Νέα

Ποιός είναι ο πιο οικονομικός πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bullet73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιόν πάροχο έχετε;

• ΔΕΗ

Ψήφοι: 45 48,9%
  • VOLTERRA

Ψήφοι: 0 0,0%
  • WATT+VOLT

Ψήφοι: 6 6,5%
  • PROTERGIA

Ψήφοι: 8 8,7%
  • ΗΡΩΝ

Ψήφοι: 8 8,7%
  • ELPEDISON

Ψήφοι: 6 6,5%
  • NRG

Ψήφοι: 1 1,1%
  • ΕLECTRICON

• ΕΛΤΑ

Ψήφοι: 1 1,1%
  • VOLTON

Ψήφοι: 3 3,3%
  • ZENIΘ

Ψήφοι: 3 3,3%
  • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ψήφοι: 11 12,0%
  • WE ENERGY

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Οταν ειχε ερθει σποτι ο dealer να μου μιλησει τον ειχα παρει στραβα...Αλλα μετα οντως κατι γλιτώνεις...

Στανταρ!
Τωρα βεβαια οπως αναφερουν τα φιλαρακια απο πανω εχει καλυτερες προσφορες η ελπετισον και οι αλλοι...
Αμα εχει time καποιος το ψαχνει το θεμα.Αξιζει!

Βλέπω κάτι προσφορές πχ της Volton 24ωρο νυχτερινή χρέωση, πάγιο 3.5 - 4 ευρώ για έως 2.000 κιλοβατώρες κ χωρίς δέσμευση χρονική..

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Από όλους αυτούς τους παρόχους που έχουν ξεφυτρώσει ξαφνικά ο μόνος που πιστεύω πως δε θα βαρεσει ποτέ κανόνι και θα μείνεις ξεκρεμαστος, είναι η elpedison λόγω Ελ.πε από πίσω.Ομως μετά από λίγο ψαξιμο που έκανα αυτό που συμβαίνει με όλους τους παρόχους είναι να δημιουργείται πρόβλημα με τις πληρωμές οι οποίες αργούν να φανούν ακόμα και αν είναι εμπροθεσμες και ξαφνικά σου κόβουν το ρεύμα και ψαχνεσαι να δεις τι παίζει και μπορεί να μείνεις κάνα δυο μέρες χωρίς ρευμα. Σε ότι αφορά αν γλυτώνεις κάτι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις καταναλώσεων να κερδίζεις όμως σε περιπτώσεις βλαβών φοβαμαι ότι μπλέκεις όπως έμπλεκες παλιά με τον ΟΤΕ και τους άλλους παρόχους και άντε το τηλέφωνο δε σε ένοιαζε να μείνεις κάνα δυο μέρες χωρίς ,με το ρεύμα όμως ειδικά το χειμώνα τι κάνεις? Και μιλάω για απλά πράγματα όπως να σου καεί μια ασφάλεια στο ρολόι οι οποίες δεν υπάρχουν στο εμπόριο αλλά ακόμα και να έχεις καβαντζωσει καμμία μπορεί να βρεις και το μπελά σου ότι πειραξες το ρολόι αν βάλεις χέρι μόνος σου χωριά ότι αν υπάρχει κάπου διαρροη σε τίναξε το ρεύμα αφού το ρολόι ακόμα και να έχει πέσει ρεύμα έχει πάντα. Αν το κέρδος σου δεν είναι τουλάχιστον ένα 20% σε σχέση με ΔΕΗ δε ξέρω κατά πόσο άξιζει. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα αλλάξει κάτι και με τον ανταγωνισμό η με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός να είμαστε ουσιαστικά κερδισμένοι.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
Από όλους αυτούς τους παρόχους που έχουν ξεφυτρώσει ξαφνικά ο μόνος που πιστεύω πως δε θα βαρεσει ποτέ κανόνι και θα μείνεις ξεκρεμαστος, είναι η elpedison λόγω Ελ.πε από πίσω.Ομως μετά από λίγο ψαξιμο που έκανα αυτό που συμβαίνει με όλους τους παρόχους είναι να δημιουργείται πρόβλημα με τις πληρωμές οι οποίες αργούν να φανούν ακόμα και αν είναι εμπροθεσμες και ξαφνικά σου κόβουν το ρεύμα και ψαχνεσαι να δεις τι παίζει και μπορεί να μείνεις κάνα δυο μέρες χωρίς ρευμα. Σε ότι αφορά αν γλυτώνεις κάτι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις καταναλώσεων να κερδίζεις όμως σε περιπτώσεις βλαβών φοβαμαι ότι μπλέκεις όπως έμπλεκες παλιά με τον ΟΤΕ και τους άλλους παρόχους και άντε το τηλέφωνο δε σε ένοιαζε να μείνεις κάνα δυο μέρες χωρίς ,με το ρεύμα όμως ειδικά το χειμώνα τι κάνεις? Και μιλάω για απλά πράγματα όπως να σου καεί μια ασφάλεια στο ρολόι οι οποίες δεν υπάρχουν στο εμπόριο αλλά ακόμα και να έχεις καβαντζωσει καμμία μπορεί να βρεις και το μπελά σου ότι πειραξες το ρολόι αν βάλεις χέρι μόνος σου χωριά ότι αν υπάρχει κάπου διαρροη σε τίναξε το ρεύμα αφού το ρολόι ακόμα και να έχει πέσει ρεύμα έχει πάντα. Αν το κέρδος σου δεν είναι τουλάχιστον ένα 20% σε σχέση με ΔΕΗ δε ξέρω κατά πόσο άξιζει. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα αλλάξει κάτι και με τον ανταγωνισμό η με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός να είμαστε ουσιαστικά κερδισμένοι.
τυπε μου οι βλαβες ειναι δουλεια της δεδδηε...η δεη ειναι παροχος πια..

