλιστα, στη τελευταία του εκλογή βγήκε πάλι, πανηγυρικά με το εκπληκτικό ποσοστό του 75%. Κάτι βλέπει, ο Ούγγρος πολίτης στον Όρμπαν και τον ψηφίζει συνεχόμενα. Καλή ποιότητα ζωής, χαμηλά επίπεδα ανεργίας, χώρα που είναι στην ΕΕ και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το βέτο για να κατοχυρώσει τα συμφέροντά της και το βασικότερο: Μηδέν μετανάστευση, κανένας παράνομος. Αυτός είναι ηγέτης και ταυτόχρονα, πατριώτης. Ποσοστά της τάξης του 75%, ζηλεύουν και εδώ, οι δικοί μας. Όμως, υπάρχει μία σημαντική διαφορά: Ο Όρμπαν , αγαπά τη χώρα του και νοιάζεται για τον λαό του, ενώ οι υποτιθέμενοι Έλληνες πολιτικοί νοιάζονται μόνο για τη πάρτη τους και για τους "φίλους" τους στο εξωτερικό.Δεν με έπιασες
ήταν πολύ περισσότεροι...γιατι το 41%....ήταν το 41% του 60% που πήγε να ψηφίσει....
αν οι υπόλοιπου το έριχναν κάπου η νδ δεν θα εξέφραζε ούτε το μισοό του μισού του εκλογικού σώματος....
αλλά δεν τολμάει κανείς να πάει σε ακραίες λύσεις για να γαμήσει την διαφθορά και την αδικία. Ότι υπάρχουν υπάρχουν....κκε, σπαρτιάτες, μέρα 25, βελόπουλος (ίσως).....όλοι αυτοί υπόσχονται ρήξη με τα συμφέροντα και ξεσκαρτάρισμα της αδικίας....
αν τολμάς ψήφισε τους όμως......και μέσα σε 2-3 μήνες μπορεί να δεις την χώρα να μην έχει λεφτά ούτε για εισαγωγή φαρμάκων....
αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.....δεν θα βγει κάποιος θεόσταλτος και από τη μια μέρα στην άλλη θα κάνει τα πράγματα βιώσιμα για όλους....ο Έλληνας πρέπει να ψοφήσει στην πείνα πριν ξαναχτίσει το κράτος από την αρχή με καλύτερους όρους
το τραγικότερο όλων είναι ότι όποιος αναλάβει να το ξαναχτίσει θα καταλήξει διεφθαρμένος ξανά από την αρχή.
Μπράβο! Ο συνειδητοποιημένος πολίτης, είναι αυτός που ψηφίζει και όχι αυτός που απέχει.Στην πραγματικότητα οι ροζουλι κατσαπλιαδες έχουν το 10%...και πέφτουν κι άλλο...όποιος βγει πρώτος κυβερνάει.Τοσο απλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα είμαι για αυτό ψηφίζω πάντα.
Το σταθερό το μπλε.Το είπε και ο ειδικός στο βίντεο λίγες σελίδες πριν,στο Focus FM.Για τέτοιες καταναλώσεις δηλαδή με 300 κιλοβατώρες κατά μέσο όρο τον μήναΚάποιος τύπος να δώσει συμβολή εδώ;
Τόσα χρόνια που η ΔΕΗ ήταν μόνη της, δεν είχαμε αυτές τις τρελές και παρανοϊκές αυξήσεις. Οι τιμές ήταν πολύ "προσγειωμένες" και εύκολα διαχειρίσιμες. Με την εισαγωγή αυτού του επαίσχυντου Χρηματιστηρίου Ενέργειας και την εισαγωγή πολλών παρόχων "παιχτών" που υποτίθεται ότι χάριν του ανταγωνισμού, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για τους πελάτες-καταναλωτές, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Η λογική του "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" κυριαρχεί εις βάρος, όπως πάντα, του απλού κοσμάκη που παρακολουθεί αποσβολωμένος και ανήμπορος να αντιδράσει. Νομίζω, υπάρχει λύση σ' αυτό: δε ξέρω πόσοι μπορούν να το αποδεχτούν. Να φύγουν όλοι και όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ, χωρίς καμία εξαίρεση, από τους έξι-εφτά παρόχους ενέργειας που ε΄χουν κλέψει ποσοστό και μερίδιο αγοράς από την ΔΕΗ, να κλείσουν τα καταστήματα και να μείνει μόνο η ΔΕΗ. Φυσικά, να καταργηθεί το άθλιο Χρηματιστήριο Ενέργειας που αποτελεί μία ηλίθια επινο΄ηση κάποιων "καρεκλοκένταυρων" γραφειοκρατών της ΕΕ...Ξέρω πολλούς που έφυγαν από την Δ.Ε.Η.και μετά γύρισαν πίσω τρέχοντας.
