Επισκέπτης
Αυτόν τον καιρό η ΗΡΩΝ (σὐμπραξη με Qatar ) διαφημίζει νυχτερινό για πάντα και η εφημερίδα δημοσίευσε νέο για το Μυτιληναίο :
Πιο σύντομα θα φύγεις από τη ΔΕΗ φίλε μου.
Η ΔΕΗ πάει για κλείσιμο.
Οι μισές μονάδες θα πουληθούν.
Τις επόμενες βδομάδες έρχεται το νομοσχέδιο και οι κηφήνες της ΔΕΗ ετοιμάζουν απεργιακές κινητοποιήσεις.
Αποτελεί μνημονιακή δέσμευση.
Όσο για τους νέους παρόχους οι μισοί έχουν ήδη δικές τους παραγωγικές μονάδες.
Η Εnerga δεν φέσωσε καταναλωτές. Φέσωσε το κράτος.
Κανείς δεν έμεινε χωρίς ρεύμα γιατί η διαδικασία αλλαγής παρόχου γίνεται αυτόματα και άμεσα.
Πλέον το πάθημα έγινε μάθημα και το κράτος θέσπισε νέο αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο για τη λειτουργία τους. Το κράτος ανησυχεί αν δεν πάρει τα χρήματα που εγώ έτσι κι αλλιώς πληρώνω για το ρεύμα που καταναλώνω.
Δεν ανησυχώ καθόλου μην χάσω χρήματα γιατί πληρώνω αφού καταναλώσω (βγάζω μηνιαίους λογαριασμούς - όχι έναντι)
Με τον πάροχο που έχω (VOLTERRA) γλιτώνω 100€ τουλάχιστον κάθε 4 μήνες άρα 400€ το χρόνο.
Συμφέρει?Έχει κανείς αλλάξει τη ΔΕΗ ? Συμφέρει τελικά ?
τυπε εγω αλλαξα σε watt&volt..εχω επαγγελματικο και το εψαξα περυσι λιγο παραπανω..σε συνολο περιπου 4,500 ετησιως απο δεη επεσα στα 3,700..για σπιτι εχω την εντυπωση οτι η elpedison και ο ηρων ειναι οι καλυτερες αυτη τη στιγμη με νυχτερινη χρεωση ολη μερα..σε γενικες γραμμες σιγουρα κατι κερδιζεις ..Έχει κανείς αλλάξει τη ΔΕΗ ? Συμφέρει τελικά ?
Αυτός ακριβώς είναι ο μέσος όρος στη διαφορά που βλέπει κάποιος στη τσέπη του.Γύρω στα 10 ευρώ ανά λογαριασμό και περιπου 120 με 150 ευρώ το χρόνο έχουν διαφορά από τη ΔΕΗ...
Αυτός ακριβώς είναι ο μέσος όρος στη διαφορά που βλέπει κάποιος στη τσέπη του.
ετσι...Ε κατι ειναι κι αυτο....Απο το να το δινεις...Οτι γλυτωσει κανεις....
Και η μηνιαια πληρωμη ισως ειναι πιο οκ....
Μη το συζητάς,μια χαρά είναι να γλυτώνεις λεφτουδακια!Ε κατι ειναι κι αυτο....Απο το να το δινεις...Οτι γλυτωσει κανεις....
Και η μηνιαια πληρωμη ισως ειναι πιο οκ....
ετσι...
Μη το συζητάς,μια χαρά είναι να γλυτώνεις λεφτουδακια!