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
τυπε μου οι βλαβες ειναι δουλεια της δεδδηε...η δεη ειναι παροχος πια..
Δε διαφωνώ απλά λέω ότι πολλές φορές με τους νέους παρόχους δε μπορείς να βγάλεις άκρη για το τι φταίει και έχεις διακοπή ρεύματος.

kounelodioxtis

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
190
Πόντοι
0
για χαμηλές καταναλώσεις μόνο η βολτέρα αξίζει

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά κανείς με εμπειρία από Protergia? βλέπω τρελές τιμές 0,06601 0,05619 (μέρα/νύχτα) και πάγιο 2,25 Ευρώ το μήνα. Τι λέτε?

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
34
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη παρεα. Για πειτε ρε παιδια οποιος εχει εμπειρια, αξιζει να φυγεις απο τη Δεη για elpedison; Νεος πελατης θα ειμαι κ εχει προγραμμα για νυχτερινο ολη τη μερα. Αυτο συμφερει καταλαβα αν καις αρκετες κιλοβατορες ή κανω λαθος; 53 τμ ειναι το διαμερισμα με 2 ac τα οποια θα λειτουργουν πιο πολυ το καλοκαιρι ενω για τωρα θα εχω ενα θερμοπομπο.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Σε λίγο καιρό θα λησμονούμε την ΔΕΗ και θα σκεφτόμαστε πόσα καλά είχε αυτή η χώρα. Δικά της εργοστάσια δικά της προιόντα για πρώτη ύλη και με τους ξεπουλημένους τα δώσαμε όλα και άνοιξαν θυγατρικές εταιρείες για να τα αρπάζουν τάχα πιο φθηνά. Κλείνουν τα εργοστάσια του λιγνίτη και αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μειωθεί το εργατικό δυναμικό, οι μισθοί, και ότι είναι επακόλουθο. 