Για αρχή βάζε και καμία παράγραφο μου βγήκαν τα μάτια στο κινητό ρε τυπε.Ήμαρτον ρε φίλε με το κκε και κομματίδια τύπου Μερα25! Απορώ, πραγματικά, τι βλέπετε σ' αυτά τα κόμματα! Καταρχήν, το κκε βάσει καταστατικού του, δεν έπρεπε καν να είναι στη Βουλή. Αναχρονιστικό, οπισθοδρομικό κόμμα, με ιδέες που γυρνούν πίσω στα χρόνια των μπολσεβίκων! Βαρουφάκης, άλλος αυτός...Ήταν υπουργός Οικονομικών επί Τσίπρα και έφτασε στο σημείο, να "παίξει" μία ολόκληρη χώρα στα ζάρια! Ο Βελόπουλος είναι ο μόνος που έχει σοβαρό πολιτικό λόγο με σαφή επιχειρήματα. Η ψήφος, είναι από μόνη της και από τη φύση της, τολμηρή κίνηση και θα πρέπει κα΄ποια στιγμή, να ψηφίσουμε και άλλα κόμματα πέραν των παραδοσιακών δύο (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που ψηφίζαμε για δεκαετίας και για μία 4ετία, του ΣΥΡΙΖΑ, που δοκιμάστηκε και απέτυχε. Τώρα, αν φοβάσαι επειδή για 40 με 50 χρόνια ψήφιζες τους ίδιους και τους ίδιους και είχες μία ψευδαίσθηση ότι όλα πήγαιναν καλά, ενώ ο δανεισμός της χώρας πήγαινε "τρένο" και το χρέος της Ελλάδας μας μεγάλωνε, φτάνοντας σε αστρονομικά επίπεδα και από την άλλη πλευρά, συνέβη η αποβιομηχάνιση της χώρας τελειώνοντας κα΄θε παραγωγική δραστηριότητα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα, με άλλο μάτι και φυσικά, όχι, όπως σου τα παρουσιάζουν τα "μπουκωμένα" κανάλια. Η περίπτωση της Ουγγαρίας, του Όρμπαν, είναι πολύ χαρακτηριστική. Βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 4! τετραετίες και μάλιστα, στη τελευταία του εκλογή βγήκε πάλι, πανηγυρικά με το εκπληκτικό ποσοστό του 75%. Κάτι βλέπει, ο Ούγγρος πολίτης στον Όρμπαν και τον ψηφίζει συνεχόμενα. Καλή ποιότητα ζωής, χαμηλά επίπεδα ανεργίας, χώρα που είναι στην ΕΕ και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το βέτο για να κατοχυρώσει τα συμφέροντά της και το βασικότερο: Μηδέν μετανάστευση, κανένας παράνομος. Αυτός είναι ηγέτης και ταυτόχρονα, πατριώτης. Ποσοστά της τάξης του 75%, ζηλεύουν και εδώ, οι δικοί μας. Όμως, υπάρχει μία σημαντική διαφορά: Ο Όρμπαν , αγαπά τη χώρα του και νοιάζεται για τον λαό του, ενώ οι υποτιθέμενοι Έλληνες πολιτικοί νοιάζονται μόνο για τη πάρτη τους και για τους "φίλους" τους στο εξωτερικό.
Ο πολίτης στον οποίον ΑΡΜΟΖΕΙ η δημοκρατία θα ψηφίσει και δεν θα απέχει.Μπράβο! Ο συνειδητοποιημένος πολίτης, είναι αυτός που ψηφίζει και όχι αυτός που απέχει.
Έτσι, ακριβώς! Ήμουν, είμαι και θα είμαι στη ΔΕΗ με το παλιό οικιακό τιμολόγιο Γ1 και μάλιστα, επειδή έχω νυχτερινό είναι Γ1Ν...Μη τρέχει κανείς σ' αυτούς τους παρόχους! Σου τάζουν στην αρχή, για να σε δελεάσουν, χαμηλές τιμές όμως, μετά, νομοτελειακά, θα 'ρθουν οι "φουσκωμένοι" λογαριασμοί και μετά...η απόγνωση, η σύγχυση και ο προβληματισμός...Από τη δική μου εμπειρία με όσους παρόχους έχω αλλάξει κατά καιρούς μόνο ΔΕΗ συμφέρει....και μάλιστα το απλό παλιό οικιακό τιμολόγιο (Γ1) το οποίο εκδίδεται ανά δίμηνο ο λογαριασμός.... Γ1Ν αν έχετε και νυχτερινό...
Χωρις χρονικές δεσμεύσεις και χωρίς σταθερή τιμή κιλοβατώρας....
Όλα τα άλλα είναι απλά να χαμε να λέγαμε.....πετάνε το δόλωμα στην αρχή και όποιος τσιμπήσει του τα παίρνουν μαζεμένα στην πορεία.