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
Σε λίγο καιρό θα λησμονούμε την ΔΕΗ και θα σκεφτόμαστε πόσα καλά είχε αυτή η χώρα. Δικά της εργοστάσια δικά της προιόντα για πρώτη ύλη και με τους ξεπουλημένους τα δώσαμε όλα και άνοιξαν θυγατρικές εταιρείες για να τα αρπάζουν τάχα πιο φθηνά. Κλείνουν τα εργοστάσια του λιγνίτη και αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μειωθεί το εργατικό δυναμικό, οι μισθοί, και ότι είναι επακόλουθο. 
εγω τυπε ηδη λησμονω ενα καραγκιοζακι που κατεβαζε τους διακοπτες οποτε του καυλωνε,λησμονω κατι τυπαρες που χρεωναν κατι 60χιλιαρα για επαγγελματικα ταξιδια στο saint moritz,λησμονω κατι τεραστιες ουρες για να τους πληρωσεις τα γαμησιατικα που σε χρεωναν,λησμονω την μεγαλυτερη χρεωση στην κιλοβατωρα ακομα και μετα απο την εκπτωση συνεπειας..
ειναι ντροπη μας σα χωρα να στηριζομαστε στον λιγνιτη και οχι στις απε με αυτον τον καιρο που εχουμε(αερα,ηλιο)..
ψηφιζεις πασοκ ε?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στη παρεα. Για πειτε ρε παιδια οποιος εχει εμπειρια, αξιζει να φυγεις απο τη Δεη για elpedison; Νεος πελατης θα ειμαι κ εχει προγραμμα για νυχτερινο ολη τη μερα. Αυτο συμφερει καταλαβα αν καις αρκετες κιλοβατορες ή κανω λαθος; 53 τμ ειναι το διαμερισμα με 2 ac τα οποια θα λειτουργουν πιο πολυ το καλοκαιρι ενω για τωρα θα εχω ενα θερμοπομπο.
ναι τυπε με κλειστα ματια..και σε επαγγελματικους χωρους αλλα και σε οικιακο τιμολογιο δεν υπαρχει συγκριση..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Και για φυσικο αεριο θεσσαλονικη τι προτεινετε?

Πρωτον για εγκατασταση γιατι δεν υπαρχει
Κ κατα δευτερον καταναλωση

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
εγω τυπε ηδη λησμονω ενα καραγκιοζακι που κατεβαζε τους διακοπτες οποτε του καυλωνε,λησμονω κατι τυπαρες που χρεωναν κατι 60χιλιαρα για επαγγελματικα ταξιδια στο saint moritz,λησμονω κατι τεραστιες ουρες για να τους πληρωσεις τα γαμησιατικα που σε χρεωναν,λησμονω την μεγαλυτερη χρεωση στην κιλοβατωρα ακομα και μετα απο την εκπτωση συνεπειας..
ειναι ντροπη μας σα χωρα να στηριζομαστε στον λιγνιτη και οχι στις απε με αυτον τον καιρο που εχουμε(αερα,ηλιο)..
ψηφιζεις πασοκ ε?
Καμία σχέση, για την ακρίβεια δεν ψηφίζω, αλλά και δεν έχω καμία σχέση με τον οργανισμό. Οκ έχουμε και άλλες πηγές ενέργειας και καλώς έγινε και εκμεταλλευόμαστε και αυτό, το έθεσα ως πρόβλημα που πιστεύω με τις εταιρείες που ξεφύτρωσαν. Αυτές έγιναν με απώτερο σκοπό να κλείσει η ΔΕΗ και η διαχείριση να περάσει σε χέρια ιδιοτών. Τώρα το πως θα εξεληχθεί δεν το ξέρω αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έσωδα από την ΔΕΗ έδιναν δουλειά σε παλλά εργατικά χέρια αλλά και στο κράτος. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον ΟΤΕ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τυπε εγω αλλαξα σε watt&volt..εχω επαγγελματικο και το εψαξα περυσι λιγο παραπανω..σε συνολο περιπου 4,500 ετησιως απο δεη επεσα στα 3,700..για σπιτι εχω την εντυπωση οτι η elpedison και ο ηρων ειναι οι καλυτερες αυτη τη στιγμη με νυχτερινη χρεωση ολη μερα..σε γενικες γραμμες σιγουρα κατι κερδιζεις ..
Πριν κανένα χρόνο που το έψαξα για αλλαγή σε στεγαστικό και επαγγελματικό χώρο η elpedison είχε χαμηλότερες τιμές χρέωσης. Και ήταν η μόνη που μου έδινε τη δυνατότητα να αλλάξω πακέτο από τον πρώτο μήνα αν δε με βόλευε αυτό που είχα, όσον αφορά το επαγγελματικό.  Συνέφερε γιατί δεν είχε και πάγιο. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
Η εταιρεια φυσικου αεριου με παιρνει συνεχεια τηλεφωνο να βαλω ρευμα σε αυτους. Μου ειπαν 40% πιο φθηνα απο ΔΕΗ. Ισχυει; Εχει κανεις ρευμα απο αυτους;

stelios alev

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Η εταιρεια φυσικου αεριου με παιρνει συνεχεια τηλεφωνο να βαλω ρευμα σε αυτους. Μου ειπαν 40% πιο φθηνα απο ΔΕΗ. Ισχυει; Εχει κανεις ρευμα απο αυτους;
λενε για elpedison

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
Νομιζω αλλη ειναι η elpedison. Η Φυσικο Αεριο στην οποια εχω ηδη το φυσικο εχει και παροχη ρευματος. Αλλα φοβαμαι κατα ποσο ειναι ευκολη η αλλαγη κι αν ειναι αξιοπιστη.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ειναι δεσμευση της χωρας να ελευθερωθει η ενεργεια και θα πληρωσουμε προστιμα αν δε πληρωνουμε ήδη, οπότε καλο κανουμε αν μετακινηθουμε σε ιδιωτες. το ειχα ψαξει αλλα λογω μικρής κατανάλωσης δεν αξιζει. επίσης α έχετε υπ οψην ότι ο ιδιωτης κοβει ευκολα το ρευμα αν καθυστερηση η πληρωμη
διαφορες στο λογαριασμο ειναι μεγάλες για μεγάλες καταναλώσεις

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πολλές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις οι οποίες όμως αποδίδονται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό, πρέπει να διαβάσεις καλά και να κατανοήσεις τους όρους σύμβασης.
Πρόσφατα έκανα αλλαγή σε 2 παροχές επαγγελματικές στην watt volt, καλή τιμή χωρίς εκπτώσεις και χωρίς καμία δέσμευση, φεύγεις οπότε γουστάρεις.

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Μαλλον εσύ δεν προσέχεις τι υπογράφεις.
Η  watt volt δεν εχει δεσμεύσεις επειδή προπληρώνεις όλα τα πάγια .
Η μόνη δεσμευση που έχουν οι άλλες εταιρίες είναι τα πάγια.
Και εγώ watt volt πήγα γιατι δεν σου ζαλίζουν το κεφάλι με μαλακίες και έχουν μία τιμή φιξ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
οτιδηποτε εκτος ΔΕΗ συμφερει γιατι αναγκαστικα εχει χαμηλοτερες τιμες μεχρι να πεσει η ΔΕΗ κατω απο το 50% των χρηστων (απο 98% που ειχε το 2015)

τωρα πως γινεται να πουλας ρευμα της δεη φθηνοτερα ας εξηγησουν οι οικονομοκωλοι οπως καποτε ειχαν ολοι ιντερνετ απο τις γραμμες του οτε (με κατι διαμαντια εταιριες να εχουν σε 10 γραμμες 500 χρηστες βλεπε βονταφον και χελασονλαην που επεφτε το ιντερνετ καθε τρια λεπτα)

στην ουσια ειναι αντιμονοπωλιακη επιβολη απο την ΕΕ και μνημονιακη δεσμευση